Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Duriks točna!

Mani tie motivē ievērot CSN, un kā vēl motivē, jo man ir žēl maksāt naudu par ātru braukšanu.

Es tikai atsķirīa no pārājiem nekviecu ka CP ar fēnu vai FR ir svoloči. VIņi dara savbu darbu. Ievērojot ātrumu man nevienam nav jāmaksā. ja esmu braucis ātrāk nekā zīmes ļauj, tad pie tā nav vainīgi ne FR, ne CP, jo vgāzi spiežu es pats.

Kas tur nesaprotams.

bet ja gadās aizsapņoties (vairāk par dažiem km/h aizsapņoties ir grūti), vai apzināti pārkāpjot - apdzenot, vai "ļoti steidzoties" apzinos cik man tas izmaksās. Līdz ar to vēlmes aizsapņoties vai steigties ir ļoti niecīģa.

Tiešām motivē? Man jau gan liekas ka to tavu tekstu par pārkāpšanu un maksāšanu var uztvert arī otrādi... Demagoģija tev toč kā zivtelei, nu ķipa pa tēmu "reiz braucu uz 117, pēc tam jutos ļoti slikti" - neesi viņam kāds radinieks?

Un kāds dažu km pārsniegšanai ir sakars ar aizsapņošanos? Kur vadītājam ir jāskatās - uz ceļu vai uz spidometru? Jā, 50 no 60 var atšķirt. Bet nejauši, bez konstantas lūrēšanas spidometrā uzspiest līdz 60 nevar vienīgi ar kādu 1.4 nemotoru. Es pieņemu ka tev ir īpašas braucamās čības kuras tu nekad nemaini - man jau apavu svars un/vai to neesamība ietekmē spēju noturēt ātrumu - piemēram, braucot pa šoseju un esot ar basām kājām pārāk bieži nākas konstatēt ka spidometrs rāda jau 80 kmph - cik atminos, bija arī iespējams otrāds variants. Tātad uzvelkot zābakus esmu agresīvs pārkāpējs kurš stingri jāsoda - jo nebraucu ar pastalām kājās...

P.N. Kāda, kurš velkas uz 40,apdzīšana arī ir "steiga"?

P.P.N. Mana audī motoru tā patreizējajā stāvoklī ātrums tieši 50 kmph tiešām apdraudētu - atšķirībā no 35 vai 60...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

P.P.N. Mana audī motoru tā patreizējajā stāvoklī ātrums tieši 50 kmph tiešām apdraudētu - atšķirībā no 35 vai 60...

Izmet to vigli sabojājamo šrota motoru miskastē!

P.S. Bet toč duriks. Ja brauc, tad pievērš uzmanību ceļam. Ja nejūti ātrumu, tad vai nu iemācies sajust, iemācies braukt lēnāk (jo konstantos 60 un 110 visi māk) bet konstantus 50 vai 90 pēkšņi esot problēmas...

Vai nu liec vadīāja apliecību plauktā...

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Duriks točna!

Mani tie motivē ievērot CSN, un kā vēl motivē, jo man ir žēl maksāt naudu par ātru braukšanu.

Es tikai atsķirīa no pārājiem nekviecu ka CP ar fēnu vai FR ir svoloči. VIņi dara savbu darbu. Ievērojot ātrumu man nevienam nav jāmaksā. ja esmu braucis ātrāk nekā zīmes ļauj, tad pie tā nav vainīgi ne FR, ne CP, jo vgāzi spiežu es pats.

Kas tur nesaprotams.

bet ja gadās aizsapņoties (vairāk par dažiem km/h aizsapņoties ir grūti), vai apzināti pārkāpjot - apdzenot, vai "ļoti steidzoties" apzinos cik man tas izmaksās. Līdz ar to vēlmes aizsapņoties vai steigties ir ļoti niecīģa.

Tiešām motivē? Man jau gan liekas ka to tavu tekstu par pārkāpšanu un maksāšanu var uztvert arī otrādi... Demagoģija tev toč kā zivtelei, nu ķipa pa tēmu "reiz braucu uz 117, pēc tam jutos ļoti slikti" - neesi viņam kāds radinieks?

Un kāds dažu km pārsniegšanai ir sakars ar aizsapņošanos? Kur vadītājam ir jāskatās - uz ceļu vai uz spidometru? Jā, 50 no 60 var atšķirt. Bet nejauši, bez konstantas lūrēšanas spidometrā uzspiest līdz 60 nevar vienīgi ar kādu 1.4 nemotoru. Es pieņemu ka tev ir īpašas braucamās čības kuras tu nekad nemaini - man jau apavu svars un/vai to neesamība ietekmē spēju noturēt ātrumu - piemēram, braucot pa šoseju un esot ar basām kājām pārāk bieži nākas konstatēt ka spidometrs rāda jau 80 kmph - cik atminos, bija arī iespējams otrāds variants. Tātad uzvelkot zābakus esmu agresīvs pārkāpējs kurš stingri jāsoda - jo nebraucu ar pastalām kājās...

P.N. Kāda, kurš velkas uz 40,apdzīšana arī ir "steiga"?

Ja tev ir kluinas kājas un tizls prātiņš, kurš kājas nevar kontrolēt, tad maksā un neīdi. Vai noliec tiesības plauktiņā. Atradies te zini grāfs, kuram 50 vietā varēs atļaut braukt uz 80 tikai tāpēc,ka kājas viņam nejūtīgas.

Šitās atmazkas tu vari stāstīt savai omei. Uz ceļa tev būs ievērot noteikumus.

0 0 Atbildēt

FR ir labi, jo drīz vien msh netirināsies pa ceļiem ar savām tizlajām kājelēm, nebūs naudas sodu samaksai. Un tas jau ir rezultāts,ka no ceļiem novāc pamuļķus,kuri apdraud citus cilvēkus un to īpašumu.

0 0 Atbildēt

Man gan seene tā arī neatbildēja, par piemēriem, kurās valstīs bez represīvām un dārgām metodēm ir piespieduši mīlēt Raini... tfū - Kurās valstīs bez soda naudām un citādiem labošanas darbiem, aresti, teisību atņēmšana, obligāta maksas autovadīšanas kursu apmeklēšana, ir izdevies panākt CSN ievērošanu.

Nu, kaut vienu valsti būtu nosaucis...

0 0 Atbildēt

Seene daudz ko neatbild. Nestāsta, ko panācīs savā cīņā, nestāsta,kāpēc negrib palīdzēt Pirmajam, pārsūdzot nelikumīgu sodu.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Vakar manīju FR uz salu tilta sākumu ( uzbraucot no Lāčplēša ielas ) tur vēl ir 50 km /h . Es braucu uz 50 , bet pa blakus joslām visi kārtīgi nesās , gan no muguras ar gaismām signalizēja . Tātad daudzi vēl šo vietu nav piefiksējuši . Esam modri .

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

pziģec, par vēlu.... Pirmais vakar izpētīja notikuma vietu un ceļu satiksmes noteikumu grāmatiņu....

un..... un..... un...... samaksāja sodu nahuj...

no CSN viedokļa nav kur piepisties.... pārkāpums bija....

bet tagad pie tec2 tas fotoaparāts stāv katru dienu un tur visi sabremzējas lidz fana baudāmajiem 50km/h (kaut atļautais tur ir 70)

0 0 Atbildēt

rudens68 rakstīja: Vakar manīju FR uz salu tilta sākumu ( uzbraucot no Lāčplēša ielas ) tur vēl ir 50 km /h . Es braucu uz 50 , bet pa blakus joslām visi kārtīgi nesās , gan no muguras ar gaismām signalizēja . Tātad daudzi vēl šo vietu nav piefiksējuši . Esam modri .

Nu tur jau arī ir samērā bīstama vieta, uzbraukšana no Krasta ielas rada visādas situācijas. Agrāk tur stāvēja CP šad tad.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

bet tagad pie tec2 tas fotoaparāts stāv katru dienu un tur visi sabremzējas lidz fana baudāmajiem 50km/h (kaut atļautais tur ir 70)

Tāpēc,ka neseko līdzi situācijai uz ceļa un nemaz neapjauš,ka var uz 70 braukt

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Tāpēc,ka neseko līdzi situācijai uz ceļa un nemaz neapjauš,ka var uz 70 braukt

Bet pie tā, ka visādi dorņi neskatās uz zīmēm tak atkal "vainīgi" CP un FR...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Tāpēc,ka neseko līdzi situācijai uz ceļa un nemaz neapjauš, ka var uz 70 braukt

nē.... tāpēc, ka ierauga fotoradaru

tur ir 90 un ~200m pirms fotoradara ir zīme 70, kuras darbības laiks ir līdz krustam uz rūķīšiem, tobiš ~500metri

pie radara visi sabremzējas uz 50 un tad nobraucot garām fotokastei min virsū.... tajos 300 atlikušajos zīmes darbības metros vismaz 2/3 žoperīšu paspēj uzspiest virs 70

fotoradars tajā vietā tiek slēpts ais tec2 birkas, tāpēc braucot UZ rīgu jamais nav redzams - bet redzams ir baltais žopeļkabluks mežā....

vispār tā vieta ir samērā strīdīga - normāls autovadītājs sliecas par krustojumu uzskatīt to "blakusteritorijas " uz tecu pieslēgumu brauktuvei....

vakar speciāli palasīju CSN attiecīgo sadaļu, kā arī izpētīju ceļa zīmes tajā vietā....

rezultātā ir tā, ka ja brauc no rīgas, tad 70 ir 0.5 km (no zīmes līdz rūķīšu ceļam), bet ja brauc uz rīgu, tad 70 ir 1.5 kilometri līdz pagriezienam uz rukki

es nesaprotu kāpēc fotokaste stāv pie teca, varēja šie nolikt pie rukki pagrieziena un slaukt visu plūsmu jo tur tooočno neviens nebrauc uz 70

pēc CSN sanāk, ka ātruma ierobežojums ir spēkā nevis vienkārši līdz nākošajam krustojumam, bet līdz krustojumam, pirms kura ir uzstādīta attiecīga zīme...

291. 318., 319., 321., 323., 325., 326., 327., 328. un 329.zīmes darbība ir spēkā no tās uzstādīšanas vietas līdz tuvākajam krustojumam aiz zīmes, bet, ja krustojuma nav, - līdz 519.zīmei. Ja 323.zīme uzstādīta pirms apdzīvotās vietas, minētās zīmes darbība ir spēkā no tās uzstādīšanas vietas līdz 518.zīmei. Zīmju darbības zona nebeidzas vietās, kur uz ceļa izbrauc no blakusteritorijas (pagalma, stāvvietas, degvielas uzpildes stacijas, uzņēmuma u.tml.), un vietās, kur ceļu šķērso vai no tā atzarojas lauku ceļš, meža ceļš vai cits tamlīdzīgs ceļš, pirms kura nav uzstādītas attiecīgas priekšrocības zīmes, kā arī krustojumos, kuriem nav tieša pieslēguma attiecīgajai brauktuvei.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Man gan seene tā arī neatbildēja, par piemēriem, kurās valstīs bez represīvām un dārgām metodēm ir piespieduši mīlēt Raini... tfū - Kurās valstīs bez soda naudām un citādiem labošanas darbiem, aresti, teisību atņēmšana, obligāta maksas autovadīšanas kursu apmeklēšana, ir izdevies panākt CSN ievērošanu.

Nu, kaut vienu valsti būtu nosaucis...

Nu tapēc, ka nevēlies saprast atšķirību un izlasīt to, kas ir atbildēts. Meklē vien vainu sevī un neuzskati par atbildi tokai to, ko vēlies dzirdēt, ignorējot pārējo.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

es nesaprotu kāpēc fotokaste stāv pie teca, varēja šie nolikt pie rukki pagrieziena un slaukt visu plūsmu jo tur tooočno neviens nebrauc uz 70

Šitā gan neraksti, tas nekādi neiet krastā un bojā ainu seenes izbazūnētajai maksimālās peļņas gūšanas stratēģinai.

0 0 Atbildēt

te ir 70 virzienā uz rīgu goo.gl/...

un nevienā no tuvākajiem krustiem, ne tajos, kur pienāk zemes ceļš, ne asfalts, nav attiecīgās zīmes, kas ierobežotu ātruma ierobežojuma darbību....

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: te ir 70 virzienā uz rīgu goo.gl/...

un nevienā no tuvākajiem krustiem, ne tajos, kur pienāk zemes ceļš, ne asfalts, nav attiecīgās zīmes, kas ierobežotu ātruma ierobežojuma darbību....

kurš pateiks, kur tas 70 beidzas?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: Zīmju darbības zona nebeidzas vietās, kur uz ceļa izbrauc no blakusteritorijas (pagalma, stāvvietas, degvielas uzpildes stacijas, uzņēmuma u.tml.), un vietās, kur ceļu šķērso vai no tā atzarojas lauku ceļš, meža ceļš vai cits tamlīdzīgs ceļš, pirms kura nav uzstādītas attiecīgas priekšrocības zīmes, kā arī krustojumos, kuriem nav tieša pieslēguma attiecīgajai brauktuvei.

Šo var apstrīdēt, ja esi gatavs iet līdz tiesai, meža ceļš ir caurbraucams un neesi pārkāpis vispārējo ātruma ierobežojumu. Ar argumentu, ka nekādi neesi braucis gar minēto zīmi un neesi varējis zināt, ka šāds ierobežojums pastāv.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tad nu jautājums- kas ir labāk, piebremzēt mazliet pirms FR vai likt pa mēmajiem un nepaspēt nobremzēt pirms gājēja ? Jo tur džigitiem patika lidot pa kreiso joslu, kaut pirmajā braucošais ir apstājies un palaiž gājēju.

Ne viens, ne otrs. Labāk ir ķert džigitus, nevis terorizēt opīšus, kas dēļ paniskām bailēm no FR čakarē satiksmi.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja: Zīmju darbības zona nebeidzas vietās, kur uz ceļa izbrauc no blakusteritorijas (pagalma, stāvvietas, degvielas uzpildes stacijas, uzņēmuma u.tml.), un vietās, kur ceļu šķērso vai no tā atzarojas lauku ceļš, meža ceļš vai cits tamlīdzīgs ceļš, pirms kura nav uzstādītas attiecīgas priekšrocības zīmes, kā arī krustojumos, kuriem nav tieša pieslēguma attiecīgajai brauktuvei.

Šo var apstrīdēt, ja esi gatavs iet līdz tiesai, meža ceļš ir caurbraucams un neesi pārkāpis vispārējo ātruma ierobežojumu. Ar argumentu, ka nekādi neesi braucis gar minēto zīmi un neesi varējis zināt, ka šāds ierobežojums pastāv.

es taču tev piedāvāju

p.n.

es nezinu vai joprojām ir, bet pāris gadus atpakaļ rīgā varēja iebraukt nenobraucot garām baltajai zīmei....

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Seene daudz ko neatbild. Nestāsta, ko panācīs savā cīņā, nestāsta,kāpēc negrib palīdzēt Pirmajam, pārsūdzot nelikumīgu sodu.

Es nevaru palīdzēt pirmajam, jo to likumīgi drīkst tikai zvērināts advokāts. Ja Pirmajam interesē viedoklis, ko viņš pats var darīt, esmu gatavs padalīties.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

p.n.

es nezinu vai joprojām ir, bet pāris gadus atpakaļ rīgā varēja iebraukt nenobraucot garām baltajai zīmei....

Ne vienā vien pilsētā var iebraukt tā arī neieraugot balto zīmi...

0 0 Atbildēt

vispār pirms teca var iešaut pa labi un gar teca sētu apbraukt to 70 zīmi

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Seene daudz ko neatbild. Nestāsta, ko panācīs savā cīņā, nestāsta,kāpēc negrib palīdzēt Pirmajam, pārsūdzot nelikumīgu sodu.

Es nevaru palīdzēt pirmajam, jo to likumīgi drīkst tikai zvērināts advokāts. Ja Pirmajam interesē viedoklis, ko viņš pats var darīt, esmu gatavs padalīties.

Kartoč - tukšfļūtis...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

a huļīs tu vizinies ar Pirmā mašīnu gar tecu, ja nespēj palīdzēt????

0 0 Atbildēt

Sēne mīkstais, ņihujā nespēj

Lasītākie raksti

Jaunie raksti