? Opel Meriva īpašniekiem? - Forums - iAuto

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 14.05.2025

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

did33 Reģ.: 26.08.2003
1 0 Atbildēt

man ar ir si modela paskustosa ierice, viss OK, tikai tie fuckinie stures stieni ik pec 30tk jamaina. jaatdzist, ka parsvara braukaju gandriz pa bezceliem: pa Rigu

Seene Reģ.: 18.12.2002
1 0 Atbildēt

did33 rakstīja: man ar ir si modela paskustosa ierice, viss OK, tikai tie *******inie stures stieni ik pec 30tk jamaina. jaatdzist, ka parsvara braukaju gandriz pa bezceliem: pa Rigu

Smalki... Tad jau būs labs auto. SAABam, kam visi piesienas par Opel piekari, nav pat vārgā pakaļejā tilta gumijas tik bieži jāparlasa.

casuss Reģ.: 16.05.2007
1 0 Atbildēt

casuss rakstīja:

VWfans rakstīja:

casuss rakstīja:

Tas jocīgākais ir tas, ka šobrīd tas stūres pastiprinātājs atkal funkcionē. Gaidīšu, kad atkal elektronika improvizēs un vedīšu atkal diagnosticēt. Braukt var arī ar "cieto" stūri, bet sajūta tāda dīvaina, kad pēkšņi jāgroza hantele..

Vairāk problēmu ar pastiprinātāju nav bijušas ( 3 reizes nospļaujos... Nobraukums joprojām nav liels 35 t.km., vairāk tiek izmantota kā "kravas mašīna" - ūdens no avota, ābolu maisi... .Vēl viens pluss - uz bedrainiem meža (pļavas) ceļiem ne reizi neēsmu dzirdējis dzirdi "sildošo" pampaku berzes skaņu pa mašīnas apakšu. MERIVAS cienītāji to sapratīs, pārējiem vēlreiz "uzpilināšu" .....MERIVA ir LABA..)

Iedegās dzeltenā brīdinājuma lampiņa - "izplūdes sistēmas problēmas"......dienu pastāvēja.......nākošajā dienā brīdinājums pazuda ! Izskatās atkal pēc Merivas elektroniskajām improvizācijām..

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

casuss rakstīja:

Iedegās dzeltenā brīdinājuma lampiņa - "izplūdes sistēmas problēmas"......dienu pastāvēja.......nākošajā dienā brīdinājums pazuda ! Izskatās atkal pēc Merivas elektroniskajām improvizācijām..

šādi improvizē ne tikai Opel. Vairākiem paziņām, kam ir dažādu marku un modeļu jauni auto, indikators Check Engine ir iedzedzies un vēlāk tas izdzisis tik pat negaidīti kā parādījies.

Problēma var būt saķot no sīkuma līdz pat nopietnam dzinēja defektam. Ja reiz lampiņa pati resetojās, tad viss ir štokos. moš kāds vārsts nenostrādāja.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
1 0 Atbildēt

casuss rakstīja:

Manējai Merivai gan neviena trauksmes lampiņa nav degusi. Nobraukums tagad 37245 km. Pēdējā laikā tāda elektriska vaina, kas atkārtojas paretam, ir ar priekšējo kreisās puses elektrisko loga pacēlāju: taisot logu ciet, tas aizveras līdz galam, bet tūlīt patvaļīgi atkal veras vaļā. Logu ciet var dabūt, paceļot to pamazām, pa solīšiem.

19.martā manai Merivai tehniskās apskates termiņš. Redzēs, vai atradīs defektus...

Nomiks

Vai darba Nissan-Note vairs tehniskas likstas nevajā?

1 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Nomiks

Vai darba Nissan-Note vairs tehniskas likstas nevajā?

Pēdējā laikā problēmas tiešām vairs nevajā (ptu, ptu, ptu). Degošais Check Ebgine indikators izdzisa pats un nav vairs ieslēdzies mēnešus divus.

Šodien braucu ar to uz Jūrmalu. Varu teikt, ka pie ātruma 110 km/h braukšanas sajūtas no statusa "labi" pāriet statusā "apmierinoši" - riepas skaļas, motors skaļš, auto burtiski peld un visu laiku ir jāpiestūrē.

Visādi citādi ir OK.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
1 0 Atbildēt

Sveiks VWfan .

Padalies ar info kapēc Tu izvēlējies dīzeli pie tik maza nobraukuma .

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Nu kā - viņš ir viens no tiem, kam braucot bauda rodas no tā, ka kompis rāda mazus ciparus, nevis no tiem, kam pati braukšana sagādātu baudu

Eu, kāds var izskaidrot, kā tas nākas, ka mūsu MerivasFans tur tajā feniņdrāšu lapā vairs ir tikai ceturtajā vietā?

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
1 0 Atbildēt

Mosh jams beidzot saacis nodarboties ar tieshajiem darba pienaakumiem pensiju fondu audzeeshanaa Un vnk nesanaak laika apdeitot santiimsipshanas rezultaatus ...

BTW varu pateikt kaapeec es diesel njeemu...vnk patiik kaa jams iet un veel darbs taads...diizeliigs... bet noskreejiens gadaa ar vieglo domaajams ne lielaaks kaa 15K ...darbaa tas cipars saskrien apmeeram 5nedeeljaas

1 0 Atbildēt

Eu toč, pēdējais uploads pirms pusotra mēneša MerivasFans laikam zaudējis ticību merivas baudāmībai un meklē kaut ko ar mazu motoru [merivai ir liels]

1 0 Atbildēt

a varbuut vnk darba laikaa liegta pieeja visaadiem apshaubaamiem iauto traukiem utt www.kase.gov.lv/...

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

VWfans identificēts?

0 0 Atbildēt

kolumbs rakstīja: VWfans identificēts?

vnk atkaartoshana-zinaashanu maate

jebshu- ja nebuus viss kaartiibaa ar pensijaam-buus skaidrs kas par to jaaklapee

0 0 Atbildēt

WTF?!

0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja:

vnk atkaartoshana-zinaashanu maate

jebshu- ja nebuus viss kaartiibaa ar pensijaam-buus skaidrs kas par to jaaklapee

Meriva jāklapē, MerivasFans no šā skata dabūs sirdstrieku

0 0 Atbildēt

Man gan līdz šim šķita, ka internets ir vide, kur personas var atļauties palikt anonīmas.

Kindzuļa atsauce uz VWfana datiem ir visnotaļ nekorekta.

pedaalis Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Man gan līdz šim šķita, ka internets ir vide, kur personas var atļauties palikt anonīmas.

????!!!!!!!??????

Ja tu pats izlasi savu tekstu, tad spēj tam noticēt??????

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Man gan līdz šim šķita, ka internets ir vide, kur personas var atļauties palikt anonīmas.

ne par saņķi vairāk kā reālajā dzīvē...

0 0 Atbildēt

bet sen tokš...

0 0 Atbildēt

ibio rakstīja:

Yetti rakstīja:

bet sen tokš...

viņš pat nobloķēja savu Draugu profilu, lai visi tirliņi nelien skatīties

nu dulburis...

viš varētu sarunāt ar Elmuci un uztaisīt šeit savu maksas profilu... tjipa "baudāmā fana abonēšana - SMS 0.59Ls", vo kur iefistu kapeiku...

0 0 Atbildēt

nekas nav no slepenajiem avotiem... tepat pa druskai un iemet googles tantee- i opaa

Nomik- ja gribi buut anoniims- tad nelien netaa... vai arii ruupiigi paardomaa katru savu soli ne taa?

0 0 Atbildēt

bez tam- nu ple... es tam sukucim maksaaju algu(pastarpinaati protams- nodokliishi) bet jams njem un darba laikaa nevis ruupeejaas par manaam (un ne tikai protams) laimiigajaam un nodroshinaatajaam vecundienaam bet gudri tirsh par merivas baudaamiibu ....grrrr un par seenjoshanu uz celjiem kaa dziives normu...

0 0 Atbildēt

btw veel jau ir publiskojamie dati par algaam un iipashumiem...

un vispaar-Nomik- ja liekaas var sasisties

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja:

btw veel jau ir publiskojamie dati par algaam un iipashumiem...

un vispaar-Nomik- ja liekaas var sasisties

Valsts amatpersonu dati ir plaši un brīvi publiski LEGĀLI pieejami

0 0 Atbildēt

rudens68 rakstīja:

Valsts amatpersonu dati ir plaši un brīvi publiski LEGĀLI pieejami

nu nemaz tik plaši... vienkārši jāzina - kur...

Lasītākie raksti

Jaunie raksti