Volvo remonti un tehniskaas lietas - Forums - iAuto

Volvo remonti un tehniskaas lietas

Crash Reģ.: 11.06.2002

Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)

Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???

Crash[addsig]

karlisi Reģ.: 04.09.2002
0 0 Atbildēt

Jautājiens par VADIS. Ir tur daudzām lietām 2 numuri bez paskaidrojumiem, piemēram Volvo 460 priekšējie bremžu kluči 3344787 (3344061). Ja atšķiras ar un bez ABS, tad tā arī pierakstīts, arī ja šasijas numuriem no/līdz kaut kādam, bet šitie ir bez paskaidrojumiem. Ko tas nozīmē? Vai zina kāds?

0 0 Atbildēt

Noziimee ka nummurs mainiijies.

karlisi Reģ.: 04.09.2002
0 0 Atbildēt

Tobiš iekavās vecais numurs. Bija tāda aizdoma, bet vajadzēja apstiprinājumu. Paldies!

0 0 Atbildēt

tieshi taa

Loms Reģ.: 15.07.2002
0 0 Atbildēt

Crash, vai AWD var ielikt LSD bloķi?

šeit laikam zaudēja tikai dēļ bloķa jo Outbekam biezākajā versijā (3.0 H6) tādi ir....

www.subaru.lv/gallery/clips/volvo.qt

0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstīja:

vai tas vajadziigs Prieksh kam ja pa mezhruupnieku (ne)celjiem braukaat ikdienaa tad varbuut

noskaties klipu...

Arnijs Reģ.: 01.06.2002
0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstīja: www.subaru.lv/gallery/clips/volvo.qt

meegjinaaju bet kas ir faila paplashinaajums > .qt > man nepielec un manam kompam ar varbuut mees dumi

Ja Tev ir Quick Time pleijeris, tad buutu jaaiet! Ja nau... tad nazinu

0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstīja: www.subaru.lv/gallery/clips/volvo.qt

meegjinaaju bet kas ir faila paplashinaajums > .qt > man nepielec un manam kompam ar varbuut mees dumi

kreisā pusē 2 no augšas videoklips:

www.subaru.lv/subaru.php?menu=21&lang=1&bilde=6&user=&pass=

0 0 Atbildēt

kreisajā stūrī pleijeris

www.apple.com/quicktime/download/

0 0 Atbildēt

Ielikt var, tikai tas maksaa , a sajuuta iisteniibaa ir taada ka pakaljeejam diferm staav blokjis...varbuut man sajuuta tikai taada ..

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:Ielikt var, tikai tas maksaa , a sajuuta iisteniibaa ir taada ka pakaljeejam diferm staav blokjis...varbuut man sajuuta tikai taada ..

ja pareizi saprotu, tad tādu bloķi var ielikt praktiski jebkuram modelim? Un tavam auto cik tāds maksā?

0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstīja:

QT ar savaam "bezmaxas" reklaamaam man piegriezies ... sorry ... neredzu ... un neveelos ...

OK, jēga:

Zviedrs salīdzina Subaru Outback un jauno Volvo XC 70...

Mēģina uzbraukt viegli dubļainā nogāzē bez ieskrējiena.... Subars uziet, Volvo nē...

Tad tas pac ar piekabi, rezultāts tāc pac...

tikai salīdzinājums (man liekas nekorekts) jo subaram visbiezākajā versijā nāk pašbloķējošie bloķi, bet Volvo to nav...

0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstīja:

Jautaajums bija uzdots pirms tam - KAM (kaadiem meerkjiem) tas vajadziigs

punktiņš man pa to līniju tāds....

0 0 Atbildēt

Nu nez tajaa klipaa ir totaalais bulshits safilmeets.. nu nevar taa buut jamajam staav pa vidu haldex kas maak visu pa slodzeem sadaliit... Vai nu vecais rokjeni bija aizmirsis atlaist, vai nu brauca ar parasto V70. Nu nav iespeejama shaajaa AWD sheemaa taada iespeeja ka prieksha spolee un aizmugure nekust no vietas...

Taa kaa nezinu ko tas vecis tur dariija bet nu tests ir pilniigi un galiigi neizdevies...

0 0 Atbildēt

Veel jau ir taada lieta kaa tracs kas neljauj velkoshajiem ratiem izspoleet tobish spoleejosho piebremzee, tas ar nezkapeec nedarbojaas...

Taa kaa tas uzbrauciens uzdod vairaak jautaajumus nekaa atbildes.

Un vispaar taadaa nogaazee es esmu ar savu veco priekshpiedzinjas T5 uzbraucis bez probleemaam...

0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstījaecinaajums - dziivo dzhungljos - peerc Outbacku !!!! normaaliem cilveekiem pietiek ar xc70 vai Imprezu

Nu nee ... varu garanteet ja tam XC pie stuures buutu es vai hammers tas buutu uzbraucis divreiz staavaakaa nogaazee ar visu piekabi

0 0 Atbildēt

Piektdienis rakstījaecinaajums - dziivo dzhungljos - peerc Outbacku !!!! normaaliem cilveekiem pietiek ar xc70 vai Imprezu

gan imprezai, gan legacy "biezākajās" versijās ir LSD...

0 0 Atbildēt

Crash rakstīja:

Nu nee ... varu garanteet ja tam XC pie stuures buutu es vai hammers tas buutu uzbraucis divreiz staavaakaa nogaazee ar visu piekabi

nu bet ir tāda lieta (LSD) pieejams priekš XC? un kaut vai aptuvenā cena zināma?

0 0 Atbildēt

Nu i???

Pajero ir visi tilti blokjeejami un gveel starpasnieks? Ko tagad?

tur tika saliidzinaatas pilniigi dažādas AWD sheemas Subaru ir Full time 4WD a Volvo tikai AWD kur pakalja piesleedzas kad prieksha izsliid...

Un shajaa filmaa vareeja redzeet kaa brauc ar V70...

0 0 Atbildēt

es tikai gribēju atbildi uz:

Loms rakstīja:

nu bet ir tāda lieta (LSD) pieejams priekš XC? un kaut vai aptuvenā cena zināma?

0 0 Atbildēt

pieejams ir noteikti tikai aftermarketa izpildiijumaa cena vareetu buut ap 800Ls plus uzstaadiishana

0 0 Atbildēt

paldies

Aicene Reģ.: 05.01.2005
0 0 Atbildēt

Jautājums par lūku , ne elektrisko, priekš Volvo 850 . Saplīsis ir mehānisms no kura tiek darbināta tā padarīšana , precīzāk , paliels plastmasas zobrats . Liekas , ka tā konstrukcija ir neizjaucama . Cik nez tas daikts varētu maksāt ? Lai zinātu cik var nokaulēt un kur labāk meklēt , varbūt kāds zin ?

curmis Reģ.: 29.03.2004
0 0 Atbildēt

Kādam ir ziņas, cik maksā 850 .96g pakaļas gultnis?

0 0 Atbildēt

Gultni noteikti njem SKF maksaas kaut kur ao 60ls

Lasītākie raksti

Jaunie raksti