? Opel Meriva īpašniekiem? - Forums - iAuto

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 14.05.2025

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
1 0 Atbildēt

seaman rakstīja:

White_Trash rakstīja: Karoche taa...

maasas '03 g. 1.6l benziin-merivai sekojosha kaite, ko nevaru ne es (), ne iisti servisaa izpiipeet (dzineejs nekaadus kljuudu kodus nedod)... kad kaadu laiku braukts uz kaadiem 3K apgriezieniem (piemeeram 100km/h), tad samazinot apgriezienus liidz kaadiem 2-2.5K meedz saakt slaapt nost. Tipa raustaas, citreiz noslaapst. Bet, turpinot ripinaat ieliktaa robaa, pielec atpakalj un var turpinaat maukt. Slaapshanu nav iespeejams apzinaati izraisiit - tas reizeem notiek. Iespeejams piedziivot arii pie mazaakiem aatrumiem pilseetaa, bet tajaa pashaa 2-2.5K apgriezienu diapazonaa.

Degvielas filtrs nesen tika mainiits, bet mainja neradiija nekaadas izmainjas. Degviela - paarsvaraa 95E no Nestes.

Ir kaada spozha ideja, kas vareetu buut pie vainas?

brīvgaitas regulators! izskalo dzesēšanas sistēmu

hmm... bet ne gluzhi briivgaitaa jams slaapst nost. Vai taadaa gadiijumaa briivgaitas regulators vareetu buut pie vainas?

VWfans Reģ.: 21.02.2004
1 0 Atbildēt

Raser rakstīja:

VWfans rakstīja:

Šodien konstatēju, ka manai Merivai 1,3 CDTI 3000 apgriezieni piektajā pārnesumā ir pie 108-110 km/h.

Kur tika izdarīts šis ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums?

Starp Ieriķiem un Augšlīgatni.

MJanis Reģ.: 16.07.2004
1 0 Atbildēt

Labi,ka man vairāk pa A9 sanāk braukt....nav jāsatopas ar VW trakulībām

1 0 Atbildēt

MJanis rakstīja: Labi,ka man vairāk pa A9 sanāk braukt....nav jāsatopas ar VWfana trakulībām

Es tikai kādu 3-4 kilometru garā posmā atvilku, jo vēlējos panākt kādu ar 95 km/h braucošu kolonnu un vienlaikus atrauties no aizmugurē pārsimt metru attālumā braucošu auto grupiņas. Kad tas bija izdarīts, nometu uz 95 km/h.

1 0 Atbildēt

...labi,ka „zivtiņi” negadījās – būtu samaitājis savu reputāciju uz ilgu laiku

Reģ.: 14.05.2025
0 0 Atbildēt

Nu fan, nu kā tu runā???? Atvilku...kas tas par slengu,ko? Labie zēni šitā nerunā.

1 0 Atbildēt

MJanis rakstīja: ...labi,ka „zivtiņi” negadījās – būtu samaitājis savu reputāciju uz ilgu laiku

Ja pieķertu, tad godīgi atzītu savu vainu un izciestu Administratīvo pārkāpumu kodeksā noteikto sodu. Turklāt uzskatu, ka sodi ir par mazu un nespēj lielu daļu autovadītāju atturēt no nelielas ātruma pārsniegšanas.

Tālāk, braucot uz Rīgas pusi, pirms Vangažiem bija rēcīgi. Braucu es pa labo joslu ar 88-90 km/h, ieraugu spogulī - pa kreiso pusi mani taisās apsteigt 1998.-2004.gada Audi-A6. Pietuvojas šis tā ar kādiem 110 km/h. Tomēr, nonācis man tuvāk, šis sabremzējas un sāk braukt man blakus ar mani līdzīgā ātrumā. Padomāju, kas tad nu - vai Audi vadītājs grib uz mani paskatīties? Izrādās, pēc pārsimt metriem sadalošajā joslā strādā policisti un ķer uz ātrumu. Būtu labāk šie strādājuši posmā starp Siguldu un Bērzkrogu, kur ātruma pārkāpšana ir daudz bīstamāka.

Reģ.: 14.05.2025
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Tālāk, braucot uz Rīgas pusi, pirms Vangažiem bija rēcīgi.

Un kas tur tāds rēcīgs?? Ir kategorija, kuri ņirdz tad, kad šiem pirkstu parāda...pajocīgie saucas.

batka Reģ.: 17.01.2007
1 0 Atbildēt

A fans rec kad ierauga A6.....Es recu kad ieraugu Merivukatram savs

1 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

VWfans rakstīja:

Tālāk, braucot uz Rīgas pusi, pirms Vangažiem bija rēcīgi.

Un kas tur tāds rēcīgs?? Ir kategorija, kuri ņirdz tad, kad šiem pirkstu parāda...pajocīgie saucas.

Dekster-varbūt nevajag........VW vismaz ir konsekvents savos spriedumos un savu viedokli nemaina (neskatoties uz pārējo iAuto apmeklētāju glaimojošajiem komentāriem)

P.S. es arī mēdzu pakomentēt

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
1 0 Atbildēt

spriedumos vai briizjam shaurpieriibaa kas meedz paaraugt arii neglaabjamaa stulbumaa?

es tik ceru ka jams savaa darbaa taadus tupus gaajienus neatljaujaas.. un man nenaaksies dalju no pensijas sanjemt cukurniedrees...

1 0 Atbildēt

Ņemot vērā LV straujo cukura rūpniecības attīstību un cukurfabriku skaita pieaugumu,drīz vien nekas labāks par cukurniedrēm mums nespīdēs....

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
1 0 Atbildēt

sit nu pa savu koka pieriiti

cukurniedres veel oki... bet skandinaavi savas pensijas sanjems purchika dziivokljos

Uggga Reģ.: 04.01.2006
1 0 Atbildēt

Atradu fanam nākošo mašīnu auto.delfi.lv/...

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
1 0 Atbildēt

Paklau, VWFan, Tu šodien ap 11.40 nebiji gadījumā Ulmaņa gatves apkārtnē? Viens merivas braucējs, spriežot pēc braukšanas stila, pēc tāda pat m*daka izskatījās...

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
1 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: Atradu fanam nākošo mašīnu auto.delfi.lv/...

mjaa ja veel PowerPLus MPG pievienotu vispaar buutu fantastika bišķu vairaak par 1 litru uz 100KM

nakujators Reģ.: 07.08.2007
0 0 Atbildēt

20zs??????

Uggga Reģ.: 04.01.2006
1 0 Atbildēt

nakujators rakstīja:

20zs??????

Ko var gribēt - 2 cilindru dīzelis

batka Reģ.: 17.01.2007
1 0 Atbildēt

Lielisks,baudams auto.....

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

auto cista tadiem kas nep*is kapeiku

0 0 Atbildēt

Kaspersky rakstīja: Paklau, VWFan, Tu šodien ap 11.40 nebiji gadījumā Ulmaņa gatves apkārtnē? Viens merivas braucējs, spriežot pēc braukšanas stila, pēc tāda pat m*daka izskatījās...

Es tas nebiju. Tomēr pastāsti sīkāk, kā tieši brauca tas Merivas vadītājs, lai mēs zinām, kā nevajag darīt!

A6 Reģ.: 18.10.2004
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Kaspersky rakstīja: Paklau, VWFan, Tu šodien ap 11.40 nebiji gadījumā Ulmaņa gatves apkārtnē? Viens merivas braucējs, spriežot pēc braukšanas stila, pēc tāda pat m*daka izskatījās...

Es tas nebiju. Tomēr pastāsti sīkāk, kā tieši brauca tas Merivas vadītājs, lai mēs zinām, kā nevajag darīt!

Viņš droši vien visu laiku brauca atpakaļgaitā ar ieslēgtiem priekšas logutīrītājiem....

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

A6 rakstīja:

VWfans rakstīja:

Viņš droši vien visu laiku brauca atpakaļgaitā ar ieslēgtiem priekšas logutīrītājiem....

Tas taču ir tik ļoti neekonomiski!!!!

0 0 Atbildēt

casuss rakstīja:

Tas jocīgākais ir tas, ka šobrīd tas stūres pastiprinātājs atkal funkcionē. Gaidīšu, kad atkal elektronika improvizēs un vedīšu atkal diagnosticēt. Braukt var arī ar "cieto" stūri, bet sajūta tāda dīvaina, kad pēkšņi jāgroza hantele..

casuss

Vai vasaras laikā un rudens sākumā vaina ar stūres pastiprinātāju ir atkārtojusies? Cik liels nobraukums Tavai Merivai tagad sasniegts?

casuss Reģ.: 16.05.2007
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

casuss rakstīja:

Tas jocīgākais ir tas, ka šobrīd tas stūres pastiprinātājs atkal funkcionē. Gaidīšu, kad atkal elektronika improvizēs un vedīšu atkal diagnosticēt. Braukt var arī ar "cieto" stūri, bet sajūta tāda dīvaina, kad pēkšņi jāgroza hantele..

Vairāk problēmu ar pastiprinātāju nav bijušas ( 3 reizes nospļaujos... Nobraukums joprojām nav liels 35 t.km., vairāk tiek izmantota kā "kravas mašīna" - ūdens no avota, ābolu maisi... .Vēl viens pluss - uz bedrainiem meža (pļavas) ceļiem ne reizi neēsmu dzirdējis dzirdi "sildošo" pampaku berzes skaņu pa mašīnas apakšu. MERIVAS cienītāji to sapratīs, pārējiem vēlreiz "uzpilināšu" .....MERIVA ir LABA..)

casuss

Vai vasaras laikā un rudens sākumā vaina ar stūres pastiprinātāju ir atkārtojusies? Cik liels nobraukums Tavai Merivai tagad sasniegts?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti