AutoNets rakstīja:
Juze rakstīja:Man viss ir nojaukts, pusass ir bagažniekā. Mainu vēl sajūgu, blīvslēgu utt.
Bet jautājums, kā to gultni var dabūt nost, jo serviss kur remontē auto , nekādi nevarēja dabūt nost. Varbūt vari ieteikt servisu vai darbnīcu, kas to var izdarīt. Pagaidām ātrākais variants ir nopirkt lietotu visu pusasi par 70 LVL, bet dies zin cik ilgi noies tas gultnis.
Paga, paga, es kaa reizi vakar biju APE un tur manas mekletaas puteklju gumijas kopaa ar pusasi maksaaja 60 Ls JAUNS VISS!!!
A pusass puteklju gumijaam vakar vakara tikai nonjmeti meeri dabaa pie mashiinas un shodien laikam buus rezultats Peec kataloga vinjiem uzradaas, ka VOLVO S70 T-5 ir tievaas pusasis (nereaali, jo 240 Hp), bet peec meeriem reaali to gumiju atradiis. Man APE MOTORS attieksme tada zinja ljoti patiik.
Es vakar zvanīju uz APE Motors, bet viņi teica, ka garo pusasi ražotājs nepiedāvā. A kura puse maksāja 60 LVL?
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]