Pasaulē ir samērā daudz tādu garīgi/psihisko parazītu, kuri vispār neklausās cita teiktajā.Viņi tikai vienā trulā laidarā stumj savu to iedomāto verbālo suudu.To tagad TU uzrakstīji, ka kaut kāds Neste tirgo (izplata) INDīgas vielas.Es šeit (privātā sarunā) uzrakstīju savu viedokli par šo šķidrumu un teicu, ka (no "mana" viedokļa!) tas drīzāk ka smird (nekā ka "smaržo"). Atšķirībā (piemēram!) no sertificētā VW šķidruma, kurš NEsmird, bet kuru "es" nedz pašlaik lietoju, nedz arī te to te "reklamēju".Turklāt, tas pieminētais bija koncetrāts -70, kuru principā teju katram loham nenāktu par skādi iegādāties rezervei- ja nu janvārī viņam atslēdz visus barības vadus un laukā iestājas tā dēvētā Ziema (ar -69%).
Un vispār, mana "uzruna" runa iesākās no tā, ka "es" stāstīju (šeit,privātā i-vietnē, kuru (pamatā) apmeklē daudzmaz psihiski līdzvaroti "autobraucēji"), ka vis vis vissmirdīgāko a/m stiklumazgātājšķidrumu (no līdz šim sastaptajiem) tirgo uzņēmums ar nosaukumu lidl.To/tā noteicu ES un to/tāpat "noteica" manā mašīnā iekāpušie (mani) pasažieri. Un to tieši tāpat varētu noteikt jebkurš, kurš šo draņķi šajā "liel-tirdzniecības" iestādījumā (iespējams) nopirks un savā tajā attiecīgajā caurumā ielies.Vai tas ir reāli indīgs- tā vairs nav "mana" privātā darīšana, jo šo suudu "es" gluži vienkārši turpmāk nepirkšu.Lai pērk tā dēvētie "lohi",ja šeit tādi ir (stipri iespējams,ka ir).Es turpmākās 3 dien naktis to 2x šķaidīju ar "normālu" cita ražotāja (NE VW))) šķidrumu, lai nesmirdētu mana auto salons un (pat!) apkārtne ap to.Tāpat, kā jebkurš var "pārliecināties" par TO, kā šis te pats "lieluzņēmums" savas darbības sākumā te sludināja, ka viņi atver "jaunu (citu) kasi", tikko pie kādas no atvērtajām ir sastājusies 3 cilvēku rinda.Plus vēl atcerēsimies gadījumu, kad tā dēvētais (tieši šī) "uzņēmuma darbinieks" fiziski uzbruka tā saucamajam šī "lielā uzņēmuma" apmeklētājam.
Kas attiecas te uz TEVI- tev gluži vienkārši (acīmredzami, napārprotami) piemīt psihiskas nobīdes- "rekomendēju" TEV saņemties drosmi un pieteikties vizītē pie kāda no tā dēvētajiem Ārstiem.Vai nu vismaz pie daudzmaz normāla Veterinārārsta.Parunājies te ar "cilvēkiem", varbūt kāds/kādu ieteiks (paReklamēs).
Nez, kurš izvēma šito?
"Nevis ka "maniem" suudastandardiem neatbilst, bet gan ka LOHIEM tirgo acīmredzamu suuudu, ar elpošanai un cilvēka veselībai acīmredzami Kaitīgu sassstāvdaļu saturu!"