Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Pagaidām Tu sāki ar FR kompāniju apmelošanā personas datu vākšanā, VISUS bez izņēuma CP darbiniekus nosauci par likumpārkāpējiem, nemitīgi viesojies Hospitāļu ielā atšķirībā no citiem auto vadītājiem utt...

Bāļusties, ka protokoli nelikumīgi, FR nedrīkst tikt slēpti, vēl visādus melus izplati...

Tikai, kad pašam jāuzraksta iesniegums, jāapstrīd piedāvātie FR protokoli - plinte krūmos...

Karoč Tukšfļūtis!

Tu esi konkrēts melis.

Es norādīju uz problēmām, kas radīsies, JA tiks realizēta iecerētā datu vākšana OCTA kontrolei. Kā redzi - kādam ir pieticis prāta to nedarīt un šāda datu vākšana nenotiek.

Es nekad un nekur neesmu teicis, ka VISI CP darbinieki būtu likumpārkāpēji.

Nekad neesmu teicis, ka "nemītīgi" viesojos Hospitāļu ielā.

Vai vari nemelojot nosaukt jebko, par ko es būtu melojis? Pašam jau nekādu citu argumentu, kā vien meli, nav.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Einšteins reiz teca ka pasaulē esot divas besgalīgas lietas - cilvēku stulbums un visums, pie kam par otrā bezgalību viņu mācot šaubas...

Tieši tā, tavējais tiešām ir bezgalīgs - visu laiku ar kaut kādām atmazkām atsakies saprast vienkāršas un loģiskas lietas, bet kad ar to vien paliek par maz, vēl sāc murgot par kaut kādām privātām lietām...

Ko tu te vēl sakvankšķējies Padod tev un seenei varu, būs tāds bardaks ka maz neliktos. Sēdiet un smilkstiet, cik uziet,par laimi tādi demagogi tik vien var kā smilkstēt.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Un, Seene, ja tev nepatīk,kā ir organizēta satiksme, ej un panāc to,lai satiksmi sakārto. Esi aktīvs.

Pagaidām tu izskaties pret tāda bezzobaina suņa, kurš var tikai pariet, bet kad jākož, tad aste kājstarpē un zem būdas palien. Pirmais tev piedāvāja iespēju sevi parādīt, iespiedi biksēs mīksto. E sjau tev cik reižu teicu- tu esi spējīgs tikai internetā gudri vāvuļot, neko vairāk.

Kādu iespēju? Sniegt melīgu informāciju policijai? Aicināja pārkāpt likumu? Uz priekšu noziedznieku aizstāvi. Bet es tomēr atbalstuu likumīgu rīcību.

Nu tad darbojies, bļed, nepis prātu pamuļķais.

Es jau darbojos. Rakstu iesniegumus, kad tam ir pamats. Aicinu sabiedrību nepalikt vienaldzīgu.

Bet sabiedrība diemžēl sastāv arī no tādiem elementiem, kā tu un palaidniex, kas aicina uz likumpārkāpumiem un visādi citādi pis prātu.

Cik iesniegumus esi uzrakstījis, cik no tiem ir devuši rezultātus un kas no tā ir uzlabojies?

Ne jau iesnieguma un sūdzības skricelēšana ko mainīs..

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Šito demagoģiju tu sarullē un iebāz sev pakaļā, lielais speciālist un autosportist. Jābrauc pa pilsētu tā,kā jābrauc, nevis katra sava trulā rīcība jāskaidro ar urlisku izpratni.

A kur demagoģija nokonstatējot faktu ka 75-80 kmph ir ļoti ērts, kā arī ļoti viegli, bez iespringšanas un bez īpašas vēlmes kaut kur skriet, sasniedzams ātrums? Biju jau tādu lietu piemirsis - pēdējos divarpus gadus pa liepāju sanācis stūrēt tikai kaut ko ar 1.4 un 1.6 šujmašīnām, kur tāda ātruma sasniegšanai vajag apņēmību, nevis tikai vieglu pedāļa uzspiedienu...

Pilnīgi pārņem šausmas par to, cik viegli gar FR nobraukt ar 51 nevis 50 kmph...

Nu šis tavs savārstījums tikai apliecina tavu zemo intelektu un lauķismu.

0 0 Atbildēt

Seene, tu vari pastāstīt, ko tā tava vaidēšana ,ķipa 'viss ir slikti, viss ir slikti, nekad nekas nebūs labi' ( kā trulaākajai tirgus sievai) maina??

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Pagaidām Tu sāki ar FR kompāniju apmelošanā personas datu vākšanā, VISUS bez izņēuma CP darbiniekus nosauci par likumpārkāpējiem, nemitīgi viesojies Hospitāļu ielā atšķirībā no citiem auto vadītājiem utt...

Bāļusties, ka protokoli nelikumīgi, FR nedrīkst tikt slēpti, vēl visādus melus izplati...

Tikai, kad pašam jāuzraksta iesniegums, jāapstrīd piedāvātie FR protokoli - plinte krūmos...

Karoč Tukšfļūtis!

Tu esi konkrēts melis.

Es norādīju uz problēmām, kas radīsies, JA tiks realizēta iecerētā datu vākšana OCTA kontrolei. Kā redzi - kādam ir pieticis prāta to nedarīt un šāda datu vākšana nenotiek.

Es nekad un nekur neesmu teicis, ka VISI CP darbinieki būtu likumpārkāpēji.

Nekad neesmu teicis, ka "nemītīgi" viesojos Hospitāļu ielā.

Vai vari nemelojot nosaukt jebko, par ko es būtu melojis? Pašam jau nekādu citu argumentu, kā vien meli, nav.

Klau sēne, un ko mums darīt tade JA tu kļūsi par izvarotāju recidīvistu? Nu viss nepieciešamais tev cerams ir...

Ko var dzīt demagoģiju un taisīt šumu bez reāla pamata.

Kuru šaubīgo protokolu neatcēla un kas pēdējo 20 gadu laikā uz ceļa ir pasliktinājies?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Einšteins reiz teca ka pasaulē esot divas besgalīgas lietas - cilvēku stulbums un visums, pie kam par otrā bezgalību viņu mācot šaubas...

Tieši tā, tavējais tiešām ir bezgalīgs - visu laiku ar kaut kādām atmazkām atsakies saprast vienkāršas un loģiskas lietas, bet kad ar to vien paliek par maz, vēl sāc murgot par kaut kādām privātām lietām...

Ko tu te vēl sakvankšķējies Padod tev un seenei varu, būs tāds bardaks ka maz neliktos. Sēdiet un smilkstiet, cik uziet,par laimi tādi demagogi tik vien var kā smilkstēt.

Bardaks ir tagad. Un tev līdzīgie par to priecājas.

Nez kādēļ tur, kur man ir vara, ir kārtība un nevienam pret to nav iebildumu.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Klau sēne, un ko mums darīt tade JA tu kļūsi par izvarotāju recidīvistu? Nu viss nepieciešamais tev cerams ir...

Kuru šaubīgo protokolu neatcēla un kas pēdējo 20 gadu laikā uz ceļa ir pasliktinājies?

Tad kad sākšu ievietot netā aizdomīgus sludinājumus. Vēlu vakarā tevi izsekot un izveikt citas aizdomīgas lietas, varēsi droši sūdzēties par savām aizdomām, ka vēlos tevi izvarot. Aprīkojums vien vēl neko nenozīmē.

Tieši tāpat ar FR - ja neesi pamanījis, es esmu par to, lai LV tiktu izmantoti fotoradari. Bet pret to, lai tas būtu ieinteresēto personu peļņas avots. Atšķirībā no tevis un Zivtiņa, vēlos lai tiktu uzlabota satiksmes drošība, nevis tērēta nodokļu nauda bezjēdzīgām un pat pretlikumīgām darbībām.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Bardaks ir tagad. Un tev līdzīgie par to priecājas.

Napoleons

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Tad kad sākšu ievietot netā aizdomīgus sludinājumus. Vēlu vakarā tevi izsekot un izveikt citas aizdomīgas lietas, varēsi droši sūdzēties par savām aizdomām, ka vēlos tevi izvarot. Aprīkojums vien vēl neko nenozīmē.

Tieši tāpat ar FR - ja neesi pamanījis, es esmu par to, lai LV tiktu izmantoti fotoradari. Bet pret to, lai tas būtu ieinteresēto personu peļņas avots. Atšķirībā no tevis un Zivtiņa, vēlos lai tiktu uzlabota satiksmes drošība, nevis tērēta nodokļu nauda bezjēdzīgām un pat pretlikumīgām darbībām.

Nu bet tad uz priekšu,cīnies. PAnāc, lai to visu sakārto sabiedºibas interesēs.

PS. Tikko braucu pa Lielirbes ielu , pirms Kalnciema pārvada smuki visi brauc, lēni, gājēji var pāriet pāri. Neviens nekur nebremzē, normāla satiksme.

0 0 Atbildēt

Seene, vēl man tomēr gribētos BEIDZOT no tevis saņemt atbildi par to, cik tieši no visiem ar FR palīdzību sodītajiem par ātruma pārkāpumu ir sodīti:

a) par 1,2,3 km/h pārsniegšanu

b) sods par neeksistējošu paºkāpumu ( braukts uz 50 vai mazāk, bet sodīts par pārkāpumu)

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Šito viņam nesaprast. Visi redz normāla satiksme, gājēji tiek pāri, bet sēnem neliešu peļņās projekts, satiksme neuzlabojas, soda naudas bāž kabatās...

PS. Tikko braucu pa Lielirbes ielu , pirms Kalnciema pārvada smuki visi brauc, lēni, gājēji var pāriet pāri. Neviens nekur nebremzē, normāla satiksme.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Šito viņam nesaprast. Visi redz normāla satiksme, gājēji tiek pāri, bet sēnem neliešu peļņās projekts, satiksme neuzlabojas, soda naudas bāž kabatās...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

FR izpratnē tā ir FR "slēpšana"? Bet mobilie FR ir slēptā metode, kas tur slikti... Kas tur aizdomīgs? Ievēro ātrumu un nebūs jāuztraucās

Un kā tieši FR projekts tiek uzturēts pa nodokļu maksātāju naudu??? Soda nauda ir kāds jauns nodoklis??? Ko tu murgo! Drīžāk Vitronics maksā nodokļus algojot FR pieskatīājus, maksā nodokļus pērkot degvielu un īrējot/pērkot kablukus...

Es vēl saprastu ka FR tiktu iepirkti par valsts naudu un tiktu radīa no valsts algota kompāmija, kas algo dabiniekus, kas tos pieskata, valsts konkurss auto izmantošanai utt...

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Atļausi uzzināt, kur tas ir, kur tev ir vara?

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

ir arī citas problēmas

------------------

Turpmāk būs aizliegts piedāvāt tirgū tādu rokas portatīvo krūmgriežu vālīšveida griešanas mehānismu, kas sastāv no vairākām savienotām metāla daļām, paredz šodien valdībā apstiprinātie grozījumi mašīnu drošības noteikumos.

Patlaban spēkā ir Ministru kabineta (MK) 2008.gada 25.marta mašīnu drošības noteikumi, kas pārņēma Eiropas Parlamenta un Padomes 2006.gada 17.maija direktīvu par mašīnām. MK noteikumi nosaka būtiskās drošības un nekaitīguma prasības mašīnām, savstarpēji maināmām iekārtām, drošības sastāvdaļām, celšanas palīgierīcēm, ķēdēm, trosēm un saitēm, noņemamām mehāniskām pārvades ierīcēm un daļēji komplektētām mašīnām, kā arī šo prasību ievērošanas uzraudzības mehānismu. MK noteikumi attiecās arī uz rokas portatīvajām krūmgriežu vālīšveida griešanas mehānismiem.

Daudzas mašīnas, kam ir iekšdedzes motors, atkarībā no piestiprinātā griešanas mehānisma izmantojamas divējādām vajadzībām - zāles un nezāļu pļaušanai vai krūmu un sīku kociņu griešanai.

Vālīšveida griešanas mehānismu izmantošana, kuri savienoti ar metāla daļām, salīdzinājumā ar viengabala metāla asmeņiem rada ievērojami lielāku risku, ka ekspluatācijas laikā varētu notikt demontēšanās un tikt izmesti objekti (radot būtisku risku blakus esošo personu dzīvībai un veselībai). Uz vālīšveida griešanas mehānismu metāla daļām un to savienojumiem, tiem saskaroties ar akmeņiem, iežiem un citiem šķēršļiem, atkārtoti iedarbojas liela mehāniska slodze un var notikt demontēšanās un tikt izmesti objekti. Aizsargi, kas uzmontēti rokas portatīvajiem krūmgriežiem, nespēj nodrošināt šādos gadījumos atbilstošu aizsardzības līmeni.

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Man piederošajā uzņēmumā.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Nu ja, tad jau jājautā tiem, kurus tur tur pārvaldi.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

FR izpratnē tā ir FR "slēpšana"? Bet mobilie FR ir slēptā metode, kas tur slikti... Kas tur aizdomīgs? Ievēro ātrumu un nebūs jāuztraucās

Slikti ir viss tas, ar ko Latvijas fotoradaru sistēma atšķiras no tām valstīm, kur fotoradari ir kārtības uzturēšanai. Mūsu FR tiek lietoti izmantotojot sistēmu, kas pasaules pieredzē ir novedusi pie vērienīgām krāpšanas shēmām, nesniedzot cerēto rezultātu satiksmes uzlabošanā.

Pamata lietas, kas ir acīmredzami nepareizas:

- privātā partnerība, kurā privātā partnera peļņa ir atkarīga no iekasētajiem sodiem

- FR budžetā ir ieņēmumu, nevis izdevumu pozīcijā

- atbildīgās amatpersonas publiski melo pat par lietām, kur tam nav redzama pamata

- ieviešanas shēma ir slepena un sabiedrībai, kuras interesēs itkā tai būtu jādarbojas, netiek sniegta atklāta informācija

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Visi uzskata, ka viņu uzņēmumā ir vislabāk, viņi ir vislabākie un dāsnākie darba devēji utt. Piedod, bet īsti nebūs rādītājs.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Slikti ir viss tas, ar ko Latvijas fotoradaru sistēma atšķiras no tām valstīm, kur fotoradari ir kārtības uzturēšanai. Mūsu FR tiek lietoti izmantotojot sistēmu, kas pasaules pieredzē ir novedusi pie vērienīgām krāpšanas shēmām, nesniedzot cerēto rezultātu satiksmes uzlabošanā.

- privātā partnerība, kurā privātā partnera peļņa ir atkarīga no iekasētajiem sodiem

- atbildīgās amatpersonas publiski melo pat par lietām, kur tam nav redzama pamata

- ieviešanas shēma ir slepena un sabiedrībai, kuras interesēs itkā tai būtu jādarbojas, netiek sniegta atklāta informācija

1- Vai ja valsts būu iepirkusi radarus un privātais būu nopelnījis uzreiz (tagad var teorētiski arī palikt mīnusā) skaitītos labāks variants?

2 - Tas skaidrs, ka tas ir slikti bet budžetu drīkst arī neizpildīt. Kā piedāvā noformēt dajebkādas soda naudas kas jāmaksā par jebko atbilstoši KK un APK aprakstīajiem lēmumiem?

3 - Ko nozīmē melo? Šis varētu būt nosacīti diskutabls jautājums - kāpēc zivtiņam mēģinot izķert pārkāpējus būu jābrīdina potenciālie kur kad un cikos tos ķers (lai tie tur nerādās)

4 - Un kāpēc ieviešanas shēmai jābut mazāk slepenai? Es esmu par to, ka mobilo radaru vietas NEKUR nepublicē spiežot ievērot ātrumu visiem UN JEBKUR! Vēl derētu sākt radarus uzstādīt radošak un neparedzamākās vietās, lai pārkāpēji apzinās, ka pie sava soda var tikt JEBKUR. Ātri vien aiz skopuma samācīšies braukt atbilstoši zīmēm.

Vienīgais, kas šeit tiek piemirsts un nepamatoti neaiztikts ir satiksmes organizācija un atceramies ka FR tikai kontrolē likumīgi izlikto zīmju ievērošanu! Nepatīk zīmes Rīgā griezies pie RD SatDepa. Un spārdi viņus!

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

tas viss ko sēne te min ir viena problēma, kas jau gadiem un gadu desmitiem saistīta ar visām darbībām, kur figurē valsts un privātie.

FR vismaz tiešām ietekmē pūļa noskaņojumu un reāli PANĀK mazāku kustības ātrumu - mazāku risku nobraukt kādu sīko, utt utt.

Ej un cepies par alkonautu mašīnu transportēšanu, par viņu mašīnu stāvvietām, par CSDD nodevām no nodokļa, par auto nodokli kā tādu, par iepirkumiem visā sfērā, utt utt.

Tur visur ir tādi paši šķībumi un interešu konflikti kā FR.

Bet tu te esi iededzies pret FR...

Kāpēc?

Vēlreiz - man un vēl absolūti lielākajai daļai sabiedrības FR netraucē un netraucēs, kamēr mēs ievērosim drošu un CSN atbilstošu ātrumu. Bļaustās un cepās pašlabuma meklētāji - advokāteļi a la Džeriņš, un tie, kas paši labprāt būtu tikuši pie Vitronic kumosa. (CPisti, kam atņemts fēns barotājs, vai citas IT firmas nāk pirmās prātā)

PN - pēdējās vēsmas kas nokļuvušas līdz publiskiem medijiem (zebra) liecina, ka Vitronic nemaz nav pārliecināts ka spēs ieviest stacionāros FR, un valsc ar šiem līgumus lauzīs. Tad kas būs?

Variants I - FR atpirks valsts, ļaujot Vitronikam uzvārīties vēlreiz, izdalīs CPistiem, kas tos vadās līdzi savos bagāžniekos?

Variants II - veidos vēl vienu struktūru FR vadāšanai riņķī ar finansējumu no valsts budžeta?

0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

GB12 rakstīja:

Seene rakstīja:

Visi uzskata, ka viņu uzņēmumā ir vislabāk, viņi ir vislabākie un dāsnākie darba devēji utt. Piedod, bet īsti nebūs rādītājs.

Neformālā sarunā no seenes padotajiem ne tādus vien brīnumus varētu uzzināt, cik "labs un kārtīgs" seene patiesībā ir...

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Un? Ko tagad darīt?

0 0 Atbildēt

Seenei taču arī ir kaut kāda IT firmiņa, ka tik nav ieinteresēts te aurot.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti