Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

x_rays Reģ.: 22.04.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

x_rays rakstīja:

Seene rakstīja:

x_rays rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Tāda nu mums tā valsts ir, ka cilvēki nevar vienreiz piecelties,apvienoties un pateikt- fig jums tā nauda būs par muzikas licencēm, ejoet ieskrieties.

Bet latvijieši izslēgs autobusos radio, veikalos izslēgs...nevis apvienosies un panāks stulba likuma izmaiņas.

To tu neapjēdz?

Nu es gribetu redzet, kursh buus tas, kas man gribes aizliegt klausities publisku mediju publiskaa telpaa, piemeram austinjaas uz ielas. Attiecigi manaa auto skanes radio, un es nevienam netaisos par to vel kaut ko maksaat.

Drīz redzēsi. Un maksāsi - jo tauta uzskata, ka tā ir pareizi.

Kaa tad, tuliitaas. Radio ir samaksajis autortiesibas par raidishanu PUBLISKAA videe. Atiiecigi muzikjis savu dalju ir sanjemis. Viss. Parejaas pretenzijas varat uzkarinaat uz naglinjas.

Toties likums paredz ko citu. Iecavā onkulītim tiesa piesprieda 500 ls sodu par to,ka viņš savā piparbodītē klausījās radio un to dzirdēja vēl daži apmeklētāji.

Un drāzīs tik ilgi,kamēr nedabūs pa purnu pretī likumdevējs. Bet to var izdarīt tauta apvienojoties, nevis katrs par sevi īdot netā.

Shis ir pareizi. Es ar butu ar mieru pievienoties. Bet kautkur pasen atpakalj, laikam ventspils pusee, kada kafejnica tiesaa vinneja shos autortiesibu mergljus, taa kaa precedents tomer ir. Sikumus neatceros, tad jarokas pa internatu.

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

Shis ir pareizi. Es ar butu ar mieru pievienoties. Bet kautkur pasen atpakalj, laikam ventspils pusee, kada kafejnica tiesaa vinneja shos autortiesibu mergljus, taa kaa precedents tomer ir. Sikumus neatceros, tad jarokas pa internatu.

Tikai atkal jau vainīgs ir likumdevējs, kurš tādu sviestu ir pieļāvis. Oponēt pie kāda no to autortiesību mērglīšu sirdsapziņas neko var nedot. Tieši tas pats ar FR, kamēr likumdevējs pieļauj, tikmēr tas viss var notikt.

Tas var notikt, piemēram, tā- 1012. gada xx maijā visi Latvijas pasažieru pārvadātāji piesaka streiku un neizbrauc reisos,kamēr to stulbumu par radio klausīšanos autobusos neatceļ. Es saprotu,ka piķis iet gar degunu utt, bet tomēr, tā tad būtu cīņa.

Kur apņēmīgo iedzīvotāju bari, kuri vienkārši bloķētu FR tajās vietās, kur tie acīm redzami uzlikti nepareizi?? Nevis 1,2,10, bet simti tādu pie radariem stāvētāju.

Nu nav mūsu sabiedrība līdz demokrātijai izaugusi,nav. Diemžēl.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

x_rays rakstīja:

Seene rakstīja:

x_rays rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Tāda nu mums tā valsts ir, ka cilvēki nevar vienreiz piecelties,apvienoties un pateikt- fig jums tā nauda būs par muzikas licencēm, ejoet ieskrieties.

Bet latvijieši izslēgs autobusos radio, veikalos izslēgs...nevis apvienosies un panāks stulba likuma izmaiņas.

To tu neapjēdz?

Nu es gribetu redzet, kursh buus tas, kas man gribes aizliegt klausities publisku mediju publiskaa telpaa, piemeram austinjaas uz ielas. Attiecigi manaa auto skanes radio, un es nevienam netaisos par to vel kaut ko maksaat.

Kaa tad, tuliitaas. Radio ir samaksajis autortiesibas par raidishanu PUBLISKAA videe. Atiiecigi muzikjis savu dalju ir sanjemis. Viss. Parejaas pretenzijas varat uzkarinaat uz naglinjas.

Toties likums paredz ko citu. Iecavā onkulītim tiesa piesprieda 500 ls sodu par to,ka viņš savā piparbodītē klausījās radio un to dzirdēja vēl daži apmeklētāji.

Un drāzīs tik ilgi,kamēr nedabūs pa purnu pretī likumdevējs. Bet to var izdarīt tauta apvienojoties, nevis katrs par sevi īdot netā.

Un kur tad iesaki apvienoties? Vai ir kas labāks mūsdienās par netu?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Ar tevi un Palaidnieku priekšgalā, apgalvojot, ka viss ir pareizi un vajag maksāt, nevis protestēt.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Ar tevi un Palaidnieku priekšgalā, apgalvojot, ka viss ir pareizi un vajag maksāt, nevis protestēt.

kā tad jāprotestē? Šeit īdot,kā tu to dari? Ir acīm redzami,ka tautai pa lielam ir pofig uz daudz ko. Esmu par to pārliecinājies un sapratis,ka patlaban nekas tāds nav iespējams, tam jānobriest.

Bija cerība,ka kas varētu mainīties 13. janvārī... bet notika tā kā notika-urlas sarīkoja grautiņus un izlaupīja šņabeni. Līmenis skaidrs.

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

x_rays rakstīja:

Seene rakstīja:

x_rays rakstīja:

To tu neapjēdz?

Baigi jau nu jārokās www.google.com/...

Bet laipai viņi tomēr tika maksājuši.

0 0 Atbildēt

M77 rakstīja:

Baigi jau nu jārokās www.google.com/...

Bet laipai viņi tomēr tika maksājuši.

Ne tikai laipai. akkai jau ar samaksāja. tikai no 500Ls soda tika vaļā, ne maksājumiem.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

Seene rakstīja:

x_rays rakstīja:

To tu neapjēdz?

voot par šito tav nav īsti taisnība

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Privatpersonai, tb konkreti man vinji neko paprasit nevar. A uznjemumam, lai veiktu maksajumus, vispirms jabut liigumam, uz kura pamata tiek veikti maksajumi. Ja tada liguma nav, maksajumus pieprasit nav tiesibu.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Privatpersonai, tb konkreti man vinji neko paprasit nevar. A uznjemumam, lai veiktu maksajumus, vispirms jabut liigumam, uz kura pamata tiek veikti maksajumi. Ja tada liguma nav, maksajumus pieprasit nav tiesibu.

Attiecīgi, ja nav līguma tad ir štrāpe, par to ka nav līguma.

0 0 Atbildēt

Nu ligums jau ir juridisks dokuments, kas tiek parakstits bez viltus, maldibas vai spaidiem. Attiecigi piespiest parakstit neviens nevar.

0 0 Atbildēt

Nākamais būs atteikšanās veikalā maksāt PVN pie preces cenas, jo nav līguma par to ar valsti...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Nākamais būs atteikšanās veikalā maksāt PVN pie preces cenas, jo nav līguma par to ar valsti...

Redz, tu te saac jaukt valsts maksajumus ar maksajumiem privatkantorim.

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja: Nu ligums jau ir juridisks dokuments, kas tiek parakstits bez viltus, maldibas vai spaidiem. Attiecigi piespiest parakstit neviens nevar.

Tas ir līgums par akkalaa un laipas licenzes izmantošanu, un soda par to ka nav licenzes

0 0 Atbildēt

To ka jābūt tādai licenzei nosaka likums par autortiesībām. Tāpat tas likums nosaka, ka šīs lietas administrē akkalaa un blakustiesības laipa. Cits jautājums ir par šo organizāciju noteiktiem tarifiem, atlīdzību procentiem utt., utjpr.

0 0 Atbildēt

Tad, kad atnaks kads gudrinieks un prasis noslegt, tad ari padiskutesim. Ja spes paradit, kur ir starpiba, ja publisko radiostaciju klausas divi cilveki uz austinjam, par ko nav jamaksaa, vai arii tie pashi divi cilveki tieshi to pashu staciju bet uz skaljruni, tad runasim talak. Autoram sheit nu nekaads kaitejums nerodas, jo radiostacija jau ir apmaksajusi autortiesibas un izplatishanas tiesibas. Es vel saprastu, ja tas attiektos uz kada konkreta individa fonotekas publisku atskanjoshanu, tad ok- tur var piesiet jaunu publisku atskanjojumu, bet publiskas radiostacijas atskanjotaas programmas uz individualiem radioaparatiem jau nu nekaa nelien apakshaa. Vel varetu saprast, ja tas attiektos uz specialam skanjas instalacijaam publiskai apskanjoshanai, bet ne jau pilsonim parastam nekomercialos noluukos.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

3 - Ko nozīmē melo? Šis varētu būt nosacīti diskutabls jautājums - kāpēc zivtiņam mēģinot izķert pārkāpējus būu jābrīdina potenciālie kur kad un cikos tos ķers (lai tie tur nerādās)

Izķert pārkāpējus?! Vai tiešām es esmu kaut ko palaidis garām un pēc katra CP stāv cepisti kuri nofočētās mašīnas uzreiz apstādina un vadītājus rauj uz cietumu?!

0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

A pričom te tavas austiņas? Ļoti sūdīgs piemērs - dzirdi tikai tu. Še tev labāks - es reizēm mēdzu publiskā vietā klausīties mūziku ar šitentajā bildē content22-foto.inbox.lv/... redzamajiem mathui grabuļiem, saliekot tos somas ārējajās kabatās Protams, radio es šādi neklausos, tehniski nav iespējams.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

x_rays rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

x_rays rakstīja:

Seene rakstīja:

x_rays rakstīja:

To tu neapjēdz?

Latvijas likumdošana neparedz precedentu...

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

TU lasi tikai to, ko gribi izlasī. Es tev vēlreiz atkārtoju kā kārtīģam stulbenim - JA es esmu PĀRKĀPIS, tad MAKSĀJU! Ja piestādīts falsificēts vai nepamatots protokols - apstrīdu!

Kas te nesaprotams???

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

3 - Ko nozīmē melo? Šis varētu būt nosacīti diskutabls jautājums - kāpēc zivtiņam mēģinot izķert pārkāpējus būu jābrīdina potenciālie kur kad un cikos tos ķers (lai tie tur nerādās)

Izķert pārkāpējus?! Vai tiešām es esmu kaut ko palaidis garām un pēc katra CP stāv cepisti kuri nofočētās mašīnas uzreiz apstādina un vadītājus rauj uz cietumu?!

Un - ja vietā, kur zīmes nosaka braukt ar 50, visi brauc ar 62 - kas viņi ir? Likumpaklausīgie pilsoņi?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

x_rays rakstīja:

Tikai atkal jau vainīgs ir likumdevējs, kurš tādu sviestu ir pieļāvis. Oponēt pie kāda no to autortiesību mērglīšu sirdsapziņas neko var nedot. Tieši tas pats ar FR, kamēr likumdevējs pieļauj, tikmēr tas viss var notikt.

Tas var notikt, piemēram, tā- 1012. gada xx maijā visi Latvijas pasažieru pārvadātāji piesaka streiku un neizbrauc reisos,kamēr to stulbumu par radio klausīšanos autobusos neatceļ. Es saprotu,ka piķis iet gar degunu utt, bet tomēr, tā tad būtu cīņa.

Kur apņēmīgo iedzīvotāju bari, kuri vienkārši bloķētu FR tajās vietās, kur tie acīm redzami uzlikti nepareizi?? Nevis 1,2,10, bet simti tādu pie radariem stāvētāju.

+1

Un jautājums seenem - cik iesniegumus un kādām iestādēm esi uzrakstījis? Ja atbilde ir emm, nuuu, man te , meeģināju, nesanāca, jūs tur organizējiet, es pabļāustīšos - tad sēdi un klusē.

Es esmu un rakstu, nevis bļaustos un neko nemēģinu.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Un - ja vietā, kur zīmes nosaka braukt ar 50, visi brauc ar 62 - kas viņi ir? Likumpaklausīgie pilsoņi?

Paga paga - tu par kaut kādu izķeršanu runāji - ko tad tur īsti "izķer"? Kā jau tu pats kā agresīvs braucējs esi apliecinājis, radars vai cepisti tevi nekādīgi nemotivē ievērot CSN...

0 0 Atbildēt

msh rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Paga paga - tu par kaut kādu izķeršanu runāji - ko tad tur īsti "izķer"? Kā jau tu pats kā agresīvs braucējs esi apliecinājis, radars vai cepisti tevi nekādīgi nemotivē ievērot CSN...

Duriks točna!

Mani tie motivē ievērot CSN, un kā vēl motivē, jo man ir žēl maksāt naudu par ātru braukšanu.

Es tikai atsķirīa no pārājiem nekviecu ka CP ar fēnu vai FR ir svoloči. VIņi dara savbu darbu. Ievērojot ātrumu man nevienam nav jāmaksā. ja esmu braucis ātrāk nekā zīmes ļauj, tad pie tā nav vainīgi ne FR, ne CP, jo vgāzi spiežu es pats.

Kas tur nesaprotams.

bet ja gadās aizsapņoties (vairāk par dažiem km/h aizsapņoties ir grūti), vai apzināti pārkāpjot - apdzenot, vai "ļoti steidzoties" apzinos cik man tas izmaksās. Līdz ar to vēlmes aizsapņoties vai steigties ir ļoti niecīģa.

0 0 Atbildēt

Vispār jau ir tā- ja gadās aizsapņoties un tas notiek bieži, jādomā par tiesību nolikšanu plauktiņā. Tieši tāpēc FR un CP ir, lai tos sapņotājus arī vai nu novāktu no ceļa vai vismaz tiem liktu sajust maka biezuma samazināšanos.

Seene te baigi piesauc bremzēšanu pirms FR. Vakar to redzēju pirms KAlnciema pārvada ,no Spices puses braucot. FR, aiz tā gājēju pāreja, pirms tam apgriešanās vieta, samērā sarežģīts satiksmes mezgls. Agrāk dzīvoju turpat netālu, zinu,ka ik pa laikam notika uzbrauciens gājējiem uz tās pārejas.

Tad nu jautājums- kas ir labāk, piebremzēt mazliet pirms FR vai likt pa mēmajiem un nepaspēt nobremzēt pirms gājēja ? Jo tur džigitiem patika lidot pa kreiso joslu, kaut pirmajā braucošais ir apstājies un palaiž gājēju.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti