Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nu par šito jau arī ir bazars. Cilvēki protestē pret to,ka viņus soda par likuma pārkāpumu. Ievēro atļauto ātrumu un soda nebūs.

Un ir pilnīgi vienalga, slēpj to radaru,neslēpj, kāda starpība?? Pilna Latvija ar kretīniem, kuri vienkārši uzspļauj sat noteikumiem. Seene ir viens no tiem, tagad cepjas.

Cilvēki cepas par to, ka sods tiek uzlikts par patiešām cilvēcisku kļūdu, kāda ir ātruma pārsniegšana +10km/h robežās. Bet policija var tīši pārkāpt likumu, par to nekādu sodu nesaņemot.

Un tādi kā tu vēl sauc noziegumu, par "cilvēcisku kļūdu" Derētu kāds, kas cilvēciski kļūdītos un sajauktu tevi ar boksa maisu. Varbūt saprastu atšķirību.

Uzdošu jautājumu - kad sākās krāpšana un kad tā ir cilvēciska kļūda:

1. Kad kaimiņš ar Tavu sievu tikai bučojās;

2. pārguļ un konstatē, ka ir kļūda;

3. mīlejas regulāri.

4. vai tikai tad tas ir slikti kad pieķer...?

5. moš ja pieķer pirmo reizi- tad kļūda

6. Vai pirmās divas-trīs - tā ir kļūda, tikai tālāk tas saucās ragu uzlikšana un laulības pārkāpums...

Kā tur īsti ir? Sēne, eu?

Tu ātrumam prasi piekrišanu pirms pārkāp? Atradis salīdzinājumu.

Jebkurā gadījumā - brauc pie dvieļgalvām, ja gribi krāpšanu salīdzināt ar noziegumu. Latvijā tas pagaidām nav pat pārkāpums. Bet pierādījumu viltošana ir noziegums.

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Ķipa uz 80 laižot tur bija mazāk bistami... Tur, pirms normāli sakrāsoja līnijas klope ar paibirušiem stikliem bija švakākais reizi nedēļā... Tad laikam bija drošāk!

Kāds sakars ar 80? Tur tāpat regulāri policijas ekipāža stāvēja un visi brauca +/- 50. Toties tagad nezini, kurā brīdī priekšā braucošais noliks pa mēmajiem un kā iekļauties plūsmā, ja nedrīkst izvēlēties drošu plūsmas ātrumu, bet drīkst tikai bremzēt. CP par sakarīgu braukšanu pietika prāta nesodīt. Lai gan... Tieši tajā vietā man ir piešūti 85km/h - nobraucot no tilta, neskatījos spidometrā, bet braucu pa ieskriešanās joslu lēnāk par smago, lai iekārtotos aiz tā pirmajā joslā. Patiešām neskatījos, bet tāpat nav skaidrs, kādēļ netika apturēts smagais, kurš tādā gadījumā brauca ar 90-100km/h, ja man piestādītais rēķins bija patiess, un es nespēju atšķirt 50km/h no 85km/h bez skatīšanās spidometrā.

Mhm - kā tad pat ceļarullis bij ta ieskrējies ka Tevi apdzina...

Tākā tur miliču priekšā neviens nelika pa mēmajiem pēkšņi tos ieraugot. Nu gan samuldējies.

Man ir nācies strauji bremzēt, jo tur milicis apmākušās pievakarē, kad līst lietus un vēl nav apgaismojums ielās ieslēgts ir skrējis pāri 2 joslām, lai gādātu par sabiedrības drošību liekot mierā pa 3. joslu velkošo potenciālo LIELA kukuļa devēju...

Tā gan bija drošāk! Noteikti!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Un, Seene, ja tev nepatīk,kā ir organizēta satiksme, ej un panāc to,lai satiksmi sakārto. Esi aktīvs.

Pagaidām tu izskaties pret tāda bezzobaina suņa, kurš var tikai pariet, bet kad jākož, tad aste kājstarpē un zem būdas palien. Pirmais tev piedāvāja iespēju sevi parādīt, iespiedi biksēs mīksto. E sjau tev cik reižu teicu- tu esi spējīgs tikai internetā gudri vāvuļot, neko vairāk.

Kādu iespēju? Sniegt melīgu informāciju policijai? Aicināja pārkāpt likumu? Uz priekšu noziedznieku aizstāvi. Bet es tomēr atbalstuu likumīgu rīcību.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Nu par šito jau arī ir bazars. Cilvēki protestē pret to,ka viņus soda par likuma pārkāpumu. Ievēro atļauto ātrumu un soda nebūs.

Un ir pilnīgi vienalga, slēpj to radaru,neslēpj, kāda starpība?? Pilna Latvija ar kretīniem, kuri vienkārši uzspļauj sat noteikumiem. Seene ir viens no tiem, tagad cepjas.

Cilvēki cepas par to, ka sods tiek uzlikts par patiešām cilvēcisku kļūdu, kāda ir ātruma pārsniegšana +10km/h robežās. Bet policija var tīši pārkāpt likumu, par to nekādu sodu nesaņemot.

Un tādi kā tu vēl sauc noziegumu, par "cilvēcisku kļūdu" Derētu kāds, kas cilvēciski kļūdītos un sajauktu tevi ar boksa maisu. Varbūt saprastu atšķirību.

3. mīlejas regulāri.

6. Vai pirmās divas-trīs - tā ir kļūda, tikai tālāk tas saucās ragu uzlikšana un laulības pārkāpums...

Jebkurā gadījumā - brauc pie dvieļgalvām, ja gribi krāpšanu salīdzināt ar noziegumu. Latvijā tas pagaidām nav pat pārkāpums. Bet pierādījumu viltošana ir noziegums.

Tu galīgi tups? Vai tev patīk, ka kaimiņs Tavu sievu? Vai tāpēc ērcīgs, ka kaimiņam dot, bet Tev nē?? Man gluži negribot nāk prātā šādi jautajumi pēc tavām atbildēm.

Kaimiņs tak arī tev neprasa - vai drīkst ar Tavu sievu

Tāpat ātruma pārkāpēji neprasa milicim vai te drīkst ātrāk

Abos gadījumos - vīrs neplānoti pusdienlaikā mājās vai FR negaidīā vietā - rezultāts vienāds

Bet laikam toč Tev sieva nedod, bet dod kaimiņam, tāpēc savu bēdu izvaukšķi internetā, bet reāli uzrakstīt kaut vienu iesniegumu zarna pa švaku.

Einšteins reiz teca ka pasaulē esot divas besgalīgas lietas - cilvēku stulbums un visums, pie kam par otrā bezgalību viņu mācot šaubas...

Slēdz nu ka ārā to datoru, moš sieva tomēr pārmaiņas pēc iedos arī Tev...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

3. mīlejas regulāri.

Tu galīgi tups? Vai tev patīk, ka kaimiņs Tavu sievu? Vai tāpēc ērcīgs, ka kaimiņam dot, bet Tev nē?? Man gluži negribot nāk prātā šādi jautajumi pēc tavām atbildēm.

Kaimiņs tak arī tev neprasa - vai drīkst ar Tavu sievu

Tāpat ātruma pārkāpēji neprasa milicim vai te drīkst ātrāk

Abos gadījumos - vīrs neplānoti pusdienlaikā mājās vai FR negaidīā vietā - rezultāts vienāds

Bet laikam toč Tev sieva nedod, bet dod kaimiņam, tāpēc savu bēdu izvaukšķi internetā, bet reāli uzrakstīt kaut vienu iesniegumu zarna pa švaku.

Einšteins reiz teca ka pasaulē esot divas besgalīgas lietas - cilvēku stulbums un visums, pie kam par otrā bezgalību viņu mācot šaubas...

Slēdz nu ka ārā to datoru, moš sieva tomēr pārmaiņas pēc iedos arī Tev...

Tups esi tu. Es te neko nesaku par to, kas man personīgi patīk un kas ne. Vien to, kas ir likumīgi un kas ir sabiedrības interesēs.

Attiecībā uz kaimiņu... tev var patikt vai var nepatikt, bet viņam nekas tev nav jāprasa. Eiropas valstu likumdošana liek prasīt atļauju tikai sievai.

Iesniegumus rakstu, kad ir tam pamats. Par vispārīgām lietām man nav tiesību gribēt, lai manu sūdzību izskata. Tādu nu reiz kārtību mūsu demokrātiskais vairākums ir iedibinājis - ja nav personīgi aizskartas manas intereses, manu iesniegumu drīkst izmest miskastē jebkurš ierēdnis.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

CRDI rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

CRDI rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Joprojām neesi pierādījis,ka FR soda par +5 , +7 . Kur ir, dod šurp faktus, kāds ir ātrums, no kura sāk sodīt ?

Nu par +7 ir man. Biude gaļerijā. Viltots nav nekas tik rūgtums sirdī.

Ja jau ir sods par +7, tad faktiskais laikam bija +10...

Ko par to saka APK? Vai stāsti ka nezināji, kāds tur cenrādis?

Cenrādi zinu.

Bet te jau rakstīju par to, ka CP neskatoties uz maniem 5 punktiem, viens no kuriem ir par ātrumu, iztika ar brīdinājumu par +17, pilsētā. Ja nebūtu izpildījušies ar diseni, būtu izticis ar pirksta pakratīšanu. Tapēc arī rūgtums. Lai gan tagad pēc visiem Džeriņa šoviem, man liekas ka arī FR ir ieviesta tolerance vismaz nav zipsnījis pie +10.

To FR pie D-tilta apjāt tak elementāri, apbrauc pa blakus brauktuvi, tur šams neķer.

Nu un cik laika notērēji disenei, pakaļdzīšanās brīdim, punktu pārbaudei utt?

Vari uzskatī, ka milicis tos 10 latus netieši tev tāpat atņēma. Varbū konkrētā reizē tieši nepazaudēji, bet kādu dienu sēdēsi un nervozēsi, kamēr Tev raksta protokolu kurā izsaka opiciālu brīdinājumu...

Nebija nekādas pakaļdzīšanās. Bija mierīga pakaļbraukšana ar +17 Jo ja nekas nav mainījies CSN, tad tak nav nekādi jāreaģē uz mirguļojošām zilām uguntiņām, bez īū,īū

No sākuma jau gribēja runāt par +21, pat piedāvāja kino seansu. Es biju tik laipns atbildēju ar to pašu, atvainojos tikai, ka man ekrāns mazāks, bet manā video bija tikai +16- +18. Noburkšķēja lai gaidot, pēc 5 min bij ar papīru klāt, pārprasīja cik ta man safilmēts ātrums un izrakstīja brIdinājumu. Teica, ja būtu uzreiz apstājies kad šams vicināja zizli, nebūtu papīrs rakstīts. A par to ātrumu, kad apjautājos, kapēc sākumā runāja par +21, tad atbildēja, ka kolēga kaut laikam sajaucis displejā vai ko tādu

Tā lūk.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Moš tev sievas nemaz nav un tāpēc tāds ērcīgs? Un draudzenes arī nav...

Viņš taču brauc ar sābu. Ikdienā, saproti?

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Un, Seene, ja tev nepatīk,kā ir organizēta satiksme, ej un panāc to,lai satiksmi sakārto. Esi aktīvs.

Pagaidām tu izskaties pret tāda bezzobaina suņa, kurš var tikai pariet, bet kad jākož, tad aste kājstarpē un zem būdas palien. Pirmais tev piedāvāja iespēju sevi parādīt, iespiedi biksēs mīksto. E sjau tev cik reižu teicu- tu esi spējīgs tikai internetā gudri vāvuļot, neko vairāk.

Kādu iespēju? Sniegt melīgu informāciju policijai? Aicināja pārkāpt likumu? Uz priekšu noziedznieku aizstāvi. Bet es tomēr atbalstuu likumīgu rīcību.

Nu tad darbojies, bļed, nepis prātu pamuļķais.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Uz zizļa vicināšanau nereaģējo, jo.... tādas nemaz nebija.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Tieši tā, tavējais tiešām ir bezgalīgs - visu laiku ar kaut kādām atmazkām atsakies saprast vienkāršas un loģiskas lietas, bet kad ar to vien paliek par maz, vēl sāc murgot par kaut kādām privātām lietām...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Es jau darbojos. Rakstu iesniegumus, kad tam ir pamats. Aicinu sabiedrību nepalikt vienaldzīgu.

Bet sabiedrība diemžēl sastāv arī no tādiem elementiem, kā tu un palaidniex, kas aicina uz likumpārkāpumiem un visādi citādi pis prātu.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Šito demagoģiju tu sarullē un iebāz sev pakaļā, lielais speciālist un autosportist. Jābrauc pa pilsētu tā,kā jābrauc, nevis katra sava trulā rīcība jāskaidro ar urlisku izpratni.

A kur demagoģija nokonstatējot faktu ka 75-80 kmph ir ļoti ērts, kā arī ļoti viegli, bez iespringšanas un bez īpašas vēlmes kaut kur skriet, sasniedzams ātrums? Biju jau tādu lietu piemirsis - pēdējos divarpus gadus pa liepāju sanācis stūrēt tikai kaut ko ar 1.4 un 1.6 šujmašīnām, kur tāda ātruma sasniegšanai vajag apņēmību, nevis tikai vieglu pedāļa uzspiedienu...

Pilnīgi pārņem šausmas par to, cik viegli gar FR nobraukt ar 51 nevis 50 kmph...

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Šito demagoģiju tu sarullē un iebāz sev pakaļā, lielais speciālist un autosportist. Jābrauc pa pilsētu tā,kā jābrauc, nevis katra sava trulā rīcība jāskaidro ar urlisku izpratni.

A kur demagoģija nokonstatējot faktu ka 75-80 kmph ir ļoti ērts, kā arī ļoti viegli, bez iespringšanas un bez īpašas vēlmes kaut kur skriet, sasniedzams ātrums? Biju jau tādu lietu piemirsis - pēdējos divarpus gadus pa liepāju sanācis stūrēt tikai kaut ko ar 1.4 un 1.6 šujmašīnām, kur tāda ātruma sasniegšanai vajag apņēmību, nevis tikai vieglu pedāļa uzspiedienu...

Pilnīgi pārņem šausmas par to, cik viegli gar FR nobraukt ar 51 nevis 50 kmph...

Ar 51 pie FR tevi neviens nesodīs, arī ar 53...

bet runājot par ērtajiem 75-80, ja ar 50 braucot pagūsi apstāties pirms pēkšņi izvedojušās/radušās šķēršļa, tad ar 70 braucot un tādā pat attālumā ieraugot šķērsli, gadījumā ja nav iespējas to apbraukt, nonesīsi to ar drošiem 20 km/h.

Un vēl viena lieta - ja jau tāds šumahers, ko nebrauc pa pirmajām vietām rallijā, autošosejā? A?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Es jau darbojos. Rakstu iesniegumus, kad tam ir pamats. Aicinu sabiedrību nepalikt vienaldzīgu.

Bet sabiedrība diemžēl sastāv arī no tādiem elementiem, kā tu un palaidniex, kas aicina uz likumpārkāpumiem un visādi citādi pis prātu.

Klau, mušmire, nepārkāp notewikumus un tev neviens "nelikumīgi" neuzglūnēs...

Vēlreiz atkārtoju - tiem, kas skrupulozi ievēro CSN ir pilnīgi pie vienas vietas kur un kā uzstādīi FR, atklāti, slēpti ar vai bez brīdinošām zīmēm, noslētpti, atklāti. Tiem ir pilnīgi vienalga vai CP ekipāža stāv ceļa malā at mirgojošām bākugunīm vai seko netrafarētā hjundaigecā. Un tie arī nekad neuzzina cik skrupulozi milicis stādījies priekšā pofigistiskam un recidīam pārkāpējam.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Vēlreiz atkārtoju - tiem, kas skrupulozi ievēro CSN ir pilnīgi pie vienas vietas kur un kā uzstādīi FR, atklāti, slēpti ar vai bez brīdinošām zīmēm, noslētpti, atklāti. Tiem ir pilnīgi vienalga vai CP ekipāža stāv ceļa malā at mirgojošām bākugunīm vai seko netrafarētā hjundaigecā. Un tie arī nekad neuzzina cik skrupulozi milicis stādījies priekšā pofigistiskam un recidīam pārkāpējam.

Kārtējo reizi runā absolūtas muļķības. Neko nepārkāpjot ir visas iespējas pārleicināties gan par CP likumpārkāpumiem, gan iespēja nokļūt Hospitāļu ielā. Un es nerunāju par svešu pieredzi - bet vistiešakajā veidā.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kārtējo reizi runā absolūtas muļķības. Neko nepārkāpjot ir visas iespējas pārleicināties gan par CP likumpārkāpumiem, gan iespēja nokļūt Hospitāļu ielā. Un es nerunāju par svešu pieredzi - bet vistiešakajā veidā.

Ar Tevi skaidrs - tā ir karma un kolosāla attieksme pret CP inspektoru. Ar tādu kombināciju var nonākt ne tikai hospitāļu ielā...

Es savukārt esmu pārliecināts, ka ir desmitiem tūkstošu vadītāju (pret burtiski dažiem sēnēm), kuri identiskās situācijās nekur tālāk par dažu laipnu vārdu apmaiņu ar CP inspektoru nenonāk. Viens otram pasmaida atvadās, inspektors novēl laimīgu ceļu un katrs turpina savas gaitas - vadītājs braukt uz savu izvēlēto galamērķi, milicis turpina veikt savu darbu.

Tikai ar seeneem viss ir citādi - jālecās, jākačā pravas, jāuzskata CP inspektors par kautkādu pajukušu pajoliņu, kurš traucē visādiem seeneem likumīgi izpildīies. Un rezultāts ir likumsakarīgs - seenem izčakarē vairākas stundas no viņā laika.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Ar Tevi skaidrs - tā ir karma un kolosāla attieksme pret CP inspektoru. Ar tādu kombināciju var nonākt ne tikai hospitāļu ielā...

Es savukārt esmu pārliecināts, ka ir desmitiem tūkstošu vadītāju (pret burtiski dažiem sēnēm), kuri identiskās situācijās nekur tālāk par dažu laipnu vārdu apmaiņu ar CP inspektoru nenonāk. Viens otram pasmaida atvadās, inspektors novēl laimīgu ceļu un katrs turpina savas gaitas - vadītājs braukt uz savu izvēlēto galamērķi, milicis turpina veikt savu darbu.

Tikai ar seeneem viss ir citādi - jālecās, jākačā pravas, jāuzskata CP inspektors par kautkādu pajukušu pajoliņu, kurš traucē visādiem seeneem likumīgi izpildīies. Un rezultāts ir likumsakarīgs - seenem izčakarē vairākas stundas no viņā laika.

Jā noteikti, mana attieksme neko nepārkāpjot, liek inspektoram tērēt manu laiku un pārkāpt likumu...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Jā noteikti, mana attieksme neko nepārkāpjot, liek inspektoram tērēt manu laiku un pārkāpt likumu...

Klau - uzdošu uzvedinošu jautajumu - kāpēc Tu vienmēr nonāc Hospitāļu ielā, bet desmitiem tūkstoši citu autovadīāju turpina ceļu?

0 0 Atbildēt

Es te tā mazliet pamēģināju iedomāties, kā būtu ja būtu...

Manuprāt, visskarbākais realitātes šovs būtu, ja onlainā tiktu rādīts video kā CP inspektors seene aptur autovadītāju seeni...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Klau - uzdošu uzvedinošu jautajumu - kāpēc Tu vienmēr nonāc Hospitāļu ielā, bet desmitiem tūkstoši citu autovadīāju turpina ceļu?

Kāpēc tu vienmēr pārkāp CSN?

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Es te tā mazliet pamēģināju iedomāties, kā būtu ja būtu...

Manuprāt, visskarbākais realitātes šovs būtu, ja onlainā tiktu rādīts video kā CP inspektors seene aptur autovadītāju seeni...

Nebūtu nekā interesanta, jo es kā CP inspektors neuzskatītu sevi par pārāku par likuma prasībām.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Neapmelo mani!

Labāk atbildi kāpēc vieni turpina ceļu, bet tu nonāc Hospitāļu ielā?

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Man bi jūsu problēmas...

Moš nopērciet suni, ja ir vientuļi un garlaicīgi dzīvot!

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Neapmelo mani!

Labāk atbildi kāpēc vieni turpina ceļu, bet tu nonāc Hospitāļu ielā?

Kāpēc tikai tevi nedrīkst apmelot? Rādi piemēru un nepamelo citus, ja vēlies šādu attieksmi pret sevi.

0 0 Atbildēt

Pagaidām Tu sāki ar FR kompāniju apmelošanā personas datu vākšanā, VISUS bez izņēuma CP darbiniekus nosauci par likumpārkāpējiem, nemitīgi viesojies Hospitāļu ielā atšķirībā no citiem auto vadītājiem utt...

Bāļusties, ka protokoli nelikumīgi, FR nedrīkst tikt slēpti, vēl visādus melus izplati...

Tikai, kad pašam jāuzraksta iesniegums, jāapstrīd piedāvātie FR protokoli - plinte krūmos...

Karoč Tukšfļūtis!

Lasītākie raksti

Jaunie raksti