Volvo remonti un tehniskaas lietas - Forums - iAuto

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Aicene rakstīja:Vispār ja Volvo klubam Rīgā būtu vieta kur var visas šitās lietas , kas vajadzīgas remontam . Nu lai var piebraukt un remontēt un nedomāt , ka kau kas pietrūkst , izņemot daļas protams , iestātos nedomājot A vispār ņemot vērā arī tavu Crash svaigo pieredzi , varbūt ir vērts padomāt . Cik var maksāt visādiem it kā šloseriem . Ja pats kaut ko ne tā iztaisīsi , pats vien būsi vainīgs

Pāris tūkstošus latus tam vajadzētu. Rēķini vien, ka lai varētu ievietot pacēlāju, vajag garāžu ar augstajiem griestiem, kas jau ir dārgāk, nekā standarta PSRS mietpilsoņa garāža, kurai griesti ar roku sasniedzami. Tad vēl pacēlājam vajag savus 400 - 1000 Ls, cik man zināms. Normālam instrumentu komplektam - vēl 1000 Ls... u.t.t.

Nez, moš toč jāķeras pie sava biznesiņa nr.2 veidošanas - Volvju service???

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Tev ir nepareiza domāšana Gunars_V . Pietiktu ar bedri garāžā un vinču pie griestiem , a tas kurš ir ar mieru pats jāties ar savu vāģi būs liela daļa savu štrumentu . Runa iet par kau kādu speciālo , kas vajadzīgs konkrētā vietā un konkrētai detaļai .Un to pašu bieži var pats uztaisīt ar nelielu izdomu un minimumu palīglīdzekļu , kurus mūsdienās atšķirībā no padomju laikiem ir stipri grūtāk un dārgāk dabūt . Tā kā ja pieiet šai lietai ar domu , ka ja nevar tā , kā grib , jāgrib tā kā var . Un nevajadzēs N-tonnas latu

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

300 kilogramiigaa vinca latgaliitee (PSRS razhojuma-kaa sarunaa no 20 -50 ls.)

Var pat aabelee iekaart un uz kluciem nolikt.

0 0 Atbildēt

Mana paša pieredze liecina, ka labiem instrumentiem un aprīkojumam tomēr ir ļoti, ļoti liela nozīme... pat viens pats normāls "tirkšķis" (vēlams ar dinamometru) var ietaupīt daudz laika, nervu, atdauzītu pirkstu, u.t.t. Tur jau tā lieta, ka tad, ja tev ir labi instrumenti un aprīkojumi, tad tā vairs NAV jāšanās.

Tas pats ir arī tad, ja salīdzina darbu ar bedri un ar pacēlāju, darbu ar hidraulisko presi un darbu ar kuvaldu un mātes vārdiem, u.t.t.

BTW, palīglīdzekļus gan joprojām, manuprāt vēl var atrast līdz acīm - kaut vai tajā pašā Latgalītē.

Aicene rakstīja:

Tev ir nepareiza domāšana Gunars_V . Pietiktu ar bedri garāžā un vinču pie griestiem , a tas kurš ir ar mieru pats jāties ar savu vāģi būs liela daļa savu štrumentu . Runa iet par kau kādu speciālo , kas vajadzīgs konkrētā vietā un konkrētai detaļai .Un to pašu bieži var pats uztaisīt ar nelielu izdomu un minimumu palīglīdzekļu , kurus mūsdienās atšķirībā no padomju laikiem ir stipri grūtāk un dārgāk dabūt . Tā kā ja pieiet šai lietai ar domu , ka ja nevar tā , kā grib , jāgrib tā kā var . Un nevajadzēs N-tonnas latu

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Nu jaa,bet-

Nu nav Tev jaapeerk speciaali garaazhas apriikojums,ja gribi mainiit ellji.

Ja ir $$$ tad uz servi

Ja gribas pastraadaat,nav $$$ vai neuzticaas servisam ,tad var arii pats visaadus siikumus taisiit.

0 0 Atbildēt

Vienmeer labs atrisinaajums ir tad ja tev ir ljoti labs choms kursh straadaa servii un kursh par nelielaam naudaam tef paliidz, atljauj izdariit visu ko vajag. Taa es lielaakoties laboju saveejam piekari.... bet diemzheel ir arii lielaakas lietas kuraam tomeer vajag specshtrumus un krietni lielaakas zinaashanas....

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:ja pareizi atceros, tad Trakajiem ar Gvidi priekshgalaa, kaut kaadas idejas Volvo servisa sakaraa arii bija

Nu uz to pusi ira tā doma.

Jau tagad ceļu ārā un iekšā motorus mājas apstākļos, kā arī ir primitīvs auto apgāzējs.

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Just for information . Te uz Brīvības Juglā ir viena bode kur pārdod baltkrievu ražojuma instrumentus . Neesu baigais pa cenām uz tiem , bet man likās demokrātiskas . Piemēram tāda lieta kā dinamometrs , ko ieliek starp muciņu un štrumu ar ko to griež , maksā 16 Ls . Ka es te palasīju manuāli par remontu tur visur iet runa par to , ar kādu spēku to vai šito skrūvi pievilkt .

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Ar lētajiem instrumentiem diemžēl ir kā ar kā ar bitēm....,cita lieta,ja tai pašā latgalītē savācas padomijas ražojumus-ja izstiepjas vai salūzt uzreiz,mierīgi izmet,ja ne,tad kādu brīsniņu turēs....Patrāpās arī starp nezināmās izcelsmes ražojumiem izturīgi eksemplāri,bet te atbirums ir lielāks.

Pēc dinamometriskās atslēgas parasti rodas vajadzība tad,kad uznāk vēlme palūrēties motorā no iekšpuses ,citādi var iztikt.

0 0 Atbildēt

Nu volvim manuaaljos ir visaam skruuveem uzraadiits pievilkshanas speeks, taa kaa ja grib visu kaa peec graamatas tad nu bez dinamometriskaas atsleegas neiztikt...

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Nu volvim manuaaljos ir visaam skruuveem uzraadiits pievilkshanas speeks, taa kaa ja grib visu kaa peec graamatas tad nu bez dinamometriskaas atsleegas neiztikt...

Taisnība,pat,kā jau teicu,arī krievu tehnikai ir norādīts skrūvju pievilkšanas spēks.Realitātē ne vienmēr sanāk pēc grāmatas....

0 0 Atbildēt

Te gan es tev nepiekrītu. Nezinu par Volviķi, jo šim vēl neesmu klupis virsū ar uzgriežņatslēgām, bet ir vesela virkne ar daudzām it kā mazāk atbildīgām skrūvēm, kur tā dinamometriskā atslēga ir vajadzīga. Tipisks piemērs - mana vecā BMW motoreļļas noliešanas skrūve. Karteris ir alumīnija, bet skrūve - tērauda - un līdz ar to nākas pievilkt saudzīgi, tā kā vecu rokaspulksteni...diemžēl manam vāģim iepriekšējie saimnieki nebija uz to iespringuši, un kartera vītne bija aprauta... vot i nācās mudīties un čakarēties

Uudensputns rakstīja: Ar lētajiem instrumentiem diemžēl ir kā ar kā ar bitēm....,cita lieta,ja tai pašā latgalītē savācas padomijas ražojumus-ja izstiepjas vai salūzt uzreiz,mierīgi izmet,ja ne,tad kādu brīsniņu turēs....Patrāpās arī starp nezināmās izcelsmes ražojumiem izturīgi eksemplāri,bet te atbirums ir lielāks.

Pēc dinamometriskās atslēgas parasti rodas vajadzība tad,kad uznāk vēlme palūrēties motorā no iekšpuses ,citādi var iztikt.

volvo40td Reģ.: 02.06.2005
0 0 Atbildēt

cau, man ir volvov40td 97g. man ir taada probleema. kad motors uzkarst, braucot paarsleedzot aatrumus piem. no pirmā uz otro utt. paarsleedzot aatrumus uz tahometra 1.8apgriezieni vinnss pats uzgaazee liidz 2.1. tas ir starp paarsleegssanos, kad sajuugs ir nospiests. kad ir auksts motors tad viss normaali. vai kaadam nav bijusi taada probleema. gaidiissu atbildes

0 0 Atbildēt

volvo40td rakstīja:cau, man ir volvov40td 97g. man ir taada probleema. kad motors uzkarst, braucot paarsleedzot aatrumus piem. no pirmā uz otro utt. paarsleedzot aatrumus uz tahometra 1.8apgriezieni vinnss pats uzgaazee liidz 2.1. tas ir starp paarsleegssanos, kad sajuugs ir nospiests. kad ir auksts motors tad viss normaali. vai kaadam nav bijusi taada probleema. gaidiissu atbildes

Apsties ko dara tukshgaitas vaarsts.... veel vareetu buut dzineeja temperatuuras deveeja vaina..

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:Kādam ir piredze, ar neorģinālajiem priekšas lukturiem, iekš v850. Kāda starpība izņemot cenu?

Starpiiba taada pati, kaa cenaa! Lukturi jaanjem iista brenda, vieniigi paliek, kuraa vietaa...

Nez vai tu pats ņemtu orģinālos, ja šrotos nekur neatradu, orģinālais SIGNĀLĀ maksā 190ls , neorģinālais 45ls

Es nerunaaju par OE, bet gan par kvalitatiiviem brendiem, kuriem ir OE kvalitaate, taadiem, kaa Bosch, Hella, Valeo, Magneti-Marelli... Taadiem buus gan kvalitaate, gan arii cena patiikamaaka, nekaa OE

Uzliku neorģinālo, starpības nav!

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Labriit, Volvo guru!!!

Taa kaa nezinaaju, kuraa sadaljaa posteet, iemetu vaicaajumu s'eit. Ir ienaacies VADIS_english - 1,2GB *.rar fails, atarhiveejot 3,5 GB *.nrg fails... kaa pareizi s'ito zveeru uzinstaleet??? Paldies jau ieprieks'....

0 0 Atbildēt

dabuuto nrg failu ieburnojam dvd matricaa un no taas instaleejam, vai nrg failu uzmonteejam kaa cd teiksi ar daemon tūli un instaleejam.

Klau kursh datums tef tam vadim ir?

mosh vajg sakopeet

0 0 Atbildēt

VADIS vareetu buut 2001gads

0 0 Atbildēt

hammers rakstīja: www.daemon-tools.cc/dtcc/portal/download.php?mode=ViewCategory&catid=5

reku daemonu var nopumpeet

Paldies! Naaksies vecumdienaas kljuut par kompju guru

0 0 Atbildēt

Veel viens jautaajiens - vai pret "dzelzi" nav specifiskas prasiibas lai tas VADIS kusteetos?

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Kas tas VADIS tāds ir?

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Paldies! Skaidrs

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:Veel viens jautaajiens - vai pret "dzelzi" nav specifiskas prasiibas lai tas VADIS kusteetos?

2000 vai XP... Uz citiem neies

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:Kādam ir piredze, ar neorģinālajiem priekšas lukturiem, iekš v850. Kāda starpība izņemot cenu?

Starpiiba taada pati, kaa cenaa! Lukturi jaanjem iista brenda, vieniigi paliek, kuraa vietaa...

Nez vai tu pats ņemtu orģinālos, ja šrotos nekur neatradu, orģinālais SIGNĀLĀ maksā 190ls , neorģinālais 45ls

Es nerunaaju par OE, bet gan par kvalitatiiviem brendiem, kuriem ir OE kvalitaate, taadiem, kaa Bosch, Hella, Valeo, Magneti-Marelli... Taadiem buus gan kvalitaate, gan arii cena patiikamaaka, nekaa OE

Uzliku neorģinālo, starpības nav!

Starpiiba IR!!! Paluukojies lukturu reg. aparaataa, kaadu staru ziimee OE un kaadu aftermarkets... Dazjus pat nav iespeejams noreguleet

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

s70-740d rakstīja:Veel viens jautaajiens - vai pret "dzelzi" nav specifiskas prasiibas lai tas VADIS kusteetos?

2000 vai XP... Uz citiem neies

mans vadis tikko noexpireejaas, ierakstiiju iekshn ini chetrus deviitniekus, un zinies ko norija

Lasītākie raksti

Jaunie raksti