? Opel Meriva īpašniekiem? - Forums - iAuto

? Opel Meriva īpašniekiem?

Dzēsts lietotājs Reģ.: 14.08.2025

Atnaks te tads VWfans, vinsh tev tadus batonus saspraudis ka nopirksi uzreiz! Meriva esot baigi labs aparaats. Es personigi gan domaju ka baigais shrots, bet mans viedoklis jau nav tik svariigs

casuss Reģ.: 16.05.2007
0 0 Atbildēt

lusja rakstīja:

Uggga rakstīja:

Uggga rakstīja:

lusja rakstīja: Pārdodu savu Merivu www.autonet.lv/...

Es ar viņu braucu gandrīz gadu, pa šo laiku nobraukti nepilni 15000km, brauksana pārsvarā pa Rīgu no mājam uz bernudarzu un darbu un reizi 1-2 menešos - uz Daugavpilī, servisa bija tikai 2 reizes: 1.saskrāpēju bamperi - tika mainīts pēc KASKO, 2.kādi ***** izsita durvju logu - arī tika mainīts pec KASKO, paši nomainijam Stopsignala lampiņu, vakar bijam uz TA - nekādu problēmu nebija.

Sataisīju topiku, piespamojām 50 lapas šajā un cik tur lapas citā topikā, un tagad pēc gada gribi tikt no "baudāmās Merivas" vaļā!?

Lai veiktu kādas aktivitātes ar Merivām, vajad iauto vairākuma akceptu!

tb, Tu sataisīji, nevis es

vai piedosiet, ja es nopirkšu citu Merivu 8-D - jaunāku un ar dizeli (tikai 1,7 nevis tādu kā VWfanam), jo parvācos dzīvot ārpus Rīgas - būs vairāk jābrauc

Vai ņemsi pilnīgi jaunu?

pedaalis Reģ.: 27.04.2004
0 0 Atbildēt

lusja rakstīja:

casuss rakstīja:

Vai ņemsi pilnīgi jaunu?

ņemšu....

Tad jau auto patika?

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Noperc lilo bloknotu kur pierakstit izdevumus par degvielu

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

batka rakstīja: Noperc lilo bloknotu kur pierakstit izdevumus par degvielu

Domāju, ka dīzeļmerivs patēriņa priakstīšani lielais bloknots kā reiz nebūs nepieciešams.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
1 0 Atbildēt

lusja rakstīja:

Domāju, ka dīzeļmerivs patēriņa priakstīšani lielais bloknots kā reiz nebūs nepieciešams.

arī bez bloknota varu sarēķināt (ne jau tik precīzi kā VWfan )starpība būs 2,5-3 litri uz 100km, tā ka jābrauc būs 2-reiz vairāk - acīmredzama izdevība

Ja gadā turpmāk nobrauksi 2 reizes vairāk kā līdz šim, tad tas būs aptuveni 30 000 km gadā. Acīmredzama izdevība man gan nešķiet tik liela, ņemot vērā straujo vērtībs zudumu, ko iegūsi, pārdodot pašreizējo auto, kā arī pierēķinot starpību iegādes cenā.

Bet jebkurā gadījumā tā jau ir katra paša darīšana.

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

Karoche taa...

maasas '03 g. 1.6l benziin-merivai sekojosha kaite, ko nevaru ne es (), ne iisti servisaa izpiipeet (dzineejs nekaadus kljuudu kodus nedod)... kad kaadu laiku braukts uz kaadiem 3K apgriezieniem (piemeeram 100km/h), tad samazinot apgriezienus liidz kaadiem 2-2.5K meedz saakt slaapt nost. Tipa raustaas, citreiz noslaapst. Bet, turpinot ripinaat ieliktaa robaa, pielec atpakalj un var turpinaat maukt. Slaapshanu nav iespeejams apzinaati izraisiit - tas reizeem notiek. Iespeejams piedziivot arii pie mazaakiem aatrumiem pilseetaa, bet tajaa pashaa 2-2.5K apgriezienu diapazonaa.

Degvielas filtrs nesen tika mainiits, bet mainja neradiija nekaadas izmainjas. Degviela - paarsvaraa 95E no Nestes.

Ir kaada spozha ideja, kas vareetu buut pie vainas?

nafigators Reģ.: 09.04.2007
0 0 Atbildēt

White_Trash rakstīja: Ir kaada spozha ideja, kas vareetu buut pie vainas?

Reska sist gaisā!

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

White_Trash

Žēl, ka māsas Meriva šitik nejauki uzvedas... Man nav ideju, kas tur varētu būt par vainu...

Cik liels māsas Merivai ir nobraukums?

Šodien konstatēju, ka manai Merivai 1,3 CDTI 3000 apgriezieni piektajā pārnesumā ir pie 108-110 km/h.

Reģ.: 14.08.2025
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Šodien konstatēju, ka manai Merivai 1,3 CDTI 3000 apgriezieni piektajā pārnesumā ir pie 108-110 km/h.

Un iespiedi biksēs no sajūsmas,ne?

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: White_Trash

Žēl, ka māsas Meriva šitik nejauki uzvedas... Man nav ideju, kas tur varētu būt par vainu...

Cik liels māsas Merivai ir nobraukums?

slepkava

tagad 3nedeljas neguleesi....

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

White_Trash rakstīja: Karoche taa...

maasas '03 g. 1.6l benziin-merivai sekojosha kaite, ko nevaru ne es (), ne iisti servisaa izpiipeet (dzineejs nekaadus kljuudu kodus nedod)... kad kaadu laiku braukts uz kaadiem 3K apgriezieniem (piemeeram 100km/h), tad samazinot apgriezienus liidz kaadiem 2-2.5K meedz saakt slaapt nost. Tipa raustaas, citreiz noslaapst. Bet, turpinot ripinaat ieliktaa robaa, pielec atpakalj un var turpinaat maukt. Slaapshanu nav iespeejams apzinaati izraisiit - tas reizeem notiek. Iespeejams piedziivot arii pie mazaakiem aatrumiem pilseetaa, bet tajaa pashaa 2-2.5K apgriezienu diapazonaa.

Degvielas filtrs nesen tika mainiits, bet mainja neradiija nekaadas izmainjas. Degviela - paarsvaraa 95E no Nestes.

degvielas filtri vadi utt.. mosh kaukaads gruzis kaukur iekjeras?

p.s. bet kopsummaa taa i pirmaa paziime ka opelis mirst...leeni...bet nenoveershami

0 0 Atbildēt

Jā,padomā,,,šitā nesties ar to kasti...

0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Jā,padomā,,,šitā nesties ar to kasti...

Tur tanī posmā vairums auto brauca ar 90-100 km/h, un es, dažus kilometrus uzspiežot līdz 110 km/h, panācu kādu Hyundai-Tucson, kuram pēc tam turējos līdzi, ievērojot 50-70 metru distanci, jo tas brauca ar 93-95 km/h.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Tur tanī posmā vairums auto brauca ar 90-100 km/h, un es, dažus kilometrus uzspiežot līdz 110 km/h, panācu kādu Hyundai-Tucson, kuram pēc tam turējos līdzi, ievērojot 50-70 metru distanci, jo tas brauca ar 93-95 km/h.

Varens vīrs esi,tā sanāk. Šitā braukt...visi to nevar.

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

šķiet, ka tev atkal ir tieksme ņirgāties par cilvēkiem šodien uznākusi!!!

KOHINURS Reģ.: 07.11.2006
0 0 Atbildēt

shmurger rakstīja:

VWfans rakstīja:

Kuram - deksters vai VWfans

0 0 Atbildēt

KOHINURS rakstīja:

shmurger rakstīja:

VWfans rakstīja:

Kuram - deksters vai VWfans

vai tad tev izskataas , ka dexters njirgaajas??

Biideklis Reģ.: 14.05.2007
0 0 Atbildēt

pie 110 triis shtuki apgriezieni??? ibiopeso.... tas tak gatavais degvielas riima...

6 mazdai pie 110km/h ir 2100k... un kompis videejo zem 5 tad raada... ar visiem turpat 140 zirgiem...

iet runa par diizeli protams... Fans, tu esi atljaavies nu LJOTI neekonomisku auto...

0 0 Atbildēt

Vecam a6 pie 110 bij kaut kur 2000 laikam

0 0 Atbildēt

dizelim

0 0 Atbildēt

japoskaam visiem raksturiigi lieli apgriezieni.paarsvaraa 3000 uz 100..

vectrai vecajai ar 2L motoru uz 100km/h pat 2tknebija, vareeja bubinaat, motoru nedzirdeeja vispaar...

0 0 Atbildēt

No pēdējā laikā brauktajiem Hyundai-Santa Fe 2,2 CRDI un Peugeot-607 2,2 HDI abiem pie 90 km/h bija 1800 apgriezieni - manai Merivai pie tāda ātruma ir 2400 apgriezieni.

0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja: No pēdējā laikā brauktajiem Hyundai-Santa Fe 2,2 CRDI un Peugeot-607 2,2 HDI abiem pie 90 km/h bija 1800 apgriezieni - manai Merivai pie tāda ātruma ir 2400 apgriezieni.

ko var gribeet no taa zaalespljaaveeja motora??

seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

White_Trash rakstīja: Karoche taa...

brīvgaitas regulators! izskalo dzesēšanas sistēmu

Raser Reģ.: 30.10.2003
0 0 Atbildēt

VWfans rakstīja:

Kur tika izdarīts šis ceļu satiksmes noteikumu pārkāpums?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti