Moldāvijas iedzīvotājs Čezars Botnari pastāstījis par 1975.gada VAZ-2103, kas kopš 1977.gada stāvējis garāžā un līdz šim neticis ekspluatēts. Lasīt vairāk
Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja šodien lems par kādu no trim iespējamajiem Vanšu tilta kāpņu atjaunošanas scenārijiem, liecina komitejas dienas kārtība. Lasīt vairāk
Latvijas transportlīdzekļu apdrošinātāju biroja (turpmāk – LTAB) apkopotā statistika liecina, ka pēdējos piecos gados vidējā apdrošināšanas atlīdzība par Latvijā notikušu ceļu satiksmes negadījumu (turpmāk – CSNg) pieaugusi par gandrīz 30%. Lasīt vairāk
Nav man liela pieredze ar šādiem bezceļu aparātiem, līdz šim vienīgā pieredze ar Land Cruiser, esmu sēdējis kaimiņa Land Cruiser 120, kad viņš mani pāris reizes līdz Rīgas centram ir aizvizinājis. Pašam lietošanā ir bijis Q7, kas tomēr ir no cita plaukta, uz to pusi varbūt, bet tomēr pilnīgi cits auto. Lasīt vairāk
Dīzelis 1,497 EUR, 95 benzīns 1,627 EUR: uzpildes stacijas pārsteidz ar sen neredzētām cenām (+ FOTO)
12
Šorīt (1.07.2026) notika ceļu satiksmes negadījums starp motociklu un busiņu uz Vanšu tilta (+ VIDEO)
29