Garš murgojums, lai tik turpinātu attaisnot slepkavošanu.
“tu gribētu nevis izbeigt karu bet patriekt un sodīt putleru” - gribēt nav kaitīgi, diemžēl izlikties, ka tas ir iespējams, ir ĻOTI kaitīgi. Tiem kas mirst karā, kuram NAV militāra atrisinājuma.
“krievu ne tu ne tavs Tramps nav spējīgi ietekmēt!” - tikko varēji “patriekt un sodīt”, nu jau vairs pat ietekmēt nevar. Kamer tu pats nesaproti, ko runā, tikmēr cilvēki mirst karā.
“Krievi pamieru nepildīs” - Kims pilda, tie paši Krievi Kuriļu salās pilda, Turcija tepat Eiropā pilda. Kad pārstāsi aicināt uz slepkavošanu, varēsi sākt domāt, kā to izpildīt Donbasā.
Nu nepildīs krievi pamieru - tavi piemēri nav salīdzināmi ar krieviju! Minska-1 - nepildīja! Minska-2! pajāt un pēc tam pilna mēroga iebrukums - tā kā ja būs kautkāda tur Stambula-1 (nav svarīgi) tad pēc laika gaidi vēl masīvāku uzbrukumu kā Ukrainai tā mums!
Kamēr krievs nedabūs pa muti, tikmēr būs kā ar hitleru - hitleru sakāva tikai Berlīnē. Tāpat putleru - tikai maskavā! Cita varianta nav...
Es saprotu ka Tramps negrib saplosīt krieviju, jo tad ķīna var izplesties un tikt pie resursiem, bet neizdosies Trampam nosēdēt uz 2 krēsliem vienlaicīgi - ķina jau strēbj krievu resursus nemērā un vēl gadi 10 - sibīrija tāpat nonāks ķīnas rokās...
A, skaidrs, tu gribi pasaules karu. Atceries tikai, ka tas būs atomkarš. Un pie viena - kas notiks ar izdzīvojušajiem pēc atkārtotas komunisma uzvaras. Skumsti pēc uzvaras svētkiem un nojauktā pieminekļa, kur Hitlera sakāvēji pulcējās?
Tu toč esi debīls fašists! Izskatās ka tu esi tas kurš alkst pēc pieminekļa un apdzērušiem krieviem Rīgas ielās!
Tu pat spējīgs neesi izdarīt tā kā es - vienā 9. maija vakarā iekāpu 3. busā pie salmo un man piepisās viens krievu urla. Kā buss apstājās korķī pie Uzvaras parka tā es atrāvu durvis vaļā izvilku to krievu ārā noliku uz ceļiem un pieprasīju nodziedāt krievijas himnu ar nosacījumu ka kaut viens vārds nepareizi tā pa muti! Nu divas reizes dabūju uzšaut viņam - pēc tam džeks atslēdzās. Tālāk aizgāju līdz pieturai un iekāpu tajā pašā busā un mierīgi aizbraucu līdz stacijai - visi krievi busā klusēja... Bet tu būtu jēgu jau sen pārmīzis - tikai internetā gunāriņu māki staipīt... Krievi saprot tikai pa purnu! Citu valodu viņi nemāk! Un tas ir jāzin, bet tu to nezini! Tādēļ arī esi tuvāk vataiņiem nekā vari iedomāties!
Protams, ka neesmu spējīgs tā izdarīt - es, pirmkārt, nezinu krievijas himnu un pat ja zinātu - ir jābūt galēji slimam Putinistam, lai sistu cilvēku par Krievijas himnas nezināšanu.
Vate arī bija šokā - viņš nebija gatavs tādam pavērsienam... 🤣
godīgi sakot - neticu tev. 99,999999% - tās ir tavas fantāzijas, kā gribēji izdarīt.
Ja tā būtu, tad tu jau sen sēdētu policijā. Ja ne cietušais, vismaz, tie autobusā sēdošie izsauktu.
Bet ja tā izdarīji, tad no manis respect, lai gan tu tāpat neko nemainīji. Vatenim piespiedi iemācīties himnu, lai ar draugiem varētu dziedāt 9.maijā vai desantnieku dienā. Un busa braucējiem - vēl lielāku naidu pret latviešiem.
Neko viņš neiemācījās - piedzērās visticamāk, bet vate autobusā pat nepakustējās policijas virzienā, ja arī izsauca, tad kamēr policija atvilkās, viņi bija aizņemti ar vates pūļu uzmanīšanu pie Uzvaras pieminekļa - cauri parkam speciāli neviens neskries, bet ja atskrietu arī tad es pareizi sarakstītu papīrus un vate vēl dabūtu naudas sodu... Tā kā tā bija spēle vienos vārtos - un reāla situācija!
Tāpat tev liksies mednieku stāsts - ka es karājos ārā pa durvīm no braucoša autobusa... Arī patiess un karāšanās notika pagriezienā no Krastenes uz Akmens tiltu. Buss bija vecais zilais bez durvju sensoriem kaut kāds 2010. gads plus mīnus. Beha servisā - izrullējam garas ausis - kāpjam busā, lai pārbrauktu pāri Daugavai, atspiežos pret durvīm un bakstos telefonā (čatoju) - un kad buss taisa pagriezienu uz Akmens tiltu - pssss - un durvis veras vaļā - paspēju iekrampēties rokturos, bet korpuss un seja izbaudīja svaigo pavasara vēju, labi ka telefons bija striķī un apmests ap roku, tas arī planēja ārpus autobusa. Ierausos atpakaļ iekšā aizgāju līdz šoferim - nolamāju (šamajam rokas trīcēja), bet pretenzijas nevarēju celt, jo braucu pa zaķi (izrullēju garas ausis)... Tā arī tas gadījums netika statistikā. Būtu nopīkstinājis biļeti tad būtu ar policiju un kompensācijām no RS, bet tā - kategorija mednieku stāsts - gribi tici, gribi nē... 🤣