Nu nēēē, nēēē, nu ne jau atkal - nu ne jau atkal msh sarakstījis palagus ar pilnīgām muļķībām
//Redzi, tevis piesauktās VAG četru katlu kuļmašīnas no fabrīķa nāk ar tādu jaudu, kāda tam ir nevis tāpēc, ka tās neturētu vairāk [no standarta 1.9 TDI kluča čaļi spiež ārā ~250 zs/450 nm - kā tur ar tiem tevis piesauktajiem itāļu un franču brīnumiem, cik tie tur?]//
Varu parādīt to pašu 1.9 itāļu brīnumu (tik iekš saaba, ne alfas) kam ir izspiests 315 zs un virs 600 nm un brauc jau daudzus gadus ikdienā, un IEDOMĀJIES... tur, nejūk ārā
//Kaut kāds 25 gadus vecs AFN par kaut kādu 5 gadus vecu 2.0 TDI ir sliktāks tikai tajā kas nāk ārā pa izpūtēju - ar lielākiem smidzinātājiem un attiecīgu regulējumu priekš iekšā sēdētāja viņš būs 1:1//
šis vispār bomba
pat nezinu ko atbildēt, nesaprotu, tiešām tik stulbs vai izliecies? Smidzinātāji, regulējums... kāpēc pārbūvētu (labi, labi, saprotu ka tā nav nekāda lielā pārbūve, bet tāpat) un čipotu hlamu jāsalīdzina ar standartu, iedomājies, to jauno ar var sačipot un pārbūvēt, tad tas brauks vēl labāk.
//kā reiz sensenos laikos ar savu audī man apdzīvotās vietās kustībā vajadzēja divus robus, trešo un ceturto - jā, ar trešo, neapstājoties, varēja mierīgi izņemt lēni krustojumu, trešajā robā brīvgaitas apgriezienos motoram spēka pietika. Kamēr dīzelis ir jāgriež, jo kamēr tas nav iegājis pūtienā, tas vienkārši neiet.//
Pilnīgas muļķības, es ar dīzeli varu izdarīt to pašu, lai nebūtu tukša muldēšana, kad esi Rīgas tuvumā, esmu gatavs piebraukt un parādīt, lai būtu interesantāk, varam pat pamēģināt, kas no tukšgaitas ieskrienas ātrāk, dīzelis vai superduper mk2. Bet ja godīgi, nesaprotu kam šis ir vajadzīgs, jo lai arī mašīna uz to ir spējīga, kā jau pats atzini, baigā cēliena tur nav (un dīzelim tas cēliens parādās daudz ātrāk, kā benzīnam), bet man patīk kad ir cēliens, man nesagādā problēmas pārslēgties zemāk kad vajag, varbūt tev tomēr vajag apsvērt aprīkot savu mk2 ar automātu?
Un nē, nav tā, ka es esmu baigais dīzeļu fans, man vienkārši besī, ka viens pamuļķis, kurš tā īsti nemaz nav braucis ar kaut ko šajā tūkstošgadē ražotu, gudri spriedelē. jā, ja mēs pieņemam, ka dzīvojam 90tajos, tad varētu msh pat daļēji piekrist. Un vēl jautājums cik nokauti tie tavu pāķu čomu dīzeļi ir, jo reiz man bija darīšana ar dīzeli, kam sprūda turbīnas ģeometrija, tad nu tas arī uzvedās līdzīgi kā apraksti. Man pašam ir jau gadiem gan dīzeļi gan benzīnieki vienlaicīgi, tad nu pavisam droši, pēc savas pieredzes, varu teikt, ka ikdienā turbo dīzelis ir daudz patīkamāk un intereantāks par atmo benzīnu, tieši tāpēc šogad atmo benzīns tika nomainīts pret turbo benzīnu, pavisam cits braukšanas kaifs.