Tur tak arī mierīgi argumwntē , ka iebrauci zem sarkanā krustojumā, lai dotu ceļu operatīvajam tr..to arī var elementāri pārbaudīt..
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tur tak arī mierīgi argumwntē , ka iebrauci zem sarkanā krustojumā, lai dotu ceļu operatīvajam tr..to arī var elementāri pārbaudīt..
vispār ir lieta, kas operatīvajiem transportiem ir jāiebūvē - poga, kas no šofera kabīnes laicīgi ieslēdz zaļo luksoforā
Tā ir vai tikai pļāpas, ka ir izmaiņas un vadītāja apliecībai jābūt obligāti klāt/līdz vadot transportu.
GB12 rakstīja: Jābūt ir personu apliecinošam dokumentam. VA nav obligāta, ja vien nebrauc ārā no Latvijas teritorijas.
Jā tā bija, tag esot VA jābūt. Bijis reids ar pārbaudēm, šo pieteikuši kā jaunu faktu. Tamdēļ jautāju, lai nav, viena tante teica.
Spēkā esošais CSL 25.1.1
vadītāja apliecība vai personu apliecinošs dokuments (transportlīdzekļa vadītājam, par kura tiesībām vadīt attiecīgās kategorijas transportlīdzekli, pārvietojoties Latvijas teritorijā, izdarīts ieraksts transportlīdzekļu un to vadītāju valsts reģistrā vai traktortehnikas un tās vadītāju valsts informatīvajā sistēmā);
Intereresanti, ka veselu pusotru mēnesi neviens "šofferis" nava te vēlējies izteikties ("izlamāties", kā sacīts tēmas galvgalī).Jā.
Kādas laikam (vismaz,iespējams) 3 lietas "vēlējos" steidzami apspriest.Izvērtēt,tāteikt, pēc būtībass.
1) šon pēcpuzdien pustumsas aizsegā drusku pabraucu tipa "uz bausku"- jau tad man sāka likties, ka esmu Lohs... iespējams, pirmais iespaids tas pareizākais ;p -bet "tie" (lohi) jau aiz kekkavas li'dz pašai tai lohbauskai visu to ceļu brauca teju kilometru garā delegācijā uz (ar?) kādi 52-68 km(h) "pēc spidometra".Atrāk nē.Jā.
2) pirms tam biju iep/sies kkur tur "vecajā" kekkavas šos daļā- tur bij kādi ap 0 (nOlle) grādu (celsija), un tas "ceļš" bij nomiiszsts ar kkādu tipa "reaģenTu".Tu/tu.. -varbūt "kāds" zin, kas kontrēti tas pa suudu un Kuŗš to "iepirka" (uzlēeeja).Jo,ja uz apsslacīta seguma nulles grādos spīž tā dēvētais (gludais) Ledus, nu te kaut/kass tomēr nava tā dēvētajā Kārtībā.
3) visa iepriekš izklāstītā rezultātā (un apstiprinot 1.mā punkta 1.jā daļā teikto..)) man vakarā izbeidzās logu miiīzējs un es jelgavs lidlā pa 3.49eur nopirku 1pud (4l) tā tur zilā w5(vai w7,ujtuviņsazin kāviņutur). Pie kam,tur tas suuuds gandrīz viss jau bija izpirkts!
Kapc Jums tas (būtu) jāzin--- Nu KĀ var CILVĒKIEM (oficiāli, EU valstī..) tirgot šādu smirdīgu draņķi? Mašīna tagd ļoti smird, sazin kā un kad to smakku tagad izvēdināt.Ne ta ka pannā piededzis ēdiens, ne ta ka gruzdoša (netīra) traukulupatta, nu hvz kas tas pa Aromātu)).Un ja gadījumā kāds Dzīvnieks būtu jāved?? Tam taču oža ir 650x smalkāka! Ir te kāds (Lohs) varbūt no ptac-a? a? ;p
Oi, man arī pagājšziem viens tāds draņķis patrāpījās. Toļi pēc urīna, toļi pēc zobārsta. Biju nelaimīgs katru reizi, kad vajadzēja logu mazgāt. Pēc tam nopirku kaut kādu ar garšīgu meloņu smaržu un lēju maksimāli klāt, tad pēc laiciņa jau kļuva panesami. Traki, ka es tagad esmu aizmirsis, kuram kantorim tas bija, negribētos vēlreiz uzrauties.
Par kaisīšanu: nezinu, kā ir ārpus Rīgas, bet Rīga šodien ir sasālīta pilnīgā nejēgā un bezpriģelā, es ar šausmām jau domāju, kas pavasarī būs atkal palicis pāri no sliekšņiem un grīdas, ja šitā turpināsies.
Nu tā tas ir, kad esi kādu vienu iesācis lietot un ka "nezini", kur tagad lai paņem, ja beidzās pa ceļam.Plauktā turēt arī īsti neder, pirms tālākas braukšanas noteikti aizmirsīsi pieliet.Laicīgi jāieliek kādu pudeli līdzi.Nestē pagāšziem vienureiz no tās trubas ielēju- tak arī smirdēja un ka tik vēl ne plēvi vilka.To lidlu laikam es "domās sajaucu" ar promo, jo atceros ka agrāk vienā no tiem bija itin normāla tā zampa nopērkama.
Ir jau tādi auto, kam tas škidrums gar stiklu notek kā citādi, bet piem tāds audi ir salonā jūtīgs bijis visos laikos un modeļos.Turklāt tur tas ūdens vienmēr lielā daudzumā visur špricējās,lukturus ieskaitot.
Senos laikos čehijā reiz -2 grādos pie rīgas turtlevaksa atliekām pielēju klāt kaut kādu origin šell, kurš tur smuki stāvēja iekštelpas plauktā.Tas mišungs momentā aizvilka kā ar baltu līmi visas mazgātāja sprauslas,bakstīšana gandrīz nelīdzēja un dabūju gaidīt kamēr atdziest.Reāli nomiizis un dusmīgs biju,tipa nu ko tagad darīt,lieku pus/stundu tur papļjūtiju.Visa šoseja brangi nolaistīta, bez ūdens tak fig kur pabrauksi.Tā arī nesapratu to ideju- vai nu nedrīkst liet klāt siltu, vai nu (drīzāk) leišu ražotais turtlevakss bija (ir?) vienkārši kārtējais suuuds (izbraucot no rīgas, lukoilā to biju nopircis) ;p
Rīga sassālīta- nuja, tas lai jau jaunuārī varētu sākt drirst, ka šoziem baiga ziema bijusi.Te jau kādu iepriekšziem runājām- nu KĀ tā var būt, ka pie vienādiem apstākļiem tas reaģents citur uzreiz izkausē līdz ūdenim, bet citur pus/dienu spīd ledus.Reku te jūrmalā ir pāris trīs debili apļi- tur visu naktī vienmēr pludo, kaut vai -20tos.Kas diez notiks ārpusrīgā pie kādiem -9, kas to lai zin.Viens skaidrs- simtpunkt kārtējais suuds ir "iepirkts" un krāpšana ies vaļā uz pillu klappi...
""nezini", kur tagad lai paņem, ja beidzās pa ceļam."
Neste. Bauskā ir. Un vēl dabu pasargāsi, kanniņu nepērkot.
Nestē tirgo prastu smirdīgu šķidrumu.Iespējams,ne tik smerdošu kā lidlā,bet nu pašu lētāko suudu no iespējamajiem.
Īsti veči pērk kandžu un piepilina Fairy. Smaržo pa pirmo zorti. 👍
Piedod, manas prasības laikam neatbilst taviem augstajiem standartiem. Tad neko labāku, kā vadāt līdzi 20l kannu ar RS nanoūdeni ar Gucci smaržām, nevaru ieteikt.
Nevis ka "maniem" suudastandardiem neatbilst, bet gan ka LOHIEM tirgo acīmredzamu suuudu, ar elpošanai un cilvēka veselībai acīmredzami Kaitīgu sassstāvdaļu saturu! Ko NEviens te "oficiāli diplohmētais" suudadarbonis nekad never nav īstenībā "pārbaudījis"! Jo, šo te suudadarboņu gavenaiss uzdevums pamatā ir sēdēt/kaktā pēc iesp klusāk un vienkārši saņemt Algu!
Būtu kāds kaut pieklājības pēc "atcerējies" savulaik no ASV plaši importēto "loguūdeņu" smaržas un/vai pretaizsalšanas īpašības! Un īstenībā "kāpēc" tos praktiski neviens vairs neimportē.Tā vietā tagad izmantojam leišu pažobelēs un europopas attejās iemaisītus suudus un lepni ieelpojam visu to nenosakāmās izcelsmes smārdu.
Nav īsti vērts to "bazaru" turpināt, jo katram ir kāds savs individuālais iestatījums attiecībā uz pacietību,pieticību un/vai atklātā textā suuduēšanu.Plus vēl, ka viens varbūt "špricē" sev uz tā loga reizi diennaktī, bet cits pa vienu vakaru izpūš veselu kannu.
Tas ir metanols, jeb kokspirts, jeb zināms arī kā Preiļu dzeltenais. Diemžēl arī tāds spirts ir atļauts.
Tad jautājums, kapc diez (lidla gadījumā) tas tik stipri ožās pēc kaut kāda tāda "deguma".Un kāpēc kaut kādi tur Asv ķeneri "prot uzmaisīt" tādu,kas neožas vispār.Kāreiz nākamajā dienā sievietes vedu- no rīta it kā bij izvēdinājies/sadalījies.Līdz lohrīgai ceļš bija "sauss" ,bet tad tīšām pie pašas spices "nodemonstrēju" ;P
Nu no šitās vietas derētu sīkāk - vai nu dod informāciju par saviem avotiem kas tur ar tām vielām un tad Nestei tiesu darbi garantēti vai arī vienkārši palūdz lai kāds tuvākais uzšauj pa pārlieku palaisto muti.
Tu te izbeidz kārtējo "uszpūtīgo" ierēdni tēlot! Tak iebāsz tos tiesudarbus sev vienāvietā, tuvākaiss Advokakāta ku-ng ;)))
Tu acīmredzot tikdikti ar savu Personu esi Pārņemts, ka normālu cilvēcīgu sarunu nemāki uzturēt nevienā vietā un tēmā. Aizbrauc pirms Svētkiem vismaz tur tam nestes armandam nobučo kādu Aizmugurējo aizmuguguri ;p
Tev jau tā Persona, kura dikti svarīga. Citus apdirst māki, par saviem pretīgajiem izteikumiem atbildēt gan ne.
"Es" (pagaidām) šeit (privātā forumā un (iespējams) pat attiecīgā tā Sadaļā) "publicēju" patiesu (sevis pārbaudītu,personīgi pieredzētu) privātu informāciju un (atšķirībā no Tevis) nenāku te katrreiz kādu privātu personīgu kašķi meklēt! Ne Tev būs te manus "izteikumus" cenzēt vai kādu sevis izdomātu "atbildību" no manis pieprasīt.Mazāk te Dižgaili tēlo, jurrisst x*ujevais ;P
Pie Latgales ielas (bij.Maskavas ielas) Senukaja uz izbrauktuves - pie vedceļa pie Latagales ielas vakar bija tīrais ledus - pie kam ne pirmo reizi - un katru reizi nesaprotu, kurš pi..is to ceļu netīra - vai nu veikals vai pašvaldība vai arī garažu kooperatīvs (ko gandrīz apskādēju šī visa rezultātā). Kas tā ir par huiņu, jo Rīgā un arī ārpus tās viss ir/bija kārtībā - tikai tas sūda posms. Kādu par šito ir pie zvana jāpiekar, jo tas ir tikai laika jautājums, kad kas uz tās slidotavas notiks
Kanibaals rakstīja: Īsti veči pērk kandžu un piepilina Fairy. Smaržo pa pirmo zorti. 👍
Fairy baigās putas nesataisa?
Fayriju nedrīkst(!) lietot a/m logu mazgāšanas šķidruma vietā.Lai arī tas labi mazgā, neviens logumazgātāja sūknis ilgāk par pāris nedēļām to neturēs.Garantēti tiks sačakarēts.Nopietni, savulaik "pārbaudīts".
Tas sūknītis savā vairumā gan maksā kā pāris paciņas cigarešu, taču ej nu kuram katram auto līdz tam suudam aizrocies.
Dullie, tur pili fairy tik vajag. Fairy ir nevis dēļ putām, bet kā virsmaktīvā viela un drusk smaržai. Kaut ko jau sajēgt arī vajag kā darbojas trauku mazgājamie līdzekļi. Ja galva sāp un nepalīdz viena ibumetīna tablete, tad iedzerot divas tabletes galva 2 mazāk nesāpēs. Tas pats ar fairy, lietojot vairāk no tā labāk nenomazgās.
Es gan "pareizo" dozu neatceros, bet nu saprāta robežās tas neko lieki neputoja un to logu ideāli mazgāja.Vienīgi ka (acīmredzot arī "izmazgātajam") sūknim drīzvien kirdiks.Suudīgākais ir, ka tas nevis noklājas ka "nešpricē" bet gan vienkārši caur to "iztek/zemē" tas mazgātāja šķidrums.Pie kam,tā samērā ātri. Nu labi tur vassarā, ja nu kādam ūdens+feirijs, bet ziemā var rasties samērā padārga problēma. Turklāt, skaties vēl kā tur īsti klāt/tikt, ja nu ir jānomaina.
Nulltajos gados bija patiess gadījums, kad Ziedoņdārza strūklakā kāds bija ielējis to Feiriju ;p
Starp citu. Žoperīšiem šovakar jānoliek pa tvērienam sniega lāpsta, lai rīt var slapju dirsu šķipelēt sev izbraukšanu līdz ceļam. Un pēc tam lādēties par tiem, kas nebrauc kā vassarā. Sist pa stūri un aurot tā, ka dzird gājēji. Saprast, ka viss jau nokavēts un beigās samierināties. Gaidīt vakaru. Uzrakstīt iA komentāru par lohiem kas izčakarēja dienu. Āmen!
-man te visu šo vakakaru raada, ka rītnorīt "juurmalā" pl.9 būšot +9... mēģinaaju (kārtējoreiz) divos neatkārīgos gadžetos "atvērt" to lvc braukšanās apstākļu karti - diez kurš tai loh Annai 1reiz tiešām "autoritatitīvi" pateiks, ka viņas tie programmētāji ir reāli LOhi...
0pis rakstīja: Starp citu. Žoperīšiem šovakar jānoliek pa tvērienam sniega lāpsta, lai rīt var slapju dirsu šķipelēt sev izbraukšanu līdz ceļam. Un pēc tam lādēties par tiem, kas nebrauc kā vassarā. Sist pa stūri un aurot tā, ka dzird gājēji. Saprast, ka viss jau nokavēts un beigās samierināties. Gaidīt vakaru. Uzrakstīt iA komentāru par lohiem kas izčakarēja dienu. Āmen!
Šaja sakarā man nāk prātā viena "ielas intervija"
Vai ziniet, kas šodien par dienu?
Zinu, lāpīšanās( pohmeločnij) diena
Kanibaals rakstīja: Tas ir metanols, jeb kokspirts, jeb zināms arī kā Preiļu dzeltenais. Diemžēl arī tāds spirts ir atļauts.
Metanolam taču nav nekādas īpašas nepatīkamas smakas. Smaržo precīzi tāpat kā parasts dzeramais spirts. Tāpēc jau arī cilvēki mēdz saindēties.
Nav gluži "atļauts": Uz stikla alkoholisko mazgātāju šķidrumiem, kuru pamatā ir metanols, attiecas mazumtirdzniecības ierobežojumi saskaņā ar ES Regulu 2018/589, tos var pārdot tikai biznesa klientam, kurš to izmanto savas uzņēmējdarbības vai profesijas laikā, un tos var padarīt pieejamus tikai ar vairumtirdzniecības un bezskaidras naudas norēķinu palīdzību!
Izskatās ka tas mutes brūķētājs ir aizrāvies kā reiz ar profesionālajiem šķidrumiem, ko pērk no kāda čoma garāžā, un jumtiņš tieši no metanola saindēšanās aizbraucis.
Neticu, ka Tu būtu kaut ar vienu to Regulu ikdienas dzīvē tieši saskāries.Vai kur nu vēl "līdz galam" vai vismaz pa diagonanonāli kādu no tām izlassījis.Cerams, ka varbūt ar laiku tāds brīdis pienāks, ka katram Loham ar to tomēr nāksies "iepazīties" tā detalizētāk.
Šis ir paranormāli abnormāla situācija, ka privātpersonai būtu "jāpierāda" kādi privātā sarunā izteikti savi persOnālie novērojumi un (droši vien,gan jau!) vēl arī katram suudaierēdnim jāpiestāda Gulbja Lab izziņa/Par! sava līkā snuķa sertificēto spēju "saost" atklātā textā smerdīgu suuudu.Tā vietā, lai reāli izp/istu visus šos te "atļautās" žļurgas tirgoņus ,tas pats ptac-s pamatā mums te nodarbojas ar kkādu ujņu, nevis reāli "aizsargā tirgu".
Še reku , nopērc 1reiz kādu normālu šķidrumu un "paod"- salīdzinot ar lidlu un/vai kaut vai ar to pašu plaši izbazūnēto nestes automātu.Sertificētam logu mazgāšanas šķidrumam NEBŪTU jāsmird ne pēc kāda te meta eta beta mega fuflanola!
Tu gailēn ar savu lepno snuķi esi tas, kas mētājas ar kaut kādiem melīgiem apgalvojumiem. Jo tavam kundziņa "sertificētajam" degunam kaut kas smird. Bet savā pretīgajā vervelēšanā neko vairāk, kā atsauci uz savu snuķi iedot nespēj. Kas tad ir tā viela, kas ir tika kaitīga, ko spēj disgnosticēt tavs tīršķirnes gailēna snuķis, ko Neste pavisam noziedzīgi slēpj sava šķidruma specifikācijā.
Kārtējo reizi Tev rekomendēju- Ej Luuudzu d.... acimredzot, Tavās kādās "Juristu" aprindās ir pieņemt eest suudus un mašīnas ssalonu apmeklēt gāzmasskā.Man "tev" neko nav jādod,personiski pretīgi šeit (visu ceļu,katru iespējamo reizi1) "vervelē" personīgi TU pats (tupats...), turklāt Tu (visdrīzāk, iespējams) tiešām esi vienkārši prasts lohs. Plus vēl (acīmredzot) pa dzīvi tik ļoti vīlies, ka tev bez persOniskā kašķa neizdodas nu pilnīgi itin nevienu dienu novilkt.Tu šeit esi gatavs kassīties principā ar jebkuru un gandrīz pilnīgi par jebko.Nav ko te tālāk šo diskussiju turpināt- visi,kuri turpinās šo tēmu atvērt vai pat ja slepus lasīt- tie ir Lohi.
Lai viņi Tavā Vadībā ēēd (dzer,smaržo) pilnīgi koviņigrib (kasviņiemlabāk Garšo..))) ,un Sev nopērc labāk 1reiz to "sertificēto" Boš slotiņu- ik pa laikam varēsi sev kkur "pabakstīt",lai nomierinātos un atrasstu kādu Jaunu tematu priekš kārtējās savas trulās pakassīšanās ;p
Piever uz mirkli savu slimo verbālo caureju un atgriezies pie atbildības par izvemto - kas ir tā indīgā viela ar ko Neste tevi indē un kur ir specifikācija tam vienīgajam pareizajam "sertificētajam" VW šķidrumam. Interesanti, kā verbāli vemjošs kretīns bez pierādījumiem stumj vienīgo pareizo liela mēroga patērētāju krāpšanas skandālos ierauta ražotāja preci, kam specifikāciju nepievieno neviens no tirgotājiem un paša ražotāja lapā pēc koda preci vispār natrod.
Un tas viss, jo lecīgais gailēna deguns pēc smakas un bez pierādījumeim ir noteicis, ka Neste rupji melo: www.neste.lv/sites/neste.lv/files/96.msds_ziemas_eta_-21c_water_melon_neste_lv_1_0.pdf
Paklau,bet TU taču tiešām esi slims! Es/tev te pagaidām neko neesmu nekur stūmis, kaut gan attiecībā uz to "gailēnu" tev to tavu degunu gan vajadzētu kaut kur "iestumt".Bet nu labi,nav te ko ar suudiem ķēpāties.Varbūt labāk kādu litru tā smirdīgā suuda uz Svētkiem ierauj (iestum) sev iekšķīgi,tik skaties ka stumjamos galus nesajauc ;p
Dīvaini...par ko tā lielā cepšanās?Parašas petuhiem petušatņikā par šauru palicis?Nopērk jebkurā maximā to šķidrumu un lej iekšā.....
jazzman atgriezies, 2009 gadā reģistrējies, vow, sveiks vectētiņ, cik tev gadu?
650 un Bradypus ->
tak sataisiet savu privāto vacap kanālu un ņematies līdz bezsamaņai, kāpēc šeit publiski?
Man viņa vēmekļus nevajag, bet par publisku vemšanu var publiski dabūt pa muti, ja ļoti grib.
Jaja, terknas draņķi, TO jau ne tikai "viens Es" tev te ir atgādinājuši.Laikam pa to uttaino muti savulaik esi pārāk maz dabūjis, ka te tagad tik grandiozi smirdi un pie katras mazākās iespējas kādam kādu drazu centies piekakarināt. Garīgi tērēta persona- es gribētu redzēt, KO tu te pa savu apgrozībass laiku esi tā tīri no sirds priekš cilvēkiem uzrakstījis.Es personīgi te NEVIENU suudaproduktu neesmu nedz reklamējis, ne tirgojis- acīmredzot tādā tirliņu vidē pa dzīvi esi grozījies, kad tik ļoti gribas pie katras iespējas kādam kko piešūt.
Tur vel tas otrs (acīmredzot tavs Sirdsdraudziņš),kurš par "gaiļiem" te spēcAcālists, sazin no kuras attejas izlīdis,- veselu 7gadi nava dzirdēts/redzēts ;p
Iesaku vietnes Redaktoram šhito suudu 1reiz aizslēgt ciet- ja reiz nav normāla "autobraucēju" saruna, nu tad lai nav.Lai tik ģenerē kārtējās savas suudatēmas un katrreiz lai uzklausa,kā viņu pēc tam publiski apliek pašā Titullapā.Praktiski ne reizi te nevienam nav atradies kaut pus/ppele "drosmes", lai šhitos personificētos suudus apsauktu vai pārtrauktu.Pensionārus zākāt un./vai savā starpā suudus laistīt- lūk to Jūs mākat lieliski.Tfu!
Jajā, cien.Redaktor, iedali man (kārtējo) Banu, es labāk savureiz anonanonīmi "iZteikšos" '🦄
Piever vemjamo. Tavu vienīgā īstā un pareizā OEM produkta reklāmbilde nav grūti pamanāma.
VEMJAMAIS (iespējams, visdrīzāk,gan jau) ir konkrēti TEV. Tu taču esi reāli psihiski nobīdīts! Es tev "ieliku" bildi, lai TU tur konkrēti saskatītu VAG grupas (iespējams, grupveida Kārteļa!) (audi,poršē,volksfāhen,laborhiniškoda, *uhujoda,utttttēē) OEM "detaļas" attēllu ar visu skaidri saredzamo pārt-namberu.Lai TU (garīgi pssihiski Tērētais!) uzzinātu TO, ka ir pat reāls oficiāls izstrādājums ar -70 (septiņ desmit) celsijgrādu salaizturību! Un, ko vispār "ar to" es/TEV (garīgi nepilnvērtīgajam psihopātam) gribēju pateikt- vienīgi TO, ka TAS koncentrētais produkts nesmird ne uz pusi tā, kā smird oficiālais lidl veikalā nopērkamais draņķis! Ko JŪS (atvainojiet, LOHI...) pērkat un elpojat un liekat saviem iespējamajiem bērniem un/vai pat pārvadājamajiem Suņiem ieelpot! NAV jums viņu žēl, nu nepakam nee, "īsti vīri" taču ēd suuudus un vel saviem passažieriem piedāvā!
Ne tu "zini", cik tas oem produkts maksā, nedz arī TO, ka nezcik jau GADU DESMITUS šo koncentrēto suudu (un arī pat Vassaras formātā!) var nopirkt tepat visos AUDI/VW oficiālajos dīlera servisos! Man NAV iekāriena kko tur ķenerēt vai katru diennakti dsā "maisīt"- es to esmu labi ja 3x dzīvē vienkarši "rezervei" nopircis un TEV (garīgi nobīdītajam, psihiski nelīdzsvarotajam, pēc būtības LĪDZJŪTĪBU pelnījušajam) to te ieliku vienkārši "iespējamās Sarunas" uzturēšanai!
Ja tiešām šhitte te tiem "daudzajiem "iĀĀ "autobraucējiem neinteresē kāda (iespējams, loha) godīga PERSONISKA pieredze- cien.Redaktor, tak lūudzu aizslēdz na/uj ciet visas šīs reālo AUTROBRAUCĒJU sarunas,- atstāj tikai visādu lažu un/vai "Nozāre.elvē" šķebinošos reklāmmurgojumus ierēdņu atbalstam! Te tev (īpaši pa brīvdienām) jau tā "IENĀK" LABI JA kādi 5-6gab "komentāri" pa visu šo "auto Braucēju" forumu! No kuriem vismaz puse vienkārši savstarpējas apdrirššanās formātā!
Vēlreiz - aizver vemjamo. Tas, ka tev kaut kas "smird" tavā gailēna snuķī, nenozīmē NEKO. Tikai pilnīgs debiliķis elpos, piemēram, tvana gāzi, jo tā ir bez smakas.
Mētāties ar gailēna snuķī pamatotām kriminālām apsūdzībām un vienlaikus kā vienīgo uzticamo reklamēt lielākajā veselībai kaitīgu vielu krāpšanas skandālā ierautu ražotāju ir jāmāk.
HELPppp! Administrācija! Policija! Zemes Sardze! KarauL! Mani personīgi apvaino, man/DRAUD! Man piešuj kriminālas darbības @ iAuto.elvē!
Turpmāk vajadzētu nekavējoties izdzēst jebkuru komentāru, kurā kāds privāts iA apmeklētājs uzraksta jebkādu "savu" atsauksmi par jebkuru produktu (izstrādājumu,pakalpojumu,ražotāju,izplātītāju)! Ieskaitot (protams) arī TOS (tiešām kriminālos) "produktus",kuru reklāma te dažkārt karājas samērā ilgāku laiku.
Pie viena- KĀDĀ konkrēti "krāpšanas skandālā" ir ierauts oficiālais Audi/Volkswagen dīleris Moller Auto Latvia SIA (LV40003055104) ,kurš te pirms kādiem 3 gadiem man oficiāli (ar čeku/pavadzīmi) pārdeva oficiālo (sertificēto) VAG grupas a/m logu mazgāšanas šķidruma koncentrātu (lietošanai līdz -70 grādiem pēc Celsija) ,ar oficiālo VolksWagen AG "Detaļas" numuru # G052164M2 (?)
REDAKTOR- lūdzu paskaidrojiet "man", vai (saskaņā ar iA lietošanas noteikumiem) privāts iA Lietotājs drīkst izteikt savu atsauksmi (vai attieksmi) pret to vai citu Latvijas Republikā oficiāli nopērkamo preci.Vai jebkura attēla ievietošana (jebkurā Kontekstā) ir uzskatāma par Reklāmu.
VAI šeit vispār (vēl,pagaidām...) ir Atļauts dalīties kādā vispārcilvēciskā pieredzē ar (par!) jebkādu (iespējams) tieši AUTOBRAUCĒJIEM interesējošu lietu (priekšmetu,parādību,notikumu).
KAD (šet,beidzot..) tiks (oficiāli) cenzēti kāda Konkrēta iA lietotāja virzienā izteiktie (absolūti vājprātīgie) apgalvojumi un/vai melīgie piedēvējumi? Kad te tiks reāli "sodīts" konkrēti konkrētais katras šādas konkrētās vārduapmaiņas Uzsācējs???
Lūdzu nekavējoties izdzēst šīs (acīmredzami nepārprotami bezjēdzīgās) Tēmas ("Šofera dienasgrāmata") galvgalī izvietoto NEPIEDIENĪGI PROVOCĒJOŠO uzrakstu (aicinājumu) "Vieta,kur izlamāties". Jā.
Aizver vemjamo. Tava "atsauksme" beidzās ar smaku, kas tev personiski nepatīk. Apgalvojums, ka Neste izplata indīgas vielas vairs nav vienkārši atsauksme. Un savā gailēna nekaunībā vēl izliktses, ka neko neesi dzirdējis par sava reklamētā VW "dīzeļgeitu".
Pasaulē ir samērā daudz tādu garīgi/psihisko parazītu, kuri vispār neklausās cita teiktajā.Viņi tikai vienā trulā laidarā stumj savu to iedomāto verbālo suudu.To tagad TU uzrakstīji, ka kaut kāds Neste tirgo (izplata) INDīgas vielas.Es šeit (privātā sarunā) uzrakstīju savu viedokli par šo šķidrumu un teicu, ka (no "mana" viedokļa!) tas drīzāk ka smird (nekā ka "smaržo"). Atšķirībā (piemēram!) no sertificētā VW šķidruma, kurš NEsmird, bet kuru "es" nedz pašlaik lietoju, nedz arī te to te "reklamēju".Turklāt, tas pieminētais bija koncetrāts -70, kuru principā teju katram loham nenāktu par skādi iegādāties rezervei- ja nu janvārī viņam atslēdz visus barības vadus un laukā iestājas tā dēvētā Ziema (ar -69%).
Un vispār, mana "uzruna" runa iesākās no tā, ka "es" stāstīju (šeit,privātā i-vietnē, kuru (pamatā) apmeklē daudzmaz psihiski līdzvaroti "autobraucēji"), ka vis vis vissmirdīgāko a/m stiklumazgātājšķidrumu (no līdz šim sastaptajiem) tirgo uzņēmums ar nosaukumu lidl.To/tā noteicu ES un to/tāpat "noteica" manā mašīnā iekāpušie (mani) pasažieri. Un to tieši tāpat varētu noteikt jebkurš, kurš šo draņķi šajā "liel-tirdzniecības" iestādījumā (iespējams) nopirks un savā tajā attiecīgajā caurumā ielies.Vai tas ir reāli indīgs- tā vairs nav "mana" privātā darīšana, jo šo suudu "es" gluži vienkārši turpmāk nepirkšu.Lai pērk tā dēvētie "lohi",ja šeit tādi ir (stipri iespējams,ka ir).Es turpmākās 3 dien naktis to 2x šķaidīju ar "normālu" cita ražotāja (NE VW))) šķidrumu, lai nesmirdētu mana auto salons un (pat!) apkārtne ap to.Tāpat, kā jebkurš var "pārliecināties" par TO, kā šis te pats "lieluzņēmums" savas darbības sākumā te sludināja, ka viņi atver "jaunu (citu) kasi", tikko pie kādas no atvērtajām ir sastājusies 3 cilvēku rinda.Plus vēl atcerēsimies gadījumu, kad tā dēvētais (tieši šī) "uzņēmuma darbinieks" fiziski uzbruka tā saucamajam šī "lielā uzņēmuma" apmeklētājam.
Kas attiecas te uz TEVI- tev gluži vienkārši (acīmredzami, napārprotami) piemīt psihiskas nobīdes- "rekomendēju" TEV saņemties drosmi un pieteikties vizītē pie kāda no tā dēvētajiem Ārstiem.Vai nu vismaz pie daudzmaz normāla Veterinārārsta.Parunājies te ar "cilvēkiem", varbūt kāds/kādu ieteiks (paReklamēs).
Kurš te ir vectētiņš?
Paskatieties uz manu reģ. datumu. Man pat vēl tuvu nav 40 :P
Vecais bauslis, kārtīgs šoFerris nebremzē, praktiski nekaD! jauns.lv/raksts/zinas/633810-nevajadzeja-spiest-bremzes-busins-uz-liepajas-sosejas-saslid-un-iegazas-upe
Mjā, tas ir vāks - uzsākt vājprātīgu kašķi par to, ka otram liekas smirdīgs tas, kas pašam neliekas 😂
Bradypus ir izcili dīvaina persona - viņš var rakstīt patiešām prātīgus tekstus vienā tēmā un pilnīgi paralēli tai pat laikā apvainojumiem piebāztu bezsakaru blakus tēmā. Vienmēr par šo brīnos.
Melis melis kartupelis... Tur jau arī ir tā dīvainība - paša izdomātos melos.
"Vājprātīgo kašķi" uzsāka apgalvojums, ka Nestes škidrumā ir kāda indīga viela, kas neesot "pareizajā". Tālāk tika reklamēts "pareizais" VW OEM un pēc tam melots, ka nekas tāds neesot noticis.
"Apvainojumiem piebāzts bezsakars" tika piedāvāts komunikācijai no oponenta puses, kas paprasīju lai tomēr pamato savu mētāšanos ar apsūdzībām kriminālos nodarījumos.
Bet tavā melīgajā interpretācijā tas ir "par to, ka otram liekas smirdīgs tas, kas pašam neliekas".
darklight rakstīja: Mjā, tas ir vāks - uzsākt vājprātīgu kašķi par to, ka otram liekas smirdīgs tas, kas pašam neliekas 😂
Bradypus ir izcili dīvaina persona - viņš var rakstīt patiešām prātīgus tekstus vienā tēmā un pilnīgi paralēli tai pat laikā apvainojumiem piebāztu bezsakaru blakus tēmā. Vienmēr par šo brīnos.
Nākošais būs par to, kas ir garšīgs, un kas nē.
Neizprotu, ko te tauta par tiem šķidrumiem sacepusies. Labi, 2 forumieši te ņemas un lamājas, bet vai tad tā nenotiek vai visās tēmās, neatkarīgi no satura?
Bradypus rakstīja: Saki, ka nav ko cepties, ja liels uzņēmums indē klientus, kā dažs labs apgalvo?
Izlasi vēlreiz, varbūt mana doma būs skaidrāka.
Aizej uz skolu pamācīties, kas ir sarkasms.
Tavos tekstos tas nekad nav nolasāms, ja vispār domāts, tā ka varbūt pats vari pamācīties pareizi izteikties.
Allaž žultaini, allaž opozīcija, neatkarīgi no tēmas.
Pārdomas par šķidruma smirdīgumu.
Apskatot Ziemassvētku egles, ievēroju, ka ir 3 tipi.
Parastā Latvijas zaļā - smaržo labi.
Kaut kādas ar lielām un mīkstām neasām skujām - smaržo savādāk, bet arī labi.
Un kaut kādas ar nedaudz gaišākām, nedaudz lielākām skujām, bet asām - smaržo dīvaini, manuprāt smird.
Google saka, ka it kā tās ir vienas no izplatītākajām eglēm Eiropā.
Varētu būt tā, ka tam smirdīgajam auto logu šķidrumam ir dabīgā egles (ne mūsu egles) ''smarža''.
Viduseiropas vietējam iedzīvotājam liekas, ka logu šķidrums smaržo (kā īsta egle viņu mežā), bet mums, ka smird.
Reāli ir gadījies, ka svešā vietā nogriez egli un pēc tam istabā tā ne visai patīkami smaržo ;p
Bet daram tā- katrs (iespējamais iĀLohs) kurš tuvākajās 3jās lohdienās pa 3,49 nopirks lidlā to tur zilo w5 šaibenfrosta šucmani,lai te uzraksta "atsauksmi".Īpaši šoZiem, pie šobrīd akutuālajiem plus+9,5 grādiem ;p
Es (tikkouzreiz javienbūs iespējajams) varbūt atradīšu i-min netā tā suuda attēlu (lai Jūs kāds neapp/is).
Varbūt arī (kāds,pie vienām Sāāāpēm) vispār varētu 'atrast", kas mums īsti ira šīs te mēeslamarkas (produkt līnijass) tā dēvētais "ražotājs".
ĀAā, ohohoo, atradu- kāds iepriecināts testeberichte.dēē "lassiātājs" jau savulaik ira uzrakstījis tādu samērā intelektuālu atsauksmi: www.testberichte.de/pm/418144.html :
-unt te reku ira tā Suuuda attēls (kaut kāds gan samērā arhivāristisks- acīmredzot,vācieši ko tālajā 14tajā līdz galam neizdzēra (iespējams,varbūt kāds Apvēēēmās).. Lai nebūt gluži grāvī/jālej, nu tagad šajā 24jā atsūtīja "noprovēt" alkatīgajiem LV lohiem:
...runā, ka de.Amazonā to varot dabūt -varbūt ka pats Priekšnieks var to Pasūtīt (noņemt/provi)))
Kas tas ir? Stāvošs tests? Dārga mantiņa bērniem JG? Ja nu tomēr ir uzražots un laikam sertificēts arī TA, KĀPĒC VĒL JĀTESTĒ iĀ?
Atkal nesaprotu, par ko tu runā. Šajā bildē redzu vienkārši stāvošu autobusu.
Bradypus rakstīja: Viens izdomā melus, otrs attīsta. Interesanti, ka mana nostāja tik jauki provocē meļus melot
Vienīgais melis te esi tu, un melo regulāri, lai tik varētu pakasīties.
Šofera dienasgrāmata.
Uzmeikošu vēl vienu spama vietu, kur padalīties par šofera dienu. Būtu forši, ja šeit nediskutētu bet vienkārši iemetam stāstu, cik "patīkama" Latvijā ir braukšanas kultūra.