Ziņas

Putins sola gāzes piegādes ES 24 stundu laikā pēc "Nord Stream 2" apstiprināšanas 25

Krievijas prezidents Vladimirs Putins ceturtdien apsolīja 24 stundu laikā sākt gāzes piegādes Eiropas Savienībai (ES) pa gāzesvadu "Nord Stream 2", tiklīdz tā nodošanu ekspluatācijā būs apstiprinājis Vācijas regulators. Lasīt vairāk

Cupra izlaiž jubilejas modeli – 390 Zs jaudīgo Cupra Formentor VZ5 (+ FOTO) 4

Atzīmējot uzņēmuma dibināšanas trīs gadu jubileju, Seat sastāvā ietilpstošais sportisko automobiļu ražotājs Cupra iepriecinās markas piekritējus ar īpašo modeli Formentor VZ5, kas tiks izlaists 7000 eksemplāru lielā skaitā. Lasīt vairāk

"Rīgas satiksme" ieķīlājusi 15 tramvajus par 80,9 miljoniem eiro 2

Rīgas pašvaldības sabiedriskā transporta uzņēmums SIA "Rīgas satiksme" reģistrējis komercķīlu par 80,9 miljoniem eiro, ieķīlājot 15 "Škoda 15T" tramvajus, liecina "Lursoft" informācija. Lasīt vairāk

Kačiņskis: Krievija padara ES klimata mērķus smieklīgus 5

Krievijas rīcība saistībā ar gāzes piegādi ir padarījusi smieklīgus Eiropas Savienības (ES) mērķus cīņā ar klimata pārmaiņām, trešdien paziņojis Polijas valdošās nacionālkonservatīvās partijas "Likums un taisnīgums" līderis Jaroslavs Kačiņskis. Lasīt vairāk

Lasītākie raksti

Jaunie raksti