Piektdienis rakstīja:Baakaa vai trubaas lieki caurumi nav ieveeroti
Caurumus nemanīju, bet tehniskajā skatē atgāzes divreiz normu pārsniedza.
Piektdienis rakstīja:Baakaa vai trubaas lieki caurumi nav ieveeroti
Caurumus nemanīju, bet tehniskajā skatē atgāzes divreiz normu pārsniedza.
sveiki,vai kaadam nav interese man pardot,uzdavinaat vai samainit pret kautko 960/v90 spiekotos diskus uz 16"?
Man ir 3gab. "zvaigznes" uz 16,nevaru atrast ceturto,taču varu notirgot esošās ja gribi meklēt ceturto.
Paldies,Dags,man vot interese ir atrast tiesi TOS diskus
liekas tie orginali ir skruuveti virsuu uz v90?mos ari kludos.
Ja tev puslīdz vienalga par cenu,tad meklē autoplačos auto ar tadiem diskiem un sāc braukāt tirgonim pa ausīm un pavicini gar acīm kadu banknoti,varbūt ko arī sarunasi.
Apjautaajies maarim, mosh vinjsh varees paliidzeet..
Rīts kā jau rīts, tik sāns tāds samocīts.
Nepatīk šamas sajūtas. Varētu kādam aizdot.
Sveicinaati Vovisti!
Iestaajusies Volvim saapiite:
Aizgaajis ciet viena luktura tiiriitaaja mehaanisms t.b. nestraadaa (taas veel nebuutu nekas) un ieklemeejusies lukturim pa vidu... Shaados laika apstaakljos tas ir diezgan svariigi(
To mehaanismu ir viegli nojaukt, izchekot vai motoriits straadaa vai kaada cita shaise??
GIG
S70
Šitai lietai ir tāda nelaba īpašība.Ārstēt to var,jāizvanda,jāsasmērē,kas nekustas brīvi,jāiekustina(jebkādām metodēm)un jāsaliek.Darbiņš piņķerīgs,jo viš parasti negrib,ka viņu kāds pūlas izjaukt.
Nu nekas jau tur sarezgjiits nava, viss jaaizjauc jaasaeljo un jaasaliek atpakalj
Varbūt kāds var mani izglītot, jautājumā par gaisa mērītāju 850tdi (atrodas uzreiz aiz filtra), man šiet ka no izpūtēja nāk par daudz dūmu, paskatījos mērītājam vārsts atveras diezgan minimāli pat tad kad uzgāzē, pamēģināju to vārstu attaisīt kārtīgi vaļā ar skrūvgriezni, tā no izpūtēja dūmu uzreiz mazāk. Varbūt tam mērītājam atsperi palaist vaļīgāk? Vai tādā veidā kaut ko nesačakarēšu?
Jautājiens sekošs - vai Volvo 440 1989.g. 1,7l bez ABS, un 460 1996.g. 2,0l ar ABS, reaktīvie stieņi aizmugurējam tiltam (tie, kas no tilta uz aizmuguri, abos galos bukses) ir vienādi?
Pacieties un neliec visur. Tas kurš var paskatīties tik vakaros ir pie mājas datora, tad arī pateix.
Nu manliekas ka gaisa meeriitaajs tur meera gaisu taa ka tur ir uzkarseeta stiepliite un peec taas atdzishanas pakaapes tas nosaka gaisa daudzumu, bet mosh dieseljiem tas ir savaadaak...
Visdriizaak ir taa ka tas dieselis jaasaregulee, jo stipri melni duumi naak taadaa gadiijumaa kad degmaisiijums par treknu...
karlisi rakstīja:Jautājiens sekošs - vai Volvo 440 1989.g. 1,7l bez ABS, un 460 1996.g. 2,0l ar ABS, reaktīvie stieņi aizmugurējam tiltam (tie, kas no tilta uz aizmuguri, abos galos bukses) ir vienādi?
Taas tjagas ir vienaadas bet tikai izskataas ka atshkjiras ja ir ABS vai nav. tobish tavaa gadiijumaa sanaak ka nav vienaadas...
karlisi rakstīja:Jautājiens sekošs - vai Volvo 440 1989.g. 1,7l bez ABS, un 460 1996.g. 2,0l ar ABS, reaktīvie stieņi aizmugurējam tiltam (tie, kas no tilta uz aizmuguri, abos galos bukses) ir vienādi?
Jaa, ir vienaadi! Ritoshais visiem 400-iem ir vienaads! Atskjirties saak ar V40 un S40...
curmis rakstīja:Varbūt kāds var mani izglītot, jautājumā par gaisa mērītāju 850tdi (atrodas uzreiz aiz filtra), man šiet ka no izpūtēja nāk par daudz dūmu, paskatījos mērītājam vārsts atveras diezgan minimāli pat tad kad uzgāzē, pamēģināju to vārstu attaisīt kārtīgi vaļā ar skrūvgriezni, tā no izpūtēja dūmu uzreiz mazāk. Varbūt tam mērītājam atsperi palaist vaļīgāk? Vai tādā veidā kaut ko nesačakarēšu?
Tur labaak neko neaiztikt! Jo nojauksi reguleejumu! Driizaak, ka laapsta vienkaarshi kaut kur kjeras. Jaanoveersh ir ceelonji, nevis jaaciinaas ar sekaam
Crash... Tev taisniiba! Tieshi taas sviras vieniigaas arii atskjiras!
Crash rakstīja:
Vells, kaut kas sviestā aizgāja.
Thnx par atbildi, un atvainojos par 2 postiem, sākumā ne tajā topikā iegrūdu. Gadās.
Mashiic rakstīja:vienkārši man pagalmā nodega 400-tais volvo. džeks bija piešķīlis
un nebija paspējis pat 1 metru nobraukt kad tas sāka motorā degt. nodzēst tā arī neizdevās kaut arī no mājas tika nesti lielie dzēšamie. nu, lūk. gribēju zināt no kā tāda šaize varētu rasties, bet hammers ņem un paziņo ka šito vajag izdzēst un skaties - kirdik, nav šis topiks....
Vācijā meža zvēri ( caunas, ja pareizi atceros) vadus grauž, kas tāpēc visi jaunie autiņi jāuzskata, ka nāk ar defektablu instalāciju?
Ja autiņš ilgi stāvējis > vajag pārbaudīt, kas puncī un tad šķilt. Ir 4xx pavāji ar tiem instalācijas vadiem, bet ja seko, nekas ļauns nenotiks.
nevajag nemaz vadus, pietiek ar sapuvušu degvielas trobu.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]