Sveiki vīri,
Vai ir dzirdēts, ka originālajam vulvas cd-magnetola sc900 nāk bez gala pastiprinātāja, t.i., ir signāls ir tikai lineārajā izejā?
Sveiki vīri,
Vai ir dzirdēts, ka originālajam vulvas cd-magnetola sc900 nāk bez gala pastiprinātāja, t.i., ir signāls ir tikai lineārajā izejā?
Cik labi ir HQ amortizatori?
Ieguvu komplektu savā īpašumā, likšu uz 264.
2 Skardniek
tad ar pastastiisi cik tie amorti labi/slikti
Alex-GT rakstīja:2 Skardniek
tad ar pastastiisi cik tie amorti labi/slikti
Jā bet tos jau virsū likšu tad kad 264-ais būs pārmetināts.( uz kādu aprīli tas varētu notikties)
nu tad gaidiisim rezultaatus
peace
AL
eee Volvisti, labak pastastiet kaa noverst bremzu klucu ciksteesanu???? nu virsuu stav jaunie bremzu klu4i, bet 4iikst ta ka pat bremzeet "negribaas" ?????
1) nav ieliktas starplikas kas noveersh chiiksteeashanu.
2) nopirkt vara smeeri un sasmeereet visas kustiigaas ap bremzhu kluci un suporta daljas
HQ - amartizatori??? Nu HQ ir tikai pakotaajs un konu kuraa reizee vinjam leetaak buus paardevis... neko labu dzirdeejis neesmu...Njemtu vieniigi tad ja dotu par briivu
Crash rakstīja:HQ - amartizatori??? Nu HQ ir tikai pakotaajs un konu kuraa reizee vinjam leetaak buus paardevis... neko labu dzirdeejis neesmu...Njemtu vieniigi tad ja dotu par briivu
Tas ir domaats varbuut QH(Quinton&Hazell)?
Tiešām QH. Sarkans iepakojums (QH un tad tāds kā lauvas attēls), amortizatori melnā krāsā, cena bija 5 Ls gabalā.
Skardnieks rakstīja:...cena bija 5 Ls gabalā.
tad jāpiekrīt Crasham...
to crash! Taisos mainiit auto, skatos uz 850 wagonu, noskatiiju 1, izbraucu, pie ~100 km/h gar prieksheejo durvju gumijaam saaka naakt troksnis no veeja, cik tas ir normaali? Nu un protams bremzeejot - vibraacija. Visumaa auto staavoklis ir labs, ja nu vieniigi taads pamiiksts(limuziiniigs) '94, 2.5 bez T, saakumcena 3700,-Eur. Ko teiksiet Volvisti?
Crash rakstīja:1) nav ieliktas starplikas kas noveersh chiiksteeashanu.
2) nopirkt vara smeeri un sasmeereet visas kustiigaas ap bremzhu kluci un suporta daljas
kas par starplikam, kas novers ciksteesanu?????
taas ,starp stuuri un seedekli
Nau labi, nau. Rudais,maini orientāciju!
volvo rakstīja:Nau labi, nau. Rudais,maini orientāciju!
Jau nomainiiju, saapiigi naacaas, sapnju auto nav iespeejams nopirkt, jaamekle tikpat labas alternatiivas. Kas ta vainas?
316i rakstīja:taas ,starp stuuri un seedekli
PN un PN veelreiz !!!!!!!!
parasti normaalu kantoru kluchiem taadas naak liidzi, mazas metaala starplikas starp suportu un kluci. ja taadas nav tad jaaizliidzas ar vara smeeri.
Crash rakstījaarasti normaalu kantoru kluchiem taadas naak liidzi, mazas metaala starplikas starp suportu un kluci. ja taadas nav tad jaaizliidzas ar vara smeeri.
sorry par dlitanta jautajumiem, bet ja es veikala paprasiisu vara smeri, tad vini zinaas ko man vajag??? un vai taa smeere taa ari saucas??? thnx
Skanja no veeja gar prieksheejo gumiju nav tas paaraak normaali. vareetu buut gumija padilus vai izljurkaata nu kaut kaa taa, sliktaakajaa gadiijumaa durvis nestaav vietaa, kas vareetu vest pie domas ka sists un slikti sataisiits.
Vibraacija bremzeejot parasti ir no taa ka slikti bremzhu diski, var veel arii buut no taa ka riepas sliktas, nenobalanseetas.
Tikko koleegjis 94gada vagonu 2,5 automaac vagons notirgoja pa 3300EUR.. ytaa kaa cena +/- okey
Intuk ir SC900 iekshaa pastuuzis, tikai parasti instalaacijaas tas tiek izmantats ar aareejo pastuuzi. A tas meetaajaas zem pasazhiera prieksheejaa benkja.
Alex-GT rakstīja:
Crash rakstījaarasti normaalu kantoru kluchiem taadas naak liidzi, mazas metaala starplikas starp suportu un kluci. ja taadas nav tad jaaizliidzas ar vara smeeri.
sorry par dlitanta jautajumiem, bet ja es veikala paprasiisu vara smeri, tad vini zinaas ko man vajag??? un vai taa smeere taa ari saucas??? thnx
2 crash
a mosh tu zini kaa taa saucas krieviski???
gan jau ka zinaas. kaads ir vajadziigs, tikai joks bija tajaa ka vinjsh bija kaut kaados dazhos veikalos dabonams... kuros neatceros
Crash rakstīja:gan jau ka zinaas. kaads ir vajadziigs, tikai joks bija tajaa ka vinjsh bija kaut kaados dazhos veikalos dabonams... kuros neatceros
Razho jau vairaakas firmas,droshi zinu,ka ir WURTH un DINITROL-prasi veikalaa,gan jau pa galvu nesitiis.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]