Volvo remonti un tehniskaas lietas - Forums - iAuto

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Juze rakstīja:

APE Motors pagājušoruden ņēmu: divi jaini aizmugurējie bremžu diski + darba kolodkas + roķenes kolodkas ~ 50 LVL. Par nomaiņas izmaksām nezinu, jo izdarīju pats. Ar pārpīpēšanu tas aizņēma 1 stundu.

Jāsaka, ka salīdzinot ar BMW, cenas visai patīkamas. Es par šādu joku E34-tajam pērn atstāju vairāk nekā 120 Ls. Labi, tur vēl bija viena stūres pirksta nomaiņa un savirzes taisīšana, bet tās veidoja salīdzinoši mazu summas daļu.

p.s. Rādās, ka drīz Latvijas Volvistu pulkam būs papildinājums manā personā... S70'98 pirkšana ir uzsākta...

13trakie Reģ.: 28.02.2003
0 0 Atbildēt

Jautaajums trakajiem Volvo faniem - kur atrast S80 aareejo granaatu? Jebshu tur tiek piedaavaatas tikai pusasis komplektaa?

Alv.

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

13trakie rakstīja:Jautaajums trakajiem Volvo faniem - kur atrast S80 aareejo granaatu? Jebshu tur tiek piedaavaatas tikai pusasis komplektaa?

Alv.

Trakie volvo fani ar tik jauniem nekrāmējas.

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

vai kaads var pateikt taadu lietu:

1.vai volvo 850 var likt virsuu riepas (vasaras) R16 205/55?

2. vai tas neradiis kaadas probleemas (nestriiķēsies gar arkām, vai pārāk nenoslogos ritošo vai veel kaads citas problēmas)?

0 0 Atbildēt

Mironjus noteikti var nopirk briivi, pameklee ieksh MM labus aftermarketa paarstaavjus gan nezinu...

0 0 Atbildēt

wiests rakstīja:vai kaads var pateikt taadu lietu:

2. vai tas neradiis kaadas probleemas (nestriiķēsies gar arkām, vai pārāk nenoslogos ritošo vai veel kaads citas problēmas)?

Probleemas nebuus atbildi ierakstiiju topikos par 850to..

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

Paldies

taatad slēdziens: labaak palikt pie R15 un dziive nesarezgjiisies. taa arii dariischu

0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:

Crash rakstīja:

Probleemas nebuus atbildi ierakstiiju topikos par 850to..

Probleema rodas jau pashos pirmssaakumos, meegjinot uzbaazt neparedzeeto variantu , kursh arii sanaak vieglaak sadauzaams bedrees un stipri daargaaks peerkot Ieguvums - apshaubaams un nepraktisks tjunings

Nejauc lietas 205/55/R16 ir tiiri komfortabls izmeers muusu celjiem Vot ko nesaprotu kaad ir 235/35/R17....

miezis Reģ.: 16.01.2003
0 0 Atbildēt

Vēsā mierā var uzmaukt, man pasham 850 ir R16 205/50, smuki jau ir, bet tomeer komforta peec es izvēlētos 60 vai 65.

0 0 Atbildēt

Tā kā S70 ir iegādāts,ka paceļu jautājumu vēlreiz... moš kādam tomēr ir kas zināms par šīm lietām.

Gunars_V rakstīja:Tā kā, liekas, gatavojos pievienoties Volvo lietotāju rindām, sekojošs jautājums. Cik maksā oriģinālās magnetolas atbloķēšana priekš S70 (domājams, pie dīlera)? Pa kādām naudām varētu būt iegūstams oriģinālais CD changeris? Un vai vispār ir vērts izmantot oriģinālo audiotehniku, varbūt vienkārši nomainīt pret MP3 pleijeri? Vobšem, ieteikumi velkomēti.

Kur un pa cik varētu būt dabūjami lietoti lielie skaļruņi, kuri sedanam atrodas uz plaukta aiz pakaļējā sēdekļa (moš ir kāds šrots, kur jauc Volviķus un tādi varētu būt dabonami)?

0 0 Atbildēt

Magja kodu ir iespeejams dabuut pie diilera peec mashiinas nummura vai magja nummura. Ja tas neizdodas tad ir kantori kas to izdara pa 10-15Ls

Orgjinaalais cheindzheris lietots maksaas ap 60-70Ls

MP3 cheindzheri var pilikt klaat cautr paareju, derees gan tikai Alpine cheindheri un paareja maksaa aptuveni 80Ls

Orgjinaalaa audiotehnika ir izmantojama bet tur jaaskataas no magja tipa teiksim 901 un 802 kur lielajaa 2dinaa ir kasete un cd tie ir kutie Alpine modelji un skanjas kvalitaate jamajiem ir laba. Mazaakie modelji arii ir alpine, tie kas naak ar nosaukumu HU tie ir mitsubishi.

Ja grib buuveet taadu nopietnaaku audi sisteemu tad labaak visu salikt no jauna.

Ja aizmugureejie skaljrunji ir elipses korpusos tad taadas vari dabuut pie manis.

0 0 Atbildēt

Man ir SC 813 - 2 din kasetnieks bez CD, bet ar iespēju pieslēgt changeri.

Godīgi sakot, es nezinu, kādiem tur jābūt tiem aizmugurējiem skaļruņiem, jo man šamo nav - esot nosperti auto vedot uz Latviju

Crash rakstīja:Magja kodu ir iespeejams dabuut pie diilera peec mashiinas nummura vai magja nummura. Ja tas neizdodas tad ir kantori kas to izdara pa 10-15Ls

Orgjinaalais cheindzheris lietots maksaas ap 60-70Ls

MP3 cheindzheri var pilikt klaat cautr paareju, derees gan tikai Alpine cheindheri un paareja maksaa aptuveni 80Ls

Orgjinaalaa audiotehnika ir izmantojama bet tur jaaskataas no magja tipa teiksim 901 un 802 kur lielajaa 2dinaa ir kasete un cd tie ir kutie Alpine modelji un skanjas kvalitaate jamajiem ir laba. Mazaakie modelji arii ir alpine, tie kas naak ar nosaukumu HU tie ir mitsubishi.

Ja grib buuveet taadu nopietnaaku audi sisteemu tad labaak visu salikt no jauna.

Ja aizmugureejie skaljrunji ir elipses korpusos tad taadas vari dabuut pie manis.

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja: Ja aizmugureejie skaljrunji ir elipses korpusos tad taadas vari dabuut pie manis.

Vispār, ja tie ir tie, kuri man vajadzīgi (nu, uz plaukta liekamie), tad es toč ņemšu... tak nevajadzētu īpaši atšķirties audio konstrukcijai S70-tajam un 850, ne?

0 0 Atbildēt

Nu varu pirmdien iemest autinjaa, tad tu garaam braucot vareetu piemeeriit...

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu varu pirmdien iemest autinjaa, tad tu garaam braucot vareetu piemeeriit...

Kur esi dislocēts? Es - centrā, katru dienu kursēju maršrutā Rīga - Olaine. Par rītdienu gan es vēl nezinu, kad man varētu sanākt. Drošāk būtu otrdien.

0 0 Atbildēt

dafai otrdien , shodien piemirsu iemest . disloceejos pashaa centraa pretii prezidentes pilij

0 0 Atbildēt

Crash rakstījaafai otrdien , shodien piemirsu iemest . disloceejos pashaa centraa pretii prezidentes pilij

O, ļoti labi, es dislocējos pavisam netālu - pie viesnīcas "Latvija".

ligasa Reģ.: 12.08.2003
0 0 Atbildēt

Manam 440-jam (1989.g) nepieciešamas aizmugurējā suporta abas vadīklas

0 0 Atbildēt

Paintereseejies APEe tur jamajiem bija visaadi suportu remkomplekti.

0 0 Atbildēt

Tiek meklēts grafīta-naftas sastāvs, kur tādu var dabūt. Ļoti vajag.

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja: kas tas? un kur izmanto?

Antikorozija.

0 0 Atbildēt

Celtniecība

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

ligasa rakstīja:Manam 440-jam (1989.g) nepieciešamas aizmugurējā suporta abas vadīklas

Arii "Kemi"! Nezinu, kaa shos tagad pa jaunam sauc. Lietas bremzeem paarsvaraa peerku tur!

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Jaunatjums driizaak adresets CRASH, bet varbuut veel kaads zin.

Volvo S70 T-5 naak rasnaakas pusas, kaa parastajam (taa pat, kaa Tev agrakajam 850-tajam).

Origjinaals priekshejo pilnjiku komplekts bez atlaideem ~60 Ls MM. Principaa tadi pilnjiki maksaa no 3-7 Ls. Varbuut ir informacija, no kura veel der uz shiim resnakaam pusasiim, jo VOLVO originalie, ka jau mineeju ir kosmiskaa cenaa un neorgjinalie ir tievajaam pusasiim tikai.

Grosaa ieteica atnest vinjiem abus diametru izmeerus un pilnjika garumu - piemekleshot.

Varbuut CRASH vai veel kaads ir jau ar to saskaries.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:Jaunatjums driizaak adresets CRASH, bet varbuut veel kaads zin.

Volvo S70 T-5 naak rasnaakas pusas, kaa parastajam (taa pat, kaa Tev agrakajam 850-tajam).

Origjinaals priekshejo pilnjiku komplekts bez atlaideem ~60 Ls MM. Principaa tadi pilnjiki maksaa no 3-7 Ls. Varbuut ir informacija, no kura veel der uz shiim resnakaam pusasiim, jo VOLVO originalie, ka jau mineeju ir kosmiskaa cenaa un neorgjinalie ir tievajaam pusasiim tikai.

Grosaa ieteica atnest vinjiem abus diametru izmeerus un pilnjika garumu - piemekleshot.

Varbuut CRASH vai veel kaads ir jau ar to saskaries.

ScanTech vismaz arii resnajaam piedaavaa piljnjikus. Kods: 50.1826 Vari uzintereseeties Ape Motoraa

Lasītākie raksti

Jaunie raksti