- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
saf rakstīja: Vēlreiz, netaisnojies. VAG ir garantijas periodam, ne ilgāk.
Nu, nav jau tik traki... protams, nav nekāds kvalitātes etalons, bet, nu, ilgāk par garantijas laiku jau arī ies...
650 rakstīja: Un kā diez klājas Šobrīd šim Volvo? Tas ir utilizēts, vai ticis pie jauna Dpf-a ?
Nesen uz ielas redzēju. Ej nu sazini, pārdevu to pirms 3.5 gadiem.
msh rakstīja: Tipiski priekš japonamaķ - mašīna paredzēta desmit gadu ilgam ekspluatācijas periodam, tāpēc lietas kas kalpo ilgāk var ierakt dziļi. Man gadījās redzēt kā maina rocenes troses rāvējslēdzejam [RAV4], tam kas nullto sākumā tika ražots - bāka, kardāns, izpūtējs, laikam arī pakaļas tilts - jānoņem lai nomainītu troses... Kaut kādiem subāriem līdzīgi foršos dziļumos, cik dzirdēts, bremžu trubas iebāztas.
2.paaudzes Ford Fokusam (2004.-2011.), lai nomainītu priekšā spuldzīti, esot stārns jāņem nost. Kaut ko dzirdēju, ka Meganei tas pats. Savā laikā Opel Vectra GTS, lai papildinātu stūres pastiprinātāja šķidrumu, bija jāņem nost ritenis un jāskrūvē podkriļņiks vaļā... un arī tikai tad ar speciālu pumpi un caurulīti caur apakšu....
smaidiigais rakstīja: tu par to, ka manam bulku vāģim nedarbojas abs? Tā ir apzināta izvēle, nekāda sakara ar atļaušanos.
Kondišu vēl piemirsi. Nu redzi - skolotājam ar 5k vērtu bembiju tā arī, ļoti iespējams, ir apzināta izvēle. Abos gadījumos gala rezultāts ir identisks - nopista mašīna - vienīgi tev ir dubultstandarti; 10 gadus vecu BMW [kāda pašam nav] jāuztur ideālā stāvoklī, kamēr tikpat vecu dacīti nopist līdz kliņķim tev liekas pilnīgi normāli. Pēc tam tu brīnies kāpēc cilvēki vecākas lietotas mašīnas velk iekšā no rietumiem...
GB12 rakstīja:
msh rakstīja: Tipiski priekš japonamaķ - mašīna paredzēta desmit gadu ilgam ekspluatācijas periodam, tāpēc lietas kas kalpo ilgāk var ierakt dziļi. Man gadījās redzēt kā maina rocenes troses rāvējslēdzejam [RAV4], tam kas nullto sākumā tika ražots - bāka, kardāns, izpūtējs, laikam arī pakaļas tilts - jānoņem lai nomainītu troses... Kaut kādiem subāriem līdzīgi foršos dziļumos, cik dzirdēts, bremžu trubas iebāztas.
2.paaudzes Ford Fokusam (2004.-2011.), lai nomainītu priekšā spuldzīti, esot stārns jāņem nost. Kaut ko dzirdēju, ka Meganei tas pats. Savā laikā Opel Vectra GTS, lai papildinātu stūres pastiprinātāja šķidrumu, bija jāņem nost ritenis un jāskrūvē podkriļņiks vaļā... un arī tikai tad ar speciālu pumpi un caurulīti caur apakšu....
Lai noņemtu spārnu jānoņem lukturis :D realitatē tur ir viena liela skrūve, var ar torxi vai lielu plakano skrūvgriezni atskrūvēt, pēc tam atspiežot divas lielas mēlītes lukturis pats iekrīt rokās-lielu vāku noņem, ērti samaini un liec atpakaļ. Krietni ērtāk kā laužot roku sešos līkumos tam pašam 5/6 golfam akumulatora pusē. Mk2 Megane gan ir černis, bet var izdarīt nenoņemot riteni.
WALA rakstīja: Man te kaut kur trapījās kā Hyundai šogad ir pilnīgi pakaļā, atsaukumu dēļ strap 2 līdz 5 miljardiem naudiņu nācies atlikt maliņā un reportēt zaudējumos: Te piemēri atseviškiem gadījumiem: www.motorsafety.org/category/hyundai-recalls/
Tu jau sāc kā īstens žurnaļuga. Nevis pakaļā, bet samazinājās peļņa. in.reuters.com/article/hyundai-motor-outlook/hyundai-motor-kia-motors-flag-2-9-billion-earnings-hit-from-quality-costs-idINKBN2740X6
WALA rakstīja: Man te kaut kur trapījās kā Hyundai šogad ir pilnīgi pakaļā, atsaukumu dēļ strap 2 līdz 5 miljardiem naudiņu nācies atlikt maliņā un reportēt zaudējumos: Te piemēri atseviškiem gadījumiem: www.motorsafety.org/category/hyundai-recalls/
Droši vien tādēļ arī samazināja savu garantiju no 7 gadiem uz 5 gadiem.
Conqueror rakstīja: reģistrēto lietoto auto tops trešajā kvartālā 2020 Lielbritānijā: 1. Ford Fiesta - 92 tūkst. 2. Ford Focus - 76 tūkst. 3. Opel Corsa - 75 tūkst. 4. VW Golf - 69 tūkst. 5. Opel Astra - 61 tūkst. 6. BMW 3 - 49 tūkst. 7. Mini - 48 tūkst. 8. VW Polo - 42 tūkst. 9. Mercedes C klase - 34 tūkst. 10. Audi A3 - 33 tūkst.
Vispār jau UK Opelis saucās Vauxhall un tas gluži vai skaitās nacionālais lepnums, viemēr pirmā izvēle statistiski vidējam britam + fordi cieņā.
Conqueror rakstīja: reģistrēto lietoto auto tops trešajā kvartālā 2020 Lielbritānijā: 1. Ford Fiesta - 92 tūkst. 2. Ford Focus - 76 tūkst. 3. Opel Corsa - 75 tūkst. 4. VW Golf - 69 tūkst. 5. Opel Astra - 61 tūkst. 6. BMW 3 - 49 tūkst. 7. Mini - 48 tūkst. 8. VW Polo - 42 tūkst. 9. Mercedes C klase - 34 tūkst. 10. Audi A3 - 33 tūkst.
Uk visi mazie auto ir topā dēļ apdrošināšanas
msh rakstīja: Nu piedod atvaino - tev liekas adekvāti ja apdrošināsanas polise ir stipri dārgāka par mašīnu, piedevām nevis kaut kādai sporta mašīnai, bet kaut kādam A80 ar nemotoru? Vēl vairāk - apdrošinātāju mafija ir uztaisījusi miljons kritēriju lai tik varētu vairāk naudiņu ieslaukt - man savulaik nejauši gadījās novilkt Haynes A opeļkorsas šķūninga manuāli [jā, tieši tā, šķūninga, nevis remonta], un tajā manuāli bija VESELA NODAĻA par to kā apdrošināt mašīnu - jo, piemēram, ja tu uzliec mašīnai lielākas bremzes, tad tas ir nevis tāpēc, ka tu gribi lai būtu lielāka rezerve - bet tāpēc ka tu esi agresīvs braucējs, un tāpēc tev jāmaksā lielāka apdrošināšana! Ja tavi kaimiņi iepriekšējajā gadā ir šķīluši savas mašīnas - viņi noteikti ir samācījuši arī tevi, un attiecīgi tev cena ir augšā, lai arī tavs No Claims Discount ir tikai audzis. Kur nu vēl tādi sīkumi kā modelis, krāsa, motors utt...
Es toreiz vienkārši intereses pēc ievadīju viena apdrošinātāja kalkulatorā savus patiesos datus + ievadīju uz bobi kaut kādu B3 A80 1.6 TD, kas pat nav motors - ja pareizi atceros, izspļāva 2k mārciņas uz gadu. Jā, protams, tie pazīstamie kam bija mašīnas, tie muhļījās dažādos veidos, tā varēja dabūt apdrošināšanu zem tūkstoša... Vai tas tev šķiet normāli?
Par to pārējo murgojumu - vai par jēdzīgu mašīnu atļaušanos man stāsta cilvēks, kurš pērk visādus sūdus kurus tāpēc regulāri jāmaina?
Vēl vairāk - es varu pilnīgi saderēt ka tu savas sapņu mašīnas nemaz nespēj nopirkt - es laikam esmu jūtami labākā situācijā par tevi
Visbeidzot - parādi man tās "jēdzīgās mašīnas" - man pat neizdodas ieraudzīt mašīnu, pret kuru varētu nomainīt golfu - parādi man šajā gadsimtā ražotu golfa klases mašīnu ar tonnu pašmasu, divlitrīgu atmosfēru, normālu klīrensu un nepiebāztu ar puņķainām un dārgām tehnoloģijām - ups, tādas nav - redzi, nevar atļauties to, kas nemaz nav uzražots...
Un kāpēc ir vajadzīga tieši tonnīga golf klase ar divlitrīgu atmosfēru? Un kuras ir tās puņķainās tehnoloģijas?