Ar C kategoriju nemaz tik daudz darba piedāvājumu nav. Nu, tādu sakarīgu darbu. Ja vēlies tiešām mieru nākotnei, labāk noliec tomēr to CE - gan lielākas naudas, gan darba iespējas, turklāt nav jāliek teorija, tikai 5 dienas jāpasēž skolas solā plus braukšanas. Uz C pārsvarā meklē draiverus 12 tonnīgajiem, kā fūristi viņus sauc - 12 voltīgajiem čaiņikiem, kas ir piepilsētu piegādes transports - attiecīgi puse darba laika tiek pavadīta nevis braucot ar auto, bet krāmējot iekšā un ārā preces. Īsāk sakot - vairāk būsi gružčiks, nevis auto vadītājs. Nu, vai arī varēsi uz atkritumu vedēja strādāt. Man te feisbukā atnāca reklāma, ka Norvēģijā meklē :D
Es te mazliet painteresējos par šo tēmu, tāpēc zinu ko runāju
Starp citu, vai zināji, ka, nokārtojot tikai teoriju, vari tikt pie vēl viena burta tiesībās - D1?
E kategorijai iespēju vairāk. Taisnība. Tomēr C arī ir darba iespējas. Vismaz Vācijā un Anglijā - noteikti. Man arī fb ieteica to atkritumu vedēja vakanci Norvēģijā. Arī variants sliktā brīdī 
Kvalificētu speciālistu totāls trūkums šodienas civilizētajā pasaulē - šoferi, auto mehāniķi, virpotāji, metinātāji utt.... Ko redzu, skatoties uz savu jaunatni un viņu līdzcilvēkiem - ir TOP līmenis (gaišās galvas) un zemākais slānis, kuri spēj kraut kastes un nest maisus. Vidusslāņa, kuri varētu kļūt par kvalificētiem speciālistiem, praktiski nav