Volvo remonti un tehniskaas lietas - Forums - iAuto

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:

Juze rakstīja:Man viss ir nojaukts, pusass ir bagažniekā. Mainu vēl sajūgu, blīvslēgu utt.

Bet jautājums, kā to gultni var dabūt nost, jo serviss kur remontē auto , nekādi nevarēja dabūt nost. Varbūt vari ieteikt servisu vai darbnīcu, kas to var izdarīt. Pagaidām ātrākais variants ir nopirkt lietotu visu pusasi par 70 LVL, bet dies zin cik ilgi noies tas gultnis.

Paga, paga, es kaa reizi vakar biju APE un tur manas mekletaas puteklju gumijas kopaa ar pusasi maksaaja 60 Ls JAUNS VISS!!!

A pusass puteklju gumijaam vakar vakara tikai nonjmeti meeri dabaa pie mashiinas un shodien laikam buus rezultats Peec kataloga vinjiem uzradaas, ka VOLVO S70 T-5 ir tievaas pusasis (nereaali, jo 240 Hp), bet peec meeriem reaali to gumiju atradiis. Man APE MOTORS attieksme tada zinja ljoti patiik.

Es vakar zvanīju uz APE Motors, bet viņi teica, ka garo pusasi ražotājs nepiedāvā. A kura puse maksāja 60 LVL?

AutoNets Reģ.: 01.10.2001
0 0 Atbildēt

Nju tad shodien dabuuju taas puteklju gumijas savaam resnajaam Volvo pusasiim. Viena maksaaja ap 7 Ls, otra ap 5 Ls.

Vislabakaas atsauksmes APE MOTORS, paldies vinjiem, nepadevaa un samekleja tieshi ko man vajag

JUZE!

Brauc uz vietas runaties, es ar pa telefonu gribeeju samekleet letako, nekas labs nesnaaca.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:Nju tad shodien dabuuju taas puteklju gumijas savaam resnajaam Volvo pusasiim. Viena maksaaja ap 7 Ls, otra ap 5 Ls.

Vislabakaas atsauksmes APE MOTORS, paldies vinjiem, nepadevaa un samekleja tieshi ko man vajag

JUZE!

Brauc uz vietas runaties, es ar pa telefonu gribeeju samekleet letako, nekas labs nesnaaca.

Es ar API strādāju jau gadiem, pazīstu visus džekus, turklāt direktors man brālēns.

Pusass gultni samainīju. Gultnis 7 LVL + mazliet jāpadomā ar galvu un rokām. ( Gultnis SKF).

dure Reģ.: 23.01.2005
0 0 Atbildēt

Cau!

kapeec kad ieslēdz kondicionieri, visu laiku it kaa kaut kas iesledzas un izsledzas(laikam kompresors). tas klikskis ir diezgan skaljsh, drusku var dzirdeet pat no salona, un ljoti bieži, praktiski ik peec 5-10 sekundem?

varbuut kaadam kas liidziigs bijis? vai liidzzeees ar uzpildiishanu.

Man Volvo 850

0 0 Atbildēt

Normaali taa vish dara it sevishkji karstaa laikaa... Ja puush aukstu gaisu tad nav jaapilda...

0 0 Atbildēt

Tas klikskjis ir labi redzams ja kas - sasledzas sajuugs skriemelim, kas piedzen kompresorinju.

Tas ir normaali, ka iesledzas....tad 10 sek strada, tad 5 klusums un tad atkal. Visu laiku uzpumpee un uztur spiedienu. Vienigais varbuut, ja sistema tas spiedien ir nokrities, tad varbuut tas process ir daudz intensivaaks.

Uz vacinja pie kompresora ir uzraxtiits spiediens, kads vinjam taja sistema ir jabuut.

ligasa Reģ.: 12.08.2003
0 0 Atbildēt

Mani interesētu, cik maksātu neorģinālais sajūga komplekts 440 volvītim ??

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

ligasa rakstīja:Mani interesētu, cik maksātu neorģinālais sajūga komplekts 440 volvītim ??

Kaadi lati 60-70 vareetu buut.

taapat kaa citiem autinjiem.

Ja mekleesi no renja,tad varbuut sanaaks pat leetaak.

0 0 Atbildēt

paldies! nomierinājat mani.

bet to sajuugu varbuut vajag regulet, kas ieslēdz to kompresoru.

tie klikski ir nu diezgan skalji

un vel viens jaut. kad dzineejs uzsilis un braucu pa shoseju uz piemēram 70 -80 ar 4 vai 5 aatrumu, uzdodot straujak gazi ir tads taka pljerkstosh troksnis. kaa nonjem gazi pazuud. un ja pec tam spiež nav vairs tik izteikts. kas tas? izpuutejs varbuut, bet diez vai?

bubliks Reģ.: 19.03.2003
0 0 Atbildēt

L'ugtums izlīdziet - 90.g 740 2,3GLT klājas nost stūres pastūzis, spiež ārā šķidrumu gan dar uzpildes bačoka vāciņu, gan kaut kur apakšā pa trubām pil ārā. Tad, kad piele bačoku strādā nevienmērīgi - kauc un sagrižot rausta stūri un rati arī drebelējas kā konvulsijā, šķidrumu uzkuļ putainu. Tātad:

1)vai ir reāla esošā pastūža remonts?

2)vai ir jēga meklēt lietotu?

Par sakarīgiem komentiem - paldies.

bubliks Reģ.: 19.03.2003
0 0 Atbildēt

bubliks rakstīja:L'ugtums izlīdziet - 90.g 740 2,3GLT klājas nost stūres pastūzis, spiež ārā šķidrumu gan dar uzpildes bačoka vāciņu, gan kaut kur apakšā pa trubām pil ārā. Tad, kad piele bačoku strādā nevienmērīgi - kauc un sagrižot rausta stūri un rati arī drebelējas kā konvulsijā, šķidrumu uzkuļ putainu. Tātad:

Bitīt matos, atvainojos par gramātiku

0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:

dure rakstījaaldies! nomierinājat mani.

bet to sajuugu varbuut vajag regulet, kas ieslēdz to kompresoru.

tie klikski ir nu diezgan skalji

un vel viens jaut. kad dzineejs uzsilis un braucu pa shoseju uz piemēram 70 -80 ar 4 vai 5 aatrumu, uzdodot straujak gazi ir tads taka pljerkstosh troksnis. kaa nonjem gazi pazuud. un ja pec tam spiež nav vairs tik izteikts. kas tas? izpuutejs varbuut, bet diez vai?

ir tas izpūtējs... pēdējā bundulī šķērsribas nopujušas un sakritušas... piedodot gāzi tās arī pļerkst....

jaa bet kāpec tikai siltam un tikai braucot?

var jemt nost, pa šuvi taisīt vaļā, iztīrīt un pēc tam likt kopā...

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstījaajem iesper pa trubas galu vai centies aiz gala kārtīgi izraustīt...

Eeeee... Uzmaniigaak! Vaargaaku izpuuteeju taa var arii noraut!

saulite165 Reģ.: 20.05.2005
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstījaajem iesper pa trubas galu vai centies aiz gala kārtīgi izraustīt...

Tai lietai jāpieiet uzmanīgi. Ar mīlestību...

saulite165 Reģ.: 20.05.2005
0 0 Atbildēt

A, par ko ta` es? Arī par izpūtēju...

PIVS Reģ.: 02.11.2001
0 0 Atbildēt

CRASH, AUTONETS u.c. !!!

Manam 850 katru vasaru AC nokrītas spiediens un freons jāpapildina. Nu ir pazudis cilvēks, kurš to darīja. Varbūt zināms kāds ar freona muciņu, kurš par mazu, bet godīgu samaksu to papildina ??? Varbūt vajag kādu AC diagnostiku un remontu, bet man gan visi saka, ka 1 x gadā uzpildīt ir lētāk un prātīgāk nekā pieiet šī procesa remontam.

Lūdzu komentārus, freona vīru koordinātes !!!

0 0 Atbildēt

bubliks rakstīja:L'ugtums izlīdziet - 90.g 740 2,3GLT klājas nost stūres pastūzis, spiež ārā šķidrumu gan dar uzpildes bačoka vāciņu, gan kaut kur apakšā pa trubām pil ārā. Tad, kad piele bačoku strādā nevienmērīgi - kauc un sagrižot rausta stūri un rati arī drebelējas kā konvulsijā, šķidrumu uzkuļ putainu. Tātad:

Skjidrumu sakulj putainu arii tad kad tas ir par mazu. Nu jaaskataas par kurieni dzen aaraa, kad to noveersiisi tad varbuut arii probleema pazudiis

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

PIVS rakstīja:CRASH, AUTONETS u.c. !!!

Manam 850 katru vasaru AC nokrītas spiediens un freons jāpapildina. Nu ir pazudis cilvēks, kurš to darīja. Varbūt zināms kāds ar freona muciņu, kurš par mazu, bet godīgu samaksu to papildina ??? Varbūt vajag kādu AC diagnostiku un remontu, bet man gan visi saka, ka 1 x gadā uzpildīt ir lētāk un prātīgāk nekā pieiet šī procesa remontam.

nu moz gluzi nebus "freona viiri" bet tomer

www.gvidis.lv

vini tev uzpildis freonu ar to piedeevu (nezinu kaa saucas) un peec kaada laika vareesi biebraukt pie viniem un vareesi paarbaudiit kur tad ir probleem...

0 0 Atbildēt

Zinu, ja vajag tikai uzpildiit, tad pa 15 Ls to dara Maskavas ielaa, pretim INTER AUTO. Jeb vieglaak atrast braucot uz Rumbulu, kreisaja pusee pirms Latgales Auto.

Cik maksa uzpildishana GVIDIS, nezinu.

0 0 Atbildēt

Pateicos par info!

Mans paziņa pildīja par 10 Ls, bet vēl nezinu, kur viņš meklējams. Taču noteikti sazināšos ar to Gvidi- varbūt atrod sīku vainu, un izlabo bez lielām investīcijām.

Alex-GT Reģ.: 26.07.2002
0 0 Atbildēt

AutoNets rakstīja:Zinu, ja vajag tikai uzpildiit, tad pa 15 Ls to dara Maskavas ielaa, pretim INTER AUTO. Jeb vieglaak atrast braucot uz Rumbulu, kreisaja pusee pirms Latgales Auto.

Cik maksa uzpildishana GVIDIS, nezinu.

nu gvidii ja man atminja nevilj uzpildisana bija ap 20LVL!

Gunars_V Reģ.: 13.05.2002
0 0 Atbildēt

PIVS rakstīja:CRASH, AUTONETS u.c. !!!

Kādas pazīmes ir spiediena kritumam? Man arī nezkāpēc šķiet, ka kondicionieris strādā ne tā, kā vajadzētu...

0 0 Atbildēt

To: Gunars_V

Pazīme ir tāda, ka neslēdzas iekšā. Gluži kā auto bez AC. Visvienkāršāk redzēt, vai AC sācis strādāt, ir zem kapota apskatīt trubiņu no AC, kurai jābūt apsarmojušai, jo karstā laikā caur sevi dzen to auksto gaisu.

0 0 Atbildēt

Gnoms

Piekrītu labojumam.

0 0 Atbildēt

Nu tautieshi iesakiet vietu kur remontee diferenciaaljus? Vajadzeetu taa kaa samekleet...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti