Es tev (pim/pim) jau vairākkārt uzsvēru, ka ikdienā nedzeru.Kur nu vēl 1natnē (nē). Bet TU (acīmredzami,stiprivien iespējami) ne tikai ka dzer (miizalus vai tehniskos škidrumus), bet arī ilggadējā (krieva!) gāzes ostīšana tavā paurī ir atstājusi dziļu pēdas iespiedumu.
No tiem "varenajiem krieviem" kāreiz trīci šeit TU- jo tieši tu (un/vai tev pietuvinātie ar tevīm radniecīgie "patriotiskie" LOhi) krievu laikā viņu priekšā stavējāt pusmasstā nolaistām biksēm un vispārZināmajā Z pozā.Pozējāt,tāteikt,un bijāt gatavi ne tikai ka izdarīt visu "nosprausto", bet vēl plusā izrādījāt savu centīgo patriotiski-latvisko pašiniciatīvu.Pie kam, kad nedaudz vēlāk jau LV brīvvalstij radās grūtības, tieši Jūs pa fiksam aizpsiātiesi uz ārzemēm, pametot šeit visu to dsānolaisto.Lai vēlāk nemaksātu šeit nodokļus un atbrauktu labākajā gadījumā noslaukt kādus "lētos" med pakalpojumus un/vai aptaustīt savu bezcerībā pamesto nosprāgušo radinieku kapavietas.
Doļā gan "es" nebiju, taču "Tavi treknie Valstsvīri" tevi toreiz pamatīgi app/isa un no tiem tolaik treknajiem 29 muļļoniem konkrēti tu saņēmi pilnīgu Nulli,ar garu ppi aiz komata.Un normāla cukura vietā dāAņu suūdu,kuru ne latviešu bites neēda.Pat normālu "kaņ'džu" no tā suuda izdzīt nevarēja, tāpēc uzraugošās iestādes "neiebilda" pret tautas nodzirdīšanu ar apšaubāmas izcelsmes pustehniskajiem spiritiem.Kā arī JelgavDobeles apriņķa lauksaimnieki to pašu ppi cūkāja dažos vēlākajos gados.Kamēr izdomāja, ko darīt ar saviem cukurlaukiem un kam tos (iespējams,izmisumā daļēji par pusvelti) pārdot..
Miljardi ir jāiegulda visur, lai "sanāktu" daudzmaz cilvēcīgi.Bet jā, tas ir tipisks tādu apžļambātu kretīīnu "sarunas" paņēmiens- neklausīties pilnīg itin nevienā teiktajā vārdā un tikai kapi/pista režimā gvelzt virsū savu šhito apdrāzto fufeli!
Cerams, ka tas Trumps šodien paziņos ja ne ko sakarīgu, tad vismaz kārtējoreiz lohiem pārsteidzošu.Varbūt ka nu beidzot kādam ko "iedos" vai kkur 'iebāzīs".
Nedzer, bet kalendāru nav atvēris. Ticu, ticu.
Neaizmirst, ka “krievu laiks” ko nevari pārdzīvot un joprojām baidies saukt par okupāciju beidzās ar banālu bankrotu. Paldies visiem iesaistītajiem, ne jau ekskursanti uz Sibīriju vai ložu dārdzība disidentus šaujot to nobankrotināja. Atkal jau spried pēc sevis, ka visi pamukuši. Arī tava mīļā PSRS armija kurā nepaguvI nodienēt, paliki mūžam neapmierināts.
Tev, draņķi,diez vai ir kādi "dati", cik kopā ir no šejienes "pamukušo" un cik pamukuši tieši beidzamajā gadā.Un cik vēl taisās pamukt (ja nu Kas). Kas attiecas uz mani,to jau šeit reiz pieminēju- ka "manā" ģimenē tas tevis apjūsmotais suuda krievs noslepkavoja divus manējos vecvecākus! Pie pirmās iespējas un bez kādas īpašas tiesas! Vienu LVijā, otru krievijā! Jā! Neskaitot TOS dažus radiniekus, kurus vēl paralēli izsūtīja na/uj! Cilvēks, kurš man aizstāja vectēvu,bija ar reāli "padomju varu kaitinošu" biogrāfiju un visu savu dzīves laiku publiskā vietā tīšām nerunāja ne vārda krieviski!
Es, neskatoties uz ģimenes sieviešu lūgumu "nekur lieki nelīst", aiz savas pārgalvības tolaik nokļuvu sadaļā "par pretpadomju darbību".Kur un kā bija iespējas ar tādu diagnozi "nodienēt",- par to tev (tādam par saviem loha vārdiem neatbildošam meeslam) acīmredzami nav sajēgas vispār kā tādas.Jums, tem vēlākajiem varonīgajiem miizalgalvām, kuriem vēsturiski paveicās un iespējams tiešām "izdevās izvairīties",trūkst reālas nojautas par to, ko varēja "maksāt" līdzīga izvairīšanās burtiski dažus gadus agrāk.Tāpēc tu te tagad pl'jūti visu šhito debilo politiski orientēto suudu, nemitīgi mēģinot man piepīt kkādu tur krieva ideoloģiju.Vienkārši par savu trulo bazaru (tupo tirgu) neatbildošs deģenerāts.Kā jau sacīju- ar acīmredzamām psihiskām novirzēm, savulaik krieva gāzi pārostījies un/vai kādu tehnisko šķidrumu pārdzēries. Normāla redaktora vai vismaz Admina vietā tevi un vēl te kādu tev līdzīgo "zinātniskajā komunismā" specializējušos kropli no šejienes vajadzēja izdzīt permanenti ar visu tavu loha lietotājvārdu (LiteOrālo pseidonīmu).Tpfu..
>nemitīgi mēģinot man piepīt kkādu tur krieva ideoloģiju
Tad beidz izplatīt krievu dezinformāciju un būt par kremļa noderīgo idiotu un tas pāries. Šobrīd būtībā ir kara stāvoklis un viens 650 faktiski nodarbojas ar pretvalstiskām darbībām.
Faktiski tev tāpati diagnoze, kas taviem radiem pielilupsi, nevis būt par Latviju, bet vienkārši būt pret jebkuru valstisku veidojumu. Kā uzdevumā tu te tagad pl'jūti visu šhito debilo politiski orientēto suudu?
To pēc kā tu tiecies vienkārši sauc par anarhismu. Par tavu pseidonīmu nemaz nerunāsim, eņģelīt tfu.
Necenties te iztēlot tagad no sevis izglītoto suudu un pafiltrē Pats, par ko tu vispār te pļūti! Es nekādu krievu dezinformāciju šeit neesmu izplatījis! Noderīgais idiots kāreiz esi tu, turklāt (atkārtošu tev 6toreiz) ,ka TU nejēdz vispār par ko tu runā.Prātu pārdzēris pirders,iespējams ar 3šās kategorijass metinātāja izglītību- ej tak tu 1x galīg d, meeslagabal!