Volvo remonti un tehniskaas lietas - Forums - iAuto

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

loris Reģ.: 17.05.2004
0 0 Atbildēt

Vai ir kāds, kuram ir pieejami Volvo detaļu elektroniskie katalogi, kur pēc šasijas numura var apskatīt modeļa detaļas un uzzināt to kodus?

Man vajadzētu tikvien uzzināt, kāds kods ir priekšējā riteņa rumbai un aizmugurējo durvju slēdzenei. Modelis V70/1999/2.5TDI

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Tāds jautājums : Volvo 850 2.5i 93g. tek stūres 'reika' , par cik un kur šo problēmu var novērst ? Jo man tā teica Saša no Mārupes , ka ar tādu apskati nevarēs iziet , nav drīz , bet gribu laikus uzzināt .

0 0 Atbildēt

Nu stuures reiku man restaureeja pa 70Ls

AigarsL

0 0 Atbildēt

loris rakstīja:Vai ir kāds, kuram ir pieejami Volvo detaļu elektroniskie katalogi, kur pēc šasijas numura var apskatīt modeļa detaļas un uzzināt to kodus?

Man vajadzētu tikvien uzzināt, kāds kods ir priekšējā riteņa rumbai un aizmugurējo durvju slēdzenei. Modelis V70/1999/2.5TDI

priekšējā rumba ar gultni - 272456

aizmugurējā slēdzene

kreisā - 8626283

labā - 8626284

0 0 Atbildēt

Cena patīkama , bet īsti nesapratu , kas tas pa AigarsL ?

0 0 Atbildēt

Nu tipa pierakstiijaas parastais meilu paraksts , tas taa

A tas serviss bija jelgavas ielaa, saucaas Ritms-A .. vai kaut kaa taa. sataisiija normaali un bija pat viens garantijas gadiijums to ar izlaboja.. taa kaa neko sliktu pateikt nevaru

loris Reģ.: 17.05.2004
0 0 Atbildēt

Paldies Crash-am!!!

Varbūt vari nosaukt arī abu priekšējo durvju slēdzeņu kodus, bagāžnieka durvju slēdzeņa kodu un aizmugurējo riteņu bremžu uzliku kodus?

Crash rakstīja:

loris rakstīja:Vai ir kāds, kuram ir pieejami Volvo detaļu elektroniskie katalogi, kur pēc šasijas numura var apskatīt modeļa detaļas un uzzināt to kodus?

aizmugurējā slēdzene

kreisā - 8626283

labā - 8626284

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu tipa pierakstiijaas parastais meilu paraksts , tas taa

A tas serviss bija jelgavas ielaa, saucaas Ritms-A .. vai kaut kaa taa. sataisiija normaali un bija pat viens garantijas gadiijums to ar izlaboja.. taa kaa neko sliktu pateikt nevaru

Hmzz , sāku domāt , a cik Tu sen taisīji tur , varbūt cenas pacēlušās pa šo laiku

0 0 Atbildēt

Aicien to reiku laboju pirms aptuveni pusgada.

0 0 Atbildēt

loris rakstījaaldies Crash-am!!!

Varbūt vari nosaukt arī abu priekšējo durvju slēdzeņu kodus, bagāžnieka durvju slēdzeņa kodu un aizmugurējo riteņu bremžu uzliku kodus?

Crash rakstīja:

aizmugurējā slēdzene

kreisā - 8626283

labā - 8626284

durvīm tur vispār ir varianti, jāskatās kas tev tur stāv

pr durvju sledzene L - 8628224-1

pr durvju sledzene K - 8626183-1

bagāžnieks - 9152238 (shasijas num līdz 423917) vai 8628197 ( shas num no 42391

aizmugurējie kluči - 8628240

aizmugurējie rocenes loki - 274267

0 0 Atbildēt

P.S. Lori nepretendēju uz informācijas pareizību, vislabāk pārbaudīt iekš MM

0 0 Atbildēt

To Crash

Paldies par infu , ališ no manis

0 0 Atbildēt

Marchiks_ rakstīja:Tad, kad visi pazūd, tad sākas tas laiks, Volvo laiks !!!!

Neesi topikus sajaucis

GIG Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

GIG rakstījaveiki Volvisti!

Lieta taada, ka volvim (s70) notikusies kautkaada shaize ar aizmugureejaam bremzeem. Simptomi - bremzeejot ir dzirdami trokshnji vienam ratam + leenaam ripinoties ir dzirdama chiiksteeshana. Bremzhu diski nekarst, liidz ar to doma par to, ka kaada kalodka neatiet no diska, it kaa atkriit???

GIG

S70

Sveiki veelreiz!

Varu pastaastiit ar kas bija vainiigs grabeeshanaa - vainiigais bija SIA "Laneks" uz Satekles ielas riepu meistars.... Tas p!^$&&%@@ nebija pievilcis ripulja skruuves....

GIG

S70

Gvido28 Reģ.: 19.04.2004
0 0 Atbildēt

Pautus nost!

Ar šito kaiti slimo arī ārzemēs > laikam nu baisi grūti ar tirkšķi lieku reizi pa skrūvēm nodot.

0 0 Atbildēt

Nu jaa kad rats apdzen autinju tad smiekli gan nenaak

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

man ar vienreiz taadu joku servismenji uztaisiija... tas veel ar Jettu bija. baigi drebulji naak kad pacelj masiinu un redzi ka rati nau piskruveeti!

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu jaa kad rats apdzen autinju tad smiekli gan nenaak

Man sestdien skriemelis pa priekšu aizskrēja.

GIG Reģ.: 23.04.2004
0 0 Atbildēt

Labi, ka beidzaas bez upuriem... Bet sajuutas interesantas, kad paceljot auto un skruuves gandriiz ar pirkstiem var atskruuveet!

GIG

S70

0 0 Atbildēt

Taatad par turbiinieka baashanu parastaa vietaa. Buutibā motora vietas un balsti neatshkjirsies , arii kaarba neatshkjiraas. Atskjiraas tas ka priekshaa naak interkuulers, attieciigi trubas, atshkjiraas vadiibas kompis, atskjiraas benciina suuknis, pusasis turbiiniekam ir resnaakas, bremzhu suporti un bremzhu sisteema savaadaaka jo ir traction kontrole. aa sajuugs tas gan ir stingraaks.

Bet iebaast var jau bez taa visa, vadiibas kompja vietaa uzlikt megasquirtu, bremzes var nemainiit, var izdziivot bez trac. buutiibaa pa lielaam shaibaam jaaieliek mators, jaanomaina kompis sajuugs un pusasis....

v850 Reģ.: 15.04.2004
0 0 Atbildēt

Kas ir megasquirts, un kā ar automātisko kārbu?

0 0 Atbildēt

automaats noteikti derees, buus pat njipraaks uz uzraavienu , megasquirts ir briivi programmejams motora shprices kompis, sheemas un lodeejamie komplekti ir nopeerkami inetaa.

0 0 Atbildēt

Nu ko varu nokomentēt par Sašu . Dabūju autiņu , kā diena pret nakti . Skanēja , kā traktors , jo bija daudz mazu coķu izplūdes kolektorā . Pirms tam AS mainīju izplūdes kolektora blīvi , ĻOTI nelāga aizdoma , ka viņi man caurumainu citu maitas uzlika , jo tas traktors , kā reiz pēc AS parādījās. A es tik ilgi domāju par pretenzinju izteikšanu , ka šie ņema un aizklapējās . Un kā vispār varēja neredzēt , ka spilvens ir pilnīgā tūtē . Un plus pie visa apakšējais spilvens bija pilnīgi čau . Diezgan nepatīkamas emocijas radīja braukšana Bet nu viss gandrīz čikiniekā pagaidām , tfu tfu tfu . Ir gan tāda vēl jocīga skaņa brīžiem itin regulāri , bet nav tik uzkrītoša . Nu tur liekas sajūgs pie vainas , braukt var , bet kaut kad būs jāpieķeras . Ā un gumijas blīve pirms lambda zondes laida garām arī . Par visu paņēma 85 Ls , kolektors protams lietots bija .

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Nu re. Sāk līdzināties patiesam VOLVO

Flints Reģ.: 06.06.2003
0 0 Atbildēt

Nu re. Sāk līdzināties patiesam VOLVO

Lasītākie raksti

Jaunie raksti