Paldies Anrij MM man piedavaja tikai vai nu origjinalos vai arii Tevis piemineeto brendu, bet ar tievo diametru.
Ok, pazvaniishu APE MOTORS
Paldies Anrij MM man piedavaja tikai vai nu origjinalos vai arii Tevis piemineeto brendu, bet ar tievo diametru.
AutoNets rakstījaaldies Anrij MM man piedavaja tikai vai nu origjinalos vai arii Tevis piemineeto brendu, bet ar tievo diametru.
Apes cenaas gan shiis poziicijas nav, bet, iespeejams var uzsuutiit no ScanTech. Veel arii iespeejams, ka Spidan, ko arii tirgo Ape, kaut ko piedaavaa...
Padalīšos ar savu pieredzi, moš nākotnē kādam noder. Mūsa Motors, kā rādās, ir sakarīgs kantoris - iebraucot pie viņiem 6-dienas rītā ar savu nobloķēto maģi, viņi bez jebkādas samaksas prasīšanas man iedeva kodu. Tiesa gan, kods nederēja, jo, acīmredzot, maģis nomainīts, bet nu, tas jau cits stāsts.
Gunars_V rakstījaadalīšos ar savu pieredzi, moš nākotnē kādam noder. Mūsa Motors, kā rādās, ir sakarīgs kantoris - iebraucot pie viņiem 6-dienas rītā ar savu nobloķēto maģi, viņi bez jebkādas samaksas prasīšanas man iedeva kodu. Tiesa gan, kods nederēja, jo, acīmredzot, maģis nomainīts, bet nu, tas jau cits stāsts.
Vēl piebildīšu, ka SIA Mikas, tie kuri ir BMW dīleri, par šādu pakalpojumu prasa Ls 20...
manam 440 volvītim problēma - sajūga disks laikam pie vainas
meklēt lietotu vai jaunu
un kā ar darbiem cik ? kur labāk ?
savam mainiju Auto Grosā tel. 7628816
ligasa rakstīja:manam 440 volvītim problēma - sajūga disks laikam pie vainas
meklēt lietotu vai jaunu
un kā ar darbiem cik ? kur labāk ?
Sviesc manai Laguunai dabuuja originaalo Valeo disku par 30 Ls...Tad nu domaa, vai ir jeega likt lietotu, jo uzliku staavoklis vien veel neko neizsaka. Var buut gan noseedushaas atsperes, gan mikroplaisas. Darbs vareetu buut ~ ap 30 Ls +/-
Bet vai maina tikai disku vai jāmaina viss komplekts ???
Tad ko man labāk darīt
Vienkārši braukt uz jebkuru servisu negribu - teiks ka jāmaina viss pa maksimumu
Kādam ir piredze, ar neorģinālajiem priekšas lukturiem, iekš v850. Kāda starpība izņemot cenu?
curmis rakstīja:Kādam ir piredze, ar neorģinālajiem priekšas lukturiem, iekš v850. Kāda starpība izņemot cenu?
Starpiiba taada pati, kaa cenaa! Lukturi jaanjem iista brenda, vieniigi paliek, kuraa vietaa...
AutoNets rakstīja:Jaunatjums driizaak adresets CRASH, bet varbuut veel kaads zin.
Volvo S70 T-5 naak rasnaakas pusas, kaa parastajam (taa pat, kaa Tev agrakajam 850-tajam).
Origjinaals priekshejo pilnjiku komplekts bez atlaideem ~60 Ls MM. Principaa tadi pilnjiki maksaa no 3-7 Ls. Varbuut ir informacija, no kura veel der uz shiim resnakaam pusasiim, jo VOLVO originalie, ka jau mineeju ir kosmiskaa cenaa un neorgjinalie ir tievajaam pusasiim tikai.
Grosaa ieteica atnest vinjiem abus diametru izmeerus un pilnjika garumu - piemekleshot.
Varbuut CRASH vai veel kaads ir jau ar to saskaries.
Ir taa ka APee tie ir domaati parastajaam tievajaam pusasiim, bet nu pieminot dazhus speeciigus vaardus varot dabuut virsuu, taa vismaz dariija ieks AS
ligasa rakstīja:Bet vai maina tikai disku vai jāmaina viss komplekts ???
Viennoziimiig i maini visu komplektu, jo tas atmaksaasies jo kaarba nebuus jaanjem nost vairaakas reizes. Veel iesaku nomainiit kaarbas prieksheejo un dzineeja aizmugureejo bliivsleegus, taa teikt pie vienas kaarbas nonjemshanas.
sajuuga komplektus njem LUK vai SACHS, paintereseejies veel cik maksaa ieksh MM orgjinaals, iespeejams ka sanaaks leetaaks par aftermaarketa (T5jam vismaz taa bija)
Arnijs rakstīja:
curmis rakstīja:Kādam ir piredze, ar neorģinālajiem priekšas lukturiem, iekš v850. Kāda starpība izņemot cenu?
Starpiiba taada pati, kaa cenaa! Lukturi jaanjem iista brenda, vieniigi paliek, kuraa vietaa...
Nez vai tu pats ņemtu orģinālos, ja šrotos nekur neatradu, orģinālais SIGNĀLĀ maksā 190ls , neorģinālais 45ls
apsties orgjinaalie lietoti ar maksaa ap 50Ls, a kur probleema? Ja stikli sasisti tad tos var nopirkt arii atsevishkji...
Crash rakstīja:
AutoNets rakstīja:Jaunatjums driizaak adresets CRASH, bet varbuut veel kaads zin.
Volvo S70 T-5 naak rasnaakas pusas, kaa parastajam (taa pat, kaa Tev agrakajam 850-tajam).
Origjinaals priekshejo pilnjiku komplekts bez atlaideem ~60 Ls MM. Principaa tadi pilnjiki maksaa no 3-7 Ls. Varbuut ir informacija, no kura veel der uz shiim resnakaam pusasiim, jo VOLVO originalie, ka jau mineeju ir kosmiskaa cenaa un neorgjinalie ir tievajaam pusasiim tikai.
Grosaa ieteica atnest vinjiem abus diametru izmeerus un pilnjika garumu - piemekleshot.
Varbuut CRASH vai veel kaads ir jau ar to saskaries.
Ir taa ka APee tie ir domaati parastajaam tievajaam pusasiim, bet nu pieminot dazhus speeciigus vaardus varot dabuut virsuu, taa vismaz dariija ieks AS
Buus Apee pilnjiki arii bez speeciigiem vaardiem. Spidan kods: 26294, cena ar PVN Ls 7,71
curmis rakstīja:
Arnijs rakstīja:
Nez vai tu pats ņemtu orģinālos, ja šrotos nekur neatradu, orģinālais SIGNĀLĀ maksā 190ls , neorģinālais 45ls
Es nerunaaju par OE, bet gan par kvalitatiiviem brendiem, kuriem ir OE kvalitaate, taadiem, kaa Bosch, Hella, Valeo, Magneti-Marelli... Taadiem buus gan kvalitaate, gan arii cena patiikamaaka, nekaa OE
Crash rakstīja:apsties orgjinaalie lietoti ar maksaa ap 50Ls, a kur probleema? Ja stikli sasisti tad tos var nopirkt arii atsevishkji...
Visas iespējamās reklāmas apzvanīju, tas kas man vajadzīgs nebija! Sasists ir ari korpuss. Jau nopirku neorģinālo. Pēc nedēļas uzrakstīšu kā ir.
curmis rakstīja:
Crash rakstīja:apsties orgjinaalie lietoti ar maksaa ap 50Ls, a kur probleema? Ja stikli sasisti tad tos var nopirkt arii atsevishkji...
Visas iespējamās reklāmas apzvanīju, tas kas man vajadzīgs nebija! Sasists ir ari korpuss. Jau nopirku neorģinālo. Pēc nedēļas uzrakstīšu kā ir.
Veel bija kantoris Maskavas ielaa t.7144415, mob.9144415 Pirku 460tajam, maksaaja 40Ls. Vinji ved lietotos arii uz pasuutiijuma
Man te tāda problēma. 850-am labajai, garajai pusasij beigts piekaramais gultnis. Atsevišķi to atrast nevaru, šrotos saka, ka tie nav maināmi, jāpērk visa pusass. Vai tā ir?
Juze rakstīja:Man te tāda problēma. 850-am labajai, garajai pusasij beigts piekaramais gultnis. Atsevišķi to atrast nevaru, šrotos saka, ka tie nav maināmi, jāpērk visa pusass. Vai tā ir?
Naf gan ... VADIs staasta ka var nomainiit. detaljas kods 3502019, bet nu pussass buus jaanjem nost....
Man viss ir nojaukts, pusass ir bagažniekā. Mainu vēl sajūgu, blīvslēgu utt.
Bet jautājums, kā to gultni var dabūt nost, jo serviss kur remontē auto , nekādi nevarēja dabūt nost. Varbūt vari ieteikt servisu vai darbnīcu, kas to var izdarīt. Pagaidām ātrākais variants ir nopirkt lietotu visu pusasi par 70 LVL, bet dies zin cik ilgi noies tas gultnis.
Juze rakstīja:Man viss ir nojaukts, pusass ir bagažniekā. Mainu vēl sajūgu, blīvslēgu utt.
Bet jautājums, kā to gultni var dabūt nost, jo serviss kur remontē auto , nekādi nevarēja dabūt nost. Varbūt vari ieteikt servisu vai darbnīcu, kas to var izdarīt. Pagaidām ātrākais variants ir nopirkt lietotu visu pusasi par 70 LVL, bet dies zin cik ilgi noies tas gultnis.
Paga, paga, es kaa reizi vakar biju APE un tur manas mekletaas puteklju gumijas kopaa ar pusasi maksaaja 60 Ls JAUNS VISS!!!
A pusass puteklju gumijaam vakar vakara tikai nonjmeti meeri dabaa pie mashiinas un shodien laikam buus rezultats Peec kataloga vinjiem uzradaas, ka VOLVO S70 T-5 ir tievaas pusasis (nereaali, jo 240 Hp), bet peec meeriem reaali to gumiju atradiis. Man APE MOTORS attieksme tada zinja ljoti patiik.
Crash rakstīja:
Viennoziimiig i maini visu komplektu, jo tas atmaksaasies jo kaarba nebuus jaanjem nost vairaakas reizes. Veel iesaku nomainiit kaarbas prieksheejo un dzineeja aizmugureejo bliivsleegus, taa teikt pie vienas kaarbas nonjemshanas.
sajuuga komplektus njem LUK vai SACHS, paintereseejies veel cik maksaa ieksh MM orgjinaals, iespeejams ka sanaaks leetaaks par aftermaarketa (T5jam vismaz taa bija)
Lielais sajūgs (2 l motoram) oriģinālais bija 2x dārgāks, neoriģinālais komplekts ap 90 Ls, mazais varētu būt vēl lētāks. Komplektu jāmaina noteikti, tas atmaksājas, dzīvē pārbaudīts.
karlisi rakstīja:
Crash rakstīja:
Lielais sajūgs (2 l motoram) oriģinālais bija 2x dārgāks, neoriģinālais komplekts ap 90 Ls, mazais varētu būt vēl lētāks. Komplektu jāmaina noteikti, tas atmaksājas, dzīvē pārbaudīts.
He lielais sajuugs sasmiidinaaji maneejam 2,3 Turbo sajuugs noteikti bija lielaaks un cenu starpiiba komplektam bija laikam 180 -LUK un 160 - Volvo vai kaut kaa taa
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]