HELP!!! kaapeec nevar paskatiities kaadi Volvo ir paardoshanaa? vai tas visiem ir vai tikai man?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
HELP!!! kaapeec nevar paskatiities kaadi Volvo ir paardoshanaa? vai tas visiem ir vai tikai man?
man ar nesanaak ar mekleeshanu, kaut kas ieksh iauto spraagst nost...
Nu Semjon Semjonic..... taa es pie sava volvo netikshu .... vinji varbuut grib muus izraidiit..... citas markas iet... volvo neiet...
Paldies tiem ,kas ieteica izskalot tukshgaitas vaarstu. Izmeerceeju pa nakti acetona un vaitspirta maisiijumaa, ar otinju izmazgaaju, un shameejais saaka pildiit savas funkcijas.
Kaa izraadaas detaljinja padaarga esot, Muusa motors piedaavaa pa 153 ls.
Padoms ljaava firmai ieekonomeet sho summu.
Nu kaads alus no tevis
Prieks ka mani padomi kaadam arii paliidz
Maza problēma. VOLVO 850 apstājoties vai sēžot korķī gļuko brīvgaitas apgriezieni. Auto itkā taisās noslāpt. abaroti nokrīt līdz nullei un tad akal strādā normāli. DIagnostika rāda ka viss strādā normāli bet kopā tas viss neiet. Varbūt kādam ir gadījies kas līdzīgs.
2 goo: ja diagnostiku taisiiji AS, tad sadaliitaaja vaacinjs'...
Sadalītāja vāciņš jauns. MS meistari saka ka problēma varētu būt vados. Bet tad jau uz citiem apgriezieniem arī gļukotu.
Manam 940 pagājušajā ziemā bija līdzīgi.Diagnostika neko neuzrādija, to regulatoru izmazgāju-nekas nemainijās,beidzot patīriju kontaktus termodevējam, kas motora galvā un viss OK.Tikai manam tur ir divi; viens rāda t panelī, bet otrs dod info uz kompi.
A kāds varētu būt sakars termodevējam ar abarotu staigāšanu. Tas kompis laikam baigi pārgudrs.
Kur diez manējam tāds dačiks atrodas? Vēl bija versija ka tas varot būt no automātiskās kārbas. Sanāk cik meistari, tik versijas. Ja godīgi sviestā var saiet bet jēga nekāda.
Vistiešākais.Tukšgaitas apgriezienus regulē.
Ne tikai kārba, bet arī klima var iespaidot.
Visdriizaak tas buus dzeses skjidruma termodeveejs gljukains , man bija liidziigs defekts u nomainiija deveeju, viss palika ok.
Crash
Kur tas termodevējs atrodas. Tur jau var būt vairāki, radiatorā, blokā? Būšu pateicigs par padomu. Savādāk meistari saka bezmaz gaidi kad kādā mežā apstāsies, tad atrast var vieglāk.
Kas tev tie pa meistariem? aizbrauc uz mm vai as tur piemetiis pie kompja un uzreiz pateiks kas kur un kad. Temperatuuras deveejs atrodas turpat pie termostata korpusa. Tipa ja pieiet autinjam no priekshas tad blakusseedeetaaja pusee pie motora priekshas starp zobsiksnas korpusu un iepluudes kolektoru ieeiet lielaa dzeseeshanas truba no radiatora, tam korpusinjam no labaas puses atrodas sameeraa mazs deveejs tas arii ir iistais.
MM jau arī netika skaidrībā. Paldies.
Mani jau vakar brīdināja, ka nolaupīs!
Būšu arī garāžā!
Garāžā dzimu, garāžā augu, garāžā mūžu nodzīvoju.
Viens man jau kaut ko līdzīgu šodien teica!
Ir labi kā ir!
Sveiki vīri, divi jautājumi:
1. Vai kādam nav aizķērusies aizmugurējā pasažiera lampiņa. Noteikti der no 850, V70 (9169509, 1372869, 6806295, ect). Īsenībā interese tikai pats slēdzītis..
2. Apstiprinājušās aizdoms, ka vasarā/rudenī ir pārrautas divas aizmugurējā loga apsildes stīgas. Pārrāvumi nav lieli - apmērām 1/2 mm. Vai kādām ir pieredze ar šo lāpīšanu? Elektrību vadoša krāsa, vai vēl kas...
intuks rakstījaveiki vīri, divi jautājumi:
1. Vai kādam nav aizķērusies aizmugurējā pasažiera lampiņa. Noteikti der no 850, V70 (9169509, 1372869, 6806295, ect). Īsenībā interese tikai pats slēdzītis..
2. Apstiprinājušās aizdoms, ka vasarā/rudenī ir pārrautas divas aizmugurējā loga apsildes stīgas. Pārrāvumi nav lieli - apmērām 1/2 mm. Vai kādām ir pieredze ar šo lāpīšanu? Elektrību vadoša krāsa, vai vēl kas...
Ir speciaala laka. Prasiit autoveikalos!
nu par to sleedziiti naakamnedeelj varbuut varees ko sarunaat, man jau mosh tagad daudz 850taa detalju buus kaut gan ja tu dod pretii veco.. tad jau mosh tagad ar ko var sarunaat...
Paldies, vīri par ātrajām atbildēm,
Crash, kādā krāsā Tev ir apdare? Manējais ir pelēka plastmasa, tākā, laikam, šā vai tā jājauc vien būs ārā...
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]