Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1.. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
HIPPY Reģ.: 11.12.2001
1 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

viņa ir sūds un LV bruņumašīnas tās šķaidītu tāpat, kā 1992.gadā Bredliji šķaidīja irākas ( psrs) tankus.

Iet runa par ko citu. Ka pat tos sūdus krievi ražoja ar RIETUMVALSTU komponentēm, ko EIROPA PĀRDEVA krieviem.

Krievu armijā ir pilns ar rietumu tehnoloģijām.

Tu esi stulbs vai izliecies? 

Sen iAuto nav apmeklējuši neloģiski planktonveidīgi radījumi. 🤣

0 0 Atbildēt

kura daļa tev nepatīk?

Pirmā vai otrā?

Pirmā - 

Battle of Medina Ridge - Wikipedia

kā angļu bruņumasīnas vienos vārtos nonesa psrs tankus

vai otrā - 

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Tu noskaidroji tanka modeli?

0 0 Atbildēt

man pie dirsas. Tas jāprasa īstenam krievu atbalstītājam Hippy.  Viņš lielāks eksperts par krievu lūzņiem.

Bilde bija ilustratīva nevis informatīva.

Ja gribās informāciju, var palasīt daudz kur,  kaut vai te:

T-90 - Wikipedia

citāts, tulkots:

No 2006. līdz 2007. gadam tika piegādāts katrs 31 T-90A tanks, kas tagad ir aprīkots ar pilnībā pasīviem ESSA galvenajiem ložmetēju tēmēkļiem, ko piegādāja Peleng Baltkrievijā un izmantoja Thales 2. paaudzes termokameru Catherine-FC, kā arī uzlabotas 4S23 ERA flīzes. Uz a/s Volzhsky Optical un Mechanical Plant (VOMZ) un Thales Optronics bāzes izveidotais kopuzņēmums ražoja Catherine-FC termoattēlveidošanas ierīces, kuras tālāk tika izmantotas, lai izstrādātu "ESSA", "PLISA" un "SOSNA-U" tēmēkļu sistēmas, kas ražotas Krievijas bruņumašīnām, ieskaitot T-72B3 (tanku T-72B3 un eksporta versijas uz Indiju un T-9. Azerbaidžāna). Kopš 2012. gada Krievija varēja ražot 3. paaudzes Catherine-XP kameras, kuru pamatā ir QWIP matricas tehnoloģija.[22]

p.s.

Thales - tā ir franču firma

Thales Group - Wikipedia

1 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

Viencexpercs rakstīja:

labi. 

Tagad otrs jautājums - vai francija gribēja krieviem pārdot "Mistral" DESANTkuģus? 

Tev ar veselību viss ir kārtībā? 

Varbūt neatiekamo palīdzību ir jāaizsūta?

Priekš tālās jūras braucējiem: Es tikai satraucospar troļļa veselības stāvokli.

Es pat neesmu sācis vēstures apskatu no 800 gada pme 

Pētniece: «Mistral» kuģi – iztrūkstošais posms Krievijas kļūšanai par militāru lielvaru / Raksts

Tev pietiek ar vienu linku, vai vajag vēl?

Tieši kara dēļ ( krimas opkupācijas) franči kuģus pārdeva ēģiptei:

Ēģipte pirks no Francijas Krievijai būvētos kuģus "Mistral" | Sargs.lv

Ja nebūtu kara, krieviem būtu arī šie kuģi

0 1 Atbildēt

Tu noskaidroji tevis ieliktās bildes tajā redzamo tanka modeli?

0 0 Atbildēt

Lai amēbai būtu skaidrs, telefona vāciņa iegāde nenozīmē nopirkt telefonu  (tulkojums: mobilo tālruni).

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

HIPPY rakstīja:

Viencexpercs rakstīja:

labi. 

Tagad otrs jautājums - vai francija gribēja krieviem pārdot "Mistral" DESANTkuģus? 

Tev ar veselību viss ir kārtībā? 

Varbūt neatiekamo palīdzību ir jāaizsūta?

Priekš tālās jūras braucējiem: Es tikai satraucospar troļļa veselības stāvokli.

Es pat neesmu sācis vēstures apskatu no 800 gada pme 

Pētniece: «Mistral» kuģi – iztrūkstošais posms Krievijas kļūšanai par militāru lielvaru / Raksts

Tev pietiek ar vienu linku, vai vajag vēl?

Tieši kara dēļ ( krimas opkupācijas) franči kuģus pārdeva ēģiptei:

Ēģipte pirks no Francijas Krievijai būvētos kuģus "Mistral" | Sargs.lv

Ja nebūtu kara, krieviem būtu arī šie kuģi

Iesaku citēt Main Kampf, jo tas ir vecāks izdevums priekš krievu fašistiem!

Starp citu tu neesi nevienu 39. gada PSRS uzvaras gājiena aviīzes linkus iemetis, cik varonīgi nošāvāt cilvēkus un kā ar traktoriem palīdzējāt polijai (arī KATIŅA)

BigPharma Reģ.: 05.08.2024
2 0 Atbildēt

Tieši tā. Mēs gan, ar tevi, biedri hippy, esam diženi patrioti un zinam, ka krievija tūlīt, tūlīt paškīdīs gabalos, ukraiņu tanki jau tuvojas maskavai un krievu resursi jau ir beigušies.

Un baidens patiesībā, ļāva šaut ukrainai pa krieviju. Un amerikāni nebija uz mēness!  Slava komunismam! 

0 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Tu noskaidroji tevis ieliktās bildes tajā redzamo tanka modeli?

Bija armatas platforma! 

Tālāk noteikt nav iespējams, jo no miglu bildes expertīzi nevar veikt. Tik pat labi tā bija gaisa balona palaišanas iekārta, lai laistu gaisā 5++++ sistēmas.

1 0 Atbildēt

Ne-a! 

T-72 platforma bet tanks saucas T-90 dēļ elektronikas.

Tas pats 72-ais tikai ar citu elktrību un vairāk vadiem...

0 0 Atbildēt

Viencexpercs reāli neko nesaprot no vēstures politikas un tehnikas. 

Diemžēl man apmācīt muļķus nav laika. Drīzumā došu precīzu analīzi armata motoriem. 

Man patīk jaunā T- MATA koncepcija -uz BUXANKAS uzlikt LIELGABALU, jo ložmetējam nav vietas.

😋

0 0 Atbildēt

gaidīšu. Tikai ne tikai motorus. Un esi tik labs, noskaidro kuru valstu ražojuma.

0 0 Atbildēt

HIPPY.

Vai es pareizi sapratu - tu esi pozitīvi noskaņots, ka 

franči un vācieši krieviem gandrīz pārdeva "telefona vāciņus" mistral,

"dekoru"  - termālās kameras uz "nieka" daziem simtiem tanku, 

priekš lūžņu kaudzes un metāla smagās šasijas- "armata" - stobrus, motorus, elektroniku, vadības blokus, "savs - svešs sistēmas", ātrumkārbu, u.c komponentes

vācieši gribēja krieviem izveidot militārus apmācību centrus

Vācija nolemj lauzt darījumu par armijas apmācību centra izveidošanu Krievijā / Raksts

0 0 Atbildēt

Cocca-Cola ar hitlerisko vāciju tirgojās visu laiku un tāpēc kāds nosoda ASV?

0 0 Atbildēt

jautājums bija cits. Bet tu arī vari atbildēt - 

Tev patika augstāk minētās darbības? Uzskatīji, ka labi krievam pārdot mistral un citas lietas?

0 0 Atbildēt

Neko tādu neesmu teicis! Ja tu tā domā, tad tās jau ir tavas problēmas!

Es tevi pieķēru krievu propogandonismā - tu te gribēji visur aizliegt LGBT un nošaut visus citādākos - jeb tas nebiji tu?

0 0 Atbildēt

jautājums bija nevis tev, bet HIPPY, ja reiz tu arī mīli visus saukt par meļiem, pāradresēju arī tev.

Cilvēks, kam adresēts šis jautājums, sauca mani par meli un krievu trolli, jo es apgalvoju, ka eiropa atbalstīja un modernizēja krievu armiju.  Hippy teica, ka tā nebija. 

Par otro daļu - tu sajauci mani ar bradipussi

🤣

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

ASV arī atbalstīja Krievijas armiju, visai loģisku iemeslu dēļ, ko tagad darīsim ???

Tu un es nezinam pat 50% not tā kas un kur ir noticis un kā finansēta dažāda karadarbība. Varu tikai pateikt vienu - ASV ir viena no labāk organizētajām pārrobežu misiju finansēšanas kampaņām, kā un kur tie pamanās apiet dažādu ictu valstu ierobežojumus - labs jautājums, bet man pārāk neizbrīnītu pasākums ka ieroču tirdzniecība un narkotiku tirdzniecība finansē ļoti daudzu valstu slepenas ārvalstu operācijas. Jā ir zināma varbūtība ka ar “vēstniecību diplomātisko pastu” šis un tas notiek, bet apšaubu ka tā tiek finansēts  pat 50% no visa ko vajag …

0 0 Atbildēt

Krievija pat vienu brīdi bija NATO sabiedrotais!

Tu par to zināji?

www.nato.int/cps/ru/natohq/official_texts_25468.htm?selectedLocale=en

1 0 Atbildēt

tūlīt hippy pateiks, ka tie ir meli un tevi arī nosauks par kremļa trolli. Nespēlējies ar uguni, ūpi!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Krievijā( Uļjanovska) pat bija NATO bāze. Tur kad sākās Afganistāna bija loģistika ASV militārajam kravām.

0 0 Atbildēt

Jā bija NATO bāze tāpēc neredzu problēmas ka krievi tika pie kaudzes rietumu tehnoloģiju! Viņi tak zvērēja ka nebūs agresīvi un nevienam neuzbruks!

0 0 Atbildēt

Hmmm - kur liksim Trampa mānīju mainīt ģeogrāfiskos nosaukumus?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Aizsūtīsim uz Augusta Spariņa ielu. 

0 0 Atbildēt

Tu izlasīji? Viensexpercs pateica ka tu gribēji apšaut visus LGBT! Liecinieks kā ne kā! Ko darīsim?

1 0 Atbildēt

Tāds pats melis, kā tu. Neko nedarīsim - tā te pieņemts. 

0 0 Atbildēt

OK - vel kādu sūdu spaini atnest un uzliet uz ventilatora vai šodien pietiks?

0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

es tā neteicu. ūpis kā vienmēr, savā repertuārā.

Viņš sameloja, ka es pieminēju apšaut zilīšus, es teicu, ka to tēmu ( par LGBT)  sprieda ar bradipussi. Jo es ņemos ar to pseido "patriotu" krievu atbalstītāju un glorificētāju Hippy

0 0 Atbildēt

Nu bet bradypus saka ka tu to darīji - tad ko man darīt pārlasīt visu šņagu? Jeb jūs padzēsīsiet lai viens būtu vainīgs bet otrs būtu balts un pūkains??? 

Kuram vēl ir pilns sūdu spainis, lai uzlietu uz ventilatora???

0 0 Atbildēt

Es pieņemu neviennozīmīgās frāzes autora skaidrojumu, pretēji tavējam, kas atstāj tevi tavos melos bez “liecinieka”.

0 0 Atbildēt

Viencexpercs rakstīja:

jautājums bija nevis tev, bet HIPPY, ja reiz tu arī mīli visus saukt par meļiem, pāradresēju arī tev.

Cilvēks, kam adresēts šis jautājums, sauca mani par meli un krievu trolli, jo es apgalvoju, ka eiropa atbalstīja un modernizēja krievu armiju.  Hippy teica, ka tā nebija. 

Par otro daļu - tu sajauci mani ar bradipussi

🤣

Amm un kāpēc tad jautāji man nevis HIPPY?

Petka Reģ.: 09.09.2001
1 0 Atbildēt

Jā, iAuto ir pārvērties par troļļu fermu. Neatceros, ziedu laikos - 2014. gadā, arī tā bija?

0 0 Atbildēt

Tu neko nezini par NSNF čatu un 10 km līmeņrādi - tā gadās!

0 0 Atbildēt

HIPPY.

priekš lūžņu kaudzes un metāla smagās šasijas- "armata" - stobrus, motorus, elektroniku, vadības blokus, "savs - svešs sistēmas", ātrumkārbu, u.c komponentes

www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/vacija-nolemj-lauzt-darijumu-par-armijas-apmacibu-centra-izveidosanu-krievija.a93513/

0 0 Atbildēt

Tu esi dīvains radījums - tavi oponenti vismaz ir konsekventi - grib, lai karš turpinās, tādēļ ir loģiski, ka viņi atbalsta tā organizatoru paveikto. Tu, vienīgais atklāti atzīstot, ka priecājies par slepkavošanu, vienlaikus neesi apmierināts ar tās organizēšanu

0 0 Atbildēt

Cik ilgs laiks paies, kamēr līdz Trampam aizrāpos ka putlers viņu ir apdirsis?

0 0 Atbildēt

Cik ilgs laiks paies, lai tev pielektu, ka sliktākajā gadījumā tā bija demonstrācija Sji, ka Putins nav sarunu vērts? Man gan Arestoviča variants liekas vairāk ticams, bet tu izliksies to nemanījis. 

0 0 Atbildēt

Nu tad nebūtu uzbraucieni Zelenskim! Tā kā tava teorija sabirst!

0 0 Atbildēt

Tieši pretēji - Zelenskim, kā kara organizētāju sabiedrotajam, uzbraucieni tikai pieaugs. Neesi pat vispār painteresējies, kāda tā “teorija” ir - tikai atgremo savu propagandas naratīvu.

0 0 Atbildēt

Skaidrs -> Zelenskis uzbruka kam? Zinam tavus krievu naratīvus "vosem ļet dambiļi bambas"!  🤣🤣🤣

0 0 Atbildēt

Atkal izdomāji savus melus. 

0 0 Atbildēt

Tavs teksts?

"Zelenskim, kā kara organizētāju sabiedrotajam" - vienmēr kara organizatoru sabiedrotais būs arī agresors - citas loģikas NAV! Tas ir tāpat kā putlers pateica ka Polija izraisīja otro pasaules karu - viņš tieši tāpat kā tu vaino Ukrainu, tāpat Putlers vaino Poliju! Tā kā nekur tu tālu no putlera neesi ticis - krievu pakalpiņu pieķert melos ir kā divus pirkstus... 🤣

0 0 Atbildēt

Teksts mans - melīgā interpretācija tavējā. 

0 0 Atbildēt

Neinteresē tava putleriskā locīšanās, ka domāji kaut ko citu, bet uzrakstīji kā uzrakstīji!

0 0 Atbildēt

MELI. Es tieši uz to uzstāju, ka domāju tieši to, ko uzrakstīju, nevis to, ko tu MELO par manis uzrakstīto. 

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Tu esi dīvains radījums - tavi oponenti vismaz ir konsekventi - grib, lai karš turpinās, tādēļ ir loģiski, ka viņi atbalsta tā organizatoru paveikto. Tu, vienīgais atklāti atzīstot, ka priecājies par slepkavošanu, vienlaikus neesi apmierināts ar tās organizēšanu

Man patīk, kad krievi karo savā stilā - ar lūžņiem un daudz līķiem. Rietumu tehnoloģijas to bojā. Tāpēc es priecīgs, ka sākās karš un krievi daudzus savus projektus iesaldēja.

mani oponenti - pārsvarā hippi, pat nesaprot un runā kaut kādas pretrunas. It ka fano par karu lai tas turpinās, it kā grib lai krievi zaudē, bet tajā pasa laikā grib lai krieviem ieroči būtu labāki..

Es to nesauktu par konsekvenci. Gan hippi gan ūpis paši nezin ko viņi grib. 

0 0 Atbildēt

piemēram, vienmēr krievi karoja tikai dienā, pat uzlidojumus varēja veikt tikai dienā un  labos laika apstākļos, bet pateicoties frančiem tie tagad karo arī naktī. Ne daudz, ne bieži, bet var.

Man tas nepatīk, hippi teiktu - ka tas ir sīkums. 

0 0 Atbildēt

Tev ir sabojāta loģika!

Tu gribi lai Ukraina pārstāj pretoties un krievs viņus nogalina!

Šajā karā ir vienkārša loģika - karš beigsies tikai tad, kad krievi aizvāksies no Ukrainas! Ja Ukraina pārstās pretoties (tas ir tas ko tu un bradypus grib panākt), tad krievs neapstāsies, bet mēģinās nogalināt pēc iespējas vairāk Ukraiņu! 

Kā var nesaprast šādas elementāras lietas??? Buča, Irpeņa, Mariupole, Bahmuta un vēl daudzas apdzīvotas vietas - nogalināti Ukraiņi tikai tāpēc ka tie ir Ukraiņi! To izdarīja krievu fašisti - jūs sakat ka tas ir jāslēpj, jāaizmirst un jāļauj krievam nogalināt pēc iespējas vairāk Ukraiņu! Jūs nesakat ka krievam ir jāizvācas no Ukrainas - jūs murgus ka Merkelei ir jāaptur karš un Tramps nedrīkst dot ieročus Ukrainai tad būšot kaut kāds jūsu iedomāts miers - huju - jūs krievu nepazīstat, jūs ne melns aiz naga nezinat par krievu - jums pat Čečenija nespāja neko iemācīt!!!

0 0 Atbildēt

Tu gribi lai Ukraina pārstāj pretoties un krievs viņus nogalina!” - MELI

Ja Ukraina pārstās pretoties (tas ir tas ko tu un bradypus grib panākt)” - MELI

To izdarīja krievu fašisti - jūs sakat ka tas ir jāslēpj, jāaizmirst un jāļauj krievam nogalināt pēc iespējas vairāk Ukraiņu!” - MELI

"jūs murgus ka Merkelei ir jāaptur karš ' - MELI - Merkele sen ir pensijā

Tramps nedrīkst dot ieročus Ukrainai” - MELI

Pašam lepnums par to, ka spēj vienā piegājienā tik daudz samelot?

0 0 Atbildēt

Visi tie ir tavi naratīvi - neizdosies tev izlocīties!

0 0 Atbildēt

Nav pat teorētiski iespējams “izlocīties”, ja neesi līdz šim spējis izteikt nevienu iebildumu pret jebko, ko esmu teicis, tikai sacerēt savam naratīvam nepieciešamos melus.

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Tieši pretēji - Zelenskim, kā kara organizētāju sabiedrotajam, uzbraucieni tikai pieaugs. Neesi pat vispār painteresējies, kāda tā “teorija” ir - tikai atgremo savu propagandas naratīvu.

Ar šitādu teoriju bradypuss tūliņ attaisnos visus noziedziniekus sākot ar Čikotilu un beidzot ar teroristiem kuri šauj pa mierīgiem neapbruņotiem komercreisiem! 

Vai tad milicija nebija Čikotilas sabiedrotais kas ļāva viņam pastrādāt noziegumus? 

Kaut kāda tev tā morāle šķība un putiniska - Zelenskis viņam vainīgs kara uzsākšanā - kā tad! putlerists ibanijs...

0 0 Atbildēt

Atkal melo. Es neteicu, ka Zelenskis ir vainīgs kara uzsākšanā.

Vēlreiz - neesi pat vispār painteresējies, kāda tā “teorija” ir, kam pieder un kas saskaņā ar to rīkojas, bet jau ir jākladzina, ka es kādu “attaisnoju”, nevis vienkārši izsaku domas par to, kas notiks - netkarīgi no tā, kas kas man vai tev patīk vai nepatīk. 

0 0 Atbildēt

Tavi vārdi?

"Zelenskim, kā kara organizētāju sabiedrotajam"

Kara organizētāju SABIEDROTAIS arī piedalās kara sākšanā!!! Latviešu valodu pamācies!!!

0 0 Atbildēt

Pašam derētu pamācīties valodu, nevis MELUS. 

Jā - Zelenskis izvēlējās (vai tika piespiests) biedroties ar organizatoriem PĒC TAM, kad viss jau bija saorganizēts. Zelenskis neko neorganizēja. 

0 0 Atbildēt

Neinteresē tava locīšanās un klanīšanās putlera priekšā! Sen ir beigusies diplomātija - sen ir jāieņem nostāja - kurā pusē tu esi - labajā vai fašistu!!! Neitralitāte nozīmē esamību fašistu pusē - tādēļ ka ar savu bezdarbību tu vairo genocīdu un atbalsti slepkavības!

0 0 Atbildēt

Atkal MELI. 

Es jau tev skaidri pateicu, ka nepakļaušos taviem melīgajiem propagandona naratīviem. Tu liec izvēlēties KREISO (komunistu) vai fašistu pusi, melojot, ka nav citas izvēles. Tu vēlies vēstures atkārtošanos - komunistu uzvaru, kas atnesa visiem zināmo laimi. Bet realitāte ir arī LABĀ puse (republika), kas ir mana nostāja, kura nekādi nav “neitralitāte”, kā tev labpatīk MELOT! 

0 0 Atbildēt

Nesanāks samelot!

Fašistu un komunistu puse ir krievija ar visu slepkavu un zagļu kultūru!

Tavs Tramps itkā LABĀ puse apsolīja pārtraukt karu un patriekt krievu okupantus! (Par 24 stundām vairs nerunājam)... Un kas ir rezultātā - krievs kā apšaudīja mierīgos iedzīvotājus tā netaisās pārtraukt nogalināt sievietes, bērnus un vecus cilvēkus!

0 0 Atbildēt

Man nesanāks samelot, tev nesanāks nemelot.

Fašisti ir Krievijā, komunistu “kolektīvais Staļins” ASV demokrātos un EPSRS.

Tramps muldēja par kara pārtraukšanu 24h, nevis “patriekt krievu okupantus” (atkal MLEI), kuri kopā ar taviem komunistiem vienojās sadalīt Ukrainu tāpat kā pagātnē Hitlers saņēma Sudetiju. Un kādēļ lai taisītos pārtraukt, ja tādi, kā tu un Viencexperc atbalsta kara turpināšanu?

0 0 Atbildēt

🤣🤣🤣 Mēs esam par Tēvzemes aizstāvēšanu un fašistisko okupantu padzīšanu, bet tu esi par to lai atņemtu tiesības Ukraiņiem aizstāvēt savas mājas un lai krievs viņus varētu nogalināt kā hitlers ēbrejus! Pretējā gadījumā tu gribētu nevis izbeigt karu bet patriekt un sodīt putleru.

Bet tā kā tu gribi izbeigt karu, tad ir tikai loģiski ka vienīgais variants ir atņemt Ukraiņiem iespēju aizstāvēties - krievu ne tu ne tavs Tramps nav spējīgi ietekmēt!

Tātad ir tikai loģsks secinājums - tu saki ka jāpārtrauc karš bet domā - jānogalina pēc iespējas vairāk Ukraiņu! Cita varianta NAV!

Šo karu var izbeigt tikai divos veidos - vai nu krievs savāc mantiņas un notin makšķeri no Ukrainas, vai nu atņēmt iespēju Ukrainai pretoties un ļaut krieviem nogalināt Ukraiņus! Cita varianta NAV! Krievi pamieru nepildīs - viņi nepilda nevienu līgumu un arī tavu Trampisko miera līgumu nepildīs! Viņi tādi ir!

Tādēļ tikai loģiski ka putlera pakalpiņš esi tu jo tu gribi lai Ukraiņi pārtrauc pretoties krievu slepkavām! Mieru ar krievu tu nenoslēgsi - viņš tupa turpinās uzbrukt pat tava Trampa miera pseidolīguma parakstīšanas laikā!!!

0 0 Atbildēt

Garš murgojums, lai tik turpinātu attaisnot slepkavošanu. 

tu gribētu nevis izbeigt karu bet patriekt un sodīt putleru” - gribēt nav kaitīgi, diemžēl izlikties, ka tas ir iespējams, ir ĻOTI kaitīgi. Tiem kas mirst karā, kuram NAV militāra atrisinājuma. 

“krievu ne tu ne tavs Tramps nav spējīgi ietekmēt!” - tikko varēji “patriekt un sodīt”, nu jau vairs pat ietekmēt nevar. Kamer tu pats nesaproti, ko runā, tikmēr cilvēki mirst karā. 

Krievi pamieru nepildīs” - Kims pilda, tie paši Krievi Kuriļu salās pilda, Turcija tepat Eiropā pilda. Kad pārstāsi aicināt uz slepkavošanu, varēsi sākt domāt, kā to izpildīt Donbasā. 

0 0 Atbildēt

Nu nepildīs krievi pamieru - tavi piemēri nav salīdzināmi ar krieviju! Minska-1 - nepildīja! Minska-2! pajāt un pēc tam pilna mēroga iebrukums - tā kā ja būs kautkāda tur Stambula-1 (nav svarīgi) tad pēc laika gaidi vēl masīvāku uzbrukumu kā Ukrainai tā mums!

Kamēr krievs nedabūs pa muti, tikmēr būs kā ar hitleru - hitleru sakāva tikai Berlīnē. Tāpat putleru - tikai maskavā! Cita varianta nav...

Es saprotu ka Tramps negrib saplosīt krieviju, jo tad ķīna var izplesties un tikt pie resursiem, bet neizdosies Trampam nosēdēt uz 2 krēsliem vienlaicīgi - ķina jau strēbj krievu resursus nemērā un vēl gadi 10 - sibīrija tāpat nonāks ķīnas rokās...

0 0 Atbildēt

A, skaidrs, tu gribi pasaules karu. Atceries tikai, ka tas būs atomkarš. Un pie viena - kas notiks ar izdzīvojušajiem pēc atkārtotas komunisma uzvaras. Skumsti pēc uzvaras svētkiem un nojauktā pieminekļa, kur Hitlera sakāvēji pulcējās? 

0 0 Atbildēt

Tu toč esi debīls fašists! Izskatās ka tu esi tas kurš alkst pēc pieminekļa un apdzērušiem krieviem Rīgas ielās!

Tu pat spējīgs neesi izdarīt tā kā es - vienā 9. maija vakarā iekāpu 3. busā pie salmo un man piepisās viens krievu urla. Kā buss apstājās korķī pie Uzvaras parka tā es atrāvu durvis vaļā izvilku to krievu ārā noliku uz ceļiem un pieprasīju nodziedāt krievijas himnu ar nosacījumu ka kaut viens vārds nepareizi tā pa muti! Nu divas reizes dabūju uzšaut viņam - pēc tam džeks atslēdzās. Tālāk aizgāju līdz pieturai un iekāpu tajā pašā busā un mierīgi aizbraucu līdz stacijai - visi krievi busā klusēja... Bet tu būtu jēgu jau sen pārmīzis - tikai internetā gunāriņu māki staipīt... Krievi saprot tikai pa purnu! Citu valodu viņi nemāk! Un tas ir jāzin, bet tu to nezini! Tādēļ arī esi tuvāk vataiņiem nekā vari iedomāties!

1 0 Atbildēt

Protams, ka neesmu spējīgs tā izdarīt - es, pirmkārt, nezinu krievijas himnu un pat ja zinātu - ir jābūt galēji slimam Putinistam, lai sistu cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu. 

0 0 Atbildēt

Vate arī bija šokā - viņš nebija gatavs tādam pavērsienam... 🤣

0 0 Atbildēt

godīgi sakot - neticu tev. 99,999999%  - tās ir tavas fantāzijas, kā gribēji izdarīt.

Ja tā būtu, tad tu jau sen sēdētu policijā. Ja ne cietušais, vismaz, tie autobusā sēdošie izsauktu. 

Bet ja tā izdarīji, tad no manis respect, lai gan tu tāpat neko nemainīji. Vatenim piespiedi iemācīties himnu, lai ar draugiem varētu dziedāt 9.maijā vai desantnieku dienā. Un busa braucējiem - vēl lielāku naidu pret latviešiem.

0 0 Atbildēt

Neko viņš neiemācījās - piedzērās visticamāk, bet vate autobusā pat nepakustējās policijas virzienā, ja arī izsauca, tad kamēr policija atvilkās, viņi bija aizņemti ar vates pūļu uzmanīšanu pie Uzvaras pieminekļa - cauri parkam speciāli neviens neskries, bet ja atskrietu arī tad es pareizi sarakstītu papīrus un vate vēl dabūtu naudas sodu... Tā kā tā bija spēle vienos vārtos - un reāla situācija!

Tāpat tev liksies mednieku stāsts - ka es karājos ārā pa durvīm no braucoša autobusa... Arī patiess un karāšanās notika pagriezienā no Krastenes uz Akmens tiltu. Buss bija vecais zilais bez durvju sensoriem kaut kāds 2010. gads plus mīnus. Beha servisā - izrullējam garas ausis - kāpjam busā, lai pārbrauktu pāri Daugavai, atspiežos pret durvīm un bakstos telefonā (čatoju) - un kad buss taisa pagriezienu uz Akmens tiltu - pssss - un durvis veras vaļā - paspēju iekrampēties rokturos, bet korpuss un seja izbaudīja svaigo pavasara vēju, labi ka telefons bija striķī un apmests ap roku, tas arī planēja ārpus autobusa. Ierausos atpakaļ iekšā aizgāju līdz šoferim - nolamāju (šamajam rokas trīcēja), bet pretenzijas nevarēju celt, jo braucu pa zaķi (izrullēju garas ausis)... Tā arī tas gadījums netika statistikā. Būtu nopīkstinājis biļeti tad būtu ar policiju un kompensācijām no RS, bet tā - kategorija mednieku stāsts - gribi tici, gribi nē... 🤣

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

vai tu zini, ka sankcijas neattiecas uz humānam precēm, pārsvarā - medicīnas precēm?

Medicīnas tehnoloģijas transportē uz krieviju. Arī asinis.

Eiropiešu asinis glābj daudzu krievu dzīvības.

Bet es esmu 100% pārliecināts, ka visi šeit teiks, ka tā nav, es meloju un paši pat neapskatīsies  Eiropas regulas.

tādi pseidopatrioti kā hippi, arī priecājas, ka krievi glābj daudz dzīvības, jo viņi taču nav vainīgi... vainīgi tikai ļaunie diktatori - punduris un kartupeļu diktators. - tā viņi domā.

es gan nē. 

0 0 Atbildēt

Vispār jau tu pats piekriti ka Trampa ideja pārtraukt ieroču piegādes Ukrainai, lai viņiem nebūtu ar ko pretoties, esot gana laba un tavuprāt apturēs karu!

Nekas tāds nenotiks - krievu fašists turpinās nogalināt Ukraiņus tikai tāpēc ka viņi ir Ukraiņi! Tas pats attiecas uz mums - krievi grib mūs nogalināt un iegūt šīs teritorijas, lai te nebūtu neviena Igauņa, Latvieša vai Lietuvieša! Viņi nepieļaus vairs kļūdas kā pēc otrā pasaules kara, kad neiznīcināja mazās tautas! Tikko krievs te nāks iekšā tā būs līķu kaudzes un viņi nešķiros - Visa baltija būs kā Čečenijas ciems Samaški!  https://memorialcenter.org/ru/news/28-let-zachistke-v-samashkah

0 0 Atbildēt

tu atkal mani jauc ar kādu citu. Es tā nekad neesmu teicis.

Es vienmēr biju par karu, un to es apgalvoju no 2014.gada.

Un tapat es nerakstu ukraiņu propogandu. Bez mums, krievam ir daudz labāki mērķi - kazahstāna, gruzija, baltkrievija, un citi krievu draugi.

Jo krievi karo TIKAI AR SAVIEM DRAUGIEM.

0 0 Atbildēt

Tā gluži nav - deģenerātu tajā pagrimušajā sabiedrībā ir pa pilno - kā lielgabalgaļa der visi margināļi...

1 0 Atbildēt

uupis rakstīja:

Tev ir sabojāta loģika!

Tu gribi lai Ukraina pārstāj pretoties un krievs viņus nogalina!

Šajā karā ir vienkārša loģika - karš beigsies tikai tad, kad krievi aizvāksies no Ukrainas! Ja Ukraina pārstās pretoties (tas ir tas ko tu un bradypus grib panākt), tad krievs neapstāsies, bet mēģinās nogalināt pēc iespējas vairāk Ukraiņu! 

Kā var nesaprast šādas elementāras lietas??? Buča, Irpeņa, Mariupole, Bahmuta un vēl daudzas apdzīvotas vietas - nogalināti Ukraiņi tikai tāpēc ka tie ir Ukraiņi! To izdarīja krievu fašisti - jūs sakat ka tas ir jāslēpj, jāaizmirst un jāļauj krievam nogalināt pēc iespējas vairāk Ukraiņu! Jūs nesakat ka krievam ir jāizvācas no Ukrainas - jūs murgus ka Merkelei ir jāaptur karš un Tramps nedrīkst dot ieročus Ukrainai tad būšot kaut kāds jūsu iedomāts miers - huju - jūs krievu nepazīstat, jūs ne melns aiz naga nezinat par krievu - jums pat Čečenija nespāja neko iemācīt!!!

tu iemācies lasīt. Kad liec kopā burtus, mēģini saprast kopīgo domu.

Par tavu komentāru:

1) TRAMPS PIRMAIS DEVA UKRAINAI IEROČUS. tieši javelin ar kuriem nosargāja Kijevu, bija trampa doti. Bez Trampa, tu tagad raudātu, ka kijeva kļuva par Buču.

2) Merķele karu neapturēs, jo Merķele nodarbojās ar krievu apbruņošanu

3) Arī ukraiņi ir krievi. Bijušie krievu draugi un sabiedrotie. Ukraiņi ar krieviem kopā rīkoja militārās mācības un plānoja kā tevi varēs nogalināt. Tas, ka ukrainai kāds palīdz, tas ir tikai labas gribas žests. UKRAIŅI NAV MŪSU DRAUGI un NEKAD NEBŪS. Atnāks nākošais prezidents kā serbiem, slovākiem vai mūsu ušakovs, un tad redzēsi.

0 0 Atbildēt

Ūpi, apskaties seriālu - "sluga norodu", kur tavs dievs - zeļenskis filmējās.

Tur arī Latvija pieminēta. Kā latviešu politiķi gāja prasīt naudu ukrainai. 

1 0 Atbildēt

vai otros dievus -  arestoviču un feiginu paklausies.

Kā runā, ka pēc kara ukraina pārņems krievu ietekmi austrumeiropā un baltijā.

0 0 Atbildēt

Nopietni? Cik sen tu viņus esi klausījies? Feigins tagad gānās tā kā ūpis, tikai profesionālāk. Un Arestovičs, kaut kur nezināmā vietā atrodoties, piedalās sarunās, pārstāvot Ukrainu un taisās uz vēlēšanām. 

1 0 Atbildēt

sen neklausījos. Kad beidza diskutet ar arestoviču, tad arī beidzu.. 🤣

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Tas Fījeginss jau konkrēti zeeBal,un kāreiz kopš ar Ārestavičšu ižšķīrās.Tā pat nav lamāšanās kādā tādā piemērotā vai "garšīgā" izteiksmē, vienkārši jau necieņa pret klausītāju. Fuflamjots gatavais ;p

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Pats labākais Tramps, tur optimizē visus krēslu bīdītājus, bet EU viņus welkomĒ. Te toč ar tām orientācijām sapinušies. Gaidām tos banku zinātniekus, varēs shēmot vēl labāk.

2 0 Atbildēt

Te nu gan man jāsaka - ka Tramps/Masks nesajēdz ko viņš revidē un kādēļ. 

Taču tas nav seviški unikāli tieši viņiem, šādas “izmaksu mazināšanas” ir arī mums un arī mums iekšēji firmā. Atlaida šoferi un atlaida cilvēku kurš atbildēja par nelielu biznesa daļu, kura šobrīd nesa zaudējumus, bet potenciāli ir nākotnes ieņēmumu garants, ja visu pareizi izdara. 

Paralēli pamatdarbam, tagad es esmu “nenosakāma laika šoferis” un par jebkuru nobraukto kilometru, tagad kompānija maksā faktiski tā itkā es būtu bankas norēķinu sistēmu pogrammējis tajā laikā. Tāda nu ir reizēm ‘menedžmenta' izpratne par izmaksu samazināšanu …

P.S. apkopojums par aģentūrām kuras “saīsina”vai plāno saīsināt: 

www.forbes.com/sites/saradorn/2025/03/18/heres-where-trumps-government-layoffs-are-targeted-as-judge-orders-reinstatement-of-thousands-of-fired-workers/

0 3 Atbildēt

Izglītības ministriju aizvērs - ha-ha-ha-ha...

Izskatās ka iet putlera pēdās un grib pēc iespējas glupāku sabiedrību!

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 0 Atbildēt

Un tu domā, ka "izglītība nāk no ministrijas" ? ASV izglītības pārraudzība pamatā ir štatu līmenī. Tā, ka ministrija dublē sistēmu.

are education supervisory institutions in usa federal or state level

Education is primarily a State and local responsibility in the United States. It is States and communities, as well as public and private organizations of all kinds, that establish schools and colleges, develop curricula, and determine requirements for enrollment and graduation.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Nedaudz primitīvi, bet izklaidējoši

0 0 Atbildēt

Te vēl mazliet par to kas un kā vada Efektivitātes aģentūru :

www.wired.com/story/doges-dodgy-numbers-employ-a-tesla-technique/

0 0 Atbildēt

Lūk kā ira efetīv effektīgi Jāstrādā (Kaŗa Laikā). Kaŗš nevienam nava izdevīgs, ta kur nu vēl ka vajadzīgs. Nolādētie tie vaksieri,homeopāti un/vai sazvērniekteoriju bīdītāji. Mēs (lohi) balsojam/par! tā dēvēto Mieru.Jo vairāk miera, jo treknākas(-i) cūkas; www.moscowtimes.ru/2025/03/21/samii-bogatii-chelovek-v-indii-za-god-zarabotal-pochti-1-mlrd-na-prodazhah-rossiiskoi-nefti-ssha-a158846

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

⚡️После того, как будущего президента США Дональда Трампа пытались убить, Владимир Путин пошёл в церковь и помолился за здоровье Трампа.

Об этом рассказал советник президента США Стив Уиткофф.

Уиткофф также отметил, что, узнав об этом, Дональд Трамп был очень тронут, так как считает Путина своим другом.

Личные доверительные отношения двух лидеров - это то, что характеризует текущую реальность российско-американских отношений.

#Россия #США

0 0 Atbildēt

По словам Уиткоффа, Путин также передал через него Трампу в качестве подарка портрет, выполненный «одним из ведущих» художников России.

«Знаете, все (отношения П с Т) перешло в личную плоскость. Президент Путин заказал у ведущего российского художника прекрасный портрет президента Трампа», — признался он, добавив, что глава Белого дома был «явно тронут». 

Также Уиткофф сказал, что Путин — «суперумный», так как в КГБ, где тот начинал службу, по его мнению, брали только умнейших людей в СССР.

0 0 Atbildēt

Atvainojos @Viencexpercs 

6 paaudze jau ir testos F-47 (taisa banosacīti bankrotējušais BOEING) Ja gribat izdzīvot - nelidojat ar ar jaunajiem BOEING F un MAX.

6 paaudzi esot uzsācis Obama un Trams tagad  atklājis visai pasaulei. Interesants piegājiens, par kuru es zināju, bet negaidīju ka ASV to jau realizē.

Nav man konkrētu papīru ka tās nav baumas. Ja tam ir klāt ķēries Boeing mārketings tad tas ir tas pats kas krievu modernais aparāts - nekad nezini kad nokritīs

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Nu ko Trampam lielie shēmotāji nenoderēja. Kariņš atgriežas! Jā urā. Vecākais padomnieks!

kreab.com/locations/

0 0 Atbildēt

Ārprrāāts!! Cik viņu ir un ko īsti viņi dara.Kā "vārdā un/vai Uzdevumā" un par (no?) kādiem diez līdzekļiem.Un (diez) par kādiem tādiem Nopelniem tas "mūsējais" izsaimniekošanas karalis tur nokļuva (iekļuva). Jā.

0 0 Atbildēt

HIPPY rakstīja:

Atvainojos @Viencexpercs 

6 paaudze jau ir testos F-47 (taisa banosacīti bankrotējušais BOEING) Ja gribat izdzīvot - nelidojat ar ar jaunajiem BOEING F un MAX.

6 paaudzi esot uzsācis Obama un Trams tagad  atklājis visai pasaulei. Interesants piegājiens, par kuru es zināju, bet negaidīju ka ASV to jau realizē.

Nav man konkrētu papīru ka tās nav baumas. Ja tam ir klāt ķēries Boeing mārketings tad tas ir tas pats kas krievu modernais aparāts - nekad nezini kad nokritīs

www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/vacija-nolemj-lauzt-darijumu-par-armijas-apmacibu-centra-izveidosanu-krievija.a93513/

1.. 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Lasītākie raksti

Jaunie raksti