Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Lasīju vienā krievu saitā, ka viens entuziasts kaut kādam vieglajam auto uzlicis no Kamaz samosvala kravas kastes hidrauliskā pievada šļauku, un, protams, bēdu vairs nezinājis, jo, ja pareizi atminos, tā Kamaz šļauka ir paredzēta vismaz 5 reizes lielākam spiedienam, nekā kondicionētāja sistēmā.
Labriit, Volvo guru Jautājiens VADIS īpašniekiem - pienācis laiks mainīt S70 (1997.g, 2,5L, 10V, kods B5252S) zobsiksnu un attiecīgos "loriņus" - lūgums iemest visu maināmo detalju kodus. Jau iepriekš pateicos
nu viss atkariigs no taa kas par saljaru taa ir...jo krievjias saljara ar meedz buut baigi slikta... tur galvenais zinaat kuros tankos tankoties.... nu mums truck driveri staasta ka ar krievijas saljaru paterins sanaksot mazaaks!!!
Krievijā ir gan rūpnīcas, kuras spēj saražot ES standartiem atbilstošu degvielu, gan arī rūpnīcas, kuru saražoto dīzeļdegvielu Eiropā izmanto tikai kā izejvielu tālākai pārstrādei Vispār, pie pilna prāta esošam dīzelistam noteikti neieteiktu izmantot to Ventspils - Polockas cauruļvada dīzeļdegvielu, jo tā ir pieskaitāma pie pēdējās kategorijas - tās, kuru izmanto tālakai pārstrādei
Alex-GT rakstīja: 2 curmis
nu viss atkariigs no taa kas par saljaru taa ir...jo krievjias saljara ar meedz buut baigi slikta... tur galvenais zinaat kuros tankos tankoties.... nu mums truck driveri staasta ka ar krievijas saljaru paterins sanaksot mazaaks!!!
s70-740d rakstīja:Labriit, Volvo guru Jautājiens VADIS īpašniekiem - pienācis laiks mainīt S70 (1997.g, 2,5L, 10V, kods B5252S) zobsiksnu un attiecīgos "loriņus" - lūgums iemest visu maināmo detalju kodus. Jau iepriekš pateicos
Iedegās tāda jocīga lampiņa - līdzīga telts apzīmējamam (trīstūris) zaļā krāsā uz oranža fona.
zvanījuu uz mūsa motors, teica, ka kau kas ar motora elektroniku. bet brīvs laiks viņiem tikai nākamo nedēļ, lai pieslēgtu pie kompja.
kāds spečuks nepateiks man, lamerim, vai vispār ar to auto braukāt apkārt, vai labāk likt mierā? kas parasti ir noticis, ja tā lampa deg? Thanx!
Tieši tā arī ir vaina motora elektronika/izplūdes sistēma utt utt
Man tikko kaa ta pasha vaina bija, man bija pārdegusi gofra, ko shodien man veiksmiigi nomainīja.
Ja gribi noskaidrot aptuveni vairāk vari aizbraukt pie Sashas (Mārupītes gatve 10a, bet vispirms piezvani 9256631) uz Mārupi, pieslēgs pie kompja un nolasīs tev kļūdas kodu(-us)
Thanx. Biju aizbraucis. par 10 LVL paskatījās (salīdzinot ar Musa motors, kur prasa 30 LVL). Vainīga Lamda zonde. Bet ieteica mazliet vēl pabraukāt, jo lampa iedegas neregulāri (piem. vakardien vispār neiedegās).
Interesants jautājiens radās,dots Volvo 940 2.3T-,problēma(?)sekojoša,diezgan kautrīgi uzsāk kustību,riktīgi uzberot nospolēt var un tipa viss notiek,bet tad kaut kas"aiziet ciet" un rodas iespaids ka jauda aiziet trubā,nevis aiziet līdz riteņiem(ar sajūgu viss ir O.K.).Šodien dzirdēju,ka tādas problēmas cēlonis varētu būt ātrumkaste ar overdraivu t.i. 5 ātrums ar pogu.
Iespējams, ka lāgā nesapratu problēmas būtību, bet ja tas ir saistīts ar motora aizrīšanos... tad varbūt vērts sākt ar sveču, gaisa filtra, degvielas filtra maiņu (ja, protams, tas jau nesen nav darīts).
DAGS rakstīja: Interesants jautājiens radās,dots Volvo 940 2.3T-,problēma(?)sekojoša,diezgan kautrīgi uzsāk kustību,riktīgi uzberot nospolēt var un tipa viss notiek,bet tad kaut kas"aiziet ciet" un rodas iespaids ka jauda aiziet trubā,nevis aiziet līdz riteņiem(ar sajūgu viss ir O.K.).Šodien dzirdēju,ka tādas problēmas cēlonis varētu būt ātrumkaste ar overdraivu t.i. 5 ātrums ar pogu.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]