- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
imzz rakstīja: Pie tam, zinot Trampa nevēlēšanos daudz ceļot un gulēt gultās, kādas pats nav izvēlējies, tieši vice būs tas, kurš tiks dzenāts ārzemju vizītēs.
arī veids, kā pēc tam pateikt, ka to taču mūsu viceprezidents teica, ne jau prezidents
imzz rakstīja: Pie tam, zinot Trampa nevēlēšanos daudz ceļot un gulēt gultās, kādas pats nav izvēlējies, tieši vice būs tas, kurš tiks dzenāts ārzemju vizītēs.
Vai varētu būt tā, ka šī Trampa nevēlēšanās, protams, ir zināma un tiek ņemta vērā, plānojot nākamo gadu dienaskārtību?
Bradypus rakstīja: Interesanti, ka raksts nemaz nepieskaras sāpigajai un interesantajai tēmai - Baidens tak ir vakcinēts, vai ne?
man kaimiņam bija apdrošināta māja, bet tik un tā nodega!!! Tā, ka, nav jēgas neko apdrošināt.
imzz rakstīja: Kā cilvēks viņš ir īsts self made man, cepuri nost. Nācis no nabadzīgas raktuvju pilsētiņas, tēvs pameta ģimeni, māte narkomāne, uzaudzināja vecmāmiņa, kura solīja ar auto nobraukt ikvienu, kurš pārdos viņas mazdēlam narkotikas. Iestājās armijā, pie tam jūras kājniekos, par sakrāto naudu, ko maksāja par dienestu, pēc armijas izstudēja Jēlā. Apprecēja meiteni, ar ko iepazinās studiju laikā, bildināšanā teicis, ka viņam nav cita nekā līdzi, kā 120 k parādu un rezervēta vieta vietējā kapsētā. Meitene bija prātīga un uzskatīja, ka tas labi diezgan. Arī studējusi, likumdošanu, daļēji ar stipendijām. Tālāk Venss pievērsās politikai. Pamatā ar lozungu gādāt par ASV strādnieku škiru.
Izklausās pēc komunista
Bradypus rakstīja: Kādam stulbenim jābūt, lai salīdzinātu vakcīnu ar apdrošināšanu? Notiekti DAUDZ lielākam, nekā tiem, kas sludina vakcīnu absolūtismu un melo par to, ka tās garantēti pasargā no saslimšanas.
Ak, atkal šīs galējības!
Bradypus rakstīja: Kādam stulbenim jābūt, lai salīdzinātu vakcīnu ar apdrošināšanu? Notiekti DAUDZ lielākam, nekā tiem, kas sludina vakcīnu absolūtismu un melo par to, ka tās garantēti pasargā no saslimšanas.
Vakcīnas NEPASARGĀ no saslimšanas, pamuļķi. Tāpēc mans komentārs bija vietā
Bradypus rakstīja: Vēlreiz - Baidens uzvarēja iepriekšejā kārtā, kā vienu no solījumiem akcentējot vakcīnparadīzi un glābiņu no antivaksera "Hitlera". Vakcīnticīgajiem ieraudzīt sava vakcīnmesijas sasimšanu ir labs izaicinājums. Šis IR būtisks līklocis priekšvēlēšanu cīņas norisē.
Te ir jāsaprot publiskās politikas duālā būtība. Stāstot par vakcinēšanas labumu publikai, kurā liela daļa ir ar tendenci meklēt attaisnojumus, lai vazātos apkārt, neko neievērotu un nevakcinētos, tiek uz laiku panākts nozīmīgs, derīgs, sabiedrībai vajadzīgs mērķis. Vismaz daļa sabiedrības vismaz uz laiku tiešām nevazājas, tiešām ievēro noteikumus un pat savakcinējas. Protams, tiklīdz atklājas, ka vakcinētie tomēr slimo gan, tā uzreiz klāt ir visādi interpretatori, kas piegvelzīs visus iksus un feisus un tikltokus ar savu narratīvu - nepalīūīdz vispār un nav nozīmes, kas, protams, ir meli. Tādējādi politiķis tikai pielāgojas realitātei.
Bradypus rakstīja: Te ir jāsaprot, ka tu NEKO nesaproti. Radikālajai antivakseru daāi tā Baidena stāstīšana tikai lielāku pretestību radīja, nevis to, ko tu esi iedomājies. Kamēr lojālistiem ticīgajiem, kuri tāpat rindā uz vakcinēšanos stāvēja, mesijas narativs patika. Bet šobrīd mesijas naratīvā ir LIELS robs, kas noteikti atstās sekas.
Vakcinējās arī pavisam parasti, saprātīgi cilvēki, kas vienkārši ticēja bez visādām parmērībām, tādi, kam ir infekciju pieredze pašiem vai tuviniekiem ar piemēriem no dzīves. Nevajag visu krāsot melnbaltu. Es saprotu, ka gribās kā Amerikā, riktīgu polarizāciju.
Bradypus rakstīja: Neko tā apsaukāšanās nepierāda. Patin jau nu filmu atpakaļ ar kādiem vārdiem Kamala Herisa apsaukāja Baidenu. Un kur ir tā "īstā politiķe"? Vai vēl nespējīgāks VP jebkad ASV vēsturē ir bijis? Kadēļ tagad diskusijās par Baidena aizstāšanu pat neparādās, ka varētu VP uz prezidenta amatu virzīt - VP tak itkā ir tā persona, kam jāspēj pārņemt valsts vadību ar aizsietām acīm nakts laikā, vai ne? Pilnīgas muļķibas. Apsaukāšanās ir vienkārši viņu politikas kultūras daļa - tai nav nekāda sakara ar uzskatiem vai to maiņu.
raimondsm rakstīja: Kā runāt ar bērnu par to, ko drīkst un ko nedrīkst? Vai bērnam ir jāstāsta, ka ne jau vienmēr darot to, ko nedrīkst, būs kaut kādas sliktas sekas? Sīcis pieķēries riņķim un mauc uz ezera dziļumu. Šim saka - a tu peldēt proti? Šis braši atbild - es taču turos.
Bradypus rakstīja: Kā runāt ar Raimondu tā, lai nebūtu jālasa atkal kārtējais "uzmini, ko es te iedomājos"?
Bērnam darbojas prasti noteikumi - nebūs spēles, nebūs dators, tūlīt pat beigsies šī peldēšanas. Nekāda izvērsta loģiska skaidtošana, kāpēc nevar darīt to, ko šis dara.
raimondsm rakstīja:
Bradypus rakstīja: Te ir jāsaprot, ka tu NEKO nesaproti. Radikālajai antivakseru daāi tā Baidena stāstīšana tikai lielāku pretestību radīja, nevis to, ko tu esi iedomājies. Kamēr lojālistiem ticīgajiem, kuri tāpat rindā uz vakcinēšanos stāvēja, mesijas narativs patika. Bet šobrīd mesijas naratīvā ir LIELS robs, kas noteikti atstās sekas.
Vakcinējās arī pavisam parasti, saprātīgi cilvēki, kas vienkārši ticēja bez visādām parmērībām, tādi, kam ir infekciju pieredze pašiem vai tuviniekiem ar piemēriem no dzīves. Nevajag visu krāsot melnbaltu. Es saprotu, ka gribās kā Amerikā, riktīgu polarizāciju.
Bradypus rakstīja: Neko tā apsaukāšanās nepierāda. Patin jau nu filmu atpakaļ ar kādiem vārdiem Kamala Herisa apsaukāja Baidenu. Un kur ir tā "īstā politiķe"? Vai vēl nespējīgāks VP jebkad ASV vēsturē ir bijis? Kadēļ tagad diskusijās par Baidena aizstāšanu pat neparādās, ka varētu VP uz prezidenta amatu virzīt - VP tak itkā ir tā persona, kam jāspēj pārņemt valsts vadību ar aizsietām acīm nakts laikā, vai ne? Pilnīgas muļķibas. Apsaukāšanās ir vienkārši viņu politikas kultūras daļa - tai nav nekāda sakara ar uzskatiem vai to maiņu.
raimondsm rakstīja: Kā runāt ar bērnu par to, ko drīkst un ko nedrīkst? Vai bērnam ir jāstāsta, ka ne jau vienmēr darot to, ko nedrīkst, būs kaut kādas sliktas sekas? Sīcis pieķēries riņķim un mauc uz ezera dziļumu. Šim saka - a tu peldēt proti? Šis braši atbild - es taču turos.
Bradypus rakstīja: Kā runāt ar Raimondu tā, lai nebūtu jālasa atkal kārtējais "uzmini, ko es te iedomājos"?
Bērnam darbojas prasti noteikumi - nebūs spēles, nebūs dators, tūlīt pat beigsies šī peldēšanas. Nekāda izvērsta loģiska skaidtošana, kāpēc nevar darīt to, ko šis dara.
Es vakcinējos, jo tajā laikā daudz vazājos pa pasauli un ar to sertifikātu bija daudz ērtāk un vieglāk, nekā katru reizi taisīt tos stulbos testus un gaidīt cik tur dienas. Piedevām tie testi negarantētu, ka atrodoties maiami es neinficējos, un pēc tam mani neizlaiž uz Meksiku, jo esmu inficēts. Vakcinācijas sertifikāts man atvēra visas durvis. Pat pateikšu ka žēl, ka kovids beidzās. Jo ceļot tajā laikā bija vispār ideāli. Tikai es vispirms iepazinos ar materialiem ( zinātniskiem) tapēc neuzkāpu uz Astras zenecas grābekļa, kā daudzi citi, bet paņēmu phizer. Es jau toreiz, kad tikai veica testus, es sapratu, ka astra tas ir sūds daudzu iemelu dēļ.
Bradypus rakstīja: Paskaties, ar kādu procentu sadalījumu izšķiras uzvara ASV pezidenta vēlēšanās un tad tupi muldi par 51%. "Ārkārtīgi liela" ir tieši tik liela, lai apdraudētu to pavisam nelielo pārsvaru. Un tavas atmiņas problēmas sūdzi dakterim, ne man. Paņemsim ātrumā kaut vai citātu no paša Baidena: "While the vaccines provide strong protections for the vaccinated, we read about, we hear about, and we see the stories of hospitalized people, people on their death beds, among the unvaccinated over these past few weeks. This is a pandemic of the unvaccinated. " www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2021/09/09/remarks-by-president-biden-on-fighting-the-covid-19-pandemic-3/
baidens vakcīnas ražo? .. Un mans komentārs par apdrošinātajiem bija identisks tiem apgalvojumiem, ka vakcīnas pasargā.