BAZNĪCAS 24
Man tur videokameru laboja. Viņi remontē arī auto rādžiņus.
BAZNĪCAS 24
Man tur videokameru laboja. Viņi remontē arī auto rādžiņus.
Kā būtu ja 2,1 litru volvo(b21) dzinējam uzliktu galvu no 2,3 litru (b230) dzinēja?
[es savu volviķa rādžiņu nesu uz silmaču ielu.samaksāju ceineri un pāris stundās bija kods.
Nu ja viss kam jaa$timm $timmee,tad kaapeec ne? galvenais laikam jau lai virzulis pret galvu nesistos.
Bet 2,1 nebija turbomators?
Intuk, ja tev ir orgjinaalais Volvo CD/radio no rupniicas tad aizbrauc uz MM un tur tev to pateiks peec auto shasijas nummura.
Mans konkrēti ir turbomotors.
Skaardniek tef jaagriezhaas pie Maara, vinjsh, ja nekljuudos, shaadu operaaciju ir izveicis savam zilajam .
Tas jaa,bet vai turbomotoram var likt virsuu ne-turbo galvu? Bliivi neizpuutiis?
turbo virzuljiem meedz buut savaadaakas augsas.
Ko tu nu man stāsti!
Turbo virzuļiem ir iedobe apukšpusē, lai nenocērp eļļas smidzināšanas sprauslu u sjo.
Galvas neatshkjiraas, turbiiniekiem tas ir tieshi bloks un virzulji kas tashkjiras. Tipa virzulju augshas ir savaadaakas formas, un blokaa ir jaudiigaaks eljas suuknis un virzuljiem ir izveikta dzeseeshana ar eljas struuklu no apakshas... nu tur taa speciaali trubinjas saliktas
Vismaz dieselim atšķīrās virzuļa apakšmala, nevis augša!
Tur vienā sānā iedobe 2Ls izmērā, pārējais 1:1
Gvido28 rakstīja:Vismaz dieselim atšķīrās virzuļa apakšmala, nevis augša!
Tur vienā sānā iedobe 2Ls izmērā, pārējais 1:1
TD virzuljiem augshas ir niknaakas, nekaa D
Tauta,
cik maksā s80 nomainīt abus priekšas amīšus?,vai savirze arī jātaisa?un cik ilgi to parasti dara?
Paldies!
Nu par nomainjas cenaam labaak pazvani uz attieciigajiem kantoriem. orgjinaalie amiishi buus padaargi...
Kā jau iepriekš ziņoju: turbozvēram nolūzis pakaļējā tilta stiprinājums. Rūsa tur nav, lūzuma pēdu arī nav, laikam jau tas stiprinājums bija ar līmi pielīmēts(punktu metināšana varbūt), nu ko būs vien jāurbj cauri grīdai un lonžeronam, un jāliek garās skrūves gan jau aizmugurē sēdošajiem pasažieriem dibenā nedursies)
Nu gan lejat....Tas B230 motors bij turbo motors,no kura tu galvu gribi likt uz 2.1...? Turbo motori paliek turbo motori un parastie paliek parastie....Zinu tikai vienu ka sadalene ir no cita materiāla un citas detaļas arī,kaut gan vizuāli var neatšķirties...Vieglo auto pārbūvē tādas kļūdas esu maz sastapis,bet smagajiem gan...Uzlika vienreiz sadaleni parasto turbo motoram un tā sdalūza un ir bijis arī tā ar luņķeni.
Domaaju ka vieglajiem taa lieta ir vienkaarshaaka . Un pie tam veel ir vismaz divi taadi motori kas tieshi taadaa veidaa ir uzbuuveeti un kas arii straadaa un kaa veel straadaa
.
Parasti jau tilti pie virsbuuves stiprinaas izmantojot skruuvju, sailentu savienojumus. Skaties skaardniek, ka pie reizes nebuusi ko pazaudeejis...
protams rakstīja:....un cik ilgi to parasti dara?
normstundas... it kā visur vajadzētu būt vienādām...:
Crash rakstījaarasti jau tilti pie virsbuuves stiprinaas izmantojot skruuvju, sailentu savienojumus. Skaties skaardniek, ka pie reizes nebuusi ko pazaudeejis...
Stiprinājuma 'ķepa' nav uz skrūvēm, varētu būt, ka uz punktu metināšanu.
Skardnieks rakstīja:
Crash rakstījaarasti jau tilti pie virsbuuves stiprinaas izmantojot skruuvju, sailentu savienojumus. Skaties skaardniek, ka pie reizes nebuusi ko pazaudeejis...
Stiprinājuma 'ķepa' nav uz skrūvēm, varētu būt, ka uz punktu metināšanu.
Tev tak pilna seeta ar "manuaaljiem"-apskati tuvumaa un viss buus skaidrs1
man jau vakar bija skaidrs, jo viens volvis man tagad guļuz sāniem un to ķepu ļoti labi var nopētīt.
Nu ko divas garas skrūves ieliku, bet jāmetina gan būs, jo tā ķepa tagat skrūvēs vēl biku staigā(krakšķ vien).
Tagad degvielas jautājums: Zvērīgi rij beņģu. parāvu nost svečvadus, nekādu izmaiņu nejutu.
Turbozvērs arī ar 2 katliem urkšķ un spārdās, kā ar visiem četriem! ?
Man domāt nelaime jāmeklē iekš kā cita.
Mans nav tik gudrs, lai meklē kāds cits.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]