Volvo remonti un tehniskaas lietas - Forums - iAuto

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Maarvils Reģ.: 29.03.2005
0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:

Maarvils rakstīja:Hamm!

Vai visiem volvo ir viegls gāzes pedālis?

tb spiežot to knappi jūt.

Ar visiem neesmu braucis ... bet visiem ar ko esmu braucis pedaalji bija normaali

Nju tad tas bija izņēmums, tas viens ar kuru es braucu.

Nereāla sajūta.

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Paldies par padomiem,taču gļuka cēloni vēl neatradām-,"...kā pa miglu...."

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

DAGS rakstījaaldies par padomiem,taču gļuka cēloni vēl neatradām-,"...kā pa miglu...."

Suuknja stiprinaajums baakaa????

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

DAGS rakstījaaldies par padomiem,taču gļuka cēloni vēl neatradām-,"...kā pa miglu...."

Pat sūknis jau nomainīts,jo bija aizdomas,ka vecais "slinkoja".Radās man tikko doma iečekot šo visu pasākumu,auto uz pacēlāja esot,tas manuprāt varētu ieviest lielāku skaidrību,kur tas suns norakts.

0 0 Atbildēt

DAGS rakstīja:

Arnijs rakstīja:

Pat sūknis jau nomainīts,jo bija aizdomas,ka vecais "slinkoja".Radās man tikko doma iečekot šo visu pasākumu,auto uz pacēlāja esot,tas manuprāt varētu ieviest lielāku skaidrību,kur tas suns norakts.

Nu suni atraki ?

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

Man jautājums radies... vai S/V70-tajiem tas tā ir paredzēts, ka aizmugurējo durvju logi (elektriski vadāmie, of course) atveras tikai līdz pusei??? Vīkendā pirmoreizi atverot logu, man bija nepatīkams pārsteigums, ka aizmugurējais sānu logs šofera pusē aptuveni tikai līdz pusei aizbrauca, bet bišk nomierinājos, kad vēlāk ziņkārības labad pārbaudīju arī otru, kurš akurāt tieši tāpat strādāja. Spriežot pēc tā, ka abi logi strādā precīzi vienādi, secināju, ka laikam tā jābūt (tipa, kaut kāds kinderzu protekšens ) , tak sirdsmieram labprāt gribētu dzirdēt apstiprinājumu.

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Gunars_V rakstīja:Man jautājums radies... vai S/V70-tajiem tas tā ir paredzēts, ka aizmugurējo durvju logi (elektriski vadāmie, of course) atveras tikai līdz pusei??? Vīkendā pirmoreizi atverot logu, man bija nepatīkams pārsteigums, ka aizmugurējais sānu logs šofera pusē aptuveni tikai līdz pusei aizbrauca, bet bišk nomierinājos, kad vēlāk ziņkārības labad pārbaudīju arī otru, kurš akurāt tieši tāpat strādāja. Spriežot pēc tā, ka abi logi strādā precīzi vienādi, secināju, ka laikam tā jābūt (tipa, kaut kāds kinderzu protekšens ) , tak sirdsmieram labprāt gribētu dzirdēt apstiprinājumu.

Jaa, nolaizas gan tikai liidz pusei

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

200 un 700 sērijai arī aizmugures logi veras līdz pusei.

0 0 Atbildēt

Nu, thanks, nomierinājāt, jo, ja tā ir paredzēts, tad man pret to īpašu iebildumu nav (īpaši ņemot vērā, ka aizmugurējo beņķi patiesi ir okupējis 3-gadīgs kinders).

AutoNets rakstīja:

Jaa, nolaizas gan tikai liidz pusei

Skardnieks rakstīja:

200 un 700 sērijai arī aizmugures logi veras līdz pusei.

vol Reģ.: 21.02.2003
0 0 Atbildēt

Gunars_V rakstīja:Nu, thanks, nomierinājāt, jo, ja tā ir paredzēts, tad man pret to īpašu iebildumu nav (īpaši ņemot vērā, ka aizmugurējo beņķi patiesi ir okupējis 3-gadīgs kinders).

Nu'kinderu' jau labāk turi piesietu.

0 0 Atbildēt

Ir beņķī un ir piesprādzēts, bet logu atvēršanas pogu jau tāpat aizsniedz...

p.s. Būtu muļķīgi pirkt Volvo, bet nepiesprādzēties un nepiesprādzēt citus ...

vol rakstīja:

Nu'kinderu' jau labāk turi piesietu.

0 0 Atbildēt

Starp citu pakaljeejos logus var atsleegt - lai nevirna

0 0 Atbildēt

Crash rakstījatarp citu pakaljeejos logus var atsleegt - lai nevirna

To arī nupat tik piefiksēju... uznāca ziņkārība pārbaudīt, kas tā par pogu ar "On/Off"

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Gunars_V rakstīja:

To arī nupat tik piefiksēju... uznāca ziņkārība pārbaudīt, kas tā par pogu ar "On/Off"

Īpaši virināt neiesaku, šofera logu pacēlājam jau otrā poga beigta, a pogu bloku maina visu kopā...

0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:

Gunars_V rakstīja:

Īpaši virināt neiesaku, šofera logu pacēlājam jau otrā poga beigta, a pogu bloku maina visu kopā...

Nu ja rokas neaug gluzhi no dibena tad to pogu bloku ir ljoti vienkaarshi iznjemt izjaukt, iztiiriit un salabot....

0 0 Atbildēt

Ja nu kas, man izdevās atrast instrukciju kā to izdarīt:

www.matthewsvolvosite.com/window_switch_replace.php

p.s. Lai gan raksta autors atzīst, ka tomēr ir nomainījis to slēdzi, manuprāt, kārtīgam ex-Padomju pilsonim tur nav nekā nesataisāma, jo, kā augšminēto linku pavirši izlasot sapratu, problēma ir visai triviāla - kontakts zūd.

Crash rakstīja: Nu ja rokas neaug gluzhi no dibena tad to pogu bloku ir ljoti vienkaarshi iznjemt izjaukt, iztiiriit un salabot....

0 0 Atbildēt

Noteikti ziņošu par suņa atrakšanas rezultātiem,šis pasākums tagad paredzēts uz nedēļas otru pusi vai pat beigām.

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Nu ko, esmu savam (2.5tdi) sācis kapitalku (pats), atlicis pats atbildīgākais sakraut to motoru un iecelt iekšā. Varat taisīt totalizatoru izdosies vai nē.

Uudensputns Reģ.: 24.05.2004
0 0 Atbildēt

Ja nu esi atvēzējies uz izjaukšanu(nenobijies ),tad kopā salikšana nav nekas neizdarams.Vienīgi manuāli vēlams pastudēt,vai nav kādu sīku viltību.Lai veicas!!

0 0 Atbildēt

Paldies par labajiem vārdiem!

0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Nu ko, esmu savam (2.5tdi) sācis kapitalku (pats), atlicis pats atbildīgākais sakraut to motoru un iecelt iekšā. Varat taisīt totalizatoru izdosies vai nē.

Nu dinamometrisko atsleegu gan iepeerc , a to buus taa kaa man kad es vienam no saviem motoriem galvu vilku klaat - liidz pirmajam krakshkjim, kas logjiski bija skruuves paarluuzshana ...

0 0 Atbildēt

Uh, maniaks...

Bet vispār, ir vairākas auto markas un motorīši, kuriem galvas skrūves nedrīkst atkārtoti lietot, pat ar dinamometrisko atslēgu.

Vēl tikai gribētu piebilst Curmim, ka noteikti vajag iegādāt un ļoti rūpīgi izčekot remonta manuāli (ja tas, protams, nav jau izdarīts) un izstudēt gan pareizu motora galvas noņemšanas, gan uzlikšanas metodi.

Ja motora galvu nav paredzēts pēc noņemšanas utilizēt, tad skrūves tai noteikti jāatrskrūvē pareizā secībā, un, pats par sevi, arī jāpieskrūvē pareizā secībā un pēc pareiza algoritma.

Crash rakstīja:

Nu dinamometrisko atsleegu gan iepeerc , a to buus taa kaa man kad es vienam no saviem motoriem galvu vilku klaat - liidz pirmajam krakshkjim, kas logjiski bija skruuves paarluuzshana ...

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

curmis rakstīja:Nu ko, esmu savam (2.5tdi) sācis kapitalku (pats), atlicis pats atbildīgākais sakraut to motoru un iecelt iekšā. Varat taisīt totalizatoru izdosies vai nē.

Lai tev veicas!!!

0 0 Atbildēt

Kad būšu ticis galā, noteikti ziņošu par rezultātiem.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Skatoties kaada kapitalka...

Ja nomaina tikai saales,virzulgrupu ar pribambasiem utt tad jau nekaa megfasarezgjiita tur nav.

Bet labaak tomeer vajadziigaas skruuves visas sapirkt no jauna,galvu nosliipeet utt.

Bet ko nu es tur,ja pac esi atveezeejies uz remontu,tad jau laikam pats zini.

Turbiinu arii remonteesi,vaj neaiztiksi?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti