? Opel Meriva īpašniekiem? - Forums - iAuto

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 14.08.2025

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

Uggga Reģ.: 04.01.2006
1 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: nesaprotu kāda jēga no jauna auto, ka pa servisiem vien dzīvo.. vai arī tas pieder pie Fīlinga..

Te nu es negribētu Tev piekrist. Ir labākas un sliktākas, dārgākas un lētākās, kā arī veiksmīgākas un ne tik veiksmīgas mašīnas. Var gadīties, ka garantijas laikā ne reizi nav jāapmeklē serviss ārpus plānotās apkopes, bet var gadīties, ka būsi biežs viesis - kā paveicās (kāda marka, salikšanas kvalitāte, kā brauc utt.).

Ja jau visi pirks tikai lietotas mašīnas, no kurienes tad viņas radīsies?

0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

Uggga rakstīja:

Ja jau visi pirks tikai lietotas mašīnas, no kurienes tad viņas radīsies?

vēlies par to parunāt

Esmu ar mieru - visi pērciet tikai lietotās, jaunām nebūs pieprasījuma, cenas kritīsies, būšu dezertieris un nopirkšu jaunu

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

nahujam vispaar tads suds japeerk?

VWfans Reģ.: 21.02.2004
2 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja:

Vot kaa tu incanti vari zinaat ka Meriva ar 1.4 benziinieku buutu aprijusi tiesi 56.14litrus vot nu ir ģēniji mums gan bet varbuut buutu tomeer 56.1399999liri tas nav ienaacis praataa?

Man gan liekas ka braucot pa šosejaam diez vai vareetu buutu 28% lielaaks pateerins Merivai ar benzinieku atceros ka man bija ford Mondeo ar 1.6 benzinieku un pateerinss bija videeji 5l/100KM braucot pa soseju tiesa gan videji uz 90 braucot.

Merivai ar 1,3 CDTI motoru pēc grāmatiņas patēriņš vidēji ir 5,0 litri uz 100 km, bet ar 1,4 litru benzīnnieku - 6,4 litri, tātad par 28% vairāk.

opel.adamauto.lv/...

Neticu, ka Mondeo benzīnniekam tik mazs patēriņš. Man kādreiz bija Volkswagen-Vento ar 1,8 litru benzīna motoru, tam pie 90 km/h patēriņš bija 6,0 litri uz 100 km, bet 5,3 litrus uz 100 km varēja sasniegt pie 75 km/h.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Man kādreiz bija Volkswagen-Vento ar 1,8 litru benzīna motoru,

Vai tad Tev nebija V6? Vai tas bija cits Vento?

2 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

VWfans rakstīja:

Man kādreiz bija Volkswagen-Vento ar 1,8 litru benzīna motoru,

Vai tad Tev nebija V6? Vai tas bija cits Vento?

Jā, cits. Man bija divi Vento - 1,8 benzīnnieks un pēc tam VR6.

taxman Reģ.: 04.12.2006
0 0 Atbildēt

VWfanam drošivien bija ekonomiskais VR6 variants.

0 0 Atbildēt

taxman rakstīja: VWfanam drošivien bija ekonomiskais VR6 variants.

Nē, galīgi neekonomisks - ar automātisko ātrumkārbu un klimatkontroli.

taxman Reģ.: 04.12.2006
0 0 Atbildēt

VWfan, es pieļauju, ka tu kautkur jau esi minējis kādā sfērā tu darbojies, diemžēl es to nezinu, bet no tevis sanāktu vienkārši lielisks grāmatvedis, vai arī paliela uzņēmuma transporta daļas vadītājs... jebkurš šoferis 10 reizes padomātu pirms pārdot soļarku pa kreisi

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

taxman rakstīja:

no tevis sanāktu vienkārši lielisks grāmatvedis, vai arī paliela uzņēmuma transporta daļas vadītājs... jebkurš šoferis 10 reizes padomātu pirms pārdot soļarku pa kreisi

Nu ar cipariem arī darbā fans ir uz Tu. nez vai savu darba vietu viņš mums atklās. Šķiet, ka līdz šim to arī nav vēl izdarījis.

1 0 Atbildēt

taxman rakstīja: VWfan, es pieļauju, ka tu kautkur jau esi minējis kādā sfērā tu darbojies, diemžēl es to nezinu, bet no tevis sanāktu vienkārši lielisks grāmatvedis, vai arī paliela uzņēmuma transporta daļas vadītājs... jebkurš šoferis 10 reizes padomātu pirms pārdot soļarku pa kreisi

Tu fanam darbu piedāvā?

Diinss Reģ.: 30.05.2007
0 0 Atbildēt

Dodiet lūdzu padomu.

Ko iegādāties labāk:

Skoda Roomster sport, 1,4 dīzelis

vai Opel meriva cosmo 1,7 dīzelis.

nekādi nevaru izlemt

1 0 Atbildēt

Diinss rakstīja: Dodiet lūdzu padomu.

Ko iegādāties labāk:

nekādi nevaru izlemt

Ja no šiem diviem, tad es ņemtu Škodu. Arī VWfans ir teicis, ka pie šodienas apastākļiem ņemtu Roomster nevis Merivu (vienkaºši torlaik Roomsteru vēl nepiedāvāja).

Bet Note, kaut arī dīzelīti, es neņemtu 100%. Varbūt ar dīzeli tādu problēmu nav, bet benzīnnieku (1,4) problēmas vajā nemitīgi. Šķiet, ka sāk skaņas izdvest ūdenssūknis (a moš arī kas cits). A nobraukums vēl nav pat 5 000 km.

p.s. lambda zonde jau nomainīta pa garantiju pie 1 000 km nobraukuma un kopš tās reizes patēriņš ir būtiski pieaudzis (par kādiem 15 %) unšobrī sasniedz aptuveni 8,5 l/100 km, kas ir tieši par 0,4 l/100 km vairāk nekā manam FR-V!

1 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Diinss rakstīja: Dodiet lūdzu padomu.

Ko iegādāties labāk:

nekādi nevaru izlemt

Ja no šiem diviem, tad es ņemtu Škodu. Arī VWfans ir teicis, ka pie šodienas apastākļiem ņemtu Roomster nevis Merivu (vienkaºši torlaik Roomsteru vēl nepiedāvāja).

Bet Note, kaut arī dīzelīti, es neņemtu 100%. Varbūt ar dīzeli tādu problēmu nav, bet benzīnnieku (1,4) problēmas vajā nemitīgi. Šķiet, ka sāk skaņas izdvest ūdenssūknis (a moš arī kas cits). A nobraukums vēl nav pat 5 000 km.

p.s. lambda zonde jau nomainīta pa garantiju pie 1 000 km nobraukuma un kopš tās reizes patēriņš ir būtiski pieaudzis (par kādiem 15 %) unšobrī sasniedz aptuveni 8,5 l/100 km, kas ir tieši par 0,4 l/100 km vairāk nekā manam FR-V!

VW fans ir liela autoritāte?

Patiesībā drusku baidos no 3 cilindrīgā motora, un tirgus vērtības pēc 4-5 gadiem.

0 0 Atbildēt

Diinss rakstīja:

VW fans ir liela autoritāte?

Patiesībā drusku baidos no 3 cilindrīgā motora, un tirgus vērtības pēc 4-5 gadiem.

Autoritātes te esam mēs visi, bet VWfans ir īpaša persona, ja vēl to neesi pamanījis. Tu diomā, ka Opelim atlikusī vēºtība būs lielāka kā Škodai?

Tāpat, ja satraucies par tālākpārdošanu, tad pērc auto operatīvajā līzingā, prtoams, ja neesi ieplānojis maksāt uzreiz pilno summu.

0 0 Atbildēt

biju domājis nemt finansu līzingā, jo negribu tos kilometru ierobežojumus. laikam jau būs tad jāpaliek pie tā ruumstera.

bet man liekas meriva drusku smukāka un lielāka. vienīgi kā tur arto elektroniku. dzirdeetas ne visai poz. atsauksmes. pluss protams ir 30 000 servisa intervāls jaunajiem opeliem

0 0 Atbildēt

Domāju, ka pirms iegādes vajadzētu rūpīgi iepazīties ar abiem auto - izbraukt testa braucienu, salīdzināt bagažnieka tilpumu, aprīkojumu, utt. '

Barukšanas sajūtām ir jābūt atšķirīgām, jo Meriva būs augstāka sēdpozīcija, savukārt Roomesteram tas dizains tāds ne pārāk (tas subjektīvi).

Aprīkojums un cenas abiem kandidātiem līdzīgas?

Kaneelis Reģ.: 01.11.2001
0 0 Atbildēt

Diinss rakstīja: biju domājis nemt finansu līzingā, jo negribu tos kilometru ierobežojumus. laikam jau būs tad jāpaliek pie tā ruumstera.

bet man liekas meriva drusku smukāka un lielāka. vienīgi kā tur arto elektroniku. dzirdeetas ne visai poz. atsauksmes. pluss protams ir 30 000 servisa intervāls jaunajiem opeliem

Oplīzinga km ierobežojumus var pārcelt/pagarināt jebkurā laikā akmenī nav iekalti un miljonu tas nemaksā )

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Kur tad fanis?

0 0 Atbildēt

lusja rakstīja: Pārdodu savu Merivu www.autonet.lv/...

Es ar viņu braucu gandrīz gadu, pa šo laiku nobraukti nepilni 15000km, brauksana pārsvarā pa Rīgu no mājam uz bernudarzu un darbu un reizi 1-2 menešos - uz Daugavpilī, servisa bija tikai 2 reizes: 1.saskrāpēju bamperi - tika mainīts pēc KASKO, 2.kādi ***** izsita durvju logu - arī tika mainīts pec KASKO, paši nomainijam Stopsignala lampiņu, vakar bijam uz TA - nekādu problēmu nebija.

Sataisīju topiku, piespamojām 50 lapas šajā un cik tur lapas citā topikā, un tagad pēc gada gribi tikt no "baudāmās Merivas" vaļā!?

Lai veiktu kādas aktivitātes ar Merivām, vajad iauto vairākuma akceptu!

0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja:

Es ar viņu braucu gandrīz gadu, pa šo laiku nobraukti nepilni 15000km, brauksana pārsvarā pa Rīgu no mājam uz bernudarzu un darbu un reizi 1-2 menešos - uz Daugavpilī, servisa bija tikai 2 reizes: 1.saskrāpēju bamperi - tika mainīts pēc KASKO, 2.kādi ***** izsita durvju logu - arī tika mainīts pec KASKO, paši nomainijam Stopsignala lampiņu, vakar bijam uz TA - nekādu problēmu nebija.

Sataisīju topiku, piespamojām 50 lapas šajā un cik tur lapas citā topikā, un tagad pēc gada gribi tikt no "baudāmās Merivas" vaļā!?

Lai veiktu kādas aktivitātes ar Merivām, vajad iauto vairākuma akceptu!

tb, Tu sataisīji, nevis es

Sunis Reģ.: 01.03.2002
0 0 Atbildēt

Tas ir slikts rādītājs, ja auto pārsvarā braucis pa Rīgu. Pilsētas cikls motoram pa labu nenāk.

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

lusja rakstīja: vai piedosiet, ja es nopirkšu citu Merivu

NĒ!!!

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

lusja rakstīja:

nafigators rakstīja:

lusja rakstīja: vai piedosiet, ja es nopirkšu citu Merivu

NĒ!!!

bet tomēr nopirkšu

Nu i čmo!