DekstersFF rakstīja:
x_rays rakstīja:
Seene rakstīja:
x_rays rakstīja:
DekstersFF rakstīja: Tāda nu mums tā valsts ir, ka cilvēki nevar vienreiz piecelties,apvienoties un pateikt- fig jums tā nauda būs par muzikas licencēm, ejoet ieskrieties.
Bet latvijieši izslēgs autobusos radio, veikalos izslēgs...nevis apvienosies un panāks stulba likuma izmaiņas.
To tu neapjēdz?
Nu es gribetu redzet, kursh buus tas, kas man gribes aizliegt klausities publisku mediju publiskaa telpaa, piemeram austinjaas uz ielas. Attiecigi manaa auto skanes radio, un es nevienam netaisos par to vel kaut ko maksaat.
Drīz redzēsi. Un maksāsi - jo tauta uzskata, ka tā ir pareizi.
Kaa tad, tuliitaas. Radio ir samaksajis autortiesibas par raidishanu PUBLISKAA videe. Atiiecigi muzikjis savu dalju ir sanjemis. Viss. Parejaas pretenzijas varat uzkarinaat uz naglinjas.
Toties likums paredz ko citu. Iecavā onkulītim tiesa piesprieda 500 ls sodu par to,ka viņš savā piparbodītē klausījās radio un to dzirdēja vēl daži apmeklētāji.
Un drāzīs tik ilgi,kamēr nedabūs pa purnu pretī likumdevējs. Bet to var izdarīt tauta apvienojoties, nevis katrs par sevi īdot netā.
Shis ir pareizi. Es ar butu ar mieru pievienoties. Bet kautkur pasen atpakalj, laikam ventspils pusee, kada kafejnica tiesaa vinneja shos autortiesibu mergljus, taa kaa precedents tomer ir. Sikumus neatceros, tad jarokas pa internatu.
Sodi no fotoradariem
Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .