Aicene rakstīja:Vispār ja Volvo klubam Rīgā būtu vieta kur var visas šitās lietas , kas vajadzīgas remontam . Nu lai var piebraukt un remontēt un nedomāt , ka kau kas pietrūkst , izņemot daļas protams , iestātos nedomājot A vispār ņemot vērā arī tavu Crash svaigo pieredzi , varbūt ir vērts padomāt . Cik var maksāt visādiem it kā šloseriem . Ja pats kaut ko ne tā iztaisīsi , pats vien būsi vainīgs
Pāris tūkstošus latus tam vajadzētu. Rēķini vien, ka lai varētu ievietot pacēlāju, vajag garāžu ar augstajiem griestiem, kas jau ir dārgāk, nekā standarta PSRS mietpilsoņa garāža, kurai griesti ar roku sasniedzami. Tad vēl pacēlājam vajag savus 400 - 1000 Ls, cik man zināms. Normālam instrumentu komplektam - vēl 1000 Ls... u.t.t.
Nez, moš toč jāķeras pie sava biznesiņa nr.2 veidošanas - Volvju service???
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]