Arnijs rakstīja:
curmis rakstīja:
Arnijs rakstīja:
curmis rakstīja:
Arnijs rakstīja:
curmis rakstīja:Kādam ir piredze, ar neorģinālajiem priekšas lukturiem, iekš v850. Kāda starpība izņemot cenu?
Starpiiba taada pati, kaa cenaa! Lukturi jaanjem iista brenda, vieniigi paliek, kuraa vietaa...
Nez vai tu pats ņemtu orģinālos, ja šrotos nekur neatradu, orģinālais SIGNĀLĀ maksā 190ls , neorģinālais 45ls
Es nerunaaju par OE, bet gan par kvalitatiiviem brendiem, kuriem ir OE kvalitaate, taadiem, kaa Bosch, Hella, Valeo, Magneti-Marelli... Taadiem buus gan kvalitaate, gan arii cena patiikamaaka, nekaa OE
Uzliku neorģinālo, starpības nav!
Starpiiba IR!!! Paluukojies lukturu reg. aparaataa, kaadu staru ziimee OE un kaadu aftermarkets... Dazjus pat nav iespeejams noreguleet
Uhh citeeshanas karalji . Ir arii normaali aftermaarketi teiksim Hella, Bosch
. A ja nopietni ir kaut kaada viena kjiinieshu kompaanija kas taisa normaalus lukturus.pusliiz... tirgoja laikam "divi Auto" vai kaut kaa taaa.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]