- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
anoagask rakstīja: tā varētu būt. bet ņemot vērā, ka ātruma ierobežojums ir 50, bet saprātīgi aplī braukt ne ātrāk kā 30, tad stabilitātes jautājums nav īsti aktuāls
Prieka maitātājs! :D
anoagask rakstīja: Suv ir nestabilāks, bet atļautajos ātrumos pa lv taisnajiem ceļiem nebūtiski. Lv asfalts pie atļautā ātruma ir garlaicīgs. Mini, TT u.c. kartingiem līkumos būs vismaz 20-30kmh kritiskā ātruma pārsvars. Tur kur dacīte sāks čīkstināt riepas, sportisks auto jutīsies ļoti relaksēti. Bet par to maksā ar sliktu ceļu nekomfortu, dārgākām riepām utt. Vai to vajag-individuāls jautājums.
Jautājums ko nozīmē "nebūtiski". No spējas pabraukt un noturēties uz ceļa viedokļa - jā. Man, personīgi, nepatīk tā sajūta kas rodas sēžot iekš otrās paaudzes hujdaja tukšona [ir sanācis pabraukt ar tādu gan gadu vecu, gan desmit gadus vecu; sajūtas vienādas] - jo tās ir tieši tādas pašas kā normālai mašīnai ar ļumīgu piekari - teiksim manam golfam kāds tas bija sākumā, vai manam kādreizējajam A80, sajūtas kuras vislabāk var aprakstīt ar vienu piemēru - iebraucot manā dzimtajā dzīvokļu māju sētā, ir liela čupa ar bedrēm - piesauktās mašīnas to vietu izbrauc zvalstoties no viena sāna uz otru - kamēr parasta mašīna ar adekvātu klīrensu bet pietiekami stingru piekari tur nezvalstās... Pseidodžipa gadījumā piekare ir stingra, vienkārši lielā kulba pati pa sevi zvalstās; parastai mašīnai kura ir tik ļumīga vismaz ir līganas gaitas pluss...
Dkurs rakstīja: Ja pērc ss lietotu auto, tad apzinies, ka 90% izcelsme viņam ir Rumbula, Tukums vai Vācijas turku placis... Vienalga, ja pārdod privātais...
Es savu auto pirku Tukuma placī. So what?

arba rakstīja: Man patiktu formulējums- bija brīvs laiks, ziedoju 3h un ietaupiju xxx eu, ko būtu samaksājis servisā !
Bet tā rodas sajūta, ka pats saremontējās.
p.s. man mājās nav tv
un brīvs laiks darba dienās ir no 19 līdz 7;20
Un dažreiz tiem ietaupītajiem xxxEUR ir vēl atspēriens, jo līdz tam servisam vēl jātiek, bez auto jātiek atpakaļ pie otra utt visādi šādi čakari. Principā precīzi darbā sataupītie EUR ir daudz makanāki, jo nav izmētāti resursi nokļūšānā un gaid''sanā
GB12 rakstīja: www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/740/aoipp.html#photo-30 www.facebook.com/100011114524494/posts/4022476334439634/?substory_index=3 Tā odometra tīšana, protams, ir traka lieta, bet priekš tāda nobraukuma tas auto izskatās ļoti labi. Šaubos, ka tur ir mainīti sēdekļi, pogas utt. Varbūt vienīgi stūres apšuvums, bet arī izskatās pēc oriģināla. Kā pēc šāda nobraukuma sasniegšanas izskatītos jebkurš japānis, korejietis, amerikānis ,francūzis un liela daļa vāciešu?
Nu tā nevar būt! Visus vāciešus pēc nobrauktiem 120-150k km vienkārši noraksta. Esiet reāli, neviens vācu auto neko tadu nevar izturēt. p Priekštam ir domātas primitīvas kijas, hjundaji, toyotas, mazdas un pežuļi, bet nejau vācu auto ar 400k+ km nobraukumu! P.s. :D
![]()

katra trešā mašīna ir Mercedes