Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
VGVG rakstīja:Manā īpašumā nonācis 1997g V70 ar daudz ekstrām, tai skaitā navigaciju, kurā atrodas kautkāds disks ar Beļģijas karti. Jautājums speciem, kur lai iepērk kadus diskus priekš LR un ES ???
ES varbūt vēl dabūsi, bet par LV baisa šaubas māc. Vismaz manu paziņu lokā naf neviens laimīgais, kurš varētu palielīties ar šamu karti.
tik pat labi varēja jautat vw forumos, bet nu mēgināsu te.. kaut kad sen atpakaļ uztaisījām volvikim 740 2.4 D "kapitālo remontu"..nu kaa parasti.. vārsti, virzuli. galva..
toreiz vaina bija, ka svaka kompresija, ziemaa neleca spiediens svaks.. a tagad.. kompresija OK.. "lec" labi.. bet eljas spiediena lampinja nenodzist paraak ilgi.. gandriiz minuuti kameer iesilst.. tad arii skanja paliek normaala un kad silts, viss ir OK..
kas vareetu buut par vainu? meistars, kurs taisīja, rausta plecus..
turbopiile rakstīja:tik pat labi varēja jautat vw forumos, bet nu mēgināsu te.. kaut kad sen atpakaļ uztaisījām volvikim 740 2.4 D "kapitālo remontu"..nu kaa parasti.. vārsti, virzuli. galva..
toreiz vaina bija, ka svaka kompresija, ziemaa neleca spiediens svaks.. a tagad.. kompresija OK.. "lec" labi.. bet eljas spiediena lampinja nenodzist paraak ilgi.. gandriiz minuuti kameer iesilst.. tad arii skanja paliek normaala un kad silts, viss ir OK..
kas vareetu buut par vainu? meistars, kurs taisīja, rausta plecus..
Man ir trāpijušies pāris filtri, kas laiž eļļu atpakaļ, bet ne jau tik ilgi! Var jau pamēģināt ar citu. Tas viss izmaksās piecus latus un tad jāskatās tālāk, pieslēdzot maģistrālei monometru.
compact rakstīja:Manam 850jam līdz ziemassvētkiem gribētos veikt nelielu kosmētisko uzlabojumu: ir pāris nesmuki noskrāpējumi un buktītes. Vai kāds var ieteikt labu servi, kur to kvalitatīvi un ātri paveikt pārdaugavas pusē vai Jelgavā? Varbūt DAGS var iemest infu par savu Torņākalna servi? Thx
nu kad savācam no remonta palūdzām, lai meistars nodemonstrē.. tieši tādā veidā.. neatceros ciparus, bet bija viss ok.. tik pabraukts nevairak par 100 km 3-4 reizes iedarbināts pa šo laiku... vai tad varēja kaut kas nojukt šāda distancē, protams, braucot režīmā 80-90 un pārak negāzejot...
turbopiile rakstīja:tas ir, ja velreiz pamēram spiedienu un tas ir neriktīgs.. ko tas nozīme?
Var būt sūknis... (man 1x gadiijaas plaisa korpusaa). var buut samainiiti vietaam kaklinji (bet maz ticams).... Katraa gadiijumaa veelams buutu tomeer noraut karteri un paskatiities, kas ar suukni...
rīt piezvanīšu Gvido, atrast jau nebuutu probleemu tik ar to ka taa neizraadiisies taada pati.. ehh līdz sestienai gribas jau tik skaidrībā ar to pumpi. , jo jāķeras pie saaba remonta a braukt ta nav ar ko..
varbūt ieteiksiet vietu, kur to var to detaļu nomainīt, Rīgas tuvuma un neiespējamajā kombinācijā: ātri, lēti un kvalitatīvi
turbopiile rakstīja:rīt piezvanīšu Gvido, atrast jau nebuutu probleemu tik ar to ka taa neizraadiisies taada pati.. ehh līdz sestienai gribas jau tik skaidrībā ar to pumpi. , jo jāķeras pie saaba remonta a braukt ta nav ar ko..
varbūt ieteiksiet vietu, kur to var to detaļu nomainīt, Rīgas tuvuma un neiespējamajā kombinācijā: ātri, lēti un kvalitatīvi
Piezvani Sergejam uz Jaunmārupi-viņam dīzeļi patīk.9511273.
Volvo remonti un tehniskaas lietas
Es te papeetiiju muusu remonta un tehniskos topikus un skatiijos ka savu laiku nekas nav atjaunojies. No taa var secinaat ka Volvo nemazaam nepliist.(atskjiriibaa no SAAB kuru diskusiju topiki par remontu pildaas nemeeramaa aatrumaa
)
Taatad staasts par to ka man vakar noblokjeejaas droshiibas un nepakam nenaak araa kaadas idejas ieteikumi???
Crash[addsig]