Palaidniex rakstīja:
Duriks točna!
Mani tie motivē ievērot CSN, un kā vēl motivē, jo man ir žēl maksāt naudu par ātru braukšanu.
Es tikai atsķirīa no pārājiem nekviecu ka CP ar fēnu vai FR ir svoloči. VIņi dara savbu darbu. Ievērojot ātrumu man nevienam nav jāmaksā. ja esmu braucis ātrāk nekā zīmes ļauj, tad pie tā nav vainīgi ne FR, ne CP, jo vgāzi spiežu es pats.
Kas tur nesaprotams.
bet ja gadās aizsapņoties (vairāk par dažiem km/h aizsapņoties ir grūti), vai apzināti pārkāpjot - apdzenot, vai "ļoti steidzoties" apzinos cik man tas izmaksās. Līdz ar to vēlmes aizsapņoties vai steigties ir ļoti niecīģa.
Tiešām motivē? Man jau gan liekas ka to tavu tekstu par pārkāpšanu un maksāšanu var uztvert arī otrādi... Demagoģija tev toč kā zivtelei, nu ķipa pa tēmu "reiz braucu uz 117, pēc tam jutos ļoti slikti" - neesi viņam kāds radinieks?
Un kāds dažu km pārsniegšanai ir sakars ar aizsapņošanos? Kur vadītājam ir jāskatās - uz ceļu vai uz spidometru? Jā, 50 no 60 var atšķirt. Bet nejauši, bez konstantas lūrēšanas spidometrā uzspiest līdz 60 nevar vienīgi ar kādu 1.4 nemotoru. Es pieņemu ka tev ir īpašas braucamās čības kuras tu nekad nemaini - man jau apavu svars un/vai to neesamība ietekmē spēju noturēt ātrumu - piemēram, braucot pa šoseju un esot ar basām kājām pārāk bieži nākas konstatēt ka spidometrs rāda jau 80 kmph - cik atminos, bija arī iespējams otrāds variants. Tātad uzvelkot zābakus esmu agresīvs pārkāpējs kurš stingri jāsoda - jo nebraucu ar pastalām kājās...
P.N. Kāda, kurš velkas uz 40,apdzīšana arī ir "steiga"?
P.P.N. Mana audī motoru tā patreizējajā stāvoklī ātrums tieši 50 kmph tiešām apdraudētu - atšķirībā no 35 vai 60...
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .