Pasaulē

Mediji: "Dīzeļgeitas" skandāla lietā "Volkswagen" vadītājs Dīss ticies ar FIB izmeklētājiem un ieguvis garantijas

Vācijas autobūves koncerna "Volkswagen" vadītājs Herberts Dīss dažas dienas pirms tam, kad ASV Tieslietu ministrija izvirzīja apsūdzības viņa priekšgājējam saistībā ar kaitīgo izmešu falsificēšanas skandālu, tikās ar Savienoto Valstu Federālā izmeklēšanas biroja (FIB) izmeklētājiem un saņēma no Vašingtonas garantijas, otrdien vēsta mediji. Lasīt vairāk

„Ņivas” uz Āfriku - AvtoVAZ sāk Lada 4x4 tirdzniecību Tunisijā 8

Krievijas autobūves kompānija AvtoVAZ uzsākusi apvidus auto Lada 4x4 Urban tirdzniecību Ziemeļāfrikas valstī Tunisijā. Lasīt vairāk

Jaunais Lexus ES - ar vēl lielāku veiktspēju un izsmalcinātību nekā priekštecis (+ FOTO) 1

Pēc sešu paaudžu ilgiem panākumiem vidējā izmēra sedanu kategorijā tiek laists klajā jaunās, septītās paaudzes Lexus ES. Ar savu komfortu, izsmalcinātību un luksusa aprīkojumu ilgstoši pazīstamais ES modelis tā jaunajā versijā ir aprīkots ar pilnīgi jaunu šasiju, kas padara tā eksterjera dizainu dinamiskāku un vēl vairāk uzlabo automobiļa veiktspēju. Lasīt vairāk

Volkswagen parādījis dīzeļgeitas motora jauno versiju 32

Vīnes motoru simpozijā Volkswagen izrādījis jaunākās tehnoloģijas, tostarp bēdīgi slavenā dīzeļgeitas motora EA288 jaunāko versiju. Lasīt vairāk

Jaunākais forumā

Lasītākie raksti

Jaunie raksti