Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..13
darklight Reģ.: 29.10.2013
3 0 Atbildēt

uupi! Tu esi tik debīls, ka brīnos, kā vispār veikalā maizi spēj nopirkt, ja izvēle ir lielāka par divām šķirnēm! Šis bija tīri analītisks viedokļu topiks pirms tu atnāci un sāki reālus putina un komunistu ienaidniekus saukāt par vatņikiem. Ja turpināsi bezjēgā dirsties un atkārtot vienu un to pašu tekstu n-postos pēc kārtas, dzēsīšu tavus murgus nafig!

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Da dzēs!

Nu tak aizstāvi putleristus un viņu fašistiņus ar krustā sistiem puisēniem!

Tu tak pats neredzi acīm redzamo! Tu pats neredzi ka upuris tiek vainots noziegumā, bet slepkava tiek attaisnots un to dara TAVS Tramps! Un tikai nedirs ka Tramps nav teicis ka Ukraina uzsāka karu!

Man ir liela aizdoma ka šo pstu tu izdzēsīsi, lai slēptu patiesību un stāstītu ka Tramps nav nekad vainojis Ukrainu kara izraisīšanā - parādi savu vates seju un izdzēs šo ierakstu!

0 0 Atbildēt

Šo nedzēsīšu. Neviens te neaizstāv putleristus un fašistus, un neviens nenoliedz, ka Tramps uzvedas, maigi izsakoties, nesmuki. Bet gan jau viņam ir kaut kādi iemesli? Un kas pie tā vainīgs? Un ko tagad darīt mums, Eiropai un ukraiņiem? Par šo diskutējam, nevis apsaukājam par vati visus, kas nepiekrīt tavam taisnvirziena uzskatam un drukājam vienu un to pašu, it kā te kāds lasīt nemācētu.

0 0 Atbildēt

Es jau arī par to jautāju! Bet kurš tad pirmais mani sāka apsaukāt par komuņagu un mēģināja nolekt no konkrētiem jautājumiem? Ne Bradypus un kurš tur vēl?

Mani jautājumi vēl joprojām nav atbildēti!

Kas notiek ja ASV izstājas no NATO?

Vai tagad katra valsts drīkst būvēt savas atombumbas?

Un kas notiek ar starptautiskajām vienošanām un līgumiem?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Pamuļķi, NATO un kodolbrunojuma ierobežosana ir pavisam atšķirīgi līgumi starp pavisam atšķirīgiem dalībniekiem.

Jā ASV izstājas no NATO, tad ar to tiek pielikts punkts šim farsam, kurā NATO dalībnieki finansē ienaidnieku un atbalsta tā agresiju.

0 0 Atbildēt

Jautājumi ir tikai loģiski un secinājumi atbildot uz viņiem nav iepriecinoši!

Tas ir solis ATPAKAĻ civilizācijai!

0 0 Atbildēt

Nu jā, turpini vien teikt, ka kara apturēšana ir “solis ATPAKAĻ civilizācijai”. 

0 0 Atbildēt

Klau - es tev uz ielas atņemšu tavu golfspaini - un tagad tavas represijas vai mēģinājumi atgūt atpakaļ savu auto tiks nosaukti par agresiju - tu vairs nedrīksti atgūt savu auto jo tev ir jāpārtrauc izvirzīt noziedziniekam pretenzijas - tas ir solis atpakaļ ja tu centies atgūt savu nozagto īpašumu!

0 0 Atbildēt

Pilnīgi debils salīdzinājums. Nolaidies arvien zemāk, jo nu jau slepkavošanu nosauc par vienīgo pretenziju izvirzīšanas veidu.

Pateikšu priekšā - ja tev kāds ielas ko atņems un tu viņu noslepkavosi - sēdesi cietumā jebkurā visdemokrātiskakajā valstī.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
3 2 Atbildēt

darklight rakstīja:

uupi! Tu esi tik debīls, ka brīnos, kā vispār veikalā maizi spēj nopirkt, ja izvēle ir lielāka par divām šķirnēm! Šis bija tīri analītisks viedokļu topiks pirms tu atnāci un sāki reālus putina un komunistu ienaidniekus saukāt par vatņikiem. Ja turpināsi bezjēgā dirsties un atkārtot vienu un to pašu tekstu n-postos pēc kārtas, dzēsīšu tavus murgus nafig!

Analītisks viedokļu topiks šis pārstāja būt tikko te ielīda deģītis bradijs.

1 0 Atbildēt

Volx rakstīja:

ASV ir pateikusi, ka žandarma loma ir dārga. Tagad tiks sargāti tikai vērtīgie aktīvi. Piemēram Grenlande ir vērtīgs aktīvs, bet Dānija nē.

Tātad starptautiskām tiesībām ir filmas beigas? ANO ir tikai teātris? Nu šitāds: youtu.be/O_sGlsQkezg?si=waKy07hyv9Hullej

1 0 Atbildēt

ANO pilnīgi noteikti ir teātris, tas kļuva skaidrs jau sen.

1 0 Atbildēt

Jā, tieši tā - ANO ir tikai teātris, kurā Krievija ir pavisam pilnvērtīga dalībvalsts ar veto tiesībām. 

0 0 Atbildēt

Un ASV ar Trampu priekšgalā nav spējīgi krievu fašistiem pateikt - PIEVER ŽAUNAS SMERDELI?

Ekonomika ar 30% pasaules IKP nevar piespiest 1,5% procentus aizvērt muti? Tu to nopietni - jeb esi pajoliņš un nemāki skaitīt?

0 0 Atbildēt

Kaut kā interesanti - tevi nemaz nesatrauca kad tā pati ASV to nespēja izdarīt ar Baidenu priekšgalā. Satraucies esi tikai tad, kad ASV vēlas izbeigt, nevis bezgalīgi turpināt, slepkavošanu.

0 0 Atbildēt

Tavā gadījumā izbeigt slepkavošanu nozīmē nogalināt UPURI - Ukrainu!

Pilnīgi fašistisks uzstādījums!

0 0 Atbildēt

Tavi kārtējie izdomātie meli. 

0 0 Atbildēt

Nav mani - tu gribi piespiest Ukrtainu padoties Krievijai! Tavs naratīvs ir tāds ka Ukraina NEDRĪKST aizstāvēties pret fašistiem!

0 0 Atbildēt

Atkal meli. Parādi, kretīn, kur esmu kaut ko tādu teicis. 

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Nu jā, turpini vien teikt, ka kara apturēšana ir “solis ATPAKAĻ civilizācijai”. 

Kāpēc tu melo? 

Tu tagad stāsti ka Hitlers bija miera balodis bet PSRS uzturēja karu!

Tas ir tāpat kā apgalvot ka agresoram un teroristam ir tiesības bet upurim tiesību nav! Upurim ir jāpieņem ka viņu izvaroja un jānoskūpsta izvarotājs! Tramps ne reizi nav nosodījis krievu fašistu kara noziegumus!

0 0 Atbildēt

Atkal tupi melo.

0 0 Atbildēt

Vai tad es teicu ka upurim ir jāpiekāpjas teroristu priekšā? Atkal bradypus melo!

0 0 Atbildēt

Nu nu… kur tieši? 

0 0 Atbildēt

Tu teici ka ka Ukrainai ir jāizbeidz karš pret krievu fašistiem, jāaizmirst nogalinātie mierigie iedzīvotāji, jāatdod teritorijas slepkavniekiem un jābučojas ar krievu fašistiem!

Ja nē, tad gribu dzirdēt kā izbeigt karu un kā saukt vainīgo pie ATBILDĪBAS? 

Ja nekādā veidā nav iespējams saukt vainīgo pie atbildības - tad klusēšana ir līdzvērtīga noziegumu slēpšanai - krimināllikuma izpratnē tu zini kas tas ir?

0 0 Atbildēt

Kārtējo reizi kretīniski melo. Es neko tādu neteicu. 

Un tieši TU negribi saukt pie atbildības vainīgoS (daudzskaitlī!). Tieši tu vēlies visu vainu novelt uz vienu Putinu, nevis Putina bijušajiem sabiedrotajiem un režīma un karu (jā, arī daudzskaitlī!) finansētājiem.

Tas ka patreizējā situācijā nav skaidrs, kā to izdarīt, nav nekāds attaisnojums turpināt slepkavošanu, kamēr tu “domā”.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Feigins te pieminēts? Tas taču ir tieši viens/no tiem muldoņām.It kā jau gudrs, taču ar tipisku noslieci uz demagōģiju un ar prastu iekāri pēc jūtupa klikšķiem. Tāpat, kā 88% viņa "kolēģu" (vai sarunbiedru).Turklāt vēl ar tieksmi savos tajos sperdiķos vislaik "negaršīgi" lamāties.

Ātom ieroči? Kurš diez mazāValstī dzīvojošs (dzivot/gribošs) LOhs varētu justies pilnībā droši, pat ja viņam būtu tā ātombumba?

Komunisti? Tajā krievulaikā kā beidzamie lohi nestudējāt Pārtijas vēsturi? Nekonspektējāt pedofiila Uļjānova sakopotos raktus un reizi pus/gadā negājāt diedelēt tā dēvēto "atzīmi"? Kā tā visu ceļu sagadās, ka gandrīz viss "patriotiskais" vēlākajā realitātē izrādās vienkārši kā māksla Melot? 

0 0 Atbildēt

darklight rakstīja:

ANO pilnīgi noteikti ir teātris, tas kļuva skaidrs jau sen.

Šitam piekrist!

Tad jautājums tev - kā tu domā - Tramps ir tas kurš pielika punktu liekulībai?

0 0 Atbildēt

Tramps ir šobrīd to lapseņu pūzni izjaucis. Līdz punktam diemžēl ir ĻOTI tālu. Tikai tas nekādi neattaisno tavu vēlmi tām lapsenēm ļaut netraucēti vairoties.

0 0 Atbildēt

Ok!

Tad var lūgt atbildēt uz jautājumu - uz kādu starptautisko tiesību pamata Tramps vēlas anektēt Grenlandes salu? Grenlandes iedzīvotāji veca referendumu par pievienošanos ASV? Vai arī Grenlandes pašpārvalde izteica vēlmi būt ASV pakļautībā? Jeb tās ir Trampa iegribas? Var lūgt izskaidrojumu? 

0 1 Atbildēt

Anektēt? Atkal kaut ko savā slimajā prātā esi izdomājis. 

Iegribas? Diez vai - ja paskatīsies uz globusu no augšas, tad sapratīsi, ka Dānija nespēj aizsargāt Grenlandes teritoriālos ūdeņus no Krievu atomzemūdeņu ganīšanās. 

0 0 Atbildēt
0 0 Atbildēt

Pamuļķi, es zinu, kas ir aneksija, kuri tu esi savos slapjajos sapņos izdomājis. Ja spētu domāt ar galvu kaut mazliet, saprastu, ka ir arī citi veidi, kā nodrošināt manis minētās problēmas risinājumu.

0 0 Atbildēt

Grenlandes iedzīvotāji it kā esot diezgan skaidri pateikuši, ka nekādu ASV viņi negrib. Vēl gan tas, ka viņi laikam īsti negrib vairs arī Dāniju. Katrā ziņā šaubos, vai kaut kas Trampam ar to Grenlandi sanāks, kaut gan nu jau vairs ne par ko nevar brīnīties.

0 0 Atbildēt

Sanāks, tikai par to klusēs tāpat, kā par rezultātu Panamā, kur jau ir apturēti procesi, ka kanālu pārņem Ķīna. 

Jo komunistu propaganda, kuras telpā mēs dzīvojam, jau noklusē patiesos iemeslus Trampa izteikumiem - tikai mēģina uz tiem uzbūvēt kaut kādu savu naratīvu - tāpat, kā šeit aktīvais diskutētājs par Grenlandes “aneksiju”.

www.washingtonpost.com/world/2025/03/04/panama-canal-trump-china/

1 1 Atbildēt

uupis rakstīja:

Da dzēs!

Nu tak aizstāvi putleristus un viņu fašistiņus ar krustā sistiem puisēniem!

Tu tak pats neredzi acīm redzamo! Tu pats neredzi ka upuris tiek vainots noziegumā, bet slepkava tiek attaisnots un to dara TAVS Tramps! Un tikai nedirs ka Tramps nav teicis ka Ukraina uzsāka karu!

Man ir liela aizdoma ka šo pstu tu izdzēsīsi, lai slēptu patiesību un stāstītu ka Tramps nav nekad vainojis Ukrainu kara izraisīšanā - parādi savu vates seju un izdzēs šo ierakstu!

Interesanti, ka pat pie tā, ko Tramps IR teicis, nākas melot.

“Un tikai nedirs ka Tramps nav teicis ka Ukraina uzsāka karu!”

Pirmkārt Tramps neteica, ka “uzsāka”,  tie ir tendenciozi meli. Otrkārt - Ukraina ir “vainīga” pie kara izraisīšanās, jo iedomājas pretoties Putina un Baidena sarunātajai 3 dienu “SVO”, kuru laikā Baidens izmisīgi aicināja Zelenski nepretoties, bet doties emigrācijā, uzsverot, ka palīgā nenāks. Treškārt, kad Krievija šī izteikuma rezultātā atcēla veto un ANO drošības padome pēc visiem šiem gadiem pieņēma rezolūciju par kara izbeigšanu, Tramps uzreiz “aizmirsa” ka ir kaut ko tādu teicis.

0 1 Atbildēt

Šie ar atklāti MELI!

Tev ir jāiemācās lasīt - izlasi ANO rezolūciju kurā krievu fašisti ir atzīti par agresoriem! Datumu nosaukt vai pats apskatīsies?

1 0 Atbildēt

Precīzi! Ir jāturpina slepkavot! Jo apturēt tavu komunistu saorganizēto karu nedrīkst, vai ne?

0 0 Atbildēt

Un kurš SLEPKAVO?

Tikai pasaki ka Ukraiņi slepkavo krievus!

Ar to pašu tu pateiksi ka otrajā pasaules karā visa antihitleriskā koalīcija slepkavoja vāciešus!

0 1 Atbildēt

Viens otru. Un organizatori, kurus tu aizstāvi, par to priecājas. Interesanti, kā tev gribas, lai slepkavošana turpinās. 

0 0 Atbildēt

Kurš tad organizators? Kurš deva pavēli uzbrukt Ukrainas pilsētām? Merkele? Un kurš bija hitlera karagājiena organizators? psrs ar staļinu? Kurš?

0 0 Atbildēt

Izsakoties taviem vārdiem - ej lasi ābeci. “Organizatori” ir daudz plašāks jēdziens, kā tiešās pavēles devējs, kas ir tikai izpildītājs. Tu par katru cenu vēlies, lai vaina tikti no noņemta no bijušajiem Putina sabiedrotajiem, kas tagad izliekas par ienaidniekiem. Tāpat - ej, lasi vēsturi - arī Hitlers un Staļins sākotnēji bija SABIEDROTIE un kopīgi vienojās, kā dalīs pasauli - t.i. arī Staļins patiešām bija Hitlera karagājienu organizators. 

Merkele atļāva un finansēja uzbrukumus Ukrainas pilsētām. Un ne tikai Ukrainas. Arī Gruzijas karš notika viņas valdīšanas laikā. Arī Ukrainā šie sabiedrotie bija iecerējuši Gruzijas / Krimas scenāriju - tieši tā ir Ukrainas “vaina” (lasi uzmanīgi - pēdiņās), ka šī iecere pārvērtās slepkavošanā, ar ko vairs nezināja, ko darīt. 

Pirmais uzbrukums Ukrainā notika ar Obamas atļauju un Baidena klātienes (!) dalību. Otrais - jau ar Baidena atļauju. Visas Ukrainas teritorijas ir faktiski zaudētas ASV demokrātu valdīšanas laikā - ko tu nekādi negribi atzīt. Un interesanti ka šo tu neuzskati par nodevību, kamēr vēlmi apturēt slepkavošanu gan. 

0 1 Atbildēt

Jā jā Obama nodeva Baidenam visu krievijas domofonu kodus lai var piedirst visas kāpņu telpas un salauzt visus ceļus!

https://vk.com/wall-27566010_439676

🤣

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Pilnīgi debils salīdzinājums. Nolaidies arvien zemāk, jo nu jau slepkavošanu nosauc par vienīgo pretenziju izvirzīšanas veidu.

Pateikšu priekšā - ja tev kāds ielas ko atņems un tu viņu noslepkavosi - sēdesi cietumā jebkurā visdemokrātiskakajā valstī.

Turpini vien atbalstīt putleru un bučioties ar viņu!!!

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Sanāks, tikai par to klusēs tāpat, kā par rezultātu Panamā, kur jau ir apturēti procesi, ka kanālu pārņem Ķīna. 

Jo komunistu propaganda, kuras telpā mēs dzīvojam, jau noklusē patiesos iemeslus Trampa izteikumiem - tikai mēģina uz tiem uzbūvēt kaut kādu savu naratīvu - tāpat, kā šeit aktīvais diskutētājs par Grenlandes “aneksiju”.

www.washingtonpost.com/world/2025/03/04/panama-canal-trump-china/

Tas ir zvizģec kāds nodevējs ir bradypus!

Šitas klauns arī attaisnos Latvijas okupāciju! Kur tādi nodevēji un kangari rodas?

0 0 Atbildēt

Klau pretīgais, kretīniskais meli, pārstāj izdomāt melus, kas ir tieši pretēji manis teiktajam. 

0 0 Atbildēt

Kas ir tieši pretēji?

Tas ka tavs Tramps solīja izbeigt karu 24 stundās? Es to izdomāju un es tos melus izplatīju? Vai tomēr pats Tramps tā meloja? Un tu tagad stāsti ka tā nebija, jo vainīga ir Merkele!

0 0 Atbildēt

Kas ir ļaunāk - muldēt, ka izbeigs karu 24 stundās, jo tu esi ārkārtīgi satraukts tieši par to, ka varētu izbeigt.

Vai organizēt, uzsākt, finasēt un rīupēties lai slepkavošana būtu pēc iespējas ilgāka?

Protams, ka klāt meli “tagad stāsti ka tā nebija” - KUR esmu kaut ko tādu stāstījis?

0 0 Atbildēt

Es esmu PAR KARA IZBEIGŠANU un KRIEVU FAŠISTU SODĪŠANU! 

Es esmu PRET MELIEM un UPURA NOGALINĀŠANU!

0 0 Atbildēt

Kādēļ tu esi PRET kara organizatoru sodīšanu?

Kādēļ tu MELO un esi PAR upuru nogalināšanas TURPINĀŠANU?

0 0 Atbildēt

Tu jau stāsti ka anektēt ir normāli un tur nav nekāds starptautisko tiesību pārkāpums! Tu jau stāsti ka ANEKTĒT Ukrainu, vai ANEKTĒT Grenladi ir normāli!!! Tad kāpēc lai tavs mīļais putlers ar kuru tavs Tramps bučojas, nenāktu šeit izšaut Latviešus, ja reiz Tramps to uzskata par normu!

0 0 Atbildēt

Kur, melīgais kretīn, esmu teicis, ka “anektēt ir normāli un tur nav nekāds starptautisko tiesību pārkāpums!”?!

Kur, melīgais kretīn, Tramps, kurš vēlas apturēt šaušanu, “to uzskata par normu” pretēji tiem taviem elkiem, kas šo šaušanu organizēja, finansēja un uzsāka?!

0 0 Atbildēt

Tavs Tramps solīja izbeigt karu 24 stundās - cik stundas jau pagājušas kopš 20. janvāra? Gadījumā nav kaut kas vairāk par 600 stundām??? Kā tur ir ar tām 24 stundām un populismu - ir kaut kāds sakars vai nav?

0 0 Atbildēt

Mans? Kā tieši? 

Un kā tieši muldēšana par kara izbeigšanu 24h ir sliktāka par tā organizēšanu un finansēšanu?

0 0 Atbildēt

Te vecais labais balsošanas rullītis par Bušu.

Uz Trampu un trampistiem var attiecināt to pašu:

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Izskatās, ka tev ir daudz vairāk kopīga ar Putinu, nekā likās. Arī viņam visur nacisti rēgojas. 

hitlers arī pie varas nonāca demokrātiskā ceļā un lielais vairums vāciešu viņu atbalstīja! Viņš tak būvēja vareno trešo reihu!

Viens klauns ASV tagad pofigā met zīgas, bet otrs sola padarīt ameriku varenu atkal! 

Vēsturē visas lielās impērijas un lielummānijas ir nesušas karus un postu - kā var nezināt tādas elementāras lietas? Tas tāpat kā kompānijas kuras ienāk tirgū ar bļāvieniem MĒS BŪSIM APPLE KILLERIS ātri vien nosprāgst... Rezulātā sanāk tāds būns prodokts kā microsoftam, kurš mēģināja izkonkurēt Apple iPodus...

https://en.wikipedia.org/wiki/Zune_30#/media/File:Zune_30_Menu.jpg

🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Tieši tā, vairākuma diktatūras mīļotāj - gan Putins, gan viņa atbalstītājkomunisti ASV un Eiropā bija pavisam demokrātiski ievēlēti un tas netruacēja viņiem uzrīkot kariņu Ukrainā, kuru tu negribi apturēt. Tieši tādēļ es atbalstu republiku, kuru šobrīd pārstāv Tramps, kā nu viņam tas sanāk - līdz lietām, ko viņam tiešām varētu pārmest, tev ļoti tāls ceļš ejams, vispirms no sava Sorosa propagandas burbuļa akluma jātiek ārā. 

Vēsturē visas lielās impērijas un lielummānijas ir nesušas karus un postu - kā var nezināt tādas elementāras lietas? ” Zinu, tikai tas precīzi raksturo savu Krievijas impērijas un EPSRS aliansi.

3 0 Atbildēt

uupi, ko tu īsti vēlies panākt? Vai Tramps kaut ko ir solījis Eiropai, Ukrainai vai tev personīgi un tagad nepilda? Jā, bija par to kara izbeigšanu 24 stundās, bet nu viņš pie tās kara izbeigšanas arī strādā. Ļoti iespējams, ka viņa piedāvātais risinājums ne tuvu nebūs tāds, kādu mēs un ukraiņi vēlētos, bet nekad nav ticis solīts pretējais. Ukrainai, bez tam, neviens ar varu nevar piespiest šos nosacījumus pieņemt. Viņi var turpināt cīnīties. uupi, vai Donalds Tramps Tev personīgi ir kaut ko parādā? Vai Tramps ir Ukrainas, Eiropas vai tomēr ASV - tālas valsts okeāna otrā pusē - prezidents? Kādēļ, tavuprāt amerikāņiem vispār vajadzētu turēt rūpi par nožēlojamu Eiropu, kas ir tik tālu nolaidusies, ka nevar tikt galā ar vienu atpalikušu Krieviju? Vai arī nevēlas tikt galā, kas ir gandrīz viens un tas pats. Un principā arī Eiropā uz Ukrainu visiem ir nospļauties, izņemot Baltijas valstis un Poliju, un tikai tāpēc, ka mums ir kopīgs ienaidnieks. Vai mums rūpētu, ja Ukrainai uzbruktu, piemēram, Moldova? Nē, mums būtu nospļauties, un apgalvot pretējo būtu absolūta liekulība. Un - visbeidzot - nezinu, cik augstās domās esi par Bradypus, bet es esmu pārliecināts, ka viņam nav iespēju piezvanīt Trampam un pastāstīt, kā būtu pareizi jārīkojas. Tādēļ pārmest oponentam forumā Trampa izteicienus un Maska salutēšanu ir vienkārši idiotiski!

0 1 Atbildēt

Viss ir nedaudz savādāk! Pēc 2. pasaules kara ASV uzņēmās pasaules žandarma lomu un galvenokārt pret iespējamo krievijas agresiju Eiropai! Aukstais karš un bruņošanās notika starp ASV un krieviju! Eiropa tika domāta kā pacifistu zeme - nebūs ieroču, nebūs karu! Ha! Un tagad kad krievi pierāda savu fašismu un vēlmi sagraut neapbruņotas valstis tad ASV pasaka - nu i nafig man tā žandarmēšana Eiropa lai pati tiek galā - ASV žandarmēs tikai Irānu. Priekšskars!

0 0 Atbildēt

Jā, viss ir NEDAUDZ savādāk. Krievija iebruka Ukrainā ar ASV atļauju un Eiropas finasējumu. Valdot Baidenam un Merkelei. Tev ir taisnība par to, ka iepriekšējā vienošanās ir nodota. Tikai tu kretīniskā kārtā melo par to, ka par to ir atbildīgs Tramps un izmisīgi atbalsti to, ka slepkavošanai ir jāturpinās tiešī tā, kā to uzrīkoja tavi atbalstāmie.

0 0 Atbildēt

Uztamborē sev follijas cepurīti pats - no tevis smird pēc krievijas impērisma un pārējām sazvērestības teorijām!

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 3 Atbildēt

Nu es saprotu ka tev puiisīt skolā negribas mācīties, bet Krievija Ukrainai neuzbruka Baidena laikā! 

0 0 Atbildēt

Pirmais uzbrukums bija Obamas, otrais Baidena laikā. Tas te jau vairākkārt ir apspriests!

0 0 Atbildēt

Tak viņiem misters Ārestavičšš jau pirms mēneša cieti solīja- ka "fināls" būšot ne to ka "žostka", bet nu ritīg ta ka "žestoka".Tam (atkal) izrādās vairāk "taisnības", nekā 90% apnicīgo jūtupa "apskatnieku".Tai skaitā, 90% pašu ukraiņu derdzīgo klikšķumednieku.

Kauna nava- lassītāju/klausītāju viņi (drošvien pamatoti) uzskata par lohu.Redzēs, ko ta "darīs", ja Trumps tiešām uztaisīs reālu jezgu passaules mērogā.Kā viņi/viņu "nometīs", vai sazin ko vēl tur izdarīs.Turklāt vēl (kā Viņi uzsver), ka šis esot gana atriebīgs.Interesanti, ka viņš (pagaid pagaidām..) neskatās ltv un/vai nelasa "diplohmātiskajiem" epitetiem pārbagāto tā dēvēto LV plašsaziņu.

0 0 Atbildēt

vairāk "taisnības", nekā 90% apnicīgo jūtupa "apskatnieku".

Te vajag atcerēties ka ļoti daudzi no tiem (kā, piemerām Nexta un Unian) ir Sorosa propagandas mašīnas komponentes. Kā tagad redzams pēc satura - arī tādi “privātie”, kā Feigins, pūš vienota naratīva stabulē. 

ja Trumps tiešām uztaisīs reālu jezgu passaules mērogā

Tev tiešām liekas, ka par šo ir jārunā varbūtības formā? Jezga jau ir uztaisīta - var tikai apspriest iespējamo iznākumu. 

0 1 Atbildēt

darklight rakstīja:

uupi, ko tu īsti vēlies panākt? Vai Tramps kaut ko ir solījis Eiropai, Ukrainai vai tev personīgi un tagad nepilda? Jā, bija par to kara izbeigšanu 24 stundās, bet nu viņš pie tās kara izbeigšanas arī strādā. Ļoti iespējams, ka viņa piedāvātais risinājums ne tuvu nebūs tāds, kādu mēs un ukraiņi vēlētos, bet nekad nav ticis solīts pretējais. Ukrainai, bez tam, neviens ar varu nevar piespiest šos nosacījumus pieņemt. Viņi var turpināt cīnīties. uupi, vai Donalds Tramps Tev personīgi ir kaut ko parādā? Vai Tramps ir Ukrainas, Eiropas vai tomēr ASV - tālas valsts okeāna otrā pusē - prezidents? Kādēļ, tavuprāt amerikāņiem vispār vajadzētu turēt rūpi par nožēlojamu Eiropu, kas ir tik tālu nolaidusies, ka nevar tikt galā ar vienu atpalikušu Krieviju? Vai arī nevēlas tikt galā, kas ir gandrīz viens un tas pats. Un principā arī Eiropā uz Ukrainu visiem ir nospļauties, izņemot Baltijas valstis un Poliju, un tikai tāpēc, ka mums ir kopīgs ienaidnieks. Vai mums rūpētu, ja Ukrainai uzbruktu, piemēram, Moldova? Nē, mums būtu nospļauties, un apgalvot pretējo būtu absolūta liekulība. Un - visbeidzot - nezinu, cik augstās domās esi par Bradypus, bet es esmu pārliecināts, ka viņam nav iespēju piezvanīt Trampam un pastāstīt, kā būtu pareizi jārīkojas. Tādēļ pārmest oponentam forumā Trampa izteicienus un Maska salutēšanu ir vienkārši idiotiski!

Es pat pateikšu vairāk - nevienu nerūpēja kad krievi uzbruka Moldovai ( neredzēju uzrakstus "Latvija par Moldovu" neredzēju sankcijas ne tikai pret krieviju, bet arī pret ukrainu, kura atbalstīja krievijas karu un transportēja tās armiju uz moldovu), Gruzijai, vai sataisīja desmitiem karus āfrikā. Te labi nostrādāja ukrainas propoganda, ka krievi nāk un nākošā būs baltija, jo loģiski, ka nākošā būs baltkrievija, kazahstāna, moldova vai gruzija. Tikai tās valstis nesniegs tādu atbalstu, kā var sniegt eiropa. Baltijas valstīm - izņemot koridors uz kaļiņingradu un pēc tam jaunas sankcijas un problēmas ar sē-šē-ā, nekā cita nav, ko nevar teikt par to pašu kazahstānu uz kuru krieviem jau sen metas acis.

1 0 Atbildēt

MELI!

Čečenija - atbalstījām cik varējām (toreiz tikai politiski) - tev atgādināt par to kā krievi apvainojās ka Rīgā parādījās Dudajeva gatve?

Gruzija - Baltijas valstu premjeri speciāli lidoja uz TBILISI un pastāvēja iespēja ka krievi notrieks! Arī neatbalstījām kā varējām?

Par Ukrainas propogandu - arī MELI - tu noskaties Džohara Dudajeva interviju 90-jos un nestāsti ka tas ir feiks!!!

Vienkārši tas ka tu nezini nenozīmē ka tas nav bijis! Kā Dudajevs varēja zināt par krievu plāniem? Tāpēc ka pats tika klāt viņiem - atgādināt kāds amats viņam bija?

0 0 Atbildēt

Iesviest rullīti vai paši atradīsiet ko stāstīja ģenerālis ļebeģ kad krievi iebruka Moldovā! Tas ka jūs nezinat par to nenozīmē ka tas nav bijis!!!

Tad bija visi tie paši argumenti kas Gruzijā, kas Ukrainā!!! Nekas nav mainījies! Vienkārši tad nebija interneta un tu par to nezināji, bet tagad to pasniedz kā nenotikušu faktu!

1 0 Atbildēt

Tie ir pagājušā gadsimta 90-ie!!!

1 0 Atbildēt

Un tagad vēl kāds man stāstīs ka krievus piespieda vai krieviem atļāva... nevajag liet betonu! krievi vienmēr ir gribējuši sagrābt citas valstis nevis attīstīt savu valsti - viņi ir bijuši barbari un iznīcinātāji visu laiku! Bet to saprot tikai tie, kuri ir saskārušies ar krievu fašismu! Jo tālāk no krievijas, jo vairāk neaptēstu stulbeņu, kuri nesaprot kas ir krievijas fašisms un Tramps ir tajā skaitā! 

3 0 Atbildēt

Tu piemini kaut kādus faktus, bet nevari tos salikt kopā, bet pats galvenais - nesaproti, ko raksta citi komentētāji. Neviens jau neslēpj, ka krievi ir okupanti, zilie un bandīti. Ir runa par citiem faktoriem, kas notika apkārt un ietekmēja visu pašreizējo situāciju

1) Gan es, gan bradipussi raksta par Eiropu kā tādu, nevis niecīgu tās daļu - Baltijas valstis.

Vācija, Francija, UK, un citas valstis finansēja un apbruņoja krieviju.

Kad 2014.gadā sākās karš ukristānā, es VIENĪGAIS biju priecīgs, jo tad apturēja mistral desantkuģu piegādes krievijai, arī Thales ( franču firma) apturēja  termālās kameras Catherine-FC piegādes krievijai ( tās lika uz T90). 

Tev paskaidrot, kāpēc krievi apturēja armata, piektās paaudzes iznīcinātaju ražošanu? 

2) Ko izdarīja obama 2014 gadā, kad ukrainā atnāca zaļie cilvēciņi un izveidojās Daunbass? Izņemot sankciju paketi kur bija Krimas un Donbasa ražotas produkcijas aizliegums? Kad Obamu nomainīja TRAMPS, viņš VIENĪGAIS no rietumu politiķiem piegādāja ukrainai Javelin ( kas palīdzēja nosargāt gan Kijevu, gan Odesu gan citas pilsētas) 

Bet Eiropa turpināja piegādāt ieroču sistēmas, tehnoloģijas krieviem. 

3) Abi kari Ukrainā bija demokrātu valdīšanas laikā, jo tieši tad, ASV demonstrēja vājumu ( atcerēsimies, kā ASV "bēga" no Afganistānas") 

4) Trumpis.

Trumpis izdarīja to, ko Eiropa visu laiku gribēja. Vai biedrs ūpis atceras vēsturi? 

Kas ir attēlots šajā attēlā? Bilde ir no Vīnes 2007.gadā.

Vācieši, u.c komunisti visu laiku gribēja, lai amerikāņi vācas ārā no Eiropas. Tie "okupanti" viņiem nebija vajadzīgi. 

2 0 Atbildēt

Tagad aplūkosim, ko "sliktu" izdarīja trumpis:

4.1.  Piespieda vācijai, francijai, un co ievērot NATO atrunātos 2% vēlēt aizsardzībai. ( vateņiem, cipa - ūpim, nepatīk)

4.2. apvienoja Eiropu. 

4.3 Izpildīja Eiropiešu sapni un "aizgāja mājās"

4.4 PIESPIEDA UKRAINAI KAROT. Pat ukrainas pretuzbrukums Kurskā bija trampja dēļ, jo ukraina saprata, ka tramps uzvarēs ( popularitāte auga, plus, atentāta mēģinājums, utt) 

Jo ukraiņi tikai gaidīja, kad krievija sašķīdīs gabalos pati no sevis.

PAPILDINĀTS - ---  >    4.5 Eiropa tieši trampa dēļ sāk pārskatīt savu MIGRĀCIJAS politiku un jau paceļ jautājumu par imigrantu noziedzinieku izraidīšanu. ( acīmredzot ūpim un citiem vateņiem tas nepatīk, ja reiz nepatīk trumpis)

p.s.

Atškirībā no badipussi, es gribu, lai tur karš turpinās. Tas, ka divi krievi sit viens otru, tas ir labākais, kas pasaulē ir noticis. Ideāli, protams, tur būtu iesaistīt arī citus krievus - baltkrievus, sloveņus, slovākus, serbus, u.c, bet tā, kā tagad, arī labi.

Es tikai ukrainai piesolītu NATO ar vienu nosacījumu, - TIKAI TAD, kad viņi atkaros savas teritorijas, lai motivētu un piespiestu arī ukraiņiem karot.

0 0 Atbildēt

Pagaidīsim otrdienas 18.03.25 vakaru kad Tramps būs dabūjis sūdu dušu no putlera...

Redzēsim ar ko beigsies Trampa ķipa autoritāte...

Kas bija ar Minskas vienošanām mēs visi zinam - krievs atslaucījās. Kāpēc tagad kaut kam ir jābūt savādāk? Neredzu neko ar ko var ietekmēt tos bandītus...

0 0 Atbildēt

Kopš kura laika Krievijai ir bisuši PIEKTĀS PAAUDZES iznīcinātāji??? 

Tagad gadījumā nav brīvlaiks skolā?

0 0 Atbildēt

Viņiem nav un nekad nav bijis pat 4+ vai 4+++ 😂. 

0 0 Atbildēt

Un vēl ARMATA nekad nav bijusi uzbūvēta, tas ir milzīgs feiks. Tie kuri par šo tēmu neinteresējas, liekas ka tas finiera-bleķa gabals ir patiesība un bieds.

0 0 Atbildēt

Tāpēc arī neuzbūvēja, sankciju dēļ. Ja nebūtu kara ukrainā, drīzāk, ka uzbūvētu. Jautājums kad? Drīzāk, tad, kad ASV uzbūvētu 6.paaudzes.  Arī armatu un citas lietas. Piemēram, armatai vajadzēja būt stobrs tāds pats kā Leopard 2  - "Rheinmetal" ražojums. Pēc 2014 krieviem piebremzēja tādu tehnoloģiju pārdošanu. 

0 0 Atbildēt

Kāda 6 paaudze? Nu ko tu blēņas stāsti. 

No kurienes tādas baumas? Kam 6. paaudze vajadzīga?

To tik krievu trollis var izdomāt?

0 0 Atbildēt

Lasīt māki?

Es pierakstīju - 

IZMANTOJOT RIETUMU KOMPONENTES, krievi plānoja uzbūvēt 5.paaudzes lidmašīnu. Viņi jau uzsāka ražot 4+ paaudzes, daži eksperimentāli modeļi pat eksistē jau tagad, tos plānoja "modernizēt"uz 5. Tas nesanāca, jo krimas dēļ rietumi uztaisīja daļējas sankcijas. ( jo daudzas lietas tik un tā piedāvāja)

Lidmašīnu 5.paaudzes krievi varētu pabeigt tad, kad amerikāņi jau uzbūvētu 6.paaudzes, tāpēc, ka tajā laikā krieviem amerikāņi nedeva pašas jaunākās tehnoloģijas, ko nevar teikt par eiropiešiem, kuri krieviem deva un solīja arī  jaunākās tehnoloģijas. Piemēram, minētā armata.

Uz armatas gribēja likt Rheinmetal stobru, tādu pašu, kā jaunākajiem "Leopard" tankiem. Tāpēc jau krievu vate fanoja, ka stobrs būs "analogov ņet". 

0 0 Atbildēt

Mūhahahahahahaa!🤣

Armata jau no paša sākuma bija budžeta izlaupīšanas tāme! Viņa tika uzbūvēta 3 eksemplāros, kurus tad arī vizināja uz parādēm un vairāk nekas! Ar visām tehnoloģijām viņa nebija paredzēta vairāk par 5 gab!!! Nu nevari tu burjatam dot tehnoloģijas ja viņš ar T-72 tēmē caur stobru - viņš tavas tehnoloģijas izmetīs ārā un tāpat tēmēs caur stobru!!! 🤣

1 0 Atbildēt

Krievam ir 4+? KO? KUR? Kā saucas? IL-2? AH-2,  ko tagad atļāva ekspluatēt tālāk? Par kuru modeli iet runa?

Joprojām VISIEM krievu tankiem ir vecais 2 pasaules kara tanka dīzelis, kuru viņi downgreidoja, jo tie līkroči nemāk neko saskrūvēt taisni un precīzi.

Armata ir mīts un nejauc ar vācu Leopard tehnoloģijām to graustu, tāpat kā lidojošo veļasmašīnu SU-57 ar A+ klasi!

0 0 Atbildēt

It kā jau SU-57 ir 2 turbīnas - tātad pēc analoģijas ir jābūt lidojoša veļas mašīna ar veļas žāvētāju... 🤣 salīdzinājums labs 🤣

0 0 Atbildēt

Piemēram SU 57.

Sabāzuši vecas rietumu tehnoloģijas. Cita lieta, cik tas ir uzticams un cik reāli tas labi aprīkots, bet šo plānoja uz 4+ paaudzi. 

Armata bija ilūzija par normālu rietumu līmeņa tanku ( vācu, franču, angļu un pat ķīniešu komponentes). Operētajsistēma no amerikāņiem. 

tikai neizglītots cilvēks domā, ka neviens neko nevar saražot, ja izmanto gatavas komponentes. Sapirki komponentes un saskrūvēji tās kopā vienā otečestvennajā bleķa gabalā. Var pat arī to nopirkt gatavu, ja vajag. Saskrūvēji kopā un nosauci - "analogov ņet'.

Galvenā kļūda ir nenovērtēt pretinieku un tā spējas. Tie taču pat dronu "ohotņik" uzbūvēja. Šoreiz paši, izmantojot ķīniešu detaļas

( desmit gadīgs amerikānu drons nokrita Irānā, to irāņi izjauca un pārdeva krieviem un ķīniešiem. Pirmie uzbūvēja irāņi, tad pēc gada - ķīnieši, un nepagāja ne 5 gadi, kad tāds ir arī krieviem - "analogov ņet" - 18 gadus veca amerikāņu drona tehnoloģijas )

0 0 Atbildēt

Piekrītu!

Beidzot tehnoloģiju čats nevis politika.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Diskusija no Trampa pārvērtusies par Krieviju, Dudajevu, Moldovu. Trampa skatijumā Ukraina ir nevērtīgs aktīvs un būtu labi iemainīt pret kko vērtīgāku.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nebūs gluži taisnība - Ukraina ir spēcīgs ASV konkurents lauksaimniecības produkcijas eksportam - atteicīgi ASV ir izdevīgi “norakt” Ukrainu. Un ja vēl pie Donbasa varēs tikt klāt - kur nu vēl labāku rezultātu.  

0 0 Atbildēt

Krievija un Dudajevs tev tika dots kā piemērs, ka jau tālajos 90-jos, kad tev prātā nenāca pasaciņas vietā klausīties ziņas pa radio, viss bija skaidrs par krievu barbarismu un atpalicību!

0 0 Atbildēt

Jā jau “viss bija skaidrsl” tad kādēļ tavi komunisti to visu atbalstīja, bet tu cepies tikai tagad - kad Tramps to negrib turpināt?

0 0 Atbildēt

Tu neesi ne dienējis krievu armijā ne arī biji uz barikādēm - tu esi tupa melis!

1 3 Atbildēt

Kas tur ko par Trampu runāt. Krievu ieliktenis, kurš glābj savu biznesu no kārtējā bakrota.

0 0 Atbildēt

Nu tik paskat ko! Biju palaidis garām, pa kuru laiku krievi paspēja ASV okupēt? Ka tā vienkārši ņem un ieliek šiem prezidentu?

0 0 Atbildēt

Šad un tad skolu vajag apmeklēt.

Par pirmām Trampa vēlēšanām tas jau ir sen pierādīts fakts.

😂

2 0 Atbildēt

Kas tev to pierādīja? Tie paši, kas apgalvo, ka dzimumu var izvēlēties, ka cilvēks var mainīt klimatu, ka visiem eiropiešiem jābūt sajūsmā par iebraukušu migrantu pūļiem?

1 3 Atbildēt

Diemžēl, bet Tramps ir sliktākā iespējamā alternatīva pat ja tevis nosauktās lietas mani besī līdz nemaņai …

Diemžēl ir pienācis laiks kad kretīni un viņu skaļās balsis uzvar veselo saprātu.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
2 0 Atbildēt

Tramps ir tirgonis.

Ko var ietirgot, lai karš beigtos?

Indulgenci pret sastrādāto?

Varbūt jā, varbūt nē. 

Spiedienu uz ANO, lai kaut ko atzīst, neatzīst, pieņem vai nepieņem? Droši vien. Ārpus laba un ļauna.

Negodīgi? Jā.

Trampa & C0 performance sarunās ar Zeļenski piešķīra jaunu, atklātu niansi psiholoģijas terminiem - uzņemties atbildību, pieņemt realitāti, kritiski novērtēt sevi. Formāli tomēr līdz šim tajās koncepcijās bija kaut kāds “taisnīgums”, “labais un ļaunais”, “varas un spēka” vērtējums.

Sadzīvē taču ir zināms, kā kaut kāds vadītājs, firmas īpašnieks vai kas, pats ir sastrādājis vai pieļāvis sastrādāt problēmas un tad nu uzsāk to pašu meldiņu - tev nav kāršu, tu mani nemācīsi, tev jābūt pateicīgam un pazemīgam. Tieši uz to jau liela daļa cilvēku tā noreaģēja, jo tas taisnīgums, tā izjūta jau kaut kur pastāv. Lai arī reālā dzīvē, kā teiktu kāds rakstnieks, tur muti un kalpo tālāk. Jo nav jau to karšu. Tik nevajag pārāk bieži un rupji atgādināt.

Labais, ļaunais, palīdzība, atbalsts, loģika,  tie visi ir pārskatāmi, revidējami termini pēc Trampa performances. 

1 0 Atbildēt

Šitam piekrist!

1 1 Atbildēt

Daudzi nesaprot, ka ukrainai karš ir arī glābiņš. Kara dēļ daudzas lietas var attaisnot. Kara dēļ viņu budžeta ielāpus var aizvērt izmantojot rietumu naudu. Kas būs pēc kara? Kad vajadzēs visu labot, remontēt, kas risinās demogrāfijas problēmas, emigrāciju, utt?

Tāpēc jau ukraina karo tikai tik daudz, lai maksimāli ilgi neļautu krieviem viņus iekarot. Ne vairāk.

Ukrainai uzbruka 300 000 cilvēku, MAZĀK, kā 15 miljonu Čehoslovākijai Prāgas pavasara laikā vai MAZĀK kā Somijai, kurā dzīvoja nepilni 4 miljoni cilvēku. 

Somi 1939 pa diviem mēnešiem padumjajai savienībai sataisīja lielākus zaudējumus, nekā ukraina krieviem pa 2 gadiem. Tāpēc somi savu neatkarību saglabāja bez amerikāņu un Eiropas atbalsta.

Bet ukrainu šī situācija apmierina. Bet latvieši raud par viņu 'problēmām" un kopā ar ukriem gaida krievijas sabrukumu. 

0 0 Atbildēt

Te pat nau ko atbildēt. Cilvēku glupums ir visaugstākajā līmenī. 

Ės ar glupiem nestrīdos. Tam nav rezultatīvu augļu.

Mans ieteikums, NEKAD šo nesaki Ukrainim acīs, iespējams tev būs ļoti ilgi jāārstējas

1 0 Atbildēt

Skaidrojums:

Piemēram, visiem zināms fakts, ka ienaidnieku iznīcina tad, kad tas bēg ( atkāpjas). Šis princips tika piemērots kopš paša pirmā kara antīkajos laikos līdz pat mūsdienām. Visos karos lielākie zaudējumu tika panākti tieši tad, kad pretinieks bēg. 

Bet ukraiņi ne vien pakaļ skrēja, bet pat paši tiltus spridzināja, lai nemaz nevarētu aizskriet pakaļ. 

Kijevas šturmētāji mierīgi atgriezās atpakaļ, iegāja daunbasā un sagrāba vēl vienu teritoriju austrumos, nevis tika iznīcināti.

Un vērojot visu karu, tādu gadījumu ir tūkstošiem.

0 0 Atbildēt

Vai maz pats saproti ko runā?

0 0 Atbildēt

jā. Bet tu gan, nē.

41 miljonu valstij uzbrūk 250 000 un nogrābj 20% teritorijas.

Somijai ( 3,7 milj) PSRS uzbruka ar 450 000

pat Čehoslovākijai ( 15 milj) psrs uzbruka ar 165 000 ( bet tas nebija atklāts karš, kara izpratnē. Bet pierakstīju, salīdzinājumam) 

Irākai  ( 17 miljoni) ASV un co - ar 1 milj ( !!!)  karavīriem

un tagad vēlreiz - 41 miljonu ukrainai ar 250 000.

0 1 Atbildēt

Tu esi krievu trollis!

Tu pat vēsturi nezini!

1 0 Atbildēt

Ar Somiju nav tik vienkārši!

Somiem bija 3 krievu ofensīvas un visas trīs beidzās pēdējā brīdī - pirms somu cilvēkresursu izsīkšanas! Somiem dikti paveicās visās reizēs, gan ar laiku, gan ar krievu tupumu, gan ar Staļina mazizglītotību!

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Par Trampa tukšdiršanu runājot cita konflikta sakarā - Izraēla/Hamās… pirms kāda mēneša Šams piedraudēja Hamāsam, lai nedēļas laikā jāatbrīvo visi ķīlnieki, par kuru pamiera ietvaros bija vienojušies, ja nē, beigas šiem ir… Pagājis ir mēnesis un tikai šodien Izraēla atsāk gaisa triecienus Gazā.

0 0 Atbildēt

Kas arī bija jāpierāda!

2 0 Atbildēt

WALA rakstīja:

Diemžēl, bet Tramps ir sliktākā iespējamā alternatīva pat ja tevis nosauktās lietas mani besī līdz nemaņai …

Diemžēl ir pienācis laiks kad kretīni un viņu skaļās balsis uzvar veselo saprātu.

Citas alternatīvas jau nebija.

Kādi varianti bija amerikāņiem - bāba nēģeris, kura gvelž stulbības un melus,  vai vecs marasmātiķis, kurš pa reizei  izspļauj arī kādu sakarīgu domu?

2 0 Atbildēt

Un vispār, jūs esat kaut reizi mūžā redzējis kaut vienu gudru bābu?

Pasaule sāka grimt, kad bābas tika pie varas. Tas ir fakts.

vienīgo normālo sievieti politiķi, kuru varu nosaukt ir Margarita Tečere. Un pat tā mācēja tikai muldēt. 

0 1 Atbildēt

Tu džekiņ esi stereotipains impērists! Tas ka tu nezini par sievietēm zinātniecēm, sievietēm politiķēm nenozīmē, ka sieviešu loma ir niecīga! Tas norāda tikai uz tavu nezināšanu!

Tev līdz viņu līmenim kā rāpus līdz Ķīnai - 

stat.gov.lv/lv/statistikas-temas/izglitiba-kultura-zinatne/zinatne-petnieciba/publikacijas-un-infografikas/22280?themeCode=ZP

1 0 Atbildēt

Viņas ir zinātnē tāpēc, ka tām tur jābūt, lai nebūtu dzimumu diskriminācija. 

Jā, sievietes ir zinātnē. Pēta Daugavas palienes augu valsti, kaut ko izpēta.... varbūt kāda teleskopā ir saskatījusi kādu jaunu zvaigzni vai planētu, kāda kopā ar vīriešiem ir atklājusi jaunu medikamentu, kāda strādā zinātniskajā laboratorijā par sekretāri,  tikai - 

parādi, ko būtisku un svarīgu tad tās sievietes ir atklājušas tajā zinātnē? 

0 0 Atbildēt

Pašķirsti Nobela prēmiju laureātu sarakstus!!!

Nu paņemsim 2020. gadu - ĶĪMIJA -> upsss ku neveikli sanāca... 2 beibes un atklājums tāds ne pa jokam... 

0 0 Atbildēt

Literaturā vispārībā pilns ar beibēm Nobela prēmijas saņem! 

Un tagad pašmājās - sāksim ar Vairu - izsita tev NATO jumtiņu - bez NATO tev te krievi būtu jau 2007. gadā nevis Gruzijā!

0 0 Atbildēt

Marasmātiķim nav sakarīgu domu, diemžēl. Kaut tehniski ja ne prāta tad pieredzes vajadzēja pietikt lai darītu sakarīgi. Bet izskatas ka mēŗkis ir tieši tāds - drist tukšas nejēdzības, lai tikai par jamo visu laiku runātu …

1 0 Atbildēt

Te piemin Džo Dudājevu- vai gadījumā viņa valstī jau ilgāku laiku "pie varas" nav kaut kādi viņa tautieši vai pat attālināti radinieki? Kā diez "tie"  tādā statusā nokļuva un kā tā gadījās, ka viņi savās kabatās pa šo laiku sabāzuši tāāādus muļļardus "rašistu" naudas? Vai "tiešām" tikai vienam šim gaišreģim tolaik bija taisnība un tiešām nekur citur neviens cits (pie pilna prāta esošs) nezināja šos te Dižās rašentautas vēsturiskos iestatījumus? 

Ko īstenībā nesadalīja ukraiņu vara ar krievu varu- oficiālu patiesību neviens lohs nekad neuzzinās.Tāpat kā TO, kurš "no malas" tieši vai netieši palīdzēja īstenot tagadējo iebrukumu.Pilnīgi skaidrs, ka bija ieinteresētie, pie kam ne viens vien.Iebrukums nāca kā šausmīgs "pārsteigums", taču Žirinofskis no oficiālas kanceles kladzināja jau gadu iepriekš- nosaukdams gan datumu, gan (pat!) precīzu diennakts laiku.Jebkurš lohs to tagad var atrast un pārbaudīt.

Jau kara sākumā izskanēja bažas- no kara nāks "mājās" reāli bandīti, tūkstošiem tādu,lieli suudi/būs.Pirms pāris dienām paši krievi ir "izrēķinājuši"- tie suuudi būšot vēl lielāki, nekā sākotnēji likās. 

2 2 Atbildēt

Kādu patiesību? Kārtējās sazvērestības teorijas?

Kara iemesls ir tikai viens - putlera ambīcijas un varaskāre - nekas vairāk (tieši tas pats kas hitleram). Atreferētie iegansti ir tikai populisms un saukļi - visi krievu murgi sākot ar krustā sisto puisēnu un kaujas odiem beidzot ar ASV vai Merkele pieļāva ir tikai tupa muldēšana!

Krievu fašisti rīkojas krietni vienkāršāk - viņi iet virsū jebkurā gadījumā un apstājas tikai tad kad dabū pa zobiem - cita varianta vienkārši NAV! Cilvēkresurss krievu nekad nav interesējis ne no savas puses ne no pretinieku! Krievam vienkārši vieglāk ir izlaupīt un nogalināt viņu neinteresē tehnoloģijas - nevajag viduslaiku orkus turēt par cilvēkiem! Viņi ir krietni primitīvāki!

0 0 Atbildēt

Ko tu te bārsti kārtējos suudus/ventilatorā? Ko diez krievu laikā darīji, ar ko nodarbojies? Tupa muldēšana- piesaukt kaut kādus nodrāztus suudus.

Merķele pieļāva- jā, tā glumā hermafrodīt vecene,tieši Viņa (kopā ar visu europopu) tam pUttainajam popu laizīja.Veidoja "kopējus" projektus uz ilgtermiņa "sadarbības" bāzes.Zaļi dzīvoja par to pašu krievu naudu.Būvēja viņiem jahtass,tirgoja lepnus auto,pārdeva dārgākās mājas savās piekrasstēs,baroja savos labākajos restorānos.Pat tagad nav miera- nupat vācijā kriminaāllieta pret kaut kādiem Zīmens menedžeriem, kuri krievam "kaŗa" laikā turbīnas notirgoja, tieši uzstādīšanai Krimā.

Cilvēkresurss krievijā- jā, tas ir bezgala Bezgalīgs! Un tev NAV ne paņēmienu, nedz arī cerību šo te puuzni kaut kādīgi "uzvarēt".Nav tur opozīcijas, nav nekā.Vieni vienīgi zagļi un  bandīti.Vakar Valsts darbonim izkonstatējuši 5 dzīvokļus Dubaijā (jā!),"kaŗa laikā" iegādātus! Nevis ka "demokrātija" uzvarēja 90tajā, bet gan tika uzpirkti un ieinteresēti esošās varas turētāji.Pāriet jaunā līmenī.Mārketings,viss po-Trampovski! Un ar neatslābstošu "noderīgo lohu" atbalstu.

Sazvērteorija- labāk palasi, kas te AGRĀK tika rakstīts! Kā tev "patika" gaidāmās "uzvaras" marši.Kā riebās "lohu izdomātie" murgi par iespējamo Ukrainas pārdali starp iesaistītajiem bandītiem (iesk. pašu ukraiņu bandītus,vienus no ietekmīgākajiem "europā").Zvēru teorija,kura (kārtējoreiz!) top par realitāti. 

Nodokļu triljoni trubā izdrirsti, gaiss,zeme un ūdens sabojāts, mājas sagrautas,dzīves izpostītas. Ierēdņi,izsaimniekotāji un demagogi kļuvuši neaizsniedzami visā Passaulē.Tuvākā 10gade visā šajā apkārtnē paies zem "kaujās rūdītu" bandītu zīmes.ATKAL kāds varēs uz to uzvārīties.Mēs arī,tas Trumps lai pašol na/uj un dajoš papakarlo Straips naš buduščij presiģent! Mūs tūliņ aizstāvēs misters Makarons,jā,pag,pēc viņa "viesošanās/Rix" 2x te jau suudus ēdām.

0 0 Atbildēt

Nu kā redzam tad putlers pieprasīja Trampam pārtraukt ieroču piegādes cerībā ka Tramps atteiksies vai arī ja nu piekritīs pārtraukt, tad sagrābt Ukrainu! Visa loģika! Un te nav nekā pārdabiska!

Ja nu patīk tad var vilkt sazvērestības teorijas - Tramps pieļāva vai arī Tramps neizbeidza karu - tas mani neinteresē! Maz ticams ka Bloombergs izsvieda baumas, bet nu gaidam oficiālu relīzi no putlera apdirstā Trampa...

0 0 Atbildēt

Sazvērestības teorijas ir priekš lohiem.Tāpat kā tie (daudzskaitlīgie), kuri sevi uzskata par kompetentākiem,nekā Trumps un pUttainais kopā ņemot.Ja normāli cilvēki privātā sarunā atstāsta dzirdēto- tur katram ir iespēja izanaālizēt no sava viedokļa. 

Tāpat kā nodrāztais jēdziens "krievu propaganda".Savulaik kamēr vēl eutelsats nebija aprubījis,daļa interesentu to skatījās tieši "lai zinātu".Tas ir ierēdņu izdomāts mīts, kad visi "pisloņi" tiek sabāzti vienā maisā un nokrustīti par lohiem, kuri "nespēj" izfiltrēt informāciju.Manā ģimenē piem bija cilvēks ar krieviem riktīgi neglaimojošu pagātni, kurš tīšām nekur nekad nerunāja krieviski.Tolaik tas izskatījās tā samērā drosmīgi.Bet tas viņam netraucēja abonēt komunistu avīzes,skatīties programmu vremja un vēl arī pamanīties kļūt par Sociālistiskā Darba 1rindnieku.Viņš teica, ka "latvietim esot Jāzin".

0 0 Atbildēt

Tajā ir diezgan daudz patiesības - es arī relatīvi bieži skatos teiksim Trampa “pielīdēju” vai krievu propagandistu kanālus lai saprastu kas atkal tiek “brūvēts” vai kādi makaroni atkal tiek karināti …

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 1 Atbildēt

*90tie x 650 jā?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ..13

Lasītākie raksti

Jaunie raksti