Volvo remonti un tehniskaas lietas - Forums - iAuto

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu ja meenesis apkaart, tad visticamaak to visu var aizmirst! bet kas ir nebuutiski siikumi? Caurums izpuuteejaa arii nebuut nemaz nav nebuutisks siikums, jo & zonde sanjem nekorektu "atskjaidiitu" atgaazu sastaavu, kas visticamaak noziimee liesu degmaisiijumu. Analiizes uz laboratoriju, kad nes, neskjaida tachu ar uudeni

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Sīkums bija tas ka logs viens netaisās kā vajag ciet , a uzreiz viņiem kau kādas bukses tur nebija . Nu pakonsultēšos biki vēl , ja neizspiedīšu pa velti lai taisa , tad vismaz lai do atlaidi . Cerēt jau var

0 0 Atbildēt

Kas remonteeja?

0 0 Atbildēt

Autostars

kursants Reģ.: 17.11.2004
0 0 Atbildēt

kaads luudzu vareetu pastaastit par sho aatrumkarbu aw70/71,

automats, kadas broblemas un kaa taas konstateet!

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Sveiciens Volvistiem!

Ieprieks gaja runa par 850 salona grabesanu. Gribu ari pajautat kadam, kas ir jaucies pa prieksejo paneli:

1. Saize tada, ka sofera puse panelis kustinot staiga gandriz centimetru, un protams, uz slikta cela dod diezgan riebigus troksnus. Vienreiz bija doma nonemt to augsu, lai paskatitos, kas lacitim vedera, bet lidz galam nost nedabuju, jo isti nezinaju, ko darit ar pasaziera puses airbagu, tas to panela augsdalu nelaida vala. Ja kads ir jaucies varbut var padalities pieredze, ka nojaukt augsu un ka tikt pie skruvem, kas paneli tur pie virsbuves( acimredzot kaut kur kada skruve vala)

2. Nesen sakas grabesana panelim pa vidu, apmeram ap to vietu, kur ir originala signalizacijas diode, ari netieku gudrs, kas tur var nbut.

Jau ieprieks Paldies!

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Arii es savaa laikaa labi paciniijos ar panelja grabeeshanu savam vecajam 850 - tajam.

Varu teikt viennozimigi, ka 98% pie vainas ir nolauztaas 'ausis' panelim, kur skruuves to pevelk pie salona/motora atdaloshaas sienas. Tur ir no motora telpas 4 skruuves, kas 'ieurbjaas' panelii. Nereti noluuzt tieshi shiim skruuveem ieskruvejamaas vietas.

Es ilgi mociijos ar grabeshanu, lidz naaca tada nelaime ka saaka teceet peckas radiators. Nacaas celt nost VISU paneli, viduskonsoli, stuuri utt. Tad arii atklaju to grabeshanas ceeloni un redzeeju, ka no 4 skruveem tikai 2 vairs kaut ko tureeja.

Un veel-ljoti liela varbutiiba, ka saak vispar 850 panelis grabeet ir debiilie (atvainojiet) spidometru krukjitaaji. Vinji nereti nerubii, kaa nonjemt to paneli un aplauz daudz skruuvju vietas utt.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

AICENE

Ok, kaa jau sarunajaam, tad aizbraukshu un pats parliecinashos, ka tieshaam kaut kas nav kartiiba, bet esmu parliecinaats, ka AUTOSTAR savu shaizi noversiis, ja tada buus peec vinju darba.

Vel nesen runaajos ljoti ilgu laiku ar vinjiem un shie teica, lai savaacu visus savas pazinjas, kas tagad braukaa ar 850/S70, ka ir iespejams iedot atlaides, izdevigaakus noteikumus utt. Kas vinjiem bija aiz aadas, nesapratu. Bet tagad kaa reizi buus precendents - kada tur savakshana, ja tiek cakareeti cilveeki. Nedomaaju, ka buutu korekti, ja apkopjam savas mashinas pie vinjiem un sanjemam nolaidiigu servisa attieksmi.

Esmu parliecinaats, ka situaacija ir risinaama.

0 0 Atbildēt

Iepriekš tencinu . Bet nu varbūt nav šajā gadījumā nolaidīga attieksme , vismaz tā ceru . Jo to šaizi tā reāli pie trešā roba tik var dzirdēt . A pa servisu diezi vai kāds ar manu vāģi raļļus laida

0 0 Atbildēt

Nu vismaz cik ir bijushas shaizes ar AS visas salabotas , ir bijushas vairaakas

0 0 Atbildēt

850 tajam panelis dalaas divaas daljaas augsheejaa un apuksha, tad nu lai nonjemtu augsheejo dalju ir jaatskruuvee sameer daudz skruuvju . Taatad:

chetras skruuves sleepjaas aiz gaisa izpuushanas resteem. divas skruuves ir saanos arii aiz gaisa izpuushanas resteem, viena skruuve ir pa vidu pie pasha stikla, sleepjaas zem luucinjas, un man liekas ka bardacinjsh ar bija jaanonjem.

labi ir saziimeets te: www.volvospeed.com/Dashremove.htm

0 0 Atbildēt

zem orgjinaalaas signalizaacijas diodes ir skruuve kas tur paneli.

0 0 Atbildēt

kursants rakstīja:kaads luudzu vareetu pastaastit par sho aatrumkarbu aw70/71,

Vai taa ir no 200taa?

kursants Reģ.: 17.11.2004
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

kursants rakstīja:kaads luudzu vareetu pastaastit par sho aatrumkarbu aw70/71,

Vai taa ir no 200taa?

jup

Rudais Reģ.: 26.02.2005
0 0 Atbildēt

Viiri! Vai 850tajam ar Nivomat amiishiem aizmuguree var uzlikt parastos amortizaatoorus? Vai nav atshkiriiba atsperees?

0 0 Atbildēt

formai domaaju ka nav, vareetu atskjirties cietiiba, miikstums

Ranger Reģ.: 10.04.2003
0 0 Atbildēt

Sveiki! Kādas idejas? No rīta gribu pielaist auto, taču uz aizdedzes ieslēgšanu NULLE reakcijas no startera puses(lampiņas deg). Pēc iešlepēšanas noslāpēju, mēģinu palaist - pielec uzreiz. Akumulators pie vainas nav. Iepriekš aukstam bij novērots, ka pēc aizdedzes ieslēgšanas seko pauzīte un tad tik sāk griezt starteris(griež viegli). Šādas, tādas aizdomas ir...bet vai rīt palaidīšu - nezinu.

Auto > volvo 2,4D

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Ranger rakstījaveiki! Kādas idejas? No rīta gribu pielaist auto, taču uz aizdedzes ieslēgšanu NULLE reakcijas no startera puses(lampiņas deg). Pēc iešlepēšanas noslāpēju, mēģinu palaist - pielec uzreiz. Akumulators pie vainas nav. Iepriekš aukstam bij novērots, ka pēc aizdedzes ieslēgšanas seko pauzīte un tad tik sāk griezt starteris(griež viegli). Šādas, tādas aizdomas ir...bet vai rīt palaidīšu - nezinu.

Auto > volvo 2,4D

Ir tikai viena iespeejamaa probza! Ir ieeedushaas (vai arii nodilushas) startera ogliites! jaaizjauc starteris un jaanoveertee ogliishu bloka staavoklis!

volvo Reģ.: 18.11.2004
0 0 Atbildēt

Kursant, zini kas ir Čegevara? Čegevara=Ļeņins=Staļins=Rubiks=Bērnu slepkava=mēsls.

0 0 Atbildēt

m.ē.s.l.s.

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

ej taču pa gaisu, nelaimīgais...

0 0 Atbildēt

Tu to man, LAIMĪGAIS?

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

Nu tad OK, es tad iešu pa gaisu!

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Starteris naf jājauc, tik vien kā 2 mazas skruivītes jāatskrūvē un tablete ir rokā. Mans 745 ēd 1 tableti uz 10>13 000 Baisa apetīte. Aizdomas, ka jamam ģenģerim ir piebeigušies gultnīši un visa tā rotējošā her.a nedaudz staigā turpu šurpu un grauž tās oglītes.

Pienāks kārta arī šitamējai uzpariktei.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti