- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam

405 zirgi, 4x4 brembo brremzes utt ![]()

kādas domas?

šitas ir labs dzinējs 6 cilndrīši rindā un šķērsām, nevis gareniski - volvo s60 awd 4x4 turbo ![]()
eidis rakstīja: Nevar ar automātu ņemt. Bija iespēja ar 2,0 pabraukāt. Domāju, ka būs kabatas raķete, bet tā automātiskā kārba visu jaudu pārtaisa troksnī.
Paziņa nopirka meitai. Automāts noņirdzās pēc mēneša... nepaveicās.

core rakstīja: Motori ir līdzīgi, nevis 1:1, saaba motoros ir atšķirības (varbūt ne visos, bet ir) tāpat ir atšķirības izmēros, salona plašumos. Man škiet ka tur vispār ir pavisam maz detaļu kas der no vienam no otra, platforma viena, bet divas pavisam dažādas mašīnas. Un arī izskatam ir nozīme, ja kas.
Ja cilvēki pirktu mūsdienās aprīkotas mašīnas, tad golfi nebūtu ar airējamiem logiem ![]()
Retā reizi kad jāpiekrīt MSH, pēc īsas izpētes jāsecina ka otrās paaudzes 9-5 VISI motori ir no GM saimes-benzīni no opeļiem, dīzeļi no fiatiem. Arī pirmajai paaudzei dīzeļi bija no vektras. Kautkā arī biju ieciklējies ka otrās paaudzes 9-5 varētu būt feins braucamais, tā ka šõbrīd tiek ekspluatēta insignija tad visa interese ir pārgājusi :D

msh rakstīja: Mašīnu parasti nokomplektē tikai pirmais pircējs - kurš komplektāciju izvēlas atbilstošu savai rocībai kas mūsdienās, bankai piederošu mašīnu laikmetā, biežāk var nozīmēt to ka nauda mašīnai sanāca bet aprīkojumam ne. Lietotai mašīnai tas pats aprīkojums izmaksā jūtami lētāk [tb cenas starpība starp aprīkotu un neaprīkotu] un tāpēc iemesls pirkt pliku mašīnu ir jūtami mazāks.
Vispār jau nē - līzingā pirktās, tieši otrādi, cenšas aprīkot pēc iespējas labāk, jo nav uzreiz par to jānoloca piķis un mēneša maksājumā to īpaši nejutīs. Turpretī, ja pērkot auto bez līzinga, kad par, piemēram, ādas salonu būs jānoloca 1500 euro un/vai par aizmugurējo beņķu apsildi - kādi 500, pircējs padomās, vai viņam to patiešām vajag...
imzz rakstīja: Nesen tak bija diskusija ar tendenci: kas negrib automātu, tas ir stulbs, manuālā kārba pieder vēsturei :-/
Es to neesmu teicis, nebaksti uz mani.