seaman rakstīja:
White_Trash rakstīja: Karoche taa...
maasas '03 g. 1.6l benziin-merivai sekojosha kaite, ko nevaru ne es (), ne iisti servisaa izpiipeet (dzineejs nekaadus kljuudu kodus nedod)... kad kaadu laiku braukts uz kaadiem 3K apgriezieniem (piemeeram 100km/h), tad samazinot apgriezienus liidz kaadiem 2-2.5K meedz saakt slaapt nost. Tipa raustaas, citreiz noslaapst. Bet, turpinot ripinaat ieliktaa robaa, pielec atpakalj un var turpinaat maukt. Slaapshanu nav iespeejams apzinaati izraisiit - tas reizeem notiek. Iespeejams piedziivot arii pie mazaakiem aatrumiem pilseetaa, bet tajaa pashaa 2-2.5K apgriezienu diapazonaa.
Degvielas filtrs nesen tika mainiits, bet mainja neradiija nekaadas izmainjas. Degviela - paarsvaraa 95E no Nestes.
Ir kaada spozha ideja, kas vareetu buut pie vainas?
brīvgaitas regulators! izskalo dzesēšanas sistēmu
hmm... bet ne gluzhi briivgaitaa jams slaapst nost. Vai taadaa gadiijumaa briivgaitas regulators vareetu buut pie vainas?
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs