- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
WALA rakstīja: 4x4 aparātiem kas pa kalniem vazājas mēdz uzlikt speciālas sadales kārbas ar kurām var ieslēgt to ko sauc pat "front wheel dig" un tām 100% var panākt to kas nu tur ienāk prātā.
Tādam aparātam būtu grūti kautko teikt par vadāmību un tās niansēm.
WALA rakstīja: Ok to laikam nav pareizi saukt par Haldex, kaut idejiski tas pats vien tur ir - viskozais sajūgs, tik vienā gadījumā spiedienu sistēmā rada speciāls sūknis.
Haldex nav nekāds viskozais sajūgs. To jau nu vismaz vajadzētu zināt, ka Haldex tieši ar atšķirīgo risinājumu ienāca AWD tirgū kā alternatīva viskozajam sajūgam.
msh rakstīja: Tikai slapjā laikā? Dīvaini - tajās reizēs kad es startēju lai izveiktu kreiso pagriezienu pāri divām pretī nākošām joslām brīdī kad iedegas zaļais, man riteņi kauc arī uz sausa asfalta...
P.N. VAG pēdējo desmit gadu laikā arī ir uzražojis saujiņu ar modeļiem 250-300 zs diapazonā kā divriteņus - fofāgenam tāds modelis gan bija tikai viens, Scirocco R - SĒDEKLIM gan ir vairāki arī patlaban nopērkami. Un GTI golfs nu jau arī tajā diapazonā ir ielīdis...
Par to pienākas sods par agresīvu braukšanu. DIVKOSIS.
darklight rakstīja: Tā ir. Izvēles vispār nekādas un cenas astronomiskas. Interesanti, ka arī šroti pilnīgi tukši, vismaz Leonam virsbūves daļu nav vispār. Un tas, kas ir, maksā krietni dārgāk kā jauns. Pie leišiem arī tukšums.
Es pilnīgi brīnos,ka kundzei septembrī paņēmām Corsu pa 3,5€. Sludinājums bija divas stundas vecs.
raimondsm rakstīja: Jautājums par vecu ap 2001-2005 gada Volkswagen Passat 5 . Salīdzinot ar Audi 80 b3 un Audi 80 B4 cik ir salona ietilpība un vietas pasažieriem?
Man ir tāds Passat. Ietilpīgāks un mīkstāks gaitā
raimondsm rakstīja: Jautājums par vecu ap 2001-2005 gada Volkswagen Passat 5 . Salīdzinot ar Audi 80 b3 un Audi 80 B4 cik ir salona ietilpība un vietas pasažieriem?
Jā.Kā teiktu vecais bleedis Davidičšš,- ahu-jeņen i p/izdat,no bļa cyka,malovat ;p
darklight rakstīja: Vakar skatījos ss-ku - viens no tiem sludinājumiem, kur man atbildēja, ka nekāda Leona vispār nav, atkal pacelts uz augšu. Visas daļas visām versijām. Kropļi, bļin, nu ko man atkal zvanīt?
Varbūt ir jēga nosūdzēt ss.lv administrācijai, ir poga pie sludinājumiem.
P.S. Cummins dīzeļus iekš pikapiem daudzi cenšas izķert, pat ja pats auto jau kļuvis par rūsas gabalu ... jo tie iet miljonu, un tiem rūpnieciski taisa kap. remontu.