Volvo remonti un tehniskaas lietas - Forums - iAuto

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:

Arnijs rakstīja:

curmis rakstīja:Kādam ir piredze, ar neorģinālajiem priekšas lukturiem, iekš v850. Kāda starpība izņemot cenu?

Starpiiba taada pati, kaa cenaa! Lukturi jaanjem iista brenda, vieniigi paliek, kuraa vietaa...

Nez vai tu pats ņemtu orģinālos, ja šrotos nekur neatradu, orģinālais SIGNĀLĀ maksā 190ls , neorģinālais 45ls

Es nerunaaju par OE, bet gan par kvalitatiiviem brendiem, kuriem ir OE kvalitaate, taadiem, kaa Bosch, Hella, Valeo, Magneti-Marelli... Taadiem buus gan kvalitaate, gan arii cena patiikamaaka, nekaa OE

Uzliku neorģinālo, starpības nav!

Starpiiba IR!!! Paluukojies lukturu reg. aparaataa, kaadu staru ziimee OE un kaadu aftermarkets... Dazjus pat nav iespeejams noreguleet

Uhh citeeshanas karalji . Ir arii normaali aftermaarketi teiksim Hella, Bosch . A ja nopietni ir kaut kaada viena kjiinieshu kompaanija kas taisa normaalus lukturus.pusliiz... tirgoja laikam "divi Auto" vai kaut kaa taaa.

s70-740d Reģ.: 12.12.2003
0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Arnijs rakstīja:

s70-740d rakstīja:Veel viens jautaajiens - vai pret "dzelzi" nav specifiskas prasiibas lai tas VADIS kusteetos?

2000 vai XP... Uz citiem neies

mans vadis tikko noexpireejaas, ierakstiiju iekshn ini chetrus deviitniekus, un zinies ko norija

Mana VADIS anotaacijaa rakstiic, ka eexpireejas

0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:

Crash rakstīja:

Arnijs rakstīja:

s70-740d rakstīja:Veel viens jautaajiens - vai pret "dzelzi" nav specifiskas prasiibas lai tas VADIS kusteetos?

mans vadis tikko noexpireejaas, ierakstiiju iekshn ini chetrus deviitniekus, un zinies ko norija

Sorry, kljuuda, NEexpireejas

0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:

s70-740d rakstīja:

Crash rakstīja:

Arnijs rakstīja:

EE ja tef neekspireejas tad tef ir jaunaaks, tavai dalies miile...tfu... kopijaas

0 0 Atbildēt

EE ja tef neekspireejas tad tef ir jaunaaks, tavai dalies miile...tfu... kopijaas

Ja tev ir kaads FTP, kur nomest, esmu gatavs daliities, jo nav DVD rakstiiklis....

0 0 Atbildēt

hammers rakstīja:kaa vinjam var buut jaunaaks ja pats teica 2001 gads

Tavs bija 2003 ja nemaldos un Arnijam 2002 ...

Mans ir 2001

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

hammers rakstīja:kaa vinjam var buut jaunaaks ja pats teica 2001 gads

Tavs bija 2003 ja nemaldos un Arnijam 2002 ...

Mans ir 2001

tfu 2003 tochno

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

s70-740d rakstīja:Mana VADIS anotaacijaa rakstiic, ka eexpireejas

Ja kas manam ira DVD raksteklis.

Ja tev ir kaads FTP, kur nomest, esmu gatavs daliities, jo nav DVD rakstiiklis....

Skardnieks Reģ.: 13.12.2002
0 0 Atbildēt

Kas par kujņu?

Mans rakstīja: Ja kas, tad manam ira DVD raksteklis.

intuks Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

sveiki, padoms vajadzīgs. Lieta tāda, ka brīžiem nevar palaist auto. Reti - reizi mēnesī, varbūt, vidēji. Braucam, apstājamies, izslēdzam, startējam pēc brīža - nekā. Aizslēdzam auto, pēc minūtēm 15 viss ir OK, it kā nekas nebūtu noticis. V70'98, automāts. Idejas?

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

intuks rakstījaveiki, padoms vajadzīgs. Lieta tāda, ka brīžiem nevar palaist auto. Reti - reizi mēnesī, varbūt, vidēji. Braucam, apstājamies, izslēdzam, startējam pēc brīža - nekā. Aizslēdzam auto, pēc minūtēm 15 viss ir OK, it kā nekas nebūtu noticis. V70'98, automāts. Idejas?

Manam 850 liidziigs sindroms tika noveerots, un vienaa riitaa atteicaas pilniigi. Schobriid staav pagalmaa un nekust, naf laika domaat. kas kaisch.

Ja atrisini scho probleemu, tad iemet topikaa, kas pa vainu bija!

0 0 Atbildēt

wiests rakstīja:

0 0 Atbildēt

wiests rakstīja:

Manam 850 liidziigs sindroms tika noveerots, un vienaa riitaa atteicaas pilniigi. Schobriid staav pagalmaa un nekust, naf laika domaat. kas kaisch.

Ja atrisini scho probleemu, tad iemet topikaa, kas pa vainu bija!

Kaut kas nojuka

Paldies wiests - iepriecināji Dalīta bēda -pusbēda?

wiests Reģ.: 08.05.2005
0 0 Atbildēt

manaa gadiijumaa starteris griezj un dzirkstele ir un tekviela arii ir bet, motors ne un ne (

0 0 Atbildēt

Jaanocheko iesaakumaa visas elektriibas, masas vadi pie motora un taa, jaanomeera akjis, varbuut meedz nesalaadeet akji..

Nu veel hammera varians, bet nu tad arii motora pakaljeejais bliivsleehs jaamaina ar uzreiz...

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

Vēl var paskatīties, kas notiek ar sūkņa releju. Man bija tādas pašas problēmas, līdz vienā rītā autiņš vairs vispār neleca. Nomainīju releju un OK.

0 0 Atbildēt

Paldies, man gadījumā vienkārši negriež(paneļa lapiņas paliek bāvākas), iktā aķis kusš

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

intuks rakstījaaldies, man gadījumā vienkārši negriež(paneļa lapiņas paliek bāvākas), iktā aķis kusš

Šajā gadījumā visdrīzāk pie vainas starteris.

vol Reģ.: 21.02.2003
0 0 Atbildēt

intuks rakstījaaldies, man gadījumā vienkārši negriež(paneļa lapiņas paliek bāvākas), iktā aķis kusš

Uzliec papildus masas vadu,no aķa uz motoru.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Iespeejams startera ogliishu nekontakts. Diezgan raxturiiga kaite shaadam simptomam

DAGS Reģ.: 25.03.2004
0 0 Atbildēt

Varbūt atkārtošos,taču HELP!!!Volvo 940 2.3 turbo,strauji bremzējot slāpst nost,izsakiet savas versijas,kas varētu būt par vainu un vai kādam nav bijis kas līdzīgs.Biju pie Mārupes Sašas,izčekojām caur kompjiem,neuzrādija nekādas novirzes,it kā ideāls auto būtu,ja ne vien šī problēma.

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

DAGS rakstīja:Varbūt atkārtošos,taču HELP!!!Volvo 940 2.3 turbo,strauji bremzējot slāpst nost,izsakiet savas versijas,kas varētu būt par vainu un vai kādam nav bijis kas līdzīgs.Biju pie Mārupes Sašas,izčekojām caur kompjiem,neuzrādija nekādas novirzes,it kā ideāls auto būtu,ja ne vien šī problēma.

Cheko iepluudes savienojumu gumijas, cauruliites, patrubokus, kas var bremzeejot paplesties valjaa (plaisas no vecuma)

Gadiijumaa strauji uzsaakot nenoraustaas?

0 0 Atbildēt

Arnijs rakstīja:

DAGS rakstīja:Varbūt atkārtošos,taču HELP!!!Volvo 940 2.3 turbo,strauji bremzējot slāpst nost,izsakiet savas versijas,kas varētu būt par vainu un vai kādam nav bijis kas līdzīgs.Biju pie Mārupes Sašas,izčekojām caur kompjiem,neuzrādija nekādas novirzes,it kā ideāls auto būtu,ja ne vien šī problēma.

Cheko iepluudes savienojumu gumijas, cauruliites, patrubokus, kas var bremzeejot paplesties valjaa (plaisas no vecuma)

Gadiijumaa strauji uzsaakot nenoraustaas?

Veel jau varbuut kaut kaads dziivnieks ir iemeties degvielas sisteemaa

Maarvils Reģ.: 29.03.2005
0 0 Atbildēt

Hamm!

Vai visiem volvo ir viegls gāzes pedālis?

tb spiežot to knappi jūt.

vol Reģ.: 21.02.2003
0 0 Atbildēt

Pārbaudi visas gumijas šļauciņas kas pienāk-aiziet pie bremžu vakuma pastiprinātāja.

1.. 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ..105
Telegram

Jaunākais forumā

Lasītākie raksti

Jaunie raksti