Ziņas

Moldāvs atrod savā garāžā žiguli ar 148 km nobraukumu (+ VIDEO) 8

Moldāvijas iedzīvotājs Čezars Botnari pastāstījis par 1975.gada VAZ-2103, kas kopš 1977.gada stāvējis garāžā un līdz šim neticis ekspluatēts. Lasīt vairāk

Rīgas domes komiteja skatīs jautājumu par Vanšu tilta kāpņu atjaunošanas scenārijiem

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja šodien lems par kādu no trim iespējamajiem Vanšu tilta kāpņu atjaunošanas scenārijiem, liecina komitejas dienas kārtība. Lasīt vairāk

Pēdējo piecu gadu laikā vidējā izmaksātā atlīdzība par Latvijā notikušu CSNg pieaugusi par gandrīz 30%

Latvijas transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (turpmāk – LTAB) apkopotā statistika liecina, ka pēdējos piecos gados vidējā apdrošināšanas atlīdzība par Latvijā notikušu ceļu satiksmes negadījumu (turpmāk – CSNg) pieaugusi par gandrīz 30%. Lasīt vairāk

iAuto lasītājs testē jauno "Toyota Land Cruiser" (+ FOTO) 49

Nav man liela pieredze ar šādiem bezceļu aparātiem, līdz šim vienīgā pieredze ar Land Cruiser, esmu sēdējis kaimiņa Land Cruiser 120, kad viņš mani pāris reizes līdz Rīgas centram ir aizvizinājis. Pašam lietošanā ir bijis Q7, kas tomēr ir no cita plaukta, uz to pusi varbūt, bet tomēr pilnīgi cits auto. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti