Gnoms.. tu tak i dranjkjis... bet nu nekas
crdawd domaajams ka vareetu nokompenseet ar 2aam tonnaam buudaa
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Gnoms.. tu tak i dranjkjis... bet nu nekas
crdawd domaajams ka vareetu nokompenseet ar 2aam tonnaam buudaa
Volvo850 rakstīja:
deksters rakstīja:
Nu bet tā bārda tava, un pietam violeta... fui.
nu jā... bet tā bārde zem kules... to tikai tu redzi...
kad man labpatīkas...
Jā, ir gadījies. Kad tu uz rokām nostājies , lai pielūgtu savu auto iedarboties. Un svārki tad uzkrīt uz galvas un netīši atsedzas tas skats. Fui.
Kindzulis rakstīja: Gnoms.. tu tak i dranjkjis... bet nu nekas crdawd domaajams ka vareetu nokompenseet ar 2aam tonnaam buudaa
Nez.....lieku uz Gnomu Redzēts tas viņa verķis. Nevis tas, bet tas, ar kuru staipa
oki .. tad jau maniis
Volvo850 rakstīja:
Kindzulis rakstīja:
oki .. tad jau maniis
gerai... ar pārsteiguma efektu puika atbrauks....
tik shortos nebrauc.. ka nesanaak nesmukumi no staipiishanas
Volvo850 rakstīja:
deksters rakstīja:
Volvo850 rakstīja:
deksters rakstīja:
Nu bet tā bārda tava, un pietam violeta... fui.
nu jā... bet tā bārde zem kules... to tikai tu redzi...
kad man labpatīkas...
Jā, ir gadījies. Kad tu uz rokām nostājies , lai pielūgtu savu auto iedarboties. Un svārki tad uzkrīt uz galvas un netīši atsedzas tas skats. Fui.
Ja. Kules bārdu redz tad, kad nostājies uz rokām, svārku uzkrīt uz sejas...kas tur nesaprotams?
pļē... pac saprati, ko pateici?
...visticamaakais ka neko jamajam ar meriva un jams shobriid provee izpiipeet ekonomisko pamatojuku ieliet veel 5us litrus izcili labaas diizeljdegvielas
...tas taa..lai nav pilniigaakais offtopic
Volvo850 rakstīja:
deksters rakstīja:...
Ja. Kules bārdu redz tad, kad nostājies uz rokām, svārku uzkrīt uz sejas...kas tur nesaprotams?
mnjā...
un ko dakteris?
Vai ta tu palūdzi , lai tavu diagnozi man atsūta??
SuperZigis rakstīja:
Kindzulis rakstīja: citaati no filmas
ikdienaa jauneklis (alji mazgadiigais dunduks) paarvietojaas ar 3.0hdi
Kindzuli Kindzuli...tā filma, Tu maz zini, kas tie bija par MB ? Tie bija W124 500E...raritāte tā teikt ...ar 326 HP....ehhh......
i cik shiis "raritaates" pa LV vizinaas?
nesatraukaajies Zigi.. neviens vilkus jeera aadaa (tb 5L ieksh W124) netaisaas aizvainot
casuss rakstīja: Uznāca tāda impulsīva cemme padalīties savā "sāpē" .
Tātad, 2005. gadā iegādājos jaunu Merivu. Garantijas laiku nobraucu bez problēmām. Garantijas laiks beidzās 2 mēnešus atpakaļ....UN sāku just, ka laikam sāksies manas "laimīgās dienas" ), proti, savu ikdienas režīmu pieskaņot servisu darba laikiem un detaļu piegāžu termiņiem.. Tas pat nebūtu tas cemmīgākais,bet gan, ka pats fakts par izmaksām, kas parādās lamīgajam Merivas īpašniekam .
Stāsts īsumā - braukšanas laikā iedegas lampiņa - "stūres hidrolikas problēmas" un stūre grozīšana jāveic kā 15 kg hantelei. Brīžiem šī "patīkamā" opcija izbeidzas, brīžiem atkārtojas. Aizdzenu uz Adam auto....veči iztaisa diagnostiku.. slēdziens - beigta stūres sistēmas elektroniskā daļa ! Cena 640 lati + darbs. super !
Stāsta turpinājums.......interesanti, kad pienāks tie laiku, kad auto servisā bez "kvēla lūguma" un "sirsnīgas lūkošanās" automeistara acīs, automeistars uzreiz tā profesionāli, paralēli mutiskajam daļlasījumam par elektronisko bloku ietekmi uz remotētāja faktiskajām spējām kaut ko darīt, ierakstīs kaut vai 3 teikumos diagnostikas lapā - kāda ir konstatētā problēma un kāda darbība veicama, lai to novērstu. Savādāk paņemu diagnostikas lapu, bet tur rakstīts .."neobhadima zamena datcika". Pēc atkātoti izteiktas vēlmes tomēr kaut ko redzēt lapā dabūju..."bojāts devējs, kurš atrodas statnē. Defekts ir pašā blokā". Nu ko, labāk tas, nekā nekas .. Interesanti, ko teiks citā diagnostikā ?
nu ko tu īdi? Gribēji JAUNU mašīnu, smeķi gribēji? Nu nesanāca nekam labam , nu....nu tad neīdi.
deksters rakstīja:
casuss rakstīja: Varu ar LADU vai trabanu braukt, bet jaunu. .
skaidrs, kāda tev attieksme pret sevi.
Kā jau minēju....nav man tā jūtīguma vai izkoptas filozofijas, lai autiņu sauktu mīlvārdiņos, pavadītu kopā ar viņu uz bedres neaizmirstamus laika mirkļusi vai pienest tam garāža rīta kafiju....tik tiešā esmu patērētājs (cik saprotu no Tevis iepriekš rakstītā, tad tavā izpratnē tas ir nosodāmi ?) Mašīna ir mašīna....brauc kamēr tā tevi apmierina, neapmierina - vai nu nebrauc vispār vai meklē citu. Starp citu, kāds tur sakars ar attieksmi pret sevi?
casuss rakstīja: Savādāk paņemu diagnostikas lapu, bet tur rakstīts .."neobhadima zamena datcika". Pēc atkātoti izteiktas vēlmes tomēr kaut ko redzēt lapā dabūju..."bojāts devējs, kurš atrodas statnē. Defekts ir pašā blokā". Nu ko, labāk tas, nekā nekas .. Interesanti, ko teiks citā diagnostikā ?
Kad būsi izgājis diagnostiku citā vietā, tad pastāsti par rezultātiem!
Es tā secinu, ka Tu ar savu Merivu brauc diezgan pamaz - 32 tūkstošus km 26 mēnešos (vidēji 1230 km mēnesī). Man ir 20 tūkstoši km 14 mēnešos (vidēji 1430 km mēnesī). Vai Tu brauc katru dienu? Vai pārsvarā pa Rīgu vai kur citur arī?
Vai tad, kad nestrādā stūres pastiprinātājs, var ciešami pabraukt? Es tā iztēlojos, ka sajūta varētu būt apmēram kā ar 80.gadu Volgu GAZ-24... Braukt ar to varēja tīri ciešami, ja pierod...
deksters rakstīja: nu ko tu īdi? Gribēji JAUNU mašīnu, smeķi gribēji? Nu nesanāca nekam labam , nu....nu tad neīdi.
Vecīt, atkal kaut kā nepiefiksēji....neviens neīd. Esam atvērta sabiedrība, kura šajā forumā draudzīgu, saprotošu un pat ārstējošu... komentāru veidā, pauž savu attieksmi un redzējumu. Pasaule ir krāsaina, vai ne?
VWfans rakstīja:
casuss rakstīja: Savādāk paņemu diagnostikas lapu, bet tur rakstīts .."neobhadima zamena datcika". Pēc atkātoti izteiktas vēlmes tomēr kaut ko redzēt lapā dabūju..."bojāts devējs, kurš atrodas statnē. Defekts ir pašā blokā". Nu ko, labāk tas, nekā nekas .. Interesanti, ko teiks citā diagnostikā ?
Es tā secinu, ka Tu ar savu Merivu brauc diezgan pamaz - 32 tūkstošus km 26 mēnešos (vidēji 1230 km mēnesī). Man ir 20 tūkstoši km 14 mēnešos (vidēji 1430 km mēnesī). Vai Tu brauc katru dienu? Vai pārsvarā pa Rīgu vai kur citur arī?
Ikdienā lietoju divas mašīnas. Meriva vairāk domāta ģimenes izbraucieniem, sīcim patīk augstāka sedēšana un labāka pārredzamība ...kopā ar bagāžnieku un jumta kasti ir baigi lielā vieta bagāžai, saiet gan rati, gulta, teltis u.t.t.. Tā kā lietota tā tiek neregulāri.
Vai tad, kad nestrādā stūres pastiprinātājs, var ciešami pabraukt? Es tā iztēlojos, ka sajūta varētu būt apmēram kā ar 80.gadu Volgu GAZ-24... Braukt ar to varēja tīri ciešami, ja pierod...
casuss rakstīja:
VWfans rakstīja:
Ikdienā lietoju divas mašīnas. Meriva vairāk domāta ģimenes izbraucieniem, sīcim patīk augstāka sedēšana un labāka pārredzamība ...kopā ar bagāžnieku un jumta kasti ir baigi lielā vieta bagāžai, saiet gan rati, gulta, teltis u.t.t.. Tā kā lietota tā tiek neregulāri.
Tas jocīgākais ir tas, ka šobrīd tas stūres pastiprinātājs atkal funkcionē. Gaidīšu, kad atkal elektronika improvizēs un vedīšu atkal diagnosticēt. Braukt var arī ar "cieto" stūri, bet sajūta tāda dīvaina, kad pēkšņi jāgroza hantele..
casuss rakstīja:
Es arī savu Merivu kustinu ne katru dienu. Šonedēļ vēl neesmu braucis - nebija vajadzības. Par lielo ietilpību piekrītu. Mums nav jumta kastes, tomēr, rudenī braucot no laukiem Alūksnes rajonā trīs pieaugušie un divi bērni sēdeklīšos vēl atvedām četras jaunas ziemas riepas, divus maisus kartupeļu (katru ap 45 kg), divus maisus ābolu (ap 10-15 kg), nedaudz kabačus, burkānus, gaļu, sēnes, kā arī vairākus lielos iepirkumu maisus ar drēbēm un citām pašiem un bērniem nepieciešamajām ikdienas lietām.
Ideots rakstīja:
Volvo850 rakstīja: da nočipojoju es to CRD... pokuj man Tava būda...
muhahahahaha...
Kindzulim zaļots......
tas 2,7 verās nopietni...
zaljots znachit zaljots
bet nu vismaz 1T jaakraamee iekshaa gan buus lai kautcik sakjeri uz priekshu dabuutu
VWfans rakstīja:
casuss rakstīja: ...
Es tā secinu, ka Tu ar savu Merivu brauc diezgan pamaz - 32 tūkstošus km 26 mēnešos (vidēji 1230 km mēnesī). Man ir 20 tūkstoši km 14 mēnešos (vidēji 1430 km mēnesī).
1230 vs 1430km meenesii
nja... fani.. tu i kaartiigs urbeejs...
VWfans rakstīja:
VWfans rakstīja:
did33 rakstīja: varbut kads var pavestit tehnologiju, ka Merivai nomaina vaditaja puses tuvas gaismas spuldziti?
Diemžēl nemāku pateikt, jo manu auto šāda ķibele nav vēl piemeklējusi.
Par Merivām tā pavairāk var palasīt šajā Krievijas forumā:
forum.opel-club.ru/...
Te nu būs taisnība tiem, kas saka, ka pe Merivas lampiņām var tikt caur "dibenu". Divas reizes ir bijis prieks tās mainīt, neparocīgi ! Ne tik skarbi kā šeit kaut kur parādītajā vācu mājas lapā, bet zināma līdzība ir. Ja vēl tas būtu jādara naktī, tad murgs !
casuss rakstīja:
Te nu būs taisnība tiem, kas saka, ka pe Merivas lampiņām var tikt caur "dibenu". Divas reizes ir bijis prieks tās mainīt, neparocīgi ! Ne tik skarbi kā šeit kaut kur parādītajā vācu mājas lapā, bet zināma līdzība ir. Ja vēl tas būtu jādara naktī, tad murgs !
Es pagaidām esmu mainījis tikai vienu aizmugurējo kreisās puses gabarītu lampiņu. Izdevās to izdarīt pašam, un lampiņa maksāja tikai 20 santīmus.
Ja man butu tik mazi nobraukumi ka fanam,es vispar brauktu ar pieclitrigu amerikani.Kam vajag dizeli ja gada nobrauc mazak par 30000km
? Opel Meriva īpašniekiem?
Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs