- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kasinsh79 rakstīja: Bildē taču redzi. Interesanti, ap cikiem? ![]()
Ak tajā mazmazītiņajā bildītē. Tur jau neko nevar saprast. Jauki, ka nesaki, ka nebrauc kā no striķa norāvies, bet gan interesējies tikai, ap cikiem! Neatceros, ap cikiem. Atceros tikai, ka viens šitāds apdzina nejēgā bīstami, pāri līnijām, un ievērojami virs atļautā.
WALA rakstīja: manā skatījumā šitas ir tukša diršana, jo ir gana daudz auto (nesliktu auto) , kas stāv plačos ne pirmo gadu un nevienam nav vajadzīgi. Jā 2-3 gadīgu, vai izcilu eksemplāru cenas ir cēlušās, taču lielākā daļa tādus nepērk ... Līdz ar to to virsrakstu es laikam tulkotu kā - tirgotāji gribētu audzēt cenu, tāpēc rada ažiotāžu un "sagatavo augsni".
Nepiekritīšu-konkrētu 5 modeļu/marku auto ar konkrētiem kritērijiem meklēju Vācijā kopš gada sākuma. Nemaz nerunājot par cenu atbilstošo sludinājumu skaits ir samazinājies aptuveni par pusi un vidējā cena pieaugusi par procentiem 15-20.
kasinsh79 rakstīja: Tikai AUTODNA atskaitei jēgas nav pilnīgi nekādas. Vari uzzināt, vai auto nav zagto auto reģistrā un no kuras valsts ievests. Tas arī viss. Esmu reiz mēģinājis un nekad vairs atkārtot pat negrasos. Pat auto bildes bija no ss.lv portāla ![]()
Nu, es nupat vienai družkai palīdzēju ef desmito bembelātu iegādāties. Auto DNA uzrādīja vienu krešu pirms pieciem laikam gadiem. Krešs nebija nopietns, auto viņai patika, beigās iegādājās. Beļģis bija.
darklight rakstīja: Carvertical nav jēdzīgāks par to AutoDNA?
Pieredze ar Carvertical. Draugam vajadzēja auto pirms 9 mēnešiem. No mašīnām nejēdz neko, lūdza palīdzēt. Domāju, pamēģināšu. Samaksāju, pasūtīju, atskaite neatnāca. Rakstīju, Otrreiz rakstīju. Pēc 2 dienām, kad auto jau bija nopirkts, atsūtīja atbildi "izviņiķe, prosķiķe" un ka varu iztērēto naudu rezervēt nākamajai reizei (it kā es katru nedēļu pirktu mašīnas). Tagad, kad palīdzēju dāmai ar to F10, par ko pirms brīža rakstīju, atcerējos par "depozītu", mēģināju logoties iekšā - zdrasķe, tāds konts neeksistējot. Sazvanīt nevar - kaut kāds no sērijas "atpisies, plebej" automātiskais atbildētājs, lai rakstot e-pastu. Aizrakstīju. Un atkal - atbilde atnāca tikai tad, kad jau sen vairs nebija aktuāli un auto bija nopirkts.Karoče, sūds.
JanJan rakstīja: Jo 3gadīgam auto sarēķina visticamāk ar jaunām detaļām un attiecīgi dīlerservisa stundu izcenojumu. Vasja ar hvz no kurienes izrautām detaļām, 2x mazāku (vai vispār 0) oficiālo stundas likmi var, protams, to izdarīt lētāk. Loģiski, ka arī taupa naudu, kur var ietaupīt. Sistie auto nereti sāk ātrāk rūsēt, jo nav viss kā nākas izdarīts - bamperus, spārnus utt saliek, bet, kas notiek zem tā? Salocīts un bojāts metāls labi rūsē.
Jauniem auto (Pilnīgi noteikti piem. Hondām),nereti nemaz nebūs neorģinālu virsbūves paneļu, un arī šrots nereti nav opcija. Tādas pat problēmas ir bijušas noteiktiem relatīvi retiem Toyota modeļiem.

Bradypus rakstīja: "Ļoti reti kuram auto var nobraukt kaut vai pārissimtu kilometru, kaut vai pa Latviju ar visām pilsētām, turot vienu roku uz stūres otru uz ātrumpārslēdzēja. Mierīgi un nepiespiesti." O, jā. Tas ir viens no iemesliem garajos braucienos dot priekšroku Volvo. VW vispār ir katastrofa, neatkarīgi no modeļa. Īpaši neērts ir Toyota LC, bet vispār par Toyota parastajām mašīnām neko sliktu nevar teikt. Busu izvēlē abrīnojami ērts (pie stūres) ir klonētais Primastar/Vivaro/Traffic, diemžēl pasažieru komforts tur nav diezko augstā līemenī. VW busiem tieši pretēji.
Nu nezinu gan, man Volvo reāli nepatīk, ir braukts gan ar XC60, gan V40 garus gabalus, reāli besī. ar VW dažādiem, gan passāti, gan golfi, gan transportieris, nekādas problēmas. Bet gan jau katram savs.
spainis rakstīja: Tev līdzīgi kā msh, šis brauc ar, viņaprāt, autobūves etalonu un ar nezin ko tā mk2 vietā ņemt. Principā nekā neesot.
Tā noteikti nav. MSH brauc ar tabureti un ir iegrūdis tajā tik daudz naudas, un laika, ka pašam kauns to atzīt. Tāpēc cenšas te aizstāvēt mkII kā tik spēj. Es vienkārši saprotu, ka cenu kategorijā - 2000€ tiešām nekā nav.
Atkal Rīgas dome un tās būvnieki maldina satiksmes dalībniekus ar nepatiesu ceļa zīmi K.Valdemāra ielā (+ VIDEO)
13
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
23