Sodi no fotoradariem - Forums - iAuto

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

es taču tev piedāvāju

p.n.

es nezinu vai joprojām ir, bet pāris gadus atpakaļ rīgā varēja iebraukt nenobraucot garām baltajai zīmei....

Jau atbildēju par piedāvājumu Deksteram. Netaisos kasīties ar policiju, pats pārkāpjot likumu.

Rīga un vēl daudzās citās apdzīvotās vietās joprojām var iebraukt nepabraucot garām zīmei. Bet tā jebkurā gadījumā ir situācija, kad likumu var izmantot savas vainas neatzīšanai, lai arī zini, ka esi vainīgs. Kā jau vairākkārt esmu teicis, es neaizstāvu likumu pārkāpšanu.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Pirmais rakstīja:

p.n.

es nezinu vai joprojām ir, bet pāris gadus atpakaļ rīgā varēja iebraukt nenobraucot garām baltajai zīmei....

Ne vienā vien pilsētā var iebraukt tā arī neieraugot balto zīmi...

sēne varētu močīt gar staciju uz 90 un tad ņaudēt internetā, ka nezināja, ka te ir apdzīvota vieta

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Seene daudz ko neatbild. Nestāsta, ko panācīs savā cīņā, nestāsta,kāpēc negrib palīdzēt Pirmajam, pārsūdzot nelikumīgu sodu.

Es nevaru palīdzēt pirmajam, jo to likumīgi drīkst tikai zvērināts advokāts. Ja Pirmajam interesē viedoklis, ko viņš pats var darīt, esmu gatavs padalīties.

a huļīs tu vizinies ar Pirmā mašīnu gar tecu, ja nespēj palīdzēt????

Būtu vizinājies, palīdzētu. Bet tu aicini pārkāpt likumu un melot

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Seene daudz ko neatbild. Nestāsta, ko panācīs savā cīņā, nestāsta,kāpēc negrib palīdzēt Pirmajam, pārsūdzot nelikumīgu sodu.

Es nevaru palīdzēt pirmajam, jo to likumīgi drīkst tikai zvērināts advokāts. Ja Pirmajam interesē viedoklis, ko viņš pats var darīt, esmu gatavs padalīties.

a huļīs tu vizinies ar Pirmā mašīnu gar tecu, ja nespēj palīdzēt????

Būtu vizinājies, palīdzētu. Bet tu aicini pārkāpt likumu un melot

tev ir visas iespējas nemelos, bet nobraukt tur garām pašam

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Man gan seene tā arī neatbildēja, par piemēriem, kurās valstīs bez represīvām un dārgām metodēm ir piespieduši mīlēt Raini... tfū - Kurās valstīs bez soda naudām un citādiem labošanas darbiem, aresti, teisību atņēmšana, obligāta maksas autovadīšanas kursu apmeklēšana, ir izdevies panākt CSN ievērošanu.

Nu, kaut vienu valsti būtu nosaucis...

Nu tapēc, ka nevēlies saprast atšķirību un izlasīt to, kas ir atbildēts. Meklē vien vainu sevī un neuzskati par atbildi tokai to, ko vēlies dzirdēt, ignorējot pārējo.

Nu jau nu...atbildēji klasiskā ierēdņa stiliņā, noveļot no sevis atbildību par paša iepriekš sadarīto.

0 0 Atbildēt

bļē, kurš vizinājās ar renaultu tur 13tajā martā? sukas bļā, Pirmais tas nebija, jams bija slims

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tad nu jautājums- kas ir labāk, piebremzēt mazliet pirms FR vai likt pa mēmajiem un nepaspēt nobremzēt pirms gājēja ? Jo tur džigitiem patika lidot pa kreiso joslu, kaut pirmajā braucošais ir apstājies un palaiž gājēju.

Ne viens, ne otrs. Labāk ir ķert džigitus, nevis terorizēt opīšus, kas dēļ paniskām bailēm no FR čakarē satiksmi.

Tādus opīšus uz ceļa vispār laist nevajadzētu.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja: Zīmju darbības zona nebeidzas vietās, kur uz ceļa izbrauc no blakusteritorijas (pagalma, stāvvietas, degvielas uzpildes stacijas, uzņēmuma u.tml.), un vietās, kur ceļu šķērso vai no tā atzarojas lauku ceļš, meža ceļš vai cits tamlīdzīgs ceļš, pirms kura nav uzstādītas attiecīgas priekšrocības zīmes, kā arī krustojumos, kuriem nav tieša pieslēguma attiecīgajai brauktuvei.

Šo var apstrīdēt, ja esi gatavs iet līdz tiesai, meža ceļš ir caurbraucams un neesi pārkāpis vispārējo ātruma ierobežojumu. Ar argumentu, ka nekādi neesi braucis gar minēto zīmi un neesi varējis zināt, ka šāds ierobežojums pastāv.

Nu tad paņem un aiziej, iztiesā un pierādi, jefreitors hrenovs, kūdītājs. Parādi,ka to var izdarīt.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Palaidniex rakstīja: Man gan seene tā arī neatbildēja, par piemēriem, kurās valstīs bez represīvām un dārgām metodēm ir piespieduši mīlēt Raini... tfū - Kurās valstīs bez soda naudām un citādiem labošanas darbiem, aresti, teisību atņēmšana, obligāta maksas autovadīšanas kursu apmeklēšana, ir izdevies panākt CSN ievērošanu.

Nu, kaut vienu valsti būtu nosaucis...

Nu tapēc, ka nevēlies saprast atšķirību un izlasīt to, kas ir atbildēts. Meklē vien vainu sevī un neuzskati par atbildi tokai to, ko vēlies dzirdēt, ignorējot pārējo.

Nu jau nu...atbildēji klasiskā ierēdņa stiliņā, noveļot no sevis atbildību par paša iepriekš sadarīto.

Kā tieši? Esmu atbildējis daudz reizes, tikai ne to, ko Palaidnieks vēlas dzirdēt un tādēļ uzskata, ka nav saņēmis atbildi. Diezgan populāra slimība.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tad nu jautājums- kas ir labāk, piebremzēt mazliet pirms FR vai likt pa mēmajiem un nepaspēt nobremzēt pirms gājēja ? Jo tur džigitiem patika lidot pa kreiso joslu, kaut pirmajā braucošais ir apstājies un palaiž gājēju.

Ne viens, ne otrs. Labāk ir ķert džigitus, nevis terorizēt opīšus, kas dēļ paniskām bailēm no FR čakarē satiksmi.

FR vainīgs pie tā,ka cilvēki bremzē pirms tiem ?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja: Zīmju darbības zona nebeidzas vietās, kur uz ceļa izbrauc no blakusteritorijas (pagalma, stāvvietas, degvielas uzpildes stacijas, uzņēmuma u.tml.), un vietās, kur ceļu šķērso vai no tā atzarojas lauku ceļš, meža ceļš vai cits tamlīdzīgs ceļš, pirms kura nav uzstādītas attiecīgas priekšrocības zīmes, kā arī krustojumos, kuriem nav tieša pieslēguma attiecīgajai brauktuvei.

Šo var apstrīdēt, ja esi gatavs iet līdz tiesai, meža ceļš ir caurbraucams un neesi pārkāpis vispārējo ātruma ierobežojumu. Ar argumentu, ka nekādi neesi braucis gar minēto zīmi un neesi varējis zināt, ka šāds ierobežojums pastāv.

Nu tad paņem un aiziej, iztiesā un pierādi, jefreitors hrenovs, kūdītājs. Parādi,ka to var izdarīt.

Kādēļ, lai es to rādītu? Manuprāt to vispār nevajag darīt, jo pretēji taviem sapņiem es neaizstāvu izvairīšanos no soda par izdarītu pārkāpumu. Tajā pat laikā, zinu, ka var.

0 0 Atbildēt

karoče, man pohuj... vakar novērtēju apstākļus.... reāli atbilstoši CSN tā 70 zīmē fotogrāfijas vietā bija spēkā.... un sapiķoju to sodu nahuj....

protams paliek daudzi citi jautājumi par to vai tajā vietā vajag tādu 70 zīmi... un protams jautājums par fotoradu vispārējo likumību...... un to vai nevarēja aprobežoties ar vienkāršu brīdinājumu, jo tas bija ārpus apdzīvotas vietas un pārkāpums bija tikai 17km/h..... bet formāli pārkāpums bija....

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Kāpēc? Es uzvarēju tiesu pret CP bez advokāta, tikai ar primāru jurista konsultāciju. Sakārto viņam visus dokumentus pareizi,tā,lai Pirmais uzvar. Jo tiesa taču šajos gadījumos ir iespējama rakstveida procesā Tur nu tev vārti vaļā,uz priekšu. Mister Atruna.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

es taču tev piedāvāju

p.n.

Tiesas spriedumi gan šādos gadījumos sodu neatceļ, izskatot pārkāpēja dzīves vietu, darba vietu utt. Respektīvi, cilvēks zin,ka viņš ir pilsētā. Citādi visādas seenesies uz tiesām un vienmēr teiks, ka ,lūk, viņš ar savu sābu ir iebraucis Brīvības ielā caur Juglas upi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Kāpēc? Es uzvarēju tiesu pret CP bez advokāta, tikai ar primāru jurista konsultāciju. Sakārto viņam visus dokumentus pareizi,tā,lai Pirmais uzvar. Jo tiesa taču šajos gadījumos ir iespējama rakstveida procesā Tur nu tev vārti vaļā,uz priekšu. Mister Atruna.

Nu bet tieši to jau piedāvāju, ja ir interese. Atsakos melot un apgalvot, ka esmu bijis pie stūres viņa mašīnai.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

Pirmais rakstīja:

es taču tev piedāvāju

p.n.

Jau atbildēju par piedāvājumu Deksteram. Netaisos kasīties ar policiju, pats pārkāpjot likumu.

Rīga un vēl daudzās citās apdzīvotās vietās joprojām var iebraukt nepabraucot garām zīmei. Bet tā jebkurā gadījumā ir situācija, kad likumu var izmantot savas vainas neatzīšanai, lai arī zini, ka esi vainīgs. Kā jau vairākkārt esmu teicis, es neaizstāvu likumu pārkāpšanu.

Pag, tu taču apgalvo visu laiku, ka FR tiek izmantoti nelikumīgi, attiecīgi, cilvēkus soda nelikumīgi. Tad ej un izcīni Taisnību , beidz dirst pa tukšo vienreiz.

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Kādēļ, lai es to rādītu? Manuprāt to vispār nevajag darīt, jo pretēji taviem sapņiem es neaizstāvu izvairīšanos no soda par izdarītu pārkāpumu. Tajā pat laikā, zinu, ka var.

Manuprāt tu,seene, palēnam zaudē prāta spējas. Tu pats neapjēdz,ko pirms tam saki

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Nu bet tieši to jau piedāvāju, ja ir interese. Atsakos melot un apgalvot, ka esmu bijis pie stūres viņa mašīnai.

Labi, tad tu esi gatavs pārsūdzēt jebkuru FR sodu,jo,kā agrāk izteicies, tie ir nelikumīgi. Ja es saņemšu kvīti, apņemsies visu procesu iziet ? Nu, manā vietā visu uzrakstīsi, es parakstīšu.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Manuprāt tu,seene, palēnam zaudē prāta spējas. Tu pats neapjēdz,ko pirms tam saki

Varbūt, ka es neapjēdzu, kādu slimu interpretāciju tu savā prātā piedomā klāt. Paskaidrosi?

0 0 Atbildēt

vispār, ja tu mēģināsi spiest uz to, ka izbrauci no meža, tad tevi izdrāzīs par zaļās zonas izbraukāšanu.... ķipa kā tu iedomājies vālēt pa mežu, ja nevienā tā ceļa galā nav atbilstošas ceļa zīmes, kas ļauj tur braukt

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

kurš tev liek melot???

sēne, tu takš tagad sāc fļūtīt vēl vairāk par pašu vadoni

uzraksti man papīru, es ierakstīšu savu vārdu un parakstīšu

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

Labi, tad tu esi gatavs pārsūdzēt jebkuru FR sodu,jo,kā agrāk izteicies, tie ir nelikumīgi. Ja es saņemšu kvīti, apņemsies visu procesu iziet ? Nu, manā vietā visu uzrakstīsi, es parakstīšu.

Ja esi garā un dārgā procesā ar mieru nonākt pie tā, ka sods tiks piestādīts likumīgi, nevis atcelts, tad jā. Tikai neaizmirsti, ka ar parakstīšanu vien nepietiks, nāksies apmeklēt tiesu un maksāt nodevas u.t.t.

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Seene rakstīja:

kurš tev liek melot???

sēne, tu takš tagad sāc fļūtīt vēl vairāk par pašu vadoni

uzraksti man papīru, es ierakstīšu savu vārdu un parakstīšu

Tu sākumā piedāvāji, lai rakstu savā vārdā, kā vadītājs, kas tajā brīdī ir bijis pie auto stūres. Ja tev vajag uzrakstīti papīrus - tad jau jautājums ir par ko citu - ko tu vēlies panākt? Lai paliec nesodīts par pārkāpumu, vai lai tavs pārkāpums tiek noformēts likumīgi?

0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Manuprāt tu,seene, palēnam zaudē prāta spējas. Tu pats neapjēdz,ko pirms tam saki

Varbūt, ka es neapjēdzu, kādu slimu interpretāciju tu savā prātā piedomā klāt. Paskaidrosi?

Tu vienkārši jau esi sen sapinies pats savos pārgudrajos tekstos un loģiskā savas domas izskaidrošanā.

0 0 Atbildēt

es no savas puses visu informāciju esmu šitajā topicā ieicis, ķipa, kur ir zīmes, kur radars, kur mašīna... pat vēl vairāk - es pat razkladu esmu paanalizējis - ķipa es atsakos parakstīt papīrīti, ka izbraucu no meža ceļa

Lasītākie raksti

Jaunie raksti