Tramps - ASV prezidents? - Forums - iAuto

Tramps - ASV prezidents?

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023

Pēc pēdējiem notikumiem jau kaidrs, kurš uzvarēs. Man jautājums - vai tagad, mūsu politiķi - komunisti, žurnaļugas sāks mainīt ādu un pielīst Trampam, vai turpinās līdz pēdējam viņu apdirst un tad gaidīt sekas?

1.. 14 15 16 17 18 19
ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 0 Atbildēt

iJā tikmēr teV krānos rāda vecus angļu seriālus…Paldies imzz par vismaz multenīti. Bet arī tā nav saprotamā mūsu valodā. Jā urā…

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Cilvēkiem uztraukums, tas ir, "virsrakstus veido" Trampa teiktais par viņa iespēju tikt debesīs pēc nāves:

"I wanna end it. You know, we're not losing American lives ... we're losing Russian and Ukrainian mostly soldiers," Trump said. "I wanna try and get to heaven if possible. I'm hearing I'm not doing well. I am really at the bottom of the totem pole. But if I can get to heaven, this will be one of the reasons."

"Es vēlos to izbeigt. Ziniet, mēs nezaudējam amerikāņu dzīvības... mēs zaudējam krievu un ukraiņu, galvenokārt karavīrus," sacīja Tramps. "Es vēlos mēģināt nokļūt debesīs, ja iespējams. Es dzirdu, ka man neveicas labi. Es patiesībā esmu totēma staba apakšā. Bet, ja es varēšu nokļūt debesīs, šis būs viens no iemesliem."

Ja cilvēks nopietni domā, ka svētais Pēteris pie debesu vārtiem uzprasīs: nu, kā tur bija ar tiem skuķiem pie Epšteina un kompensācijai noteikti vajag uzrādit Nobeļa miera prēmijas diplomu, tad ar viņu patiešām nav labi.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Labi nav ar to, kas nespēj saprast, kā politiķis runā ar elektorātu. 

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Te ir pārāk koncentrejušies uz vienu tēmu - Tramps grib izbeigt karu. Jā taisnība, bet viņam noteikti ir arī svarigākas tēmas. Šobrid notiek neredzamā cīņa par procentu likmēm un Fed rezervju vaditāja nomaiņu, Tramps turpina cilāt noziedzības tēmu demokrātu pārvalditajas pilsētas, tarifi. Domāju, ka tas ir svarigāk, bet Nobelis jau nebūtu arī lieks. 

Krotow Reģ.: 09.09.2008
2 3 Atbildēt

Paralēli notiek mēģinājumi visur vadošajos amatos ielikt savējos un no ASV uztaisīt Baltkrieviju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Te taisnības labad jāsaka, ka visi prezidenti, kas ASV nonāk pie varas, nomaina un saliek vadošajos amatos savējos, neatkarīgi no tā, republikānis vai demokrāts. Trampa gadījumā gan šis viss izskatās pēc tādas kā wannabe Ziemeļkorejas - gandrīz visi amatos saliktie laiza Dižā Vadoņa pakaļu tik uzkrītoši, kā iepriekš to, man šķiet, neviens nebija darījis. Pat tie, kuri iepriekš pauda visai pretējus viedokļus. Laikam tik siltās vietiņās iekārtoti, ka izmisīgi baidās tās pazaudēt. Šķiet, ka vienīgais, kurš nedaudz pīkst kaut ko pretī, ir Kellogs, bet tāpēc jau viņu arī diži pie teikšanas nelaiž.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Vēlētājam sakrājies sakāmais about this matter 

www.youtube.com/shorts/01_uU19ezyk

1 0 Atbildēt

Joks kuluāros no Tiaņdzjiņas tikšanās, par ko nesmejoties ne Putins, ne Tramps: Ķīnai un Indijai ir daudz iedzīvotāju, toties Krievijai liela tukša teritorija. Tātad, ja apvienotu šīs lietas, proti, Indija un Ķīna dotu iedzīvotājus, bet Krievija, savukārt, teritoriju, tas nāktu par labu višām trīs "pusēm.

Viencexpercs Reģ.: 26.11.2023
0 0 Atbildēt

patiešām joks. Jo tās teritorijas krievijā nav apdzīvojamas. Tās ir resursu noliktavas. Tās vajag atdot Ķīnai, Indijai, ASV kā vietas ar resursiem, nevis priekš apdzīvošanas.

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 0 Atbildēt

“Nav apdzīvojamas” - tas tāds diskutabls apzīmējums. Tikmēr nav apdzīvojamas, kamēr kāds nesaceļ mājas, neierīko infrastruktūru un nesāk dzīvot. Krievijā ne viena vien pilsēta atrodas vietās, kuras vēl pavisam nesen nebija apdzīvojamas.

0 0 Atbildēt

Ko īsti Tramps domā paveikt Venecuēlā ? 

"Venecuēlas prezidents Nikolass Maduro pirmdien apsūdzēja Amerikas Savienotās Valstis mēģinājumos mainīt režīmu savā valstī saistībā ar jūras spēku izvietošanu Karību jūras reģionā.

Militāro spēku izvietošanu atļāva prezidents Donalds Tramps, cenšoties izjaukt narkotiku karteļu darbību, kas ir daļa no viņa plašākās robežpolitikas. Tomēr Maduro sacīja, ka šī izvietošana ir iejaukšanās viņa valsts lietās.

"Viņi cenšas mainīt režīmu ar militāru draudu palīdzību," Maduro sacīja žurnālistiem, amatpersonām un uniformētiem militārpersonām Karakasā, atkārtojot savas valdības pārstāvja Apvienoto Nāciju Organizācijā pagājušajā nedēļā izteiktos komentārus."

Nu, pievilks floti, faktiski, tai jau vajadzētu būt klāt, un, kas tālāk ? Ja nekas nenotiks, tad tas faktiski nāks par labu Maduro, kas var izsludināt kara stāvokli, vai to jau ir izdarījis, uz eksistenciālu draudu pamata valstij ,ko rada "gringo flote.

3 0 Atbildēt

Nu ko, Tramps jau atkal kuro reizi ir ļoti vīlies putinā… 😆

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
2 0 Atbildēt

noskatījos trampa runas plūdus 22:00 tiešraidē - neviena pušplēsta vārda par Ukrainu un krieviju - kaut kāds baigi svarīgais paziņojums, par kuru visa pasaule gaida elpu aizturējusi, čiks, kaut kāds kosmosa vadības centrs tiek pārcelts uz alabamu un viss, tramps: paldies par uzmanību!

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

Pasaule gaisu bija aizturējusi, jo iepriekš tika izplatītas baumas par Trampa veselību un pat, ka viņš esot miris. Nu ne jau par Ukrainu tur uztraucās. Tāpēc Tramps atrādījās dzīvs un vesels.

0 0 Atbildēt

Vesela ( pozitīvi identificēta ) narko laiva iznīcināta, bija vērts flotes vienību sūtīt. Interesanti, ka nav nekāda aizturēšana un izmeklēšana, kā to darītu Eiropā. Kaut kāda maza raķete no gaisa , hellfire laikam un lieta darīta. ( Uz daudzināto nevainības prezumciju uzspļauj no augstā torņa ;). Trampa runa un teksts ( 4:13 ) video arī ietverts.

0 0 Atbildēt

0 0 Atbildēt

😂

1 1 Atbildēt

Kamēr antiņi apsmej Trampu, tikmēr Eiropa turpina finansēt Putinu un tas antiņiem patīk. Ja… Portāli raksta, kā ukraiņi veiksmīgi tur kaut kad uzbrukuši Družba naftas vada sūkņu stacijai. Protestē tika ļaunā Ungārija un Slovākija (kas nešaubīgi tās naftas benzīnu netirgo nekur citur ES, vei ne?). Un re - naftas vads atkal kārtībā. Pumpē uz Eiropu. 

Ak jā - cirks vispār par ko? Kādēļ jāuzbrūk sūkņu stacijai Krievijā, ja pati naftas truba iet caur Ukrainu?! Lai antiņiem būtu ziņās ko lasīt… Deģenerēti noderīgie idioti, nekas vairāk. 

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ad/Oil_pipelines_in_Europe.png

0 0 Atbildēt

Kāpēc tu domā, ka citi bez tevis to nezin ? Družba atzarojas Ļvovas apgabalā, viens zars iet Slovākiju, otrs uz Ungāriju. Zeļenskis varētu vienkārši aizgriezt ventiļus. Viņš to nedara.

2 0 Atbildēt

Nu tad, zinātāj, paskaidro, kādēļ tiek tērēta munīcija šī naftas vada bojāsanai Krievijas teritorijā un tad atļauts atjaunot? Tā ir kara stratēģija vai asiņains PR cirks, lai noderīgie idioti turpinātu atbastīt ieroču un nafatas biznesu?

0 0 Atbildēt

Iemesli ir vairāki. Vienmēr var apgalvot, ka mērķis bijis cits, piemēram, naftas rezervuāri blakus sūknēšanas stacijai. Bez tam par visu, kas notiek Krievijas teritorijā, ir arī Krievijas atbildība un demonstrācija Krievijas nespējai nosegt svarīgu objektu ar pretgaisa aizsardzību.

Bet ventiļu aizgriešana būtu tiešs nedraudzīgs akts. Nevajag aizmirst ka daļa loģistikas Ukrainā nonāk arī caur Ungāriju un Slovākiju. Jautājums, caur kurieni pati Ukraina saņem naftas produktus. Orbāns pat apgalvo, ka no Ungārijas arī.

“Hungary supports Ukraine with electricity and petrol, in return they bomb pipeline that supply us,” Orbán wrote in English. “Very unfriendly move! We wish President Trump every success in his pursuit for peace!”

0 0 Atbildēt

ventiļu aizgriešana būtu tiešs nedraudzīgs akts” Pag… Karā nedrīkst būt tiešu nedraudzīgu aktu pret ienaidnieku?! Jo tālāk, jo interesantāk…

Paturpini sīkāk, kas tieši ar ko karo un kurš ko atbalsta uz kādiem noteikumiem. 

0 0 Atbildēt

Viņš domā - nedraudzīgs akts no Ukrainas puses pret Ungāriju.

0 0 Atbildēt

Nāksi palīgā aizstāvēt Putina sponsorus? Kāpēc Ukrainai ir jābūt draudzīgai pret Krievijas armijas finansētājiem? 

1 1 Atbildēt

Tūlīt ieslēgsies jaunais 2 nedēļu skaitītājs.. Pag, kurš pēc kārtas?

https://www.la.lv/loti-driz-tuvako-paris-dienu-laika-tramps-komente-lielako-krievijas-dronu-uzbrukumu-ukrainai-un-sola-rikoties

Krotow Reģ.: 09.09.2008
0 0 Atbildēt

Līdz brīdim kamēr rudo murmuli impīčos vai viņš kaut kā citādi būs spiests atstāt amatu. Eiropai un Ukrainai vnk jāaizmirst par viņa eksistenci.

1 1 Atbildēt

Pilnīgi piekrītu. Starp republikāņiem ir pietiekami daudz jēdzīgu cilvēku, kas būtu cienīgi ieņemt prezidenta krēslu. Es gan nedomāju, ka viņu impīčos. Venkārši, tas laiks ir jāpārdzīvo cerībā, ka nākamais nebūs, piemēram, Venss, kurš arī it kā dikti cierējot uz to amatu…  

0 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Nāksi palīgā aizstāvēt Putina sponsorus? Kāpēc Ukrainai ir jābūt draudzīgai pret Krievijas armijas finansētājiem? 

Nesaprati. Es neko neaizstāvu. Manis pēc Ukraina var darīt ko grib - aizgriezt visus ventiļus, uzspridzināt trubas un parādīt visiem vidējo pirkstu. Es tikai priecātos. Bet, acīmredzot, ir tomēr kādi pragmatiski apsvērumi, kāpēc tas netiek darīts.

0 0 Atbildēt

Nu tad uz priekšu - stāsti, kādi pragmatiski apsvērumi ir nodrošināt ienākumus ienaidniekam? Tādi, kā te sludina viens “krievulogs", kas atklāti priecājas, kā ukraiņi un krievi viens otru nebeidzami slepkavo ar Eiropas abpusēji finansētiem ieročiem? 

0 0 Atbildēt

Nu bet es taču nezinu! 😁 Man nav ne jausmas, kāpēc Zelenskis negriež to ventili ciet. Es tikai saku - kaut kādi apsvērumi vai iemesli ir. Varbūt negrib čakarēt jau tā ne spožās attiecības ar ungāriem un slovākiem, varbūt kaut ko saņem vai kaut kas ir apsolīts, varbūt ar kaut ko ir piedraudēts. Nav ne jausmas, kurš variants.

0 0 Atbildēt

Nu ja nezini, tad, ko iebāzies ar savu “atbildi”? Es taču jautãju kādi ir iemesli atbalstīt ienaidnieku - bet izskatās, ka pretinieka armijas finansētājus uzskati par draugiem, kā jau šajā forumā ierasts. Jo Tramps taču vainīgs, ja negrib karā dedzināt ASV nodokļu maksātāju naudu cīņā pret Eiropu. 

0 0 Atbildēt

Bļin! Kāpēc man vai tev kaut kas šajā jautājumā jāuzskata? Mēs runājam par to, kāpēc Zelenskis negriež ciet naftas krānu. Es saku, ka viņam ir iemesli, tu to apstrīdi. Nu tad padalies ar īsto taisnību, ja esi tik gudrs!

0 0 Atbildēt

Tu ar esi līdz MELIEM nonācis? Es prasu, kādi IR iemesli, nevis “apstrīdu, ka viņam ir iemesli”.

1 0 Atbildēt

Tomēr neapstrīdi. Ok. Nu tad kādi tie iemesli ir, tavuprāt? Tu esi pret kara finansēšanu, tas skaidrs, bet tad jau sanāk, ka Ukraina pati piedalās sava pretinieka finansēšanā?

0 0 Atbildēt

Sanāk gan… Un kā tā sanāk? Ir vērts no šīs vietas padomāt tālāk. 

0 0 Atbildēt

"Es taču jautãju kādi ir iemesli atbalstīt ienaidnieku --

Iemesli vairāki, divi galvenie: 1. Ungārija un Slovākija ir ES dalībvalstis, no to pozīcijas arī ir atkarīgi ES lēmumi attiecībā uz pašu Ukrainu, 2. Loģistika: Gan Slovākijai, gan Ungārijai ir ap 80 km garas robežas ar Ukrainu, kas ietver gan šosejas , gan dzelzceļus. Un, ja Orbāns vai Fico sakūda tautu, iedzīvotāji var sākt bloķēt kravas Ukrainai, līdzīgi, kā jau notika ar akcijām pret "ukraiņu fermeru graudiem" uz Polijas robežas, kas traucēja arī citas kravas.

Tiešām dīvaini, ka cilvēki nesaprot tādas elementāras lietas.

2 0 Atbildēt

Jā - dīvaini, ka nesaprot tādas elementāras lietas. Pats apstiprini, ka ES atbalsta putinu, bet vainīgs… Tramps. 

Maris Reģ.: 06.06.2001
0 0 Atbildēt

Šis ir interesanti - Hyundai" rūpnīcā ASV aizturēti 475 ārzemnieki https://iauto.lv/zinas/pasaule/51092-hyundai-rpnc-asv-aizturti-475-rzemnieki  

1 0 Atbildēt

Tramps komentē ukraiņu sievietes nogalināšanu Charlotte pilsētas tramvajā vai vilcienā.

1 0 Atbildēt

Nekas, tūlīt atnāks komunistu atbalstītāji, kas uzskata, ka šāda slepkavošana ir attaisnojama.

0 0 Atbildēt

Tam melnajam esot reģistrētas 14 iepriekšējas aizturēšanas, tajā skaitā par uzbrukumu sievietei. Cietumā bijis īslaicīgi, piem. 3 mēneši, 6 mēn. Skaitās mentāli traucēts, tāpēc ar viņu tiesneši apgājušies maigi.

Šis gadījums ir spilgta ilustrācija "humānās" tiesībsargājošās sistēmas stulbumam, jo tā pārvērtusies savā pretmetā, proti, nevis aizsargā sabiedrību no noziedzniekiem, bet noziedzniekus no sabiedrības. Un ar lieliem izdevumiem. Atliek tikai padomāt, cik daudz šis kriminālnoziedznieks ir izmaksājis sabiedrībai: algas visiem policistiem, izmeklētājiem, tiesnešiem, psihologiem, cietumsargiem, kas ar viņu noņēmušies. Un kāds rezultāts ?

Mums jau arī "daudzkārt sodīto" diezgan, kuri klīst apkārt, tiesnešu pa sētas durvīm sabiedrībai uz kakla izlaisti, tikai "mūsējie, atškirībā no ASV,  parasti ar nazi nepazīstamiem cilvēkiem neuzbrūk.

1984 Reģ.: 30.11.2021
0 0 Atbildēt

Iekļaujošā sabiedrība. DEI visā savā krāšņumā

0 1 Atbildēt

Ja kāds grib pārliecināties, kā kreisie kretīni priecājas par slepkavošanu.

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
2 0 Atbildēt

Un Tu domā, ka tādu sižetu nevar sakompilēt par jebkuru tēmu0

1 1 Atbildēt

Ne deģenerētais kretīn, Priecāties “par jebkuriu tēmu” nomāliem cilvēkiem nav tas pats, kas priecāties par slepkavību. Paldies, ka pierādi to, par ko runāju.

1 0 Atbildēt

Kreisie mēsli sajūsmā. Arī pie mums viens otrs nekautrējas komentāros izpausties.

1 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Ne deģenerētais kretīn, Priecāties “par jebkuriu tēmu” nomāliem cilvēkiem nav tas pats, kas priecāties par slepkavību. Paldies, ka pierādi to, par ko runāju.

Apsaukājies? Nu ja, ko gan citu. 

1 1 Atbildēt

Apsaukājos? Nē - cilvēks, kam slepkavošana ir “jebkura tēma”, IR deģenerēts kretīns.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
1 3 Atbildēt

Vienu redneku novāca un tādas vaimanas? Tak šis pats bija par to, ka ik pa laikam kāds jānošauj. 

2 1 Atbildēt

Nākamais deģenerētais kretīns, kam liekas, ka slepkavot un MELOT ir pareizi. 

0 0 Atbildēt

2 0 Atbildēt

Bradypus rakstīja:

Apsaukājos? Nē - cilvēks, kam slepkavošana ir “jebkura tēma”, IR deģenerēts kretīns.

Zini, aizej uzēd kādu saldumu. 

0 1 Atbildēt

Laba doma. Kas cits atliek, dzīvojot starp deģenerātiem, kam slepkavošana ir vienkārši “jebkura tēma”.

1 0 Atbildēt

https://www.nbcnews.com/news/us-news/suspect-charlie-kirk-shooting-tyler-robinson-rcna230504

Noķerts. Izrādās, kristīgā republikāņu ģimenē uzaudzis kreisi radikalizējies jaunietis… 

1 0 Atbildēt

Starp citu, Kirka sakarā, interesanti palasīt krievu propagandas “versijas” par to, kāpēc viņš tika noslepkavots. Vieni bļauj, ka viņu pasūtījis Zelenskis, jo Kirks bija pret palīdzību Ukrainai. Citi - ka Izraēla (Kirks pats esot kaut kur teicis, ka Izraēlas specdienesti viņu nogalināšot - nezinu, vai taisnība, slinkums meklēt), vieni - ka “savējie” - ķipa viņš esot zaudējis Trampa labvēlību pēc tam, kad esot aicinājis prezidenta izstrādājumu neuzbrukt Irānai un vispār esot diezgan reāls pretendents nākotnē uz prezidenta amatu, tāpēc priekš kam lieka konkurence… 

0 0 Atbildēt

Un vēl interesanti, protams, lasīt, kā kreisie/progresīvie un viņu atbalstītāji mēģina izlocīties - ķip, neesot ne melnais, ne gejs, ne imigrants, ne demokrāts, ne muslims… konservatīvā republikāņu ģimenē audzis utt… Dikti mēģina noklusēt to, ka koledžā pavilcies uz kreiso radikālismu… 

0 0 Atbildēt

Nav ticams, ka kāds pasūtījis. Jo izpildījums nav profesionāls. Slepkavības ierocis "berdankas" tipa  bolt action, ( vienam šāvienam ). Un profesionālis neizmuldas savam papucim par paveikto. Viena dīvainība tajā visā ir, ka ierocis esot atrasts mežā. Kamēr video redzams, ka nekāda 1,5 metrus gara šautene bēdzējam nav iebāzta biksēs, tātad, kā šautene nokļuva mežā.

0 0 Atbildēt

Es arī neapgalvoju, ka kāds būtu pasūtījis, tikai atreferēju propagandas rakstīto… 

0 0 Atbildēt

Var jau sadzejot vistrakākās teorijas pilnīgi par visu, bet ne vienmēr visu vajag tik briesmīgi sarežģīt. Tā Trampa teorija ir visidiotiskākā - ja šams sāktu vākt nost visus, kas viņam par kaut ko iebilduši, tad Vašingtonā drīz cilvēku aptrūktos 😎

0 0 Atbildēt

Protams. Vienkārši ņirdzīgi to visu lasīt brīdī, kad jau ir droši zināms, kas un kāpēc Kirku nogalināja… 

1 0 Atbildēt

Švecs par šo ievietojis video, kur pāris viņam pazīstamu cilvēku, arī kāds "mentjonoks ( jauns policists ) uztraucas, ka demokrātiem ASV gals klāt. Kamēŗ pats Švecs par notikumu īpasi neuztraucies, jo lāgā nezinājis, kas tas Kirks ir.

Bet Tramps tagad notikumu izmantojot par visiem 100%, lai novērstu uzmanību no Epšteina lietas.

Un tad viņš sāka atspēkot to, ka notikumu par visu vari gribot uzkraut "kreisajiem radikāļiem", jo šāvējam vecāki kārtīgi republikāņi un pats viņš neesot nekāds radikālis, bet ne šis ne tas. Tas man sāka nepatikt, jo vecāku pārliecība nav kritērijs, parasta lieta, ka dēla uzskati no tēva atšķiras par 100%. Un, ja kāds grib citu nobliezt politikas dēļ, viņa uzskati pietiekami radikāli.

WALA Reģ.: 19.06.2002
2 2 Atbildēt

Hmm, zini ASV piesliešanās partijām ir ar “lielu vezumu” tur ja ģemenē visi Republikāņi - tad 90% varbūtība ka atvases arī būs Republikāņi arī sekojošajās paaudzēs ne tikai nākamajā. Un kā tas strādā es pat īsti izskaidrot nespēju, jo  pēdējo 20 gadu laikā Republikāņu pusē vietējie senatori bieži ir tādu tuftu uztaisījuši ka lielākajai daļai atbalstītāju būtu  jābūt vienkārši akliem lai par to pašu kadru virspār jelkad balsotu. 

Bet nu ir Demokrātiem ar stulbības galvā, tā ka viņi ir “viens otra vērti reizēm” …

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
1 2 Atbildēt

Iedomājies, kas būtu, ja kandidātiem un pēc tam politiķiem lielākie grēki būt, nu, kā Klintonam! Tas vispār uz šo fona jauneklīga veselīguma, diplomātijas, intelekta un atbildības paraugpilsonis!

Kas būtu, ja tur būtu augstākajos amatos kāds NASA kosmonauts, izcils inženieris, filozofs-domātājs vai super biznesa panākumus guvis pilsonis (pēdējie divi laikam zināmo politisko notikumu gaismā nemaz tik jauki nevarētu iederēties intelektuālā pārvaldē! vokes akadēmisko aprindu produkti un Maska tipa biznesmeņi)

Tad tak pārvaldei būtu jābūt kvalitatīvai, ekonomikai, izglītībai un sabiedriskajai politikai un varas kontaktam ar tautu lieliskam! Būtu jēdzīga komunikācija, kas un kā jādara, nevis cikliska vainošana

0 0 Atbildēt

Te viens redneks drusku apkopojis info. Izklausās pārliecinoši.

1.. 14 15 16 17 18 19

Lasītākie raksti

Jaunie raksti