Pēc tavām domām, kam šis topiks ir paredzēts? Vai tik jau otro reizi tev par šo neiebakstu ar pirkstu. Ja nejēdz lasīt, tad varbūt tev pašam satiksmē nevajadzētu piedalīties. Pieļauju, ceļazīmes arī nelasi? :D
Un kā atklājas, esmu galvas tiesu mierīgāks par tevi. Es ne reizi nevienam neesmu taurējis, lai arī kā izpildās un cik bīstamu situāciju ir kāds radījis, izņemot uzpīkstinājis, ja kāds, ieslēdzoties zaļajai, guļ telefonā. Visas tās pašsaprotamās lietas, ka nedamācītus ielaiž satiksmē, es uztveru kā pašsaprotamu un nepaceļu diskusiju līmenī. Vienkārši uzskaitu faktus no šīs dienas... izlasi vēlreiz nosaukumu, ja vēl nepieleca. Un sor, man nav ne reizi bijis izbrauciens caur centru, ka kaut kur kāds neizpildītos, neievērotu CSN vai vēl trakāk. Neiet runa par tikai to, kas man notiek priekšā, bet visapkārt satiksmē. Tev uztvere ir sa*ista.
Es nebūt neapgalvoju, ka teiktais neattiecas uz šo topiku, bet tas, ka vienam cilvēkam tik bieži gadās tik daudz problēmu, ir īpašs gadījums.
Un to, ka teiksi, ka esi mierīgs, es arī iepriekš paredzēju. Kuram gan gribas atzīt savas sliktās īpašības, kas izriet Taviem nervozajiem tekstiem. Un pārmest man, ka es kādam pamatoti uztaurēju, ja cilvēks taisa sūdus, kurpretī pats taurē pie luksofora - kurš nu te būtu nervozāks.
Lai vai kā, dzīvo vien ar apziņu, ka visi ir lohi, vien pats gudrs, kam nākas ciest šajā nepiemērotajā pasaulē, kur nekas nav sakārtots un neviens negarantē.